27 december 2021 
in Hypnose
1 min. leestijd

Ik voel me eindelijk weer gelukkig

Ik voel me eindelijk weer gelukkig


Manon heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. 

‘Dankzij diverse therapieën die ik gevolgd heb, dacht ik dat ik het allemaal goed verwerkt had. Maar vorig jaar, tijdens die eerste lockdown, kwam de pijn van vroeger weer in alle hevigheid terug. Er was ook nauwelijks afleiding. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel, lag halve nachten wakker en had weer regelmatig last van paniekaanvallen.’

Toen de maatregelen versoepelden en de wereld weer ‘open’ ging, bleef dat onrustige gevoel Manon achtervolgen. ‘Mijn moeder had iets gelezen over energetische hypnose. Ze vroeg zich af of dit niet iets voor mij was’, herinnert Manon zich nog goed. ‘Vooral het feit dat ik niet voor de zoveelste keer mijn verhaal hoefde te vertellen, sprak mij erg aan, want ik heb het wel een beetje gehad met die eindeloze praatsessies.’

‘Het is ongelofelijk hoe snel alles daarna is gegaan. Toen ze me tijdens onze kennismaking vroeg welke cijfers ik mijn eigenliefde, energielevel en zelfvertrouwen gaf, was dat wel even confronterend: dat waren namelijk stuk voor stuk dikke onvoldoendes. Na twee sessies waren dat echter prachtige cijfers geworden. Al die belemmerende overtuigingen, angsten en paniekaanvallen zijn verdwenen. Ik heb ook niet meer het gevoel dat ik niet goed genoeg ben’, klinkt het geëmotioneerd. ‘Ik voel me eindelijk weer écht gelukkig. En daar ben ik zó dankbaar voor!’


Je kunt ook het artikel online lezen op foryou.nl