recensie Joyful You

Recensies


Wil jij ook een recensie over mij mijn sessies plaatsen?


Klik dan hier voor een recensie op Google. 

Je kunt voor deze optie kiezen als je een Google account hebt. (Bijv.: Gmail, YouTube, Google Play, Google+, Google Allo of Google Duo)


Heb je dit niet, klik dan hier en voeg jouw recensie toe. 


Alvast bedankt.

Judith van Royen

Judith van Royen Ottes

Wat mijn cliënten vertellen over therapie / coaching...

12-1-2024

Geplaatst door Maria

Ruim een jaar geleden kwam ik met Judith in contact. Nadat zij doeltreffend ons huis een energetische huisreiniging gaf, besloot ik de driedaagse retraite bij haar te doen om af te rekenen met beperkte denkpatronen die waren opgebouwd in het verleden en meer in het ‘zijn’ te komen.  

Na deze sessies ervaarde ik de eerste weken een magisch heerlijk gevoel van ruimte gevuld met blijheid en rust.

Dikwijls had ik het onbevangen gevoel zoals ik herkende uit mijn jeugdjaren, met minder verantwoordelijkheidsgevoel (bordjes hooghouden). Ik bruiste van energie. Opvallend was dat enkele voedingssupplementen die ik nam een stuk minder nodig waren. Na enkele maanden nam het effect wel wat af, maar nog altijd is mijn kwaliteit van leven beter.

Situaties, gebeurtenissen, gedachten en emoties kan ik makkelijker beheren. 

Na de sessies bood Judith toegang tot haar app met diverse oefeningen en fijne meditaties die ik vrijwel dagelijks beluister. Deze helpen om de kracht van haar behandelingen te continueren en sneller uit mindere momenten te komen.  

Judith is volkomen betrouwbaar, bescheiden en blijft haar nuchtere zelf.  

Lieve Judith, het is een mooi geschenk dat ik je leerde kennen! 


19-12-23

Geplaatst door Yvonne

Wat vond ik het spannend, dat virtuele maagbandje.

Allerlei vragen. Is dit wel wat voor mij ? Met MIJN suiker verslaving! Hoe kom ik daar nou  toch vanaf?

Zal het helpen ? Ik heb immers alle diëten wel langs zien komen en niets had een blijvend effect.

Steeds maar dat afzien. Ik was er zo klaar mee. Via via hoorde ik van Judith van Joyful you.

Na lang wikken en wegen toch telefonisch contact gezocht en al mijn vragen eruit gespuwd.

Judith gaf mij het vertrouwen; “ het komt goed”. En … het kwam goed. Het voelde als een warm bad .

Iets waar ik al zolang naar op zoek was. De sessies waren heel fijn. We hebben gelachen maar ik heb ook gehuild. De emoties van alle oude ballast moesten eerst worden opgeruimd en dan een nieuwe start maken. Daar gingen we! Samen aan de slag. Een hele nieuwe ervaring. Ik ben nu 3,5 maand verder en ben 10 kg afgevallen! Heel gemakkelijk! Geen suikerbehoefte meer! Echt 0!  (door geen suikers te nemen zijn mijn slaapproblemen grotendeels verdwenen) Je kunt alles eten, geen onthouding meer. Hoe fijn is dat!

Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar dat gaat mij zeker lukken. Ik voel mij  gezonder en energieker en bovenal gelukkiger. Ik zou het iedereen gunnen om dit gevoel te ervaren. 

Ook na de sessies mag je haar altijd om advies vragen wanneer je het even moeilijk hebt. Fijn om te weten dat je niet helemaal alleen voor staat. Dankjewel  lieve Judith voor je support🙏


16-12-2023

Geplaatst door Meta

Mijn roer moest om........ , dit leven wilde ik niet langer.
Ik heb de laatste jaren zoveel op mijn bordje gekregen, dat ik niet meer kan. Ik ben op, dood en dood moe en mijn hoofd zit vol. Ik heb het gevoel, dat ik alleen maar voor anderen leef en vraag mijzelf af, wanneer ik zelf eens mag leven.
De eerste grote stap die ik zette, was een stress volle relatie beëindigen en te verhuizen. Een verhuizing van de ene provincie naar de andere. Dit heb ik grotendeels in mijn eentje gedaan. Hier komt heel wat bij kijken kan ik je vertellen. Ook administratief gezien, zoveel dingen te regelen.
Nadat ik mijn huisje redelijk op orde had , werd het nu tijd om aan mijzelf te gaan werken. Via de reguliere zorg kreeg ik psychische hulp, maar dit zorgde er ook voor dat vele ander "laatjes" ook weer geopend werden. Nog meer "gedoe" dus in mijn hoofd. Een concrete aanpak voor mijn problemen werd er niet echt geboden.
Na wat rond gekeken te hebben op internet, sprak de site Joyful you en de behandelmethode mij heel erg aan.
Bij het telefonisch kennismakingsgesprek met Judith voelde ik gelijk een klik...... Dit is wat ik wil.
Ik had nog nooit van hypnotherapie gehoord, maar het feit dat je hierbij niet alles hoefde te bespreken vond ik erg prettig. Ook dat je weggestopte gevoelens en oud zeer die er op je pad geweest zijn, maar nog wel in je onderbewuste aanwezig zijn, dat die ook "opgeruimd " worden.
Ik stapte er bij mijn eerste afspraak er blanco in.
Als je de wachtruimte al binnenkomt, voelt dat al aan als een warm welkom. Je voelt je er gelijk op je gemak.
De duidelijke uitleg, de warme woorden en de toon waarop Judith praat en je behandeld, voelt heel erg warm en geborgen aan. Ook krijg je tools mee om thuis zelf verder mee aan de slag te gaan. Na 3 sessies voel ik mij al een heel ander mens. De audio's die je thuis kunt luisteren, zijn door Judith zelf gesproken, zodat dit thuis heel vertrouwd en warm overkomt.
Ik ben blij dat Judith op mijn pad is gekomen.
En zie dit ook als een investering voor mijn verdere leven.
En ik vind, dat ik dat waard ben.
Met de hulp van Judith ben ik weer op goede weg, om de "gelukkige" ik  te worden.
Dankjewel  lieve Judith.

23-10-2023

Geplaatst door Gerda

Wat is er veel gebeurd nadat ik drie sessies bij Judith heb gehad. Ik ben een vrijer en blijer mens geworden!!
Judith bracht mij moeiteloos in hypnose en ging met de juist afgestemde oefening doelgericht aan de slag.
Het voordeel van hypnose is dat mijn hoofd, dat van alles denkt te weten en in oude patronen blijft doormalen, even buiten spel werd gezet. Wat er dan gebeurt, heb ik als magisch ervaren!
Ik had veel opgebouwde spanning in mijn lichaam, van jaren geleden. Meteen na de 1e sessie voelde mijn lichaam soepel aan, wervels zijn gaan ontspannen, nek- en schouders waar ik veel verantwoordelijkheid op heb gedragen, ontspanden.  Spanning in mijn gezicht, wat is ontstaan na een traumatische gezichtsverlamming 44 jaar geleden, loste op. Familiebanden die mij in de weg zaten zijn op een liefdevolle manier losgemaakt en op de plek gezet waar ze horen.
Tevens heb ik tools in handen gekregen zodat ik meer grip op mijn leven heb en de balans zelf kan herstellen. Dit geeft vertrouwen en rust. Veel liefs, Gerda 


17-07-2023

Geplaatst door Victor

Prettig en flexibel, met ad hoc oplossing per sessie. Intuïtief bepalen wat/welke methode o.i.d. op het moment nodig is. Neemt ruim de tijd voor afronding en heeft oog voor detail. Alle 'tools' waar je toegang toe hebt dragen bij aan mijn beoogde doel. Superfijne resultaten. Dank Judith.


23-06-2023

Geplaatst door David

Heel leuk/leerzame sessie bij Judith gehad. Geen zweverig gedoe maar gewoon lekker bezig met je onderbewuste. Vooraf wat sceptisch maar met eigen inzet (doen huiswerk) merk je verschil. Aanrader.


02-05-2023

Geplaatst door Bianca

Na gesprekken d.m.v. coaching gehad te hebben, wilde ik kijken of hypnotherapie een toevoeging zou zijn voor mij.

Ik wist waar mijn patronen zaten en wilde juist kijken welke spanning ik nog kon loslaten. Ik had hier en daar nog wat spanningen in m'n lichaam en ik bouw ondertussen m'n antidepressiva af naar nul. Om niet direct weer in een terugval te komen door afbouwen van antidepressiva heb ik voor hypnotherapie gekozen. In het begin wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten, maar Judith laat je op je gemak voelen en leidt je er helemaal door heen. Je hoeft niet ellenlang te praten over je problemen. De energetische hypnose sessie heb ik als heel bijzonder ervaren, voor de sessie had ik nogal wat voelbare spanning in m'n lichaam maar na deze sessie ervaarde ik een heel licht gevoel alsof ik in een heel nieuw lichaam kwam. Ook de oefeningen in de app zijn een fijne aanvulling om thuis mee aan de slag te gaan als je je even niet zo fijn voelt. Ik kan iedereen dit aanraden die kampt met angstklachten of niet lekker in je vel zitten. Ik voel ook dat het veranderingen in positieve zin heeft gebracht zowel bewust als onbewust. Ik voel mij krachtiger en ik durf keuzes te maken die goed voor mij zijn. Ik ben Judith erg dankbaar voor deze sessies!

Liefs Bianca


06-02-2023

Geplaatst door een psycholoog

Ik heb een aantal keer een persoonlijke energetische reiniging gedaan bij Judith. Ik merkte dat ik meer rust ervoer op die dag. Dat ik beter kon relativeren en meer positieve gedachten had. Het was ook fijn om dit zelf vast te kunnen houden met verkregen audiofragmenten. Daarnaast heb een aantal sessies energetische hypnotherapie gedaan wat me ook helpt om meer rust en relativeringsvermogen te krijgen. Je wordt door Judith, na een gesprek waar je voor komt, helemaal meegenomen en rustig begeleid naar een diepe staat van ontspanning. Judith is een vrolijke nuchtere vriendelijke vrouw die het je comfortabel maakt ( lekkere stoel, thee, dekentje). Hierdoor voel je je helemaal gehoord en gezien en voel je je prettig om je helemaal aan de sessie over te geven. Ze straalt vertrouwen en positiviteit uit. Dit geeft je ook vertrouwen voor na de sessies.


15-01-2023

Geplaatst door José

Ik heb een paar sessies hypnotherapie bij Judith gehad. Voor mij een heel nieuwe ervaring die ik erg spannend vond. Maar doordat Judith een nuchter mens is, humor gebruikt en de tijd neemt voor je, voelde ik me snel op mijn gemak.
Inmiddels lukt het mij beter om situaties aan te gaan die ik spannend vind. Ik kan meer uit het gevoel stappen en zoek dan even 'mijn binnenste' op (het deel in mij dat er altijd is en zal zijn, waar ik op kan vertrouwen).
En nog een toevoeging: ik heb voor hypnotherapie gekozen omdat er niet diep op de inhoud ingegaan wordt. Ik ken mijn patronen e.d wel, ik wilde vooral mijn opgebouwde spanning losmaken, daar is deze nader van werken zeer geschikt voor!


22-12-2022

Geplaatst door Marit

De afgelopen weken heb ik bij Judith meerdere behandelingen hypnotherapie gevolgd. Na een stressvol jaar kampte ik met klachten als: angst en paniekaanvallen.Judith heeft mij geholpen om mijn onderbewustzijn op te schonen en mijn onverwerkte trauma’s een plekje te geven. Ook heeft ze mijn onderbewustzijn en bewustzijn in balans gebracht waardoor ik me een vrijer en rustiger mens voel. 

Judith weet wat ze doet, waar ze het over heeft en is een ontzettend fijn mens om mee te praten. Ze zegt waar het op staat en geeft je een heel vertrouwd gevoel. Ook de app waar Judith hypnomeditaties en oefeningen heeft gemaakt helpen mij op momenten dat het even wat minder gaat. 

Ik zal iedereen aanraden om als je je op wat voor manier dan ook niet lekker in je vel voelt contact op te nemen met Judith Joyful you.


19-12-2023

Geplaatst door Marga

Ik vond energetische hypnotherapie door Judith een bijzonder positieve ervaring. Het heeft mij inzicht, rust, positiviteit, balans, en kracht gegeven. Ik ben blij dat ik gegaan ben. Ik ervaar veel meer rust en balans.  En dat kende ik al jaren niet meer.
Ik ben gewoon heen gegaan en heb me ervoor open gesteld. Dacht; baat het niet, dan schaadt het niet!
Maar ik kan het aanbevelen. Het doet echt wat met je! Moeilijk uit te leggen, ...moet je echt zelf ervaren.
Bedankt Judith!


28-09-2022

Geplaatst door Iva

Judith is een geweldige betrouwbare therapeute die alles doet om jou te helpen. Na veel verschillende therapieën te hebben gevolgd was Judith de eerste die mij daadwerkelijk heeft geholpen, en dat in maar 3 sessies! Zij heeft mij zelfverzekerd gekregen en uit mijn depressie. Die 3 sessies, bijna 2 jaar geleden hebben tot op de dag van vandaag hetzelfde effect!

Life-changing.


05-04-2022

Geplaatst door Tamar

Ik ben in december bij Judith terecht gekomen vanwege een overprikkelde geest en lijf. Kortom het ging even niet meer.

Judith heeft me gelukkig snel kunnen helpen. Via een kennis ben ik naar haar verwezen, omdat ik geen reguliere cognitieve therapie meer wilde. Ik weet namelijk best waar ik bij mezelf tegenaan loop. Ik wilde beter leren voelen en dat niet meer negeren. Mijn overprikkelde geest zelf beter tot rust brengen. Dat wilde ik. En dat is gelukt. De eerste sessie was een hele bijzondere healing sessie, waarna een enorme last van mijn schouders viel. Letterlijk, de volgende dag had ik spierpijn in mijn schouders. Judith vertelde mij, dat komt door al die last die van je is afgevallen. Wees maar lief voor je schouders.

Na deze innerlijke schoonmaak/opruim sessie heb ik nog 2 hypnose sessies gedaan om mijn belemmerende overtuigingen te vervangen met liefdevolle overtuigingen en verder leren voelen en ontspannen. Ook hebben we "even" een enkelblessure waar ik al een tijd mee liep verholpen. het geheim? Je helemaal overgeven aan de sessie en vertrouwen op Judith.

Zij weet echt wat ze doet. Én ook gewoon thuis, als het kan, iedere dag een heerlijke 'ontspansessie' met Judith doen.

Want dat krijg je ook. Een paar hele fijne mp3-tjes waarbij je heerlijk kunt ontspannen en opladen. Dank je wel lieve Judith.


09-03-2022

Geplaatst door Annemiek

Lieve Judith...

Dank dank dank voor deze ervaring, ik had de Joyful Wednesday voor geen goud willen missen!

Er is zóveel veranderd voor mij... ik voel weer energie! Na járen van ballast met me mee gesleept te hebben, het was óverleven in plaats van leven. Durfde 't nauwelijks te omarmen, zó bang dat 't me net zo makkelijk weer door de vingers zou glippen.

Het leven is lichter, ik lach niet alleen aan de buitenkant maar straal ook vanbinnen,  álles is leuker, ik durf weer in mezelf te geloven, voel dat ik goed ben zoals ik ben en er gewoon mag zijn, voel me strijdbaar, nog nét niet onoverwinnelijk, haha!

Zeker, ik blijf kwetsbaar, maar dat maakt me ook in pósitieve zin tot wie ik ben.

Wat groots, dat iets op afstand zó dichtbij kan komen🍀

Liefs, Annemiek


10-02-2022

Geplaatst door Renate

Na heel wat therapiesessies en veel bezig te zijn geweest met zelfontwikkeling bleef ik tegen een aantal hardnekkige oude overtuigingen aanlopen. Dit koste mij veel energie waardoor ik niet altijd het gevoel had mijn eigen keuzes te kunnen maken en mijn leven volledig te leven. Ik heb drie sessies mee mogen maken bij Judith. Deze sessies hebben mij veel gebracht. Ik heb meer energie, sta steviger in mijn schoenen en durf keuzes te maken die goed zijn voor mij (zoals het beëindigen van mijn relaties waar ik al langere tijd tegen aan liep maar geen knoop door kon hakken). Ik ben erg dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Judith is een lieve vrouw waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Het was bijzonder te ervaren hoeveel lichter ik mij ben gaan voelen. Als of er op allerlei lagen en niveaus ballast van mijn schouders is gevallen. 


10-02-2022

Geplaatst door Piet

Met rationele scepsis heb ik me geopend voor hypnose, het zou immers geen kwaad kunnen. Met een nuchtere kijk en veel humor heeft Judith me in contact gebracht met mijn onderbewuste. Er is veel losgekomen en het was fijn dat ze daar alle tijd voor nam. Zeker een aanrader om eens te ervaren!


18-01-2022

Geplaatst door Gesina en Rekesh

Hoi Judith, vandaag alweer 2 weken geleden dat wij bij jou waren voor een hypnotherapie. Ik wou je even vertellen dat wij al 2 weken van het roken af zijn. Wat is ons leven veranderd sinds we bij jou zijn geweest! We voelen ons zo goed, we voelen rust in ons leven en we merken veel meer energie te hebben. Dankjewel🤗 liefs van Gesina en Rekesh


Naomi

Geplaatst 26-05-2021

Wat een geweldige ervaring was het om een hypnose sessie bij Judith te hebben gedaan! Ik ben er lichtelijk sceptisch, maar tegelijk ook vol vertrouwen in gegaan. Hypnose lijkt spannend, omdat je misschien zelf ‘weg’ bent, maar niets is minder waar. Je krijgt alles volledig mee van wat er gebeurd. Judith neemt alle tijd en aandacht voor je en weet wat ze doet! Voor mij is het echt een life changing experience geweest. Ik heb geen last meer van onrustige gevoelens en gedachten en mocht ik die toch weer gaan krijgen dan heb ik de juiste tools meegekregen van Judith om daar weer uit te stappen. Ook heb ik veel meer energie en sta vrolijker en met meer zelfvertrouwen in het leven. De veranderingen die bij mij hebben plaats gevonden, zie ik zelfs terug in mijn kinderen. Dat heeft ook met de sessie te maken: we hebben de energetische banden doorbroken. En dit alles zonder dat je over je eventuele problemen hoeft te praten. Ik zou het iedereen aanraden, hier had geen psycholoog of pilletje tegenop gekund! 


Rosa

Geplaatst 12-01-2021

Hallo Judith, ik zat toevallig laatst aan je te denken en terug te blikken op de sessies en de periodes er voor en er na. Mijn dwang is zo goed als weg! De sessies hebben de factoren weggenomen waardoor ik mijn dwang nooit goed kon aanpakken. De depressieve gevoelens en de nare gedachten zijn afgenomen door de sessies. Het depressieve gevoel en de nare gedachten etc zijn vrij snel weggegaan na de sessies! Hierdoor voelde ik mij blijer en gelukkiger waardoor ik sterk genoeg was om mijn dwang aan te pakken en te minderen. Ik heb over het algemeen geen last meer. Heel af en toe als ik enorm moe ben dat er iets terug komt, maar dit kan ik accepteren. Het geeft een vrijer gevoel dat ik alles normaal kan doen zonder dwanghandelingen. Ik wil je ontzettend bedanken voor de sessies! Het heeft mij enorm geholpen. Liefs, Rosa


Margret

Geplaatst 31-12-2020

Een tijdje geleden heb ik een energetische hypnose sessie ondergaan bij mijn lieve collega Judith. Ik wou graag wat restverwerking van rouw- en verlies processen aanpakken en wat duidelijkheid over mijn ontwikkeling en werk wat betreft richting bepalen. Het was een heel bijzondere sessie en ervaring, dat kun je van te voren niet bedenken. Gelijk na de sessie wist ik precies wat ik vooral niet meer wilde wat werk betreft en had ik een heel goed beeld en gevoel van hoe ik het wel wilde vorm geven. Dit was een ware opluchting voor me, ik heb wat dat betreft nu een hele duidelijke focus! Wat de restverwerking betreft van mijn rouw- en verlies processen kan ik zeggen dat dat gevoel minder terugkomt en milder is geworden. Judith is een hele leuke enthousiaste en warme persoonlijkheid, heeft veel kennis van zaken en werkt met grote passie en met haar hele ziel en zaligheid vanuit haar hart. Dankjewel lieve Judith! Liefs en tot gauw xxx 


Irma

Geplaatst 27-11-2020

Ik had naar mijn zwangerschappen wat extra kilo's die ik er maar niet af kon krijgen en vooral de laatste zwangerschap zag je nog steeds (naar 5,5 jaar).

Ik zat al een tijdje te denken aan een maagbandje maar naar wat gegoogle kwam ik er al snel achter dat ik daarvoor nog te licht was (ook wel leuk om te lezen). Maar naar een moeilijke tijd door de zorgen die ik had om Corona was een koekje bij de thee een hele pak en kwamen er steeds meer kilo's bij, en was ik er met 103 wel klaar mee.

In eind april was de maat vol, ik had een gesprek met mijn vriend en zei ik ben er klaar mee, wat wil je dan zei die. Ik zei ik wil een virtuele maagband en zo kwam ik bij Judith. Wat een lieve vrouw en ik voelde me gelijk op m'n gemak. Begin mei had ik mijn eerste sessie en op de weg naar huis voelde ik me al een andere persoon. En ook al vlogen de kilo's er niet af, ik viel naar van alles geprobeerd te hebben een keer echt af en dat voelde echt geweldig. Nu eind november zijn er 16 kilo's af en voel ik me naar omstandigheden goed en lekker in mijn vel. Ik heb mijn doel nog niet bereikt en voel ook af en toe dat het weer wat berg afwaarts gaat en heb ik weer contact gehad met Judith en staat er alweer een sessie in de agenda. Dit zegt maar weer dat ze je niet loslaat en dat ze er altijd voor je zal blijven.

Ik zal mijn einddoel voor elkaar krijgen en het hoeft ook niet zo veel meer te zijn, maar met behulp van Judith ga ik er komen. Ik heb er een jaar voor uit getrokken dus ik heb ook nog even. De keuze voor een virtuele maagband zal ik iedereen aanraden want het heeft zoveel voordelen en dan natuurlijk bij Judith.


Gerrit

Geplaatst 20-11-2020

Wat een ervaring om na ruim 49 jaar roken na een sessie bij Judith als niet roker weg te rijden uit Beijum! dat was in april 2019, het is nu november 2020! Nooit een moment meer trek gehad. Alles smaakt beter, wat een vrijheid om niet meer te moeten...Geweldig hoe Judith zich voorbereid heeft en geweldig ontspannen om de hypnose te ondergaan,
het was als een ontdekkingsreis in mijn eigen onderbewustzijn.
Bedankt Judith!


Lia

Geplaatst 05-10-2020

Hoi Judith, inmiddels staat de teller op de weegschaal op 75 kilo, het gewicht wat ik ongeveer voor ogen had. Ik voel mij er goed bij. Nogmaals dank voor je behandeling en begeleiding, ik ben er blij mee. Het heeft mij verrast dat ik eigenlijk zonder moeite zo geleidelijk ben afgevallen (21 kilo is er af). Wat wellicht nog een beetje meegeholpen heeft is dat mijn man vanwege diabetes type 2, koolhydraatarm moest gaan eten. Voor de warme maaltijd doe ik daar ook aan mee. Maar kortom, blij dat ik dit traject heb doorlopen. Ik doe er even een foto bij, omdat ik het kledingstuk heb gevonden wat ik mij tijdens de hypnose voor had gesteld wanneer ik zou zijn afgevallen. Hartelijke groet , Lia


Tina

Geplaatst 19-02-2020

'In 2018 hoorde ik van iemand die ik ken, dat ze enorm

was afgevallen met behulp van een virtuele maagband.

Mijn belangstelling was meteen gewekt en ik ben op internet informatie hierover gaan opzoeken', blikt Tina terug. 'Zodoende ben ik bij Judith terechtgekomen. Ik heb haar opgebeld en er was meteen een klik. Het voelde direct goed.'

'Op 7 januari 2019 ben ik voor de eerste keer bij haar geweest', weet Tina nog precies. 'In totaal heeft ze vier sessies gedaan. Al bij de eerste behandeling werd de virtuele maagband geplaatst en bij de anderen keren ging Judith aan de slag met de oorzaak van mijn overgewicht:

ik ben echt een emotie-eter. De hypnose was helemaal niet griezelig of zo. Ik ben me altijd bewust geweest van wat er gebeurde. Judith bracht me in totale ontspanning waardoor ze mijn onbewuste kon aanspreken. En juist daar zat de pijn van het emotie-eten.'

'Na de eerste sessie gaf ze me een mp3 mee waar ik 35 dagen achter elkaar naar moest luisteren. Ergens voelde het best vreemd. Ik was niet 'weg' geweest en merkte

niets van die maagband. Was dat nou alles? Maar tóch

was er wel degelijk iets veranderd. Ik was altijd een echte zoetekauw geweest en had er ook geen moeite mee om een hele zak chips leeg te eten. Maar een gebakje kon ik nu zonder moeite laten staan en als ik zin had in iets hartigs was een bakje chips ook genoeg. Elke keer als ik op de weegschaal stond, was er weer een pondje af. Zélfs als ik op vakantie was geweest!'

'Eigenlijk ben ik helemaal niet op dieet geweest. Ik heb alles gegeten wat ik daarvoor ook at, maar alleen in kleinere hoeveelheden. Op zaterdag was het hier altijd patatdag, en dat is het nu nog steeds. Alleen eet ik nu de helft en daar heb ik genoeg aan. Als ik meer eet, voelt dat gewoon niet lekker in mijn maag. Het gaat nu om de smaak en niet meer om de hoeveelheid. Als je erbij sport, gaat het afvallen nóg beter, maar ik ben niet zo'n sportmens. Na een jaar was ik 20 kilo lichter. Van mij mag er nog wel wat meer af, dus ik ga rustig zo door.


Martha

Geplaatst 19-09-2019

Voordat ik naar de hypnotherapie ging, was het een chaos en erg onrustig in mijn hoofd. Ook had ik last van veel hoofdpijn waar de neuroloog niet veel mee kon. Na 1 sessie bij Judith kon ik weer beter nadenken en was het rustiger in mijn hoofd. Ook mijn hoofdpijn is zo goed als weg. Heerlijk , en ben er erg blij mee dat ik geweest ben. Ze deed het fijn en ik voelde mij erg op mijn gemak bij Joyful You. 


Jacco

Geplaatst 30-01-2019

Toen mijn vrouw voorstelde om eens hypnose te proberen om af te vallen dacht ik niet dat het iets voor mij zou zijn. Maar ik had het helemaal mis. Het is niet eng, niet spannend en het doet echt wat met je.

Je hoort alles wat Judith zegt en schijnbaar komt het op een ander niveau binnen, waardoor je resultaat boekt. Ik kan het iedereen van harte aanraden. Judith is een topper.


Cheryl

Geplaatst 05-01-2019

Ik heb sinds de hypnose sessie van 2 januari een goed gevoel. Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. Het leven is fantastisch op deze manier, ik heb veel energie, maak mij geen zorgen meer.

Lichamelijk voel ik nu hoe sterk ik ben. Ik heb vandaag zelf getraind na lange tijd. Ik heb weken niet veel gedaan voor deze sessie. Ik zat helemaal vast in mijn gepieker en kwam tot niets en genoot ook niet echt van wat ik deed.

Muziek klinkt nu mooier. Ik merkte gisteren wel even dat vervelende gedachtes omhoog kwamen. Ik heb het aan mij voorbij laten gaan. En zoals jij zegt, ik heb hierdoor nieuwe inzichten gekregen. Het probleem los ik in gedachten dan weer zelf op.

Echt, ik voel mij goed. Kan het zelf nog niet geloven en ondertussen geniet ik van het gevoel.

Nogmaals ik ben blij met je.  Judith, ik hou een dagboek bij hoe ik mij voel, geheugen, stemming en mijn gedrag. Roken doe ik ook nog steeds niet. Echt bedankt, ook voor je hypnose mp3 bestanden. Ik zal zeker nog een keer een sessie bij je willen volgen.


Mama van S.

Geplaatst 04-12-2018

Ik kwam bij Judith met een ontstoken nagel en binnen no time raakten we aan de praat over haar ervaringen met hypnotherapie. De enthousiaste en persoonlijke manier waarop ze vertelde, maakte indruk op mij. Toen ik een aantal maanden later op zoek was naar de zoveelste potentiële oplossing voor mijn zoon, was de stap naar Judith toe zo genomen. Mijn zoon van 15 heeft door zijn beperkingen met name op school de ene faal-ervaring na de andere gehad en de frustraties hierover waren inmiddels zijn grootste beperking. School was een regelrechte ramp voor hem geworden, een dagelijkse strijd. Mede door Judith's eigen ervaringen met ASS, had ik er al snel vertrouwen in dat zij hem en ons verder zou kunnen helpen.

S. heeft 3 sessies gehad bij haar. Wat ik daarin mooi vond om te zien is hoe zij aansluit bij de belevingswereld van mijn zoon. "De oude app stress mag verwijderd worden, sleep hem maar naar de prullenbak" en "ga naar de app-store en download de app rust". Zijn "harde schijf", al zijn negatieve ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgebouwd, mochten weg, de prullenbak in. Na deze eerste sessie hebben mijn zoon en ik samen geluncht. Voor het eerst in 15 jaar ging hij natijd spontaan de tafel afruimen. "Mama, ik geloof dat dit (de hypnotherapie) wel een goed idee van jou was"!

Op school kan hij zich inmiddels veel beter concentreren en zit hij lekkerder in zijn vel. Ik raad het iedereen aan eens bij Judith een voetmassage o.i.d. te boeken en ondertussen haar de oren van haar hoofd te vragen over haar werk als hypnotherapeut. Niks niet zweverig of raar, gewoon met beide voeten op de grond, zoals je zou verwachten van een pedicure!


Mama van Mirte

Geplaatst 04-12-2018

Vorig jaar net voor de kerst is onze dochter van toen 10 jaar van haar pony gevallen en brak haar arm.

Ze durfde daarna niet zo goed meer. Wat logisch is en waar we alle begrip voor hadden.

Maar wat ook zonde was, want ze vond het zo leuk, het is een echt paardenmeisje.

Na wat zoeken op internet kwam ik bij Joyful You en heb na een nachtje slapen gebeld voor een afspraak voor hypnotherapie.

Ik kon al snel terecht en het voelde goed, onze dochter vertelde dat ze graag weer lekker wou rijden op haar eigen pony.

Ze kreeg een knuffeltje Hypno genaamd, welke tot de dag van vandaag altijd mee gaat naar les of naar stal.

Ze krijgt er vertrouwen door en het gaat goed.

Laatst een momentje dat het wat minder wou, ze heeft de mp3 geluisterd over zelfvertrouwen welke we ook meegekregen hadden. Dat luistert ze op bed voor het slapen gaan en dan slaapt ze rustig en voelt zich weer beter.

Ik ben blij dat we deze afspraak hebben gemaakt.


Hugo

Geplaatst 25-09-2018

Wat een bijzondere ervaring! Nooit over nagedacht en nu zo maar ineens onder hypnose... waar ik dacht aan zweverig, spiritueel en Uri Geller achtige praktijken waarin lepels spontaan buigen of die andere pipo waar mensen als een " kip zonder kop" op t podium lopen, dan was dit toch totaal anders. Ik kwam met het idee omdat ik Judith kende als pedicure en ik vond haar betrouwbaar en "normaal" wat dit ook mag inhouden.. of je nu heen gaat om je eigenwaarde op te krikken o.i.d of in mijn geval de nieuwsgierigheid naar t stoppen met roken dan kan ik dit sowieso aanraden. Wel Moet je zelf volledig achter de keus staan. Maar überhaupt wat je meemaakt is al een fantastische ervaring! Ik vond het mooi, dus zit je ergens mee... 

Bedankt Judith👌


Anja

Geplaatst 21-09-2018

Vanwege onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, bij Judith terecht gekomen. Na een jarenlange zoektocht bij psychologen en cursussen gevolgd te hebben, maar niks leek te helpen in praktijk.

Ik was gespannen voor de eerste sessie, bang dat dit ook zal mislukken.. maar zowel telefonisch als op de dag zelf heeft Judith mij gerustgesteld. Na de sessie voelde ik een diepe ontspanning die weken aanhield. De tweede sessie heeft wat meer verwerking opgeleverd en Judith heeft me hierin goed begeleid.

Het autorijden gaat beter, ik ben meer ontspannen en ik kan me beter in groepen voegen zonder dat ik er bij nadenk wat men van me zal denken. Waardevolle veranderingen in twee sessies! “


Sjors

Geplaatst 13-09-2018

Binnen slechts 1 (!) hypnotherapie sessie definitief van mijn nagelbijten afgeholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Door

Geplaatst 16-03-2018

Judith is een bron van inspiratie voor mij. Je zou mijn lifestylecoach genoemd moeten worden.

Joyful You is een heerlijke plek om tot jezelf te komen.

Je krijgt er een warm onthaal, persoonlijk contact en een professionele behandeling in een huiselijke setting.

Of het nu om mijn voeten gaat of om een hypnose sessie, ik ga altijd ontspannen en voldaan de deur weer uit.

Met de schoonheidsbehandeling heb ik nog geen ervaring maar dat duurt vast niet lang meer.

Want zo moeder zo dochter in dit geval, ik heb ook alle vertrouwen in haar.


Nathalie

Geplaatst 27-12-2017

Geloof het of niet... het werkt!!

😊 ik ben verrukt dat ik voortaan als niet roker door het leven mag gaan na jaren en jaren van nicotine verslaving 😔

De hypnose deed haar werk en voila...1 niet roker! Zonder nare afkick verschijnselen of extreme chagrijnigheid!

Na ruim 18 jaar gerookt te hebben en talloze pogingen gedaan te hebben om te stoppen met roken kwam ik Judith van Royen tegen via een advertentie op Facebook. Haar persoonlijke verhaal om te stoppen met roken sprak me aan en ik ben meer informatie gaan inwinnen over de hypnose methode om daadwerkelijk voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn nicotine verslaving. Na haar hele verhaal gelezen te hebben heb ik me, ietwat sceptisch maar vastberaden, aangemeld via haar website joyfulyou.nl.

Zeer vlot na de aanmelding kwam een persoonlijke e-mail en daarna volgde een telefoongesprek met Judith zelf. En omdat ik 1 van de eerste 3 personen was die me had aangemeld kreeg ik 50 euro korting op de hypnose sessie. Ietwat beduusd maar nog immer vastberaden maakte ik een afspraak voor de hypnose sessie. En na het invullen van een aantal persoonlijke vragen was daar de dag dat ik voorgoed zou stoppen met roken. S'ochtends twijfelde ik of ik zou roken en heb dit wel gedaan. Ik was op tijd bij Judith en nam plaats in een bijzonder ontspannen wachtruimte waar ik een meer dan lief konijn mocht aaien. Toen Judith me kwam halen voor de hypnose sessie was ik volledig ontspannen maar had nog immer een wat sceptische kijk op hypnose. Maar na de hypnose voelde ik me zo ongelooflijk ontspannen en was ik in de volle overtuiging dat ik een niet roker was. Na een heerlijk kopje thee verliet ik via de wachtruimte Judith haar praktijk en toen ik buiten stond en in mijn jaszak voelde vond ik daar een pakje sigaretten die ik zonder nadenken in haar container heb gekiept (met aansteker en al geloof ik, excuses daarvoor)

En nu ik terugkijk op mijn rokende leven ben ik zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn zoals Judith. Zij heeft letterlijk mijn leven veranderd en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor blijven! Wat een heerlijkheid om nooit meer in de pisregen te hoeven staan omdat ik móet roken, of nooit meer naar buiten te hoeven gaan tijdens een gezellig feestje, of nooit meer die vieze stink vingers of die malle nicotine adem! Geloof mij...het is een verademing!


Jacquelien

Geplaatst 18 december 2017

Ik ben bij judith voor hypnose therapie en ben super tevreden. Echt een aanrader.