recensie Joyful You

Recensies


Wil jij ook een recensie over Joyful You, over mij, mijn sessies of mijn andere diensten plaatsen?


Klik dan hier voor een recensie op Google. 

Je kunt voor deze optie kiezen als je een Google account hebt. (Bijv.: Gmail, YouTube, Google Play, Google+, Google Allo of Google Duo)


Heb je dit niet, klik dan hier en voeg jouw recensie toe. 


Alvast bedankt.

Judith van Royen

Judith van Royen Ottes

Wat mijn cliënten vertellen 

over therapie / coaching...

Wat mijn cliënten vertellen 

over energetische huisreinigingen

Wat mijn cliënten vertellen over therapie / coaching...

 17-07-2023

Geplaatst door Victor

Prettig en flexibel, met ad hoc oplossing per sessie. Intuïtief bepalen wat/welke methode o.i.d. op het moment nodig is. Neemt ruim de tijd voor afronding en heeft oog voor detail. Alle 'tools' waar je toegang toe hebt dragen bij aan mijn beoogde doel. Superfijne resultaten. Dank Judith.


23-06-2023

Geplaatst door David

Heel leuk/leerzame sessie bij Judith gehad. Geen zweverig gedoe maar gewoon lekker bezig met je onderbewuste. Vooraf wat sceptisch maar met eigen inzet (doen huiswerk) merk je verschil. Aanrader.


02-05-2023

Geplaatst door Bianca

Na gesprekken d.m.v. coaching gehad te hebben, wilde ik kijken of hypnotherapie een toevoeging zou zijn voor mij.

Ik wist waar mijn patronen zaten en wilde juist kijken welke spanning ik nog kon loslaten. Ik had hier en daar nog wat spanningen in m'n lichaam en ik bouw ondertussen m'n antidepressiva af naar nul. Om niet direct weer in een terugval te komen door afbouwen van antidepressiva heb ik voor hypnotherapie gekozen. In het begin wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten, maar Judith laat je op je gemak voelen en leidt je er helemaal door heen. Je hoeft niet ellenlang te praten over je problemen. De energetische hypnose sessie heb ik als heel bijzonder ervaren, voor de sessie had ik nogal wat voelbare spanning in m'n lichaam maar na deze sessie ervaarde ik een heel licht gevoel alsof ik in een heel nieuw lichaam kwam. Ook de oefeningen in de app zijn een fijne aanvulling om thuis mee aan de slag te gaan als je je even niet zo fijn voelt. Ik kan iedereen dit aanraden die kampt met angstklachten of niet lekker in je vel zitten. Ik voel ook dat het veranderingen in positieve zin heeft gebracht zowel bewust als onbewust. Ik voel mij krachtiger en ik durf keuzes te maken die goed voor mij zijn. Ik ben Judith erg dankbaar voor deze sessies!

Liefs Bianca


06-02-2023

Geplaatst door een psycholoog

Ik heb een aantal keer een persoonlijke energetische reiniging gedaan bij Judith. Ik merkte dat ik meer rust ervoer op die dag. Dat ik beter kon relativeren en meer positieve gedachten had. Het was ook fijn om dit zelf vast te kunnen houden met verkregen audiofragmenten. Daarnaast heb een aantal sessies energetische hypnotherapie gedaan wat me ook helpt om meer rust en relativeringsvermogen te krijgen. Je wordt door Judith, na een gesprek waar je voor komt, helemaal meegenomen en rustig begeleid naar een diepe staat van ontspanning. Judith is een vrolijke nuchtere vriendelijke vrouw die het je comfortabel maakt ( lekkere stoel, thee, dekentje). Hierdoor voel je je helemaal gehoord en gezien en voel je je prettig om je helemaal aan de sessie over te geven. Ze straalt vertrouwen en positiviteit uit. Dit geeft je ook vertrouwen voor na de sessies.


15-01-2023

Geplaatst door José

Ik heb een paar sessies hypnotherapie bij Judith gehad. Voor mij een heel nieuwe ervaring die ik erg spannend vond. Maar doordat Judith een nuchter mens is, humor gebruikt en de tijd neemt voor je, voelde ik me snel op mijn gemak.
Inmiddels lukt het mij beter om situaties aan te gaan die ik spannend vind. Ik kan meer uit het gevoel stappen en zoek dan even 'mijn binnenste' op (het deel in mij dat er altijd is en zal zijn, waar ik op kan vertrouwen).
En nog een toevoeging: ik heb voor hypnotherapie gekozen omdat er niet diep op de inhoud ingegaan wordt. Ik ken mijn patronen e.d wel, ik wilde vooral mijn opgebouwde spanning losmaken, daar is deze nader van werken zeer geschikt voor!


22-12-2022

Geplaatst door Marit

De afgelopen weken heb ik bij Judith meerdere behandelingen hypnotherapie gevolgd. Na een stressvol jaar kampte ik met klachten als: angst en paniekaanvallen.Judith heeft mij geholpen om mijn onderbewustzijn op te schonen en mijn onverwerkte trauma’s een plekje te geven. Ook heeft ze mijn onderbewustzijn en bewustzijn in balans gebracht waardoor ik me een vrijer en rustiger mens voel. 

Judith weet wat ze doet, waar ze het over heeft en is een ontzettend fijn mens om mee te praten. Ze zegt waar het op staat en geeft je een heel vertrouwd gevoel. Ook de app waar Judith hypnomeditaties en oefeningen heeft gemaakt helpen mij op momenten dat het even wat minder gaat. 

Ik zal iedereen aanraden om als je je op wat voor manier dan ook niet lekker in je vel voelt contact op te nemen met Judith Joyful you.


19-12-2023

Geplaatst door Marga

Ik vond energetische hypnotherapie door Judith een bijzonder positieve ervaring. Het heeft mij inzicht, rust, positiviteit, balans, en kracht gegeven. Ik ben blij dat ik gegaan ben. Ik ervaar veel meer rust en balans.  En dat kende ik al jaren niet meer.
Ik ben gewoon heen gegaan en heb me ervoor open gesteld. Dacht; baat het niet, dan schaadt het niet!
Maar ik kan het aanbevelen. Het doet echt wat met je! Moeilijk uit te leggen, ...moet je echt zelf ervaren.
Bedankt Judith!


28-09-2022

Geplaatst door Iva

Judith is een geweldige betrouwbare therapeute die alles doet om jou te helpen. Na veel verschillende therapieën te hebben gevolgd was Judith de eerste die mij daadwerkelijk heeft geholpen, en dat in maar 3 sessies! Zij heeft mij zelfverzekerd gekregen en uit mijn depressie. Die 3 sessies, bijna 2 jaar geleden hebben tot op de dag van vandaag hetzelfde effect!

Life-changing.


05-04-2022

Geplaatst door Tamar

Ik ben in december bij Judith terecht gekomen vanwege een overprikkelde geest en lijf. Kortom het ging even niet meer.

Judith heeft me gelukkig snel kunnen helpen. Via een kennis ben ik naar haar verwezen, omdat ik geen reguliere cognitieve therapie meer wilde. Ik weet namelijk best waar ik bij mezelf tegenaan loop. Ik wilde beter leren voelen en dat niet meer negeren. Mijn overprikkelde geest zelf beter tot rust brengen. Dat wilde ik. En dat is gelukt. De eerste sessie was een hele bijzondere healing sessie, waarna een enorme last van mijn schouders viel. Letterlijk, de volgende dag had ik spierpijn in mijn schouders. Judith vertelde mij, dat komt door al die last die van je is afgevallen. Wees maar lief voor je schouders.

Na deze innerlijke schoonmaak/opruim sessie heb ik nog 2 hypnose sessies gedaan om mijn belemmerende overtuigingen te vervangen met liefdevolle overtuigingen en verder leren voelen en ontspannen. Ook hebben we "even" een enkelblessure waar ik al een tijd mee liep verholpen. het geheim? Je helemaal overgeven aan de sessie en vertrouwen op Judith.

Zij weet echt wat ze doet. Én ook gewoon thuis, als het kan, iedere dag een heerlijke 'ontspansessie' met Judith doen.

Want dat krijg je ook. Een paar hele fijne mp3-tjes waarbij je heerlijk kunt ontspannen en opladen. Dank je wel lieve Judith.


09-03-2022

Geplaatst door Annemiek

Lieve Judith...

Dank dank dank voor deze ervaring, ik had de Joyful Wednesday voor geen goud willen missen!

Er is zóveel veranderd voor mij... ik voel weer energie! Na járen van ballast met me mee gesleept te hebben, het was óverleven in plaats van leven. Durfde 't nauwelijks te omarmen, zó bang dat 't me net zo makkelijk weer door de vingers zou glippen.

Het leven is lichter, ik lach niet alleen aan de buitenkant maar straal ook vanbinnen,  álles is leuker, ik durf weer in mezelf te geloven, voel dat ik goed ben zoals ik ben en er gewoon mag zijn, voel me strijdbaar, nog nét niet onoverwinnelijk, haha!

Zeker, ik blijf kwetsbaar, maar dat maakt me ook in pósitieve zin tot wie ik ben.

Wat groots, dat iets op afstand zó dichtbij kan komen🍀

Liefs, Annemiek


10-02-2022

Geplaatst door Renate

Na heel wat therapiesessies en veel bezig te zijn geweest met zelfontwikkeling bleef ik tegen een aantal hardnekkige oude overtuigingen aanlopen. Dit koste mij veel energie waardoor ik niet altijd het gevoel had mijn eigen keuzes te kunnen maken en mijn leven volledig te leven. Ik heb drie sessies mee mogen maken bij Judith. Deze sessies hebben mij veel gebracht. Ik heb meer energie, sta steviger in mijn schoenen en durf keuzes te maken die goed zijn voor mij (zoals het beëindigen van mijn relaties waar ik al langere tijd tegen aan liep maar geen knoop door kon hakken). Ik ben erg dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Judith is een lieve vrouw waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Het was bijzonder te ervaren hoeveel lichter ik mij ben gaan voelen. Als of er op allerlei lagen en niveaus ballast van mijn schouders is gevallen. 


10-02-2022

Geplaatst door Piet

Met rationele scepsis heb ik me geopend voor hypnose, het zou immers geen kwaad kunnen. Met een nuchtere kijk en veel humor heeft Judith me in contact gebracht met mijn onderbewuste. Er is veel losgekomen en het was fijn dat ze daar alle tijd voor nam. Zeker een aanrader om eens te ervaren!


18-01-2022

Geplaatst door Gesina en Rekesh

Hoi Judith, vandaag alweer 2 weken geleden dat wij bij jou waren voor een hypnotherapie. Ik wou je even vertellen dat wij al 2 weken van het roken af zijn. Wat is ons leven veranderd sinds we bij jou zijn geweest! We voelen ons zo goed, we voelen rust in ons leven en we merken veel meer energie te hebben. Dankjewel🤗 liefs van Gesina en Rekesh


Naomi

Geplaatst 26-05-2021

Wat een geweldige ervaring was het om een hypnose sessie bij Judith te hebben gedaan! Ik ben er lichtelijk sceptisch, maar tegelijk ook vol vertrouwen in gegaan. Hypnose lijkt spannend, omdat je misschien zelf ‘weg’ bent, maar niets is minder waar. Je krijgt alles volledig mee van wat er gebeurd. Judith neemt alle tijd en aandacht voor je en weet wat ze doet! Voor mij is het echt een life changing experience geweest. Ik heb geen last meer van onrustige gevoelens en gedachten en mocht ik die toch weer gaan krijgen dan heb ik de juiste tools meegekregen van Judith om daar weer uit te stappen. Ook heb ik veel meer energie en sta vrolijker en met meer zelfvertrouwen in het leven. De veranderingen die bij mij hebben plaats gevonden, zie ik zelfs terug in mijn kinderen. Dat heeft ook met de sessie te maken: we hebben de energetische banden doorbroken. En dit alles zonder dat je over je eventuele problemen hoeft te praten. Ik zou het iedereen aanraden, hier had geen psycholoog of pilletje tegenop gekund! 


Rosa

Geplaatst 12-01-2021

Hallo Judith, ik zat toevallig laatst aan je te denken en terug te blikken op de sessies en de periodes er voor en er na. Mijn dwang is zo goed als weg! De sessies hebben de factoren weggenomen waardoor ik mijn dwang nooit goed kon aanpakken. De depressieve gevoelens en de nare gedachten zijn afgenomen door de sessies. Het depressieve gevoel en de nare gedachten etc zijn vrij snel weggegaan na de sessies! Hierdoor voelde ik mij blijer en gelukkiger waardoor ik sterk genoeg was om mijn dwang aan te pakken en te minderen. Ik heb over het algemeen geen last meer. Heel af en toe als ik enorm moe ben dat er iets terug komt, maar dit kan ik accepteren. Het geeft een vrijer gevoel dat ik alles normaal kan doen zonder dwanghandelingen. Ik wil je ontzettend bedanken voor de sessies! Het heeft mij enorm geholpen. Liefs, Rosa


Margret

Geplaatst 31-12-2020

Een tijdje geleden heb ik een energetische hypnose sessie ondergaan bij mijn lieve collega Judith. Ik wou graag wat restverwerking van rouw- en verlies processen aanpakken en wat duidelijkheid over mijn ontwikkeling en werk wat betreft richting bepalen. Het was een heel bijzondere sessie en ervaring, dat kun je van te voren niet bedenken. Gelijk na de sessie wist ik precies wat ik vooral niet meer wilde wat werk betreft en had ik een heel goed beeld en gevoel van hoe ik het wel wilde vorm geven. Dit was een ware opluchting voor me, ik heb wat dat betreft nu een hele duidelijke focus! Wat de restverwerking betreft van mijn rouw- en verlies processen kan ik zeggen dat dat gevoel minder terugkomt en milder is geworden. Judith is een hele leuke enthousiaste en warme persoonlijkheid, heeft veel kennis van zaken en werkt met grote passie en met haar hele ziel en zaligheid vanuit haar hart. Dankjewel lieve Judith! Liefs en tot gauw xxx 


Irma

Geplaatst 27-11-2020

Ik had naar mijn zwangerschappen wat extra kilo's die ik er maar niet af kon krijgen en vooral de laatste zwangerschap zag je nog steeds (naar 5,5 jaar).

Ik zat al een tijdje te denken aan een maagbandje maar naar wat gegoogle kwam ik er al snel achter dat ik daarvoor nog te licht was (ook wel leuk om te lezen). Maar naar een moeilijke tijd door de zorgen die ik had om Corona was een koekje bij de thee een hele pak en kwamen er steeds meer kilo's bij, en was ik er met 103 wel klaar mee.

In eind april was de maat vol, ik had een gesprek met mijn vriend en zei ik ben er klaar mee, wat wil je dan zei die. Ik zei ik wil een virtuele maagband en zo kwam ik bij Judith. Wat een lieve vrouw en ik voelde me gelijk op m'n gemak. Begin mei had ik mijn eerste sessie en op de weg naar huis voelde ik me al een andere persoon. En ook al vlogen de kilo's er niet af, ik viel naar van alles geprobeerd te hebben een keer echt af en dat voelde echt geweldig. Nu eind november zijn er 16 kilo's af en voel ik me naar omstandigheden goed en lekker in mijn vel. Ik heb mijn doel nog niet bereikt en voel ook af en toe dat het weer wat berg afwaarts gaat en heb ik weer contact gehad met Judith en staat er alweer een sessie in de agenda. Dit zegt maar weer dat ze je niet loslaat en dat ze er altijd voor je zal blijven.

Ik zal mijn einddoel voor elkaar krijgen en het hoeft ook niet zo veel meer te zijn, maar met behulp van Judith ga ik er komen. Ik heb er een jaar voor uit getrokken dus ik heb ook nog even. De keuze voor een virtuele maagband zal ik iedereen aanraden want het heeft zoveel voordelen en dan natuurlijk bij Judith.


Gerrit

Geplaatst 20-11-2020

Wat een ervaring om na ruim 49 jaar roken na een sessie bij Judith als niet roker weg te rijden uit Beijum! dat was in april 2019, het is nu november 2020! Nooit een moment meer trek gehad. Alles smaakt beter, wat een vrijheid om niet meer te moeten...Geweldig hoe Judith zich voorbereid heeft en geweldig ontspannen om de hypnose te ondergaan,
het was als een ontdekkingsreis in mijn eigen onderbewustzijn.
Bedankt Judith!


Lia

Geplaatst 05-10-2020

Hoi Judith, inmiddels staat de teller op de weegschaal op 75 kilo, het gewicht wat ik ongeveer voor ogen had. Ik voel mij er goed bij. Nogmaals dank voor je behandeling en begeleiding, ik ben er blij mee. Het heeft mij verrast dat ik eigenlijk zonder moeite zo geleidelijk ben afgevallen (21 kilo is er af). Wat wellicht nog een beetje meegeholpen heeft is dat mijn man vanwege diabetes type 2, koolhydraatarm moest gaan eten. Voor de warme maaltijd doe ik daar ook aan mee. Maar kortom, blij dat ik dit traject heb doorlopen. Ik doe er even een foto bij, omdat ik het kledingstuk heb gevonden wat ik mij tijdens de hypnose voor had gesteld wanneer ik zou zijn afgevallen. Hartelijke groet , Lia


Martha

Geplaatst 19-09-2019

Voordat ik naar de hypnotherapie ging, was het een chaos en erg onrustig in mijn hoofd. Ook had ik last van veel hoofdpijn waar de neuroloog niet veel mee kon. Na 1 sessie bij Judith kon ik weer beter nadenken en was het rustiger in mijn hoofd. Ook mijn hoofdpijn is zo goed als weg. Heerlijk , en ben er erg blij mee dat ik geweest ben. Ze deed het fijn en ik voelde mij erg op mijn gemak bij Joyful You. 


Jacco

Geplaatst 30-01-2019

Toen mijn vrouw voorstelde om eens hypnose te proberen om af te vallen dacht ik niet dat het iets voor mij zou zijn. Maar ik had het helemaal mis. Het is niet eng, niet spannend en het doet echt wat met je.

Je hoort alles wat Judith zegt en schijnbaar komt het op een ander niveau binnen, waardoor je resultaat boekt. Ik kan het iedereen van harte aanraden. Judith is een topper.


Cheryl

Geplaatst 05-01-2019

Ik heb sinds de hypnose sessie van 2 januari een goed gevoel. Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. Het leven is fantastisch op deze manier, ik heb veel energie, maak mij geen zorgen meer.

Lichamelijk voel ik nu hoe sterk ik ben. Ik heb vandaag zelf getraind na lange tijd. Ik heb weken niet veel gedaan voor deze sessie. Ik zat helemaal vast in mijn gepieker en kwam tot niets en genoot ook niet echt van wat ik deed.

Muziek klinkt nu mooier. Ik merkte gisteren wel even dat vervelende gedachtes omhoog kwamen. Ik heb het aan mij voorbij laten gaan. En zoals jij zegt, ik heb hierdoor nieuwe inzichten gekregen. Het probleem los ik in gedachten dan weer zelf op.

Echt, ik voel mij goed. Kan het zelf nog niet geloven en ondertussen geniet ik van het gevoel.

Nogmaals ik ben blij met je.  Judith, ik hou een dagboek bij hoe ik mij voel, geheugen, stemming en mijn gedrag. Roken doe ik ook nog steeds niet. Echt bedankt, ook voor je hypnose mp3 bestanden. Ik zal zeker nog een keer een sessie bij je willen volgen.


Mama van S.

Geplaatst 04-12-2018

Ik kwam bij Judith met een ontstoken nagel en binnen no time raakten we aan de praat over haar ervaringen met hypnotherapie. De enthousiaste en persoonlijke manier waarop ze vertelde, maakte indruk op mij. Toen ik een aantal maanden later op zoek was naar de zoveelste potentiële oplossing voor mijn zoon, was de stap naar Judith toe zo genomen. Mijn zoon van 15 heeft door zijn beperkingen met name op school de ene faal-ervaring na de andere gehad en de frustraties hierover waren inmiddels zijn grootste beperking. School was een regelrechte ramp voor hem geworden, een dagelijkse strijd. Mede door Judith's eigen ervaringen met ASS, had ik er al snel vertrouwen in dat zij hem en ons verder zou kunnen helpen.

S. heeft 3 sessies gehad bij haar. Wat ik daarin mooi vond om te zien is hoe zij aansluit bij de belevingswereld van mijn zoon. "De oude app stress mag verwijderd worden, sleep hem maar naar de prullenbak" en "ga naar de app-store en download de app rust". Zijn "harde schijf", al zijn negatieve ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgebouwd, mochten weg, de prullenbak in. Na deze eerste sessie hebben mijn zoon en ik samen geluncht. Voor het eerst in 15 jaar ging hij natijd spontaan de tafel afruimen. "Mama, ik geloof dat dit (de hypnotherapie) wel een goed idee van jou was"!

Op school kan hij zich inmiddels veel beter concentreren en zit hij lekkerder in zijn vel. Ik raad het iedereen aan eens bij Judith een voetmassage o.i.d. te boeken en ondertussen haar de oren van haar hoofd te vragen over haar werk als hypnotherapeut. Niks niet zweverig of raar, gewoon met beide voeten op de grond, zoals je zou verwachten van een pedicure!


Mama van Mirte

Geplaatst 04-12-2018

Vorig jaar net voor de kerst is onze dochter van toen 10 jaar van haar pony gevallen en brak haar arm.

Ze durfde daarna niet zo goed meer. Wat logisch is en waar we alle begrip voor hadden.

Maar wat ook zonde was, want ze vond het zo leuk, het is een echt paardenmeisje.

Na wat zoeken op internet kwam ik bij Joyful You en heb na een nachtje slapen gebeld voor een afspraak voor hypnotherapie.

Ik kon al snel terecht en het voelde goed, onze dochter vertelde dat ze graag weer lekker wou rijden op haar eigen pony.

Ze kreeg een knuffeltje Hypno genaamd, welke tot de dag van vandaag altijd mee gaat naar les of naar stal.

Ze krijgt er vertrouwen door en het gaat goed.

Laatst een momentje dat het wat minder wou, ze heeft de mp3 geluisterd over zelfvertrouwen welke we ook meegekregen hadden. Dat luistert ze op bed voor het slapen gaan en dan slaapt ze rustig en voelt zich weer beter.

Ik ben blij dat we deze afspraak hebben gemaakt.


Hugo

Geplaatst 25-09-2018

Wat een bijzondere ervaring! Nooit over nagedacht en nu zo maar ineens onder hypnose... waar ik dacht aan zweverig, spiritueel en Uri Geller achtige praktijken waarin lepels spontaan buigen of die andere pipo waar mensen als een " kip zonder kop" op t podium lopen, dan was dit toch totaal anders. Ik kwam met het idee omdat ik Judith kende als pedicure en ik vond haar betrouwbaar en "normaal" wat dit ook mag inhouden.. of je nu heen gaat om je eigenwaarde op te krikken o.i.d of in mijn geval de nieuwsgierigheid naar t stoppen met roken dan kan ik dit sowieso aanraden. Wel Moet je zelf volledig achter de keus staan. Maar überhaupt wat je meemaakt is al een fantastische ervaring! Ik vond het mooi, dus zit je ergens mee... 

Bedankt Judith👌


Anja

Geplaatst 21-09-2018

Vanwege onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, bij Judith terecht gekomen. Na een jarenlange zoektocht bij psychologen en cursussen gevolgd te hebben, maar niks leek te helpen in praktijk.

Ik was gespannen voor de eerste sessie, bang dat dit ook zal mislukken.. maar zowel telefonisch als op de dag zelf heeft Judith mij gerustgesteld. Na de sessie voelde ik een diepe ontspanning die weken aanhield. De tweede sessie heeft wat meer verwerking opgeleverd en Judith heeft me hierin goed begeleid.

Het autorijden gaat beter, ik ben meer ontspannen en ik kan me beter in groepen voegen zonder dat ik er bij nadenk wat men van me zal denken. Waardevolle veranderingen in twee sessies! “


Sjors

Geplaatst 13-09-2018

Binnen slechts 1 (!) hypnotherapie sessie definitief van mijn nagelbijten afgeholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Door

Geplaatst 16-03-2018

Judith is een bron van inspiratie voor mij. Je zou mijn lifestylecoach genoemd moeten worden.

Joyful You is een heerlijke plek om tot jezelf te komen.

Je krijgt er een warm onthaal, persoonlijk contact en een professionele behandeling in een huiselijke setting.

Of het nu om mijn voeten gaat of om een hypnose sessie, ik ga altijd ontspannen en voldaan de deur weer uit.

Met de schoonheidsbehandeling heb ik nog geen ervaring maar dat duurt vast niet lang meer.

Want zo moeder zo dochter in dit geval, ik heb ook alle vertrouwen in haar.


Nathalie

Geplaatst 27-12-2017

Geloof het of niet... het werkt!!

😊 ik ben verrukt dat ik voortaan als niet roker door het leven mag gaan na jaren en jaren van nicotine verslaving 😔

De hypnose deed haar werk en voila...1 niet roker! Zonder nare afkick verschijnselen of extreme chagrijnigheid!

Na ruim 18 jaar gerookt te hebben en talloze pogingen gedaan te hebben om te stoppen met roken kwam ik Judith van Royen tegen via een advertentie op Facebook. Haar persoonlijke verhaal om te stoppen met roken sprak me aan en ik ben meer informatie gaan inwinnen over de hypnose methode om daadwerkelijk voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn nicotine verslaving. Na haar hele verhaal gelezen te hebben heb ik me, ietwat sceptisch maar vastberaden, aangemeld via haar website joyfulyou.nl.

Zeer vlot na de aanmelding kwam een persoonlijke e-mail en daarna volgde een telefoongesprek met Judith zelf. En omdat ik 1 van de eerste 3 personen was die me had aangemeld kreeg ik 50 euro korting op de hypnose sessie. Ietwat beduusd maar nog immer vastberaden maakte ik een afspraak voor de hypnose sessie. En na het invullen van een aantal persoonlijke vragen was daar de dag dat ik voorgoed zou stoppen met roken. S'ochtends twijfelde ik of ik zou roken en heb dit wel gedaan. Ik was op tijd bij Judith en nam plaats in een bijzonder ontspannen wachtruimte waar ik een meer dan lief konijn mocht aaien. Toen Judith me kwam halen voor de hypnose sessie was ik volledig ontspannen maar had nog immer een wat sceptische kijk op hypnose. Maar na de hypnose voelde ik me zo ongelooflijk ontspannen en was ik in de volle overtuiging dat ik een niet roker was. Na een heerlijk kopje thee verliet ik via de wachtruimte Judith haar praktijk en toen ik buiten stond en in mijn jaszak voelde vond ik daar een pakje sigaretten die ik zonder nadenken in haar container heb gekiept (met aansteker en al geloof ik, excuses daarvoor)

En nu ik terugkijk op mijn rokende leven ben ik zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn zoals Judith. Zij heeft letterlijk mijn leven veranderd en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor blijven! Wat een heerlijkheid om nooit meer in de pisregen te hoeven staan omdat ik móet roken, of nooit meer naar buiten te hoeven gaan tijdens een gezellig feestje, of nooit meer die vieze stink vingers of die malle nicotine adem! Geloof mij...het is een verademing!


Jacquelien

Geplaatst 18 december 2017

Ik ben bij judith voor hypnose therapie en ben super tevreden. Echt een aanrader.

Wat mijn cliënten vertellen over energetische huisreinigingen...

26-07-2023

Geplaatst door Marian

Wij hebben vanaf dat jij hier bent geweest voor de energetische huisreiniging rust gevonden en ons huis is ook echt ons huis geworden. Hier is nu rust en ik voel geen (spanning)of rare dingen. We willen je ook bedanken voor alles, mochten  er veranderingen zijn bel ik je zeer zeker weer, voor nu bedankt voor alle positiviteit die jij ons hebt gebracht.


23-04-2023

Geplaatst door Rose

In februari verhuisd vanuit Eindhoven naar een prachtige eengezinswoning in Assendelft. Na de verhuizing voelde ik al gauw dat er een bepaalde energie hing waar ik me erg ongemakkelijk bij voelde. Alsof ik bekeken werd, ik niet alleen was. Ook ons zoontje van 18 maanden wees, keek of lachte naar ' iets ' en ook slapen verliep niet meer fijn. Na alles regelmatig te hebben doorgrond met logisch verstand ( misschien moet ik nog wennen, komt het door de verhuizing, mijn vriend werkt veel in de avond), bleef het ongemakkelijke gevoel in mijn energieveld prikken.

Na te hebben gegoogled op huisreiniging, kwam ik uit bij de praktijk van Judith. Op voorhand was ik wat sceptisch. Deed ik er wel goed aan, zou het de investering waard zijn, is het allemaal wel te vertrouwen, allemaal vragen die door mijn hoofd gingen. Na elkaar telefonisch gesproken te hebben, kreeg ik een duidelijke uitleg van wat Judith zou gaan doen. Het contact met Judith verliep erg prettig. Na de huisreiniging werd er een maand lang wekelijks een persoonlijke reiniging uitgevoerd, waar Judith ons netjes van op de hoogte hield. Gaandeweg verdween het onbehagelijke gevoel en kwam er meer rust en harmonie in huis. Dit had weer een positieve uitwerking op ons en ons zoontje.

Kortom, erg blij dat ik hier toch voor gekozen heb en de reiniging heb laten uitvoeren.

 

18-03-2023

Geplaatst door Linda

Mijn dochter van 8 jaar sliep al heel lang slecht. Van alles hebben we geprobeerd, maar niks bleek te werken. De nachten leken alleen maar onrustiger te worden. Ze kon zelf ook niet benoemen waarom ze wakker werd. Na een korte zoektocht kwamen wij bij Judith uit. Na alle recensies gelezen te hebben, was ik er meteen uit. Dit hebben wij ook nodig. Vanaf het eerste moment dat Judith binnenkwam voelde het meteen goed. Ze neemt alle rust en tijd voor het hele gezin. Het was dan ook een bijzondere en geweldige ervaring. En mijn dochter slaapt sindsdien als een roosje.


22-02-2023

Geplaatst door Dani

Ik heb door Judith mijn huis laten reinigen op afstand. Het huis voelt nu een stuk lichter aan. De harmonie in huis is hersteld en ik voel meer rust en flow. De energie is weer gaan stromen. Ondanks dat Judith niet fysiek in huis is geweest, ervaar ik toch behoorlijke shifts in energie in huis en in mij. 

Het verslag dat ik heb mogen ontvangen was gedetailleerd en verrassend. Maar tevens bevestigend dat mijn gevoel juist zat dat een reiniging welkom zou zijn. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het als zeer fijn heb ervaren. Het contact met Judith is warm en duidelijk. Ik kan het iedereen aanbevelen wanneer je voelt dat er een onbalans is in jou of je huis. Dank Judith! 


15-02-2023

Geplaatst door Leslie

Blij met deze ervaring op zowel zakelijk als privé gebied, ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar merk wel degelijk verschil in mijn eigen energie, ik ervaar meer rust en dus een relaxter gevoel.


29-12-2022

Geplaatst door Ingrid

Via Google in contact gekomen met Judith. Ik zat zwaar in een depressie en aan de medicatie. Ik zou hypnotherapie bij haar gaan doen maar bij nader inzien ging het toch niet door, omdat ik toch veel medicijnen gebruik en Judith wist niet of ik wel bij mijn gevoel kon komen. En om teleurstelling te voorkomen en geld onnodig uitgeven werden de afspraken gecanceld.
Wij vonden dit toch heel eerlijk van haar!
Wel voelde ik in ons huis een zwaarte op mijn drukken en was onrustig thuis. Als we niet thuis waren had ik dat niet.
Dus we hebben een energetische huisreiniging op afstand gedaan. En daar bij nog nog 4 persoonlijke energetische reiniging op afstand. In het begin voelde ik geen verandering, maar nu na de derde energetische behandeling voel ik toch een bepaalde rust over mij heen komen en de zwaarte op mijn schouders in ons huis is ook weg! Ik voel me ook weer wat vrolijker.
Dus Judith ik wil je hiervoor bedanken! Het is toch niet voor niks geweest!
Zelfs mijn eigen therapeut merkte het verschil op 👍🏻

24-12-2022

Geplaatst door Manon

"Erg blij met de huisreiniging incl. persoonlijke reiniging op afstand die Judith voor ons heeft uitgevoerd. De energie in huis voelde voorheen zwaar en ik was vaak moe. Sinds de reiniging zijn er een paar onverwachte, positieve dingen in mijn leven gekomen en is de energie weer gaan stromen. De communicatie met Judith was ook snel en goed."


22-12-2022

Geplaatst door Marit

Enkele maanden geleden hebben wij Judith via internet gevonden. Wij wilden ons huis energetisch laten reinigen, dit i.v.m. de onrust in de nacht die ons dochtertje ervaarde. 

We wisten niet helemaal wat we moesten verwachten, maar we gingen er open in.

Toen Judith bij ons thuis kwam heeft ze ons eerst duidelijk verteld wat ze ging doen, ook heeft ze ons dit zelf laten ervaren. Ik kan alleen maar zeggen: wauw! Wat een onwaarschijnlijke beleving en wat een fijn gevoel heeft dit ons gegeven. Op de kamer van ons dochtertje voelde Judith dingen die ze niet zomaar kon weten, dit was zo ontzettend bijzonder! Judith heeft haar kamertje gereinigd, met als resultaat: een rustig meisje die weer heerlijk slaapt! 

Dit was absoluut het bijzonderste wat wij ooit hebben meegemaakt. Wij zijn Judith eeuwig dankbaar. Daarna heb ik nog therapie bij Judith gedaan. 


26-08-2022

Geplaatst door Daphne

Via Google bij Judith terecht gekomen en zij kon zich heel goed plaatsen in mijn situatie. Afgelopen dinsdag met Judith bij mij thuis een huisreiniging gehad. In eerste instantie op afstand geboekt maar naderhand toch besloten om het bij mij thuis te doen. Geen enkel moment spijt van gehad. Eerst met Judith samen aan de keukentafel gezeten om te bespreken wat ik in huis voelde. Ik heb veel emoties verwerkt in mijn huis en liep ertegen aan dat ik merkte dat ik buiten het huis vrolijk en opgewekt was, maar zodra ik thuis kwam, ik ongelukkig en onrustig werd. Dit eigenlijk zonder reden. Judith heeft mij zelf alles laten ervaren en duidelijk uitgelegd wat ze ging doen. Er waren inderdaad veel negatieve en beladen energievelden in het huis. Uiteindelijk heb ik nog een persoonlijke energetische reiniging gekregen. MAN, ik kan je vertellen, ik heb gehuild en gehuild. Dit lukte mij eigenlijk nooit meer. Nu voel ik mijzelf weer heel fijn in mijn huis en voel mijzelf ook veel beter.

Alsof er tien kilo van mij is afgevallen.

Ik ben Judith extreem dankbaar en ga binnenkort ook wat sessies bij haar doen 🙂..

In 1 woord: TOP. Dankjewel Judith ❤️


01-02-2022

Geplaatst door Mirjam

Sinds vier jaar woon ik in een flatwoning en heb mij er nooit echt thuis gevoeld. De afgelopen tijd werd de sfeer steeds grimmiger in huis en ervoer veel kou en aanwezigheid bij mij. Ik heb mijn hogere (diepere) zelf gevraagd wat te doen en kwam vervolgens terecht op deze website van Judith. We hebben leuk contact gehad per email en Judith heeft mij heel snel geholpen met de energetische huisreiniging en persoonlijke energetische reiniging. Ik ervoer direct verschil, het voelde veel lichter in huis.  En het grappige is dat ik nu veel meer weer hetgeen van mezelf voel, de emoties die van mijzelf komen en daar aan kan werken.. en zo mezelf steeds meer kan neerzetten, mijn ziel expressie, wat zo nodig is voor de wereld en de transitie waar we allemaal in zitten. Ik heb sinds de clearing een drang om te nuriën en klanken te maken met mijn stem, wat ook iets is waar ik meer mee wil gaan doen. Ik ben blij dat ik de energetische huisreiniging en de persoonlijke energetische reiniging via Judith heb laten doen. Bedankt Judith!  Warme groet, Mirjam


John

Geplaatst 13-06-2021

Judith is een hele lieve vrouw.
Ze heeft me geholpen met het energetisch reinigen van mijn huis. Alles voelt zoveel lichter en niet meer zwaar. Er zijn nog enkele dingen of plekken die mij bezig houden maar zoals judith zei moet ik dit gewoon los laten.
Nogmaals van harte bedankt voor wat je hebt gedaan!


Denise

Geplaatst 15-04-2021

Ontzettend fijn geholpen met de energetische huisreiniging en hypnotherapie. Onze kinderen voelde ze feilloos aan. En ze wist precies wat ze nodig waren. Van bange niet slapende kindjes, naar kindjes die heerlijk slapen en niet meer bang zijn. Ben je zo dankbaar dat ze weer kind kunnen en durven zijn. Ik zal dit iedereen aanraden! Heel erg bedankt.


Mirjam

Geplaatst 18-01-2021

Ik ben op zoek gegaan naar iemand die ons huis energetisch zou kunnen reinigen. De aanleiding hier voor was dat mijn dochter van 11 jaar aangaf dat ze altijd het idee had dat ze bekeken werd in haar slaapkamer en dat ze daar met name ‘s nachts last van had. En daardoor kon ze ook niet goed slapen. 

Dit was het moment om te kijken of er iemand ons huis kon laten reinigen zodat mijn dochter weer beter en rustiger zou kunnen slapen.

Via google kwam ik bij Judith van Joyful You terecht.

Nadat ik haar gemaild had werd ik even later gebeld en kwam ze de volgende dag al langs.

Judith gaf eerst uitleg wat ze ging doen en ze betrok mijn dochter hier ook bij.

Ik had meteen veel vertrouwen in Judith. Ze komt nuchter over en is niet “zweverig”

Vervolgens heeft ze ons hele huis gecheckt en energetisch gereinigd.

Dit heeft een goede uitwerking gehad op mijn dochter. Ze slaapt nu weer goed. Het voelt rustig voor haar, zowel op haar slaapkamer als voor de rest in het huis.

Onlangs zaten we een paar dagen in een vakantiehuisje en mijn dochter had de eerste nacht erg last van energieën die daar waren en ze was bang en heeft bijna niet geslapen.

Ik heb toen contact gezocht met Judith en zij heeft op afstand het huis gereinigd nadat ik een aantal foto’s had gemaild van het interieur. Dit heeft goed geholpen en mijn dochter heeft daarna goed geslapen en voelde het goed voor haar. 

Wat mijn cliënten vertellen uit de pedicure tijd...

Harmke

Geplaatst 29-09-2019

"Bij Judith stap je een sfeervolle kamer binnen en je voelt je vrij snel op je gemak. Aan bijna al je zintuigen word gedacht: geur, gehoor, smaak...wat maakt dat het tot een dieper niveau van beleving doordringt.

Eerst verzorgt ze je voeten met een pedicure en dan krijg je een heerlijke massage. Ik kwam bij haar met vermoeide voeten en onderbenen en deze worden momenteel extra belast door de zwangerschap. Dat neemt ze allemaal mee in het moment. Heel ontspannen kwam ik bij haar vandaan. Ik had het gevoel, tot dagen er na, dat ze wat energie had vrij gemaakt. Alsof er punten verstevigd waren. Ik liep lichter/ beter naar mijn idee. Ik voelde mij energieker.

Ook heeft ze mijn nagels gelakt met verfijnde zorg. En deze kan wel 6 weken blijven zitten, iets dat ik wel kan gebruiken aangezien ik er niet meer bij kan ;-)

Ze is iemand met passie voor haar vak. Al met al vond ik het een super fijne ervaring! Je bezorgd jezelf een cadeautje voor je body and mind!!" 


Agnes

Geplaatst 22-09-2018

Mijn dochter heeft een hemiplegie. Hierdoor gaan veel dingen net even anders dan bij andere kinderen. Een jaar geleden had ze veel last van haar tenen. Met behulp van Judith was dit zo opgelost. Noa heeft een jaar lang nergens last meer van gehad. Het was ook heel fijn dat we er binnen een dag terecht konden. Ook nu een jaar later. Ik app Judith over de zeer pijnlijke teen van mijn dochter. Kon gelijk terecht en dochter is weer blij. Haar grote teen wat dik, blauw en de nagel stuk. Judith stelt je kind op haar gemak, legt alles uit en laat het eerst zien. Van geen schoen meer aan kunnen binnen vier dagen weer schoenen aan! Mijn dochter is zo blij! Bedankt Judith. Een blije moeder.


Heleen

Geplaatst 19-02-2018

Judith is de beste pedicure waar ik tot nu toe ben geweest. Vorig weekend genoten van een combi-treat: pedicurebehandeling met een voetmassage en tegelijkertijd een schoonheidsbehandeling met gezichtsmassage van Eva, voelde me als herboren. Ontspannende sfeer en t meest blij ben ik met dat er niets meer te zien of voelen is van de likdoorn die me jarenlang getreiterd heeft :) Zo happy!


Esther

Geplaatst 14 november 2017

Vandaag heb ik na afloop van de ook al ontspannende standaard behandeling een heerlijke ayurvedische voetmassage gekregen. Wat een weldaad. Na 5 uur voelt het nog steeds alsof de massage net klaar is. En dat terwijl ik door een lekke band ook nog een stuk moest lopen! Een echte aanrader. De massage werkt zeer rustgevend en werkt lang door.


Linda

Geplaatst 01-11-2017

Goede pedicure en fijne voetmassage

Regelmatig kom ik bij Judith langs. Ook vandaag weer een fijne behandeling met prettig ontvangst, een lekkere kop thee en een fijn gesprek. Aansluitend altijd een voetmassage, ditmaal met gheeboter en een soort massagebol. Het was superontspannend. Grappig ook dat je een voetmassage door voelt werken in je hele lijf. Bovendien heb ik nu heerlijke zachte voeten! Zeker een aanrader!

Deskundig, goede adviezen en meer dan alleen een pedicurebehandeling door de aanvullende mogelijkheden voor o.a. voetmassage en Judiths oog voor detail.


Marianne

Geplaatst 18-07-2017

Vakkundig en enthousiaste pedicure

Ook bij je eerste bezoek voel je je prettig en welkom. Judith is enthousiast over haar vak, weet waarover ze praat en zorgt daarnaast voor een heerlijk uurtje ontspanning!


Marion

Geplaatst 17-02-2017

Ze weet waar ze mee bezig is, altijd gezellig! En heerlijk zachte voetjes als ze klaar is.

Zeker een aanrader om heen te gaan.


Bianca

Geplaatst 16-09-2016

Voor het eerst bij Judith geweest voor een goede en deskundige behandeling. Goede adviezen gekregen en voorzien van mooi gelakte nagels en een aardige attentie weer huiswaarts gekeerd. Judith is een deskundige spontane vrouw met een ruime belangstelling en een gezellige prater. Gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt. Deskundig. Weet waar ze over praat.


Ineke

Geplaatst 05-07-2016

Ik was bang om naar een pedicure te gaan, maar heb bij jou Judith het vertrouwen gekregen dat een voeten behandeling erg prettig is. Dank hiervoor. Ontspannen en hartelijke sfeer.


Jessica

Geplaatst 09-06-2016

Judith was erg vriendelijk. Ze heeft me veel uitgelegd over voeten en voetverzorging, maar kletste ook gezellig over koetjes en kalfjes. Ondertussen heeft ze niet alleen mijn voeten fijn verzorgd, maar ook aanwezige nagelproblemen behandeld en deze cosmetisch verbeterd. Tenslotte zijn mijn nagels prachtig gelakt en heb ik een tasje met uitleg en monstertjes mogen ontvangen. Judith overtrof mijn verwachtingen. Ik ben erg blij dat ik ben gegaan en ben een tevreden klant. Bedankt Judith!

Judith is kundig, professioneel, vriendelijk, toegankelijk en denkt mee over wat het beste bij jou past. Daarnaast is het duidelijk dat ze veel plezier heeft aan haar werk. Ik zou Judith aanbevelen indien iemand me zou vragen naar een goede pedicure.


Nelleke

Geplaatst 07-05-2016

Heerlijk ontspannen.

Mijn voeten zijn vakkundig en met aandacht verzorgd, de massage was erg ontspannend. Hartelijke ontvangst en ontspannen sfeer!


Anne

Geplaatst 29-04-2016

Pedicure behandeling met een gouden randje

Judith wil je een heerlijk ontspannen gevoel geven en niet alleen een pedicure behandeling. Met kaarsjes, een kopje thee en een lekkere warme doek als verrassing aan het einde van de behandeling, is een afspraak bij Joyful Feet echt een onthaast momentje


Gemma

Geplaatst 22-03-2016

Echt verstand van ingegroeide teennagels.

Na ongeveer 4 verschillende pedicures, heb ik bij Judith het gevoel dat ze echt verstand heeft van ingegroeide teennagels en ik merk meteen verbetering. Fijne binnenkomst, gevoel dat ze echt de tijd voor je heeft en het leuk vind om je zo goed mogelijk te verzorgen.


Lammechien

Geplaatst 15-03-16

Wie zijn voeten wil verwennen en ook zelf lekker in de watten gelegd wil worden, neem gerust een bezoek aan de praktijk Joyful Feet!

Heerlijk kopje thee, luisterend oor, fijne stoel en probeer ook zeker eens een massage voor de voeten. Ontdek zelf wat Judith nog meer te bieden heeft!


Janet

Geplaatst 14-03-16

Een pedicure behandeling van Judith is een prettige ervaring. Ze werkt deskundig en geeft, ongevraagd, handige tips.

O, en ze heeft nooit koude handen ;-)!


Sandra

Geplaatst 08-03-2016

Heb al vele pedicures gehad. Persoonlijk vind ik Judith van Royen boven het maaiveld uitsteken. Zeker een aanrader als je keurig verzorgde voeten wilt.


Ranu

Geplaatst op 07-03-16

Zeer professionele pedicure, met hart voor de voeten. Weet waar ze het over heeft, benoemt wat ze doet. Heeft een vlotte en hygiënische werkwijze waarbij ze haar klant niet uit het oog verliest. In een ontspannen sfeer tot rust komen en met heerlijk zachte voeten weer de wereld in…

Professioneel, hygiënisch, hart voor de voeten, fijne sfeer en heerlijke koffie of thee.


Leontien

Geplaatst 21-12-2015

Pedicure behandeling met spiritueel tintje!

Succesvolle eerste pedicure behandeling bij Judith. In het bijzonder de combinatie met een aandachtige voetmassage spreekt mij erg aan. De sfeervolle ambiance en het heerlijke kopje kruidenthee (Sisline) geven de behandeling een spiritueel tintje. Kortom voor herhaling vatbaar, mijn volgende afspraak staat reeds gepland. Judith is aandachtig, betrokken, meedenkend en professioneel.


Gerty

Geplaatst 12-12-2015

Al jaren mijn vaste pedicure. Ik wil niet meer zonder. Nooit meer zelf nagels knippen(en lakken!) en eelt weghalen. Altijd een heerlijk ontspannen behandeling en goed verzorgde voeten.

Ontspannen, rustgevend en gezellig met een kopje thee of koffie. Mooie rustgevende praktijkruimte en professionele pedicure.


Corien

Geplaatst 10-12-2015

Iedere 6 weken worden mijn voeten behandeld ivm te veel eelt, kloven en een likdoorn. Professionele behandeling en zeer ontspannende massage.

Klik met Judith. Ontvangst met heerlijk kopje thee. Prachtig rustgevende nieuwe praktijkruimte of behandeling thuis. Flexibele opstelling betreffende afspraken.


Trees

Geplaatst 24-11-15

Judith ontfermd zich al enige tijd over mijn pijnlijke voetjes, vandaag mocht ik voor het eerst plaats nemen in de nieuwe salon voor de behandeling van een likdoorn. Een prachtige, rustgevende ruimte met professionele uitstraling. De stoel is een weldaad voor het lijf, van alle gemakken voorzien.

Al kwebbelend, onder het genot van een kopje kruidenthee, worden mijn voeten ontdaan van pijnlijke plekken, eelt wordt verwijdert, nagels bijgevijld met tot slot een fijne voetmassage.

Nogmaals dank lieve Judith en heel veel succes met je salon, mijn voetjes zijn weer pijnvrij!

Tot de volgende keer!


Richard

Geplaatst 10-07-15

De behandeling was een weldaad voor de voeten. Met een stel goed verzorgde voeten en mooie nagels kan ik de zomer weer in.


Myria

Geplaatst 16-03-15

Al jaren durfde ik niet meer met blote voeten rond te lopen.. zo zonde. Meerdere keren heb ik op sites gekeken van pedicures en weleens de stap gezet. Dit was niet bij Judith. Ik werd bekritiseerd en mijn voeten afgekraakt. Hierna duurde het jaren voordat ik weer durfde.

Door de site van Judith kreeg ik gelijk het gevoel dat er echt een mogelijkheid is om je voeten weer in slippers te laten zien en dat je je niet hoeft te schamen bij haar. We hebben een afspraak gemaakt en ik voelde me al snel op mijn gemak.

Judith: je hebt aan mij een klant voor het leven!


Esther

Geplaatst 23-04-14

Ik ken Judith nog uit een ‘vorig leven’, de makelaardij. Heel bijzonder om haar nu in deze rol te zien. Maar ze heeft duidelijk haar passie gevonden. Met een kundig oog wist ze een diagnose te stellen en het probleem te verhelpen. Daarna volgde de ‘standaard’ behandeling voor mooie voeten en nagels. Bij de volgende behandeling laat ik mijn teennagels zomerklaar maken met een gellak. Ik heb er nu al zin in!


Linda

Geplaatst 16-04-14

Behandelingen van Judith zijn top mijn man en ik zijn zeer tevreden en ze is ook nog eens gezellig gewoon top zal het iedereen aanraden.


Adrie

Geplaatst op 26-07-13

Dankzij de behandelingen van Judith, dit jaar in de vakantie voor t eerst geen last gehad van kloven. Geweldig!


Max

Geplaatst op 20-06-13

Sinds ruim een jaar, laat ik mijn voeten nu doen door Judith en ik zou het niet meer willen missen. Heerlijk en mijn voeten zien er goed uit. Ik had last van erg droge voeten, kloven. Ook mijn partner vind het heerlijk en krijgt ook elke 8 weken een behandeling. Ik kan het iedereen aanraden. Bovendien vind ik het erg gezellig met Judith en ze weet waar ze het over heeft. 

Je voeten gebruik je dagelijks dus ze verdienen het om goed behandeld te worden!


Leonie

Geplaatst op 18-06-13

Heerlijk! Pedicure en voetmassage na de zwangerschap om weer uren lekker achter de kinderwagen te wandelen. Leuk zo’n moederdagcadeau. Mooi verzorgde voeten nu met het mooie weer. Dankje Judith!


Dennis

Geplaatst op 17-01-13

Heerlijke voetmassage gehad na de pedicure behandeling. Zeer aan te bevelen.


Jannie

Geplaatst op 11-11-12

Het was voor mij de eerste keer (in 46 jaar) dat ik naar een pedicure ging en ik heb ervan genoten. Judith weet heel goed waar ze mee bezig is en doet haar werk met alle aandacht, dat gaf mij een rustig en vertrouwd gevoel. Mijn voeten voelden “als nieuw” toen ik weer buiten stond. Ik ben nu helemaal gemotiveerd om beter voor mijn voeten te gaan zorgen en heb gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt.


Eikina

Geplaatst op 09-11-12

Sinds ongeveer een jaar laten wij om de 6 weken onze voeten behandelen door Judith. Zowel mijn man als ik hebben beide geen probleemloze voeten, maar sinds onze voeten door Judith onder handen worden genomen is er duidelijk verbetering!! Judith is erg gedreven in haar werk, kundig, en enthousiast! Ook de producten bevallen ons goed (m.n Dermoleen crème).  Judith, we hopen dat we nog héél lang van je diensten gebruik te maken!


Sureka

Geplaatst op 08-11-12

Ik heb niet geheel een probleemloze voet en toen ik van pedicure ging wisselen, ben ik zo blij dat ik voor je gekozen heb.

Ik zou je voor niets meer willen inruilen!! Je bent super, oprecht voor je vak, vakkundig, deskundig, jij luistert naar mijn probleem, je bent humoristisch en ik hoop dat je nog jaren doorgaat en door wilt gaan!


Marion

Geplaatst op 15-07-12

Een ontzettend fijne ervaring door de deskundigheid en oprechte passie voor het pedicuren en mensen. Dan kan je pas echt ontspannen en genieten. Echt een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit in een gezellige en ongedwongen setting.


Henriette

Geplaatst op 27-03-12

Heerlijk!! Judith is een goede, professionele pedicure. Heb er in het verleden al heel wat gehad, maar niemand haalt het bij haar!


Corien

Geplaatst op 31-01-12

Professionele pedicure, luistert goed naar wensen klant.


Marianne

Geplaatst op 31-01-12

Pas toen ik jóuw pedicurebehandeling ervoer, wist ik dat mijn vorige pedicure niet deskundig was!


Jan Willem

Geplaatst op 31-01-12

Van een pijnlijke voet naar een probleemloze voet dankzij vakkundige behandelingen van Judith (in een altijd gezellige atmosfeer)…ik ben dik tevreden en kan weer gezond lopen…dank, Jan Willem


Nastia

Geplaatst op 30-01-12

Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad en ben weer likdoornvrij!! Wat heerlijk! Judith zou ik iedereen aanraden, ze is gezellig, deskundig en werkt erg snel en fijn! Dus ik zou zeggen: wacht niet langer en maak een afspraak! Groetjes Nastia


Anja

Geplaatst op 23-11-11

Wilt u uw voeten eens de aandacht geven die ze verdienen, dan kan ik u haar aanbevelen. Een zeer spontane, professionele vrouw die uw voeten die aandacht geeft die ze verdienen.


Marjan

Geplaatst op 20-05-11

pedicure behandeling in groningen Judith is nu 2 keer bij mij geweest en dat beviel mij erg goed. Ik heb altijd veel last van eelt en na de behandeling voelen ze weer heerlijk glad en zacht aan. Judith is een leuke en sympathieke vrouw, ze doet haar werk erg deskundig. Ik raad haar zeer zeker aan iedereen aan!!!


Johanna

Geplaatst op 12-04-11

Wat een fijne behandeling heb ik van Judith gekregen tijdens mijn zwangerschap! Na de behandeling heb ik een super voetmassage gehad. Mijn voeten hadden het echt nodig… Ik werd echt verwend. Judith is zeer professioneel en gezellig. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en raad het zeker iedereen aan.


zupermonteur

Geplaatst op 10-04-11

Heb bij Judith een aantal behandelingen gehad , ze is professioneel en heeft veel problemen die ik met mijn voeten had verholpen. Ben heel tevreden.


Claudia

Geplaatst op 06-04-11

Wat een heerlijke behandeling! Ik had al vaker een pedicure behandeling gehad, maar was nooit echt heel erg tevreden over het resultaat. Ik zag nooit echt ineens verschil. Maar nu, de voetjes zijn zijdezacht en weer helemaal fris en mooi! Een 100% aanrader


Loes

Geplaatst op 06-04-11

Judith is een hele fijne vrouw die haar werk heel serieus neemt. Heerlijk gladde voetjes, wist niet eens dat het zo kon! En de massage is ook zeer aan te bevelen. Nooit eerder bij een pedicure geweest; dit was niet de laatste keer!


Janet

Geplaatst op 01-04-11

Ik heb reeds een aantal pedicurebehandelingen gehad. Ben zeer tevreden over Judith.  

Ze is sympathiek en professioneel maar heeft ook altijd tijd voor een gesprekje. De kinderen kunnen meekijken en zien hoe bepaalde apparaten werken en aan je voeten voelen. De oudste dochter was zo enthousiast dat ook zij een behandeling wilde. Als verrassing kreeg ze een leuke versiering op haar grote teen.


Alie

Geplaatst op 31-03-11

Mijn eerste ervaring met judith was zeer ontspannend en vooral gezellig. Haar professionele houding en inlevingsvermogen hebben mij daarom gestimuleerd om meerdere pedicurebehandelingen te laten doen. JOYFUL FEET heb je zeker na deze behandelingen. Kortom ik ben zeer tevreden en kan haar zeker aanbevelen!


Marion

Geplaatst op 19-10-10

Ik heb nu al een paar handelingen bij Judith gehad en het bevalt me super. Ze is een vriendelijke vrouw en de pedicure behandeling was uitstekend. Ze is van harte aan te bevelen.


Johan en Yvonne

Geplaatst op 23-07-10

Onlangs hebben wij (mijn man en ik) onze eerste pedicurebehandeling gehad. We wisten niet wat wat we konden verwachten, maar onze voeten zagen er na de behandeling een stuk beter uit dan ervoor. Judith komt zeer deskundig over en geeft goede adviezen. De pedicurebehandeling vonden we allebei erg fijn, ze weet wat ze doet. We hebben na afloop van de behandeling gelijk een vervolgafspraak gemaakt.


Sophie

Geplaatst op 22-07-10

Professionele voetbehandeling, ze zien er al stukken beter uit. De voetmassage is heerlijk ontspannend en het is ook nog eens een gezellig uurtje, kortom ik raad Judith aan iedereen aan!


Marijke

Geplaatst op 26-04-10

De pedicurebehandeling was prima. Ik ben tevreden!


Haria

Geplaatst op 01-04-10

Heb een fijne en een professionele pedicure behandeling onderhanden gehad, ben echt heel tevreden.


Vallentine

Geplaatst op 31-03-10

Vallentine’s footcare in Wildervank Hele leuke professionele collega die ook mijn voeten verwend. Zeer aan te bevelen


An

Geplaatst op 31-03-10

Zeer sympathieke vrouw, professioneel en een zeer goede pedicurebehandeling gehad. Ben zeer tevreden.