laat die hardnekkige overtuigingen achter je
Hypnose
Judith van Royen-Ottes
Hypnose
12/04/2023
2 min
0

Laat die hardnekkige overtuigingen achter je

12/04/2023
2 min
0

Na heel wat therapiesessies en veel bezig te zijn geweest met zelfontwikkeling bleef ik tegen een aantal hardnekkige oude overtuigingen aanlopen. Dit kostte mij veel energie waardoor ik niet altijd het gevoel had mijn eigen keuzes te kunnen maken en mijn leven volledig te leven. Ik heb drie sessies mee mogen maken bij Judith. Deze sessies hebben mij veel gebracht.’

Het waren deze mooie woorden die Renate vorig jaar als review op mijn website achterliet. Ieder mens is uniek, en dat geldt ook voor Renate, maar de problemen waar ze tegenaan liep – hardnekkige oude overtuigingen – kom ik in mijn praktijk vaak tegen. Zóveel mensen zijn afgedwaald van hun ‘authentieke ik’. Zóveel mensen zijn verstrikt geraakt in een situatie van overleven in plaats van leven. Hun rugzak, die ze dag in dag uit met zich meezeulen, zit vol met blokkades, emoties en nare, ongelukkige gevoelens. Vol met ‘shit’. Hoe verdrietig is dat?

Al jaren is het dan ook mijn missie om de mensen die bij mij komen terug te brengen naar wat écht belangrijk is: alle onnodige ballast uit hun rugzak schudden, zodat ze deze opnieuw kunnen vullen. En dan vooral met mooie, nieuwe herinneringen.

Dit doe ik met behulp van mijn traject ‘Terug naar je authentieke ik’. Veel van mijn cliënten voelen zich gelijk beter na de eerste sessie. Opgeruimd in hun hoofd en rustiger. Ze voelen zich positiever, energieker, vrolijker en ze ervaren meer ontspanning. Ze genieten weer van het leven en hebben meer vertrouwen in de toekomst. Ze zijn vaak veel positiever over zichzelf, voelen weer ‘drive’ om dingen op te pakken die goed voor hen zijn. Er komt weer zelfacceptatie. Deze feedback maakt mij iedere dag weer blij. Ook Renate voelde zich na drie sessies een mooier mens. Blijer, vrolijker, lichter en met meer zelfvertrouwen. Terug bij haar authentieke ik. Hoe zou het zijn als iedereen zich zo mag voelen?

‘Ik heb meer energie, sta steviger in mijn schoenen en durf keuzes te maken die goed zijn voor mij (zoals het beëindigen van mijn relaties waar ik al langere tijd tegenaan liep maar geen knoop door kon hakken). Ik ben erg dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Judith is een lieve vrouw waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Het was bijzonder te ervaren hoeveel lichter ik mij ben gaan voelen. Alsof er op allerlei lagen en niveaus ballast van mijn schouders is gevallen.’

Renate

Ik ben energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, Psych-K® facilitator, leefstijl en burn-out coach en eigenaar van Joyful You. Het is mijn missie om jou terug te brengen naar wat echt belangrijk is… JIJzelf. Terug naar jouw essentie, jouw authenticiteit, jouw volle potentieel.
Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach of mentor om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen.
To live to the utmost!
Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.

‘Be beautiful, be you, be a joyful you.’

Liefs
Judith


Je kunt ook het artikel online lezen op foryou.nl

Reacties
Categorieën