recensie Joyful You

Wat vinden cliënten van Judith


Wil jij ook een recensie over Joyful You en de behandelingen plaatsen?


Klik dan hier voor een recensie op Google. 

Je kunt voor deze optie kiezen als je een Google account hebt. (Bijv.: Gmail, YouTube, Google Play, Google+, Google Allo of Google Duo)


Heb je dit niet, klik dan hier en voeg jouw recensie toe. 


Alvast bedankt.

Judith van Royen

Judith van Royen

Jullie recensies

Mirjam

Geplaatst 18-01-2021

Ik ben op zoek gegaan naar iemand die ons huis energetisch zou kunnen reinigen. De aanleiding hier voor was dat mijn dochter van 11 jaar aangaf dat ze altijd het idee had dat ze bekeken werd in haar slaapkamer en dat ze daar met name ‘s nachts last van had. En daardoor kon ze ook niet goed slapen. 

Dit was het moment om te kijken of er iemand ons huis kon laten reinigen zodat mijn dochter weer beter en rustiger zou kunnen slapen.

Via google kwam ik bij Judith van Joyful You terecht.

Nadat ik haar gemaild had werd ik even later gebeld en kwam ze de volgende dag al langs.

Judith gaf eerst uitleg wat ze ging doen en ze betrok mijn dochter hier ook bij.

Ik had meteen veel vertrouwen in Judith. Ze komt nuchter over en is niet “zweverig”

Vervolgens heeft ze ons hele huis gecheckt en energetisch gereinigd.

Dit heeft een goede uitwerking gehad op mijn dochter. Ze slaapt nu weer goed. Het voelt rustig voor haar, zowel op haar slaapkamer als voor de rest in het huis.

Onlangs zaten we een paar dagen in een vakantiehuisje en mijn dochter had de eerste nacht erg last van energieën die daar waren en ze was bang en heeft bijna niet geslapen.

Ik heb toen contact gezocht met Judith en zij heeft op afstand het huis gereinigd nadat ik een aantal foto’s had gemaild van het interieur. Dit heeft goed geholpen en mijn dochter heeft daarna goed geslapen en voelde het goed voor haar. 


Rosa

Geplaatst 12-01-2021

Hallo Judith, ik zat toevallig laatst aan je te denken en terug te blikken op de sessies en de periodes er voor en er na. Mijn dwang is zo goed als weg! De sessies hebben de factoren weggenomen waardoor ik mijn dwang nooit goed kon aanpakken. De depressieve gevoelens en de nare gedachten zijn afgenomen door de sessies. Het depressieve gevoel en de nare gedachten etc zijn vrij snel weggegaan na de sessies! Hierdoor voelde ik mij blijer en gelukkiger waardoor ik sterk genoeg was om mijn dwang aan te pakken en te minderen. Ik heb over het algemeen geen last meer. Heel af en toe als ik enorm moe ben dat er iets terug komt, maar dit kan ik accepteren. Het geeft een vrijer gevoel dat ik alles normaal kan doen zonder dwanghandelingen. Ik wil je ontzettend bedanken voor de sessies! Het heeft mij enorm geholpen. 

Liefs, Rosa


Irma

Geplaatst 27-11-2020

Ik had naar mijn zwangerschappen wat extra kilo's die ik er maar niet af kon krijgen en vooral de laatste zwangerschap zag je nog steeds (naar 5,5 jaar).

Ik zat al een tijdje te denken aan een maagbandje maar naar wat gegoogle kwam ik er al snel achter dat ik daarvoor nog te licht was (ook wel leuk om te lezen). Maar naar een moeilijke tijd door de zorgen die ik had om Corona was een koekje bij de thee een hele pak en kwamen er steeds meer kilo's bij, en was ik er met 103 wel klaar mee.

In eind april was de maat vol, ik had een gesprek met mijn vriend en zei ik ben er klaar mee, wat wil je dan zei die. Ik zei ik wil een virtuele maagband en zo kwam ik bij Judith. Wat een lieve vrouw en ik voelde me gelijk op m'n gemak. Begin mei had ik mijn eerste sessie en op de weg naar huis voelde ik me al een andere persoon. En ook al vlogen de kilo's er niet af, ik viel naar van alles geprobeerd te hebben een keer echt af en dat voelde echt geweldig. Nu eind november zijn er 16 kilo's af en voel ik me naar omstandigheden goed en lekker in mijn vel. Ik heb mijn doel nog niet bereikt en voel ook af en toe dat het weer wat berg afwaarts gaat en heb ik weer contact gehad met Judith en staat er alweer een sessie in de agenda. Dit zegt maar weer dat ze je niet loslaat en dat ze er altijd voor je zal blijven.

Ik zal mijn einddoel voor elkaar krijgen en het hoeft ook niet zo veel meer te zijn, maar met behulp van Judith ga ik er komen. Ik heb er een jaar voor uit getrokken dus ik heb ook nog even. De keuze voor een virtuele maagbandje zal ik iedereen aanraden want het heeft zoveel voordelen en dan natuurlijk bij Judith.


Gerrit

Geplaatst 20-11-2020

Wat een ervaring om na ruim 49 jaar roken na een sessie bij Judith als niet roker weg te rijden uit Beijum! dat was in april 2019, het is nu november 2020! Nooit een moment meer trek gehad. Alles smaakt beter, wat een vrijheid om niet meer te moeten...Geweldig hoe Judith zich voorbereid heeft en geweldig ontspannen om de hypnose te ondergaan,
het was als een ontdekkingsreis in mijn eigen onderbewustzijn.
Bedankt Judith!


Lia

Geplaatst 05-10-2020

Hoi Judith, inmiddels staat de teller op de weegschaal op 75 kilo, het gewicht wat ik ongeveer voor ogen had. Ik voel mij er goed bij. Nogmaals dank voor je behandeling en begeleiding, ik ben er blij mee. Het heeft mij verrast dat ik eigenlijk zonder moeite zo geleidelijk ben afgevallen (21 kilo is er af). Wat wellicht nog een beetje meegeholpen heeft is dat mijn man vanwege diabetes type 2, koolhydraatarm moest gaan eten. Voor de warme maaltijd doe ik daar ook aan mee. Maar kortom, blij dat ik dit traject heb doorlopen. Ik doe er even een foto bij, omdat ik het kledingstuk heb gevonden wat ik mij tijdens de hypnose voor had gesteld wanneer ik zou zijn afgevallen. Hartelijke groet , Lia


Harmke

Geplaatst 29-09-2019

"Bij Judith stap je een sfeervolle kamer binnen en je voelt je vrij snel op je gemak. Aan bijna al je zintuigen word gedacht: geur, gehoor, smaak...wat maakt dat het tot een dieper niveau van beleving doordringt.

Eerst verzorgt ze je voeten met een pedicure en dan krijg je een heerlijke massage. Ik kwam bij haar met vermoeide voeten en onderbenen en deze worden momenteel extra belast door de zwangerschap. Dat neemt ze allemaal mee in het moment. Heel ontspannen kwam ik bij haar vandaan. Ik had het gevoel, tot dagen er na, dat ze wat energie had vrij gemaakt. Alsof er punten verstevigd waren. Ik liep lichter/ beter naar mijn idee. Ik voelde mij energieker.

Ook heeft ze mijn nagels gelakt met verfijnde zorg. En deze kan wel 6 weken blijven zitten, iets dat ik wel kan gebruiken aangezien ik er niet meer bij kan ;-)

Ze is iemand met passie voor haar vak. Al met al vond ik het een super fijne ervaring! Je bezorgd jezelf een cadeautje voor je body and mind!!" 


Martha

Geplaatst 19-09-2019

Voordat ik naar de hypnotherapie ging, was het een chaos en erg onrustig in mijn hoofd. Ook had ik last van veel hoofdpijn waar de neuroloog niet veel mee kon. Na 1 sessie bij Judith kon ik weer beter nadenken en was het rustiger in mijn hoofd. Ook mijn hoofdpijn is zo goed als weg. Heerlijk , en ben er erg blij mee dat ik geweest ben. Ze deed het fijn en ik voelde mij erg op mijn gemak bij Joyful You. 


Jacco

Geplaatst 30-01-2019

Toen mijn vrouw voorstelde om eens hypnose te proberen om af te vallen dacht ik niet dat het iets voor mij zou zijn. Maar ik had het helemaal mis. Het is niet eng, niet spannend en het doet echt wat met je.

Je hoort alles wat Judith zegt en schijnbaar komt het op een ander niveau binnen, waardoor je resultaat boekt. Ik kan het iedereen van harte aanraden. Judith is een topper.


Cheryl

Geplaatst 05-01-2019

Ik heb sinds de hypnose sessie van 2 januari een goed gevoel. Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. Het leven is fantatisch op deze manier, ik heb veel energie, maak mij geen zorgen meer.

Lichamelijk voel ik nu hoe sterk ik ben. Ik heb vandaag zelf getraind na lange tijd. Ik heb weken niet veel gedaan voor deze sessie. Ik zat helemaal vast in mijn gepieker en kwam tot niets en genoot ook niet echt van wat ik deed.

Muziek klinkt nu mooier. Ik merkte gisteren wel even dat vervelende gedachtes omhoog kwamen. Ik heb het aan mij voorbij laten gaan. En zoals jij zegt, ik heb hierdoor nieuwe inzichten gekregen. Het probleem los ik in gedachten dan weer zelf op.

Echt, ik voel mij goed. Kan het zelf nog niet geloven en ondertussen geniet ik van het gevoel.

Nogmaals ik ben blij met je.  Judith, ik hou een dagboek bij hoe ik mij voel, geheugen, stemming en mijn gedrag. Roken doe ik ook nog steeds niet. Echt bedankt, ook voor je hypnose mp3 bestanden. Ik zal zeker nog een keer een sessie bij je willen volgen.


Mama van S.

Geplaatst 04-12-2018

Ik kwam bij Judith met een ontstoken nagel en binnen no time raakten we aan de praat over haar ervaringen met hypnotherapie. De enthousiaste en persoonlijke manier waarop ze vertelde, maakte indruk op mij. Toen ik een aantal maanden later op zoek was naar de zoveelste potentiële oplossing voor mijn zoon, was de stap naar Judith toe zo genomen. Mijn zoon van 15 heeft door zijn beperkingen met name op school de ene faal-ervaring na de andere gehad en de frustraties hierover waren inmiddels zijn grootste beperking. School was een regelrechte ramp voor hem geworden, een dagelijkse strijd. Mede door Judith's eigen ervaringen met ASS, had ik er al snel vertrouwen in dat zij hem en ons verder zou kunnen helpen.

S. heeft 3 sessies gehad bij haar. Wat ik daarin mooi vond om te zien is hoe zij aansluit bij de belevingswereld van mijn zoon. "De oude app stress mag verwijderd worden, sleep hem maar naar de prullenbak" en "ga naar de app-store en download de app rust". Zijn "harde schijf", al zijn negatieve ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgebouwd, mochten weg, de prullenbak in. Na deze eerste sessie hebben mijn zoon en ik samen geluncht. Voor het eerst in 15 jaar ging hij natijd spontaan de tafel afruimen. "Mama, ik geloof dat dit (de hypnotherapie) wel een goed idee van jou was"!

Op school kan hij zich inmiddels veel beter concentreren en zit hij lekkerder in zijn vel. Ik raad het iedereen aan eens bij Judith een voetmassage oid te boeken en ondertussen haar de oren van haar hoofd te vragen over haar werk als hypnotherapeut. Niks niet zweverig of raar, gewoon met beide voeten op de grond, zoals je zou verwachten van een pedicure!


Mama van Mirte

Geplaatst 04-12-2018

Vorig jaar net voor de kerst is onze dochter van toen 10 jaar van haar pony gevallen en brak haar arm.

Ze durfde daarna niet zo goed meer. Wat logisch is en waar we alle begrip voor hadden.

Maar wat ook zonde was, want ze vond het zo leuk, het is een echt paardemeisje.

Na wat zoeken op internet kwam ik bij Joyful You en heb na een nachtje slapen gebeld voor een afspraak voor hypnotherapie.

Ik kon al snel terecht en het voelde goed, onze dochter vertelde dat ze graag weer lekker wou rijden op haar eigen pony.

Ze kreeg een knuffeltje Hypno genaamd, welke tot de dag van vandaag altijd mee gaat naar les of naar stal.

Ze krijgt er vertrouwen door en het gaat goed.

Laatst een momentje dat het wat minder wou, ze heeft de mp3 geluisterd over zelfvertrouwen welke we ook meegekregen hadden. Dat luistert ze op bed voor het slapen gaan en dan slaapt ze rustig en voelt zich weer beter.

Ik ben blij dat we deze afspraak hebben gemaakt.


Hugo

Geplaatst 25-09-2018

Wat een bijzondere ervaring! Nooit over nagedacht en nu zo maar ineens onder hypnose... waar ik dacht aan zweverig, spiritueel en Uri Geller achtige praktijken waarin lepels spontaan buigen of die andere pipo waar mensen als een " kip zonder kop" op t podium lopen, dan was dit toch totaal anders. Ik kwam met het idee omdat ik Judith kende als pedicure en ik vond haar betrouwbaar en "normaal" wat dit ook mag inhouden.. of je nu heen gaat om je eigenwaarde op te krikken o.i.d of in mijn geval de nieuwsgierigheid naar t stoppen met roken dan kan ik dit sowieso aanraden. Wel Moet je zelf volledig achter de keus staan. Maar überhaupt wat je meemaakt is al een fantastische ervaring! Ik vond het mooi, dus zit je ergens mee... 

Bedankt Judith๐Ÿ‘Œ


Agnes

Geplaatst 22-09-2018

Mijn dochter heeft een hemiplegie. Hierdoor gaan veel dingen net even anders dan bij andere kinderen. Een jaar geleden had ze veel last van haar tenen. Met behulp van Judith was dit zo opgelost. Noa heeft een jaar lang nergens last meer van gehad. Het was ook heel fijn dat we er binnen een dag terecht konden. Ook nu een jaar later. Ik app Judith over de zeer pijnlijke teen van mijn dochter. Kon gelijk terecht en dochter is weer blij. Haar grote teen wat dik, blauw en de nagel stuk. Judith stelt je kind op haar gemak, legt alles uit en laat het eerst zien. Van geen schoen meer aan kunnen binnen vier dagen weer schoenen aan! Mijn dochter is zo blij! Bedankt Judith. Een blije moeder.


Anja

Geplaatst 21-09-2018

Vanwege onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, bij Judith terecht gekomen. Na een jarenlange zoektocht bij psychologen en cursussen gevolgd te hebben, maar niks leek te helpen in praktijk.

Ik was gespannen voor de eerste sessie, bang dat dit ook zal mislukken.. maar zowel telefonisch als op de dag zelf heeft Judith mij gerustgesteld. Na de sessie voelde ik een diepe ontspanning die weken aanhield. De tweede sessie heeft wat meer verwerking opgeleverd en Judith heeft me hierin goed begeleid.

Het autorijden gaat beter, ik ben meer ontspannen en ik kan me beter in groepen voegen zonder dat ik er bij nadenk wat men van me zal denken. Waardevolle veranderingen in twee sessies! “


Sjors

Geplaatst 13-09-2018

Binnen slechts 1 (!) hypnotherapie sessie definitief van mijn nagelbijten afgeholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Door

Geplaatst 16-03-2018

Judith is een bron van inspiratie voor mij. Je zou mijn lifestylecoach genoemd moeten worden.

Joyfulyou is een heerlijke plek om tot jezelf te komen.

Je krijgt er een warm onthaal, persoonlijk contact en een professionele behandeling in een huiselijke setting.

Of het nu om mijn voeten gaat of om een hypnose sessie, ik ga altijd ontspannen en voldaan de deur weer uit.

Met de schoonheidsbehandeling heb ik nog geen ervaring maar dat duurt vast niet lang meer.

Want zo moeder zo dochter in dit geval, ik heb ook alle vertrouwen in haar.


Emy

Geplaatst 21-02-2018

Heerlijk genoten van mijn gezichtsbehandeling bij Eva. Met enorm veel enthousiasme werd ik ontvangen en met aandacht, rust en passie behandeld. Heerlijk genoten!


Heleen

Geplaatst 19-02-2018

Judith is de beste pedicure waar ik tot nu toe ben geweest. Vorig weekend genoten van een combi-treat: pedicurebehandeling met een voetmassage en tegelijkertijd een schoonheidsbehandeling met gezichtsmassage van Eva, voelde me als herboren. Ontspannende sfeer en t meest blij ben ik met dat er niets meer te zien of voelen is van de likdoorn die me jarenlang getreiterd heeft :) Zo happy!


Nathalie

Geplaatst 27-12-2017

Geloof het of niet... het werkt!!

๐Ÿ˜Š ik ben verrukt dat ik voortaan als niet roker door het leven mag gaan na jaren en jaren van nicotine verslaving ๐Ÿ˜”

De hypnose deed haar werk en voila...1 niet roker! Zonder nare afkick verschijnselen of extreme chagrijnigheid!

Na ruim 18 jaar gerookt te hebben en talloze pogingen gedaan te hebben om te stoppen met roken kwam ik Judith van Royen tegen via een advertentie op Facebook. Haar persoonlijke verhaal om te stoppen met roken sprak me aan en ik ben meer informatie gaan inwinnen over de hypnose methode om daadwerkelijk voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn nicotine verslaving. Na haar hele verhaal gelezen te hebben heb ik me, ietwat sceptisch maar vastberaden, aangemeld via haar website joyfulyou.nl.

Zeer vlot na de aanmelding kwam een persoonlijke e-mail en daarna volgde een telefoongesprek met Judith zelf. En omdat ik 1 van de eerste 3 personen was die me had aangemeld kreeg ik 50 euro korting op de hypnose sessie. Ietwat beduusd maar nog immer vastberaden maakte ik een afspraak voor de hypnose sessie. En na het invullen van een aantal persoonlijke vragen was daar de dag dat ik voorgoed zou stoppen met roken. S'ochtends twijfelde ik of ik zou roken en heb dit wel gedaan. Ik was op tijd bij Judith en nam plaats in een bijzonder ontspannen wachtruimte waar ik een meer dan lief konijn mocht aaien. Toen Judith me kwam halen voor de hypnose sessie was ik volledig ontspannen maar had nog immer een wat sceptische kijk op hypnose. Maar na de hypnose voelde ik me zo ongelooflijk ontspannen en was ik in de volle overtuiging dat ik een niet roker was. Na een heerlijk kopje thee verliet ik via de wachtruimte Judith haar praktijk en toen ik buiten stond en in mijn jaszak voelde vond ik daar een pakje sigaretten die ik zonder nadenken in haar container heb gekiept (met aansteker en al geloof ik, excuses daarvoor)

En nu ik terugkijk op mijn rokende leven ben ik zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn zoals Judith. Zij heeft letterlijk mijn leven veranderd en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor blijven! Wat een heerlijkheid om nooit meer in de pisregen te hoeven staan omdat ik móet roken, of nooit meer naar buiten te hoeven gaan tijdens een gezellig feestje, of nooit meer die vieze stink vingers of die malle nicotine adem! Geloof mij...het is een verademing!


Jacquelien

Geplaatst 18 december 2017

Ik ben bij judith voor hypnose therapie en ben super tevreden. Echt een aanrader.


Esther

Geplaatst 14 november 2017

Vandaag heb ik na afloop van de ook al ontspannende standaard behandeling een heerlijke ayurvedische voetmassage gekregen. Wat een weldaad. Na 5 uur voelt het nog steeds alsof de massage net klaar is. En dat terwijl ik door een lekke band ook nog een stuk moest lopen! Een echte aanrader. De massage werkt zeer rustgevend en werkt lang door.


Linda

Geplaatst 01-11-2017

Goede pedicure en fijne voetmassage

Regelmatig kom ik bij Judith langs. Ook vandaag weer een fijne behandeling met prettig ontvangst, een lekkere kop thee en een fijn gesprek. Aansluitend altijd een voetmassage, ditmaal met gheeboter en een soort massagebol. Het was superontspannend. Grappig ook dat je een voetmassage door voelt werken in je hele lijf. Bovendien heb ik nu heerlijke zachte voeten! Zeker een aanrader!

Deskundig, goede adviezen en meer dan alleen een pedicurebehandeling door de aanvullende mogelijkheden voor o.a. voetmassage en Judiths oog voor detail.


Marianne

Geplaatst 18-07-2017

Vakkundig en enthousiaste pedicure

Ook bij je eerste bezoek voel je je prettig en welkom. Judith is enthousiast over haar vak, weet waarover ze praat en zorgt daarnaast voor een heerlijk uurtje ontspanning!


Marion

Geplaatst 17-02-2017

Ze weet waar ze mee bezig is, altijd gezellig! En heerlijk zachte voetjes als ze klaar is.

Zeker een aanrader om heen te gaan.


Bianca

Geplaatst 16-09-2016

Voor het eerst bij Judith geweest voor een goede en deskundige behandeling. Goede adviezen gekregen en voorzien van mooi gelakte nagels en een aardige attentie weer huiswaarts gekeerd. Judith is een deskundige spontane vrouw met een ruime belangstelling en een gezellige prater. Gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt. Deskundig. Weet waar ze over praat.


Ineke

Geplaatst 05-07-2016

Ik was bang om naar een pedicure te gaan, maar heb bij jou Judith het vertrouwen gekregen dat een voeten behandeling erg prettig is. Dank hiervoor. Ontspannen en hartelijke sfeer.


Jessica

Geplaatst 09-06-2016

Judith was erg vriendelijk. Ze heeft me veel uitgelegd over voeten en voetverzorging, maar kletste ook gezellig over koetjes en kalfjes. Ondertussen heeft ze niet alleen mijn voeten fijn verzorgd, maar ook aanwezige nagelproblemen behandeld en deze cosmetisch verbeterd. Tenslotte zijn mijn nagels prachtig gelakt en heb ik een tasje met uitleg en monstertjes mogen ontvangen. Judith overtrof mijn verwachtingen. Ik ben erg blij dat ik ben gegaan en ben een tevreden klant. Bedankt Judith!

Judith is kundig, professioneel, vriendelijk, toegankelijk en denkt mee over wat het beste bij jou past. Daarnaast is het duidelijk dat ze veel plezier heeft aan haar werk. Ik zou Judith aanbevelen indien iemand me zou vragen naar een goede pedicure.


Nelleke

Geplaatst 07-05-2016

Heerlijk ontspannen.

Mijn voeten zijn vakkundig en met aandacht verzorgd, de massage was erg ontspannend. Hartelijke ontvangst en ontspannen sfeer!


Anne

Geplaatst 29-04-2016

Pedicure behandeling met een gouden randje

Judith wil je een heerlijk ontspannen gevoel geven en niet alleen een pedicure behandeling. Met kaarsjes, een kopje thee en een lekkere warme doek als verrassing aan het einde van de behandeling, is een afspraak bij Joyful Feet echt een onthaast momentje


Gemma

Geplaatst 22-03-2016

Echt verstand van ingegroeide teennagels.

Na ongeveer 4 verschillende pedicures, heb ik bij Judith het gevoel dat ze echt verstand heeft van ingegroeide teennagels en ik merk meteen verbetering. Fijne binnenkomst, gevoel dat ze echt de tijd voor je heeft en het leuk vind om je zo goed mogelijk te verzorgen.


Lammechien

Geplaatst 15-03-16

Wie zijn voeten wil verwennen en ook zelf lekker in de watten gelegd wil worden, neem gerust een bezoek aan de praktijk Joyful Feet!

Heerlijk kopje thee, luisterend oor, fijne stoel en probeer ook zeker eens een massage voor de voeten. Ontdek zelf wat Judith nog meer te bieden heeft!


Janet

Geplaatst 14-03-16

Een pedicure behandeling van Judith is een prettige ervaring. Ze werkt deskundig en geeft, ongevraagd, handige tips.

O, en ze heeft nooit koude handen ;-)!


Sandra

Geplaatst 08-03-2016

Heb al vele pedicures gehad. Persoonlijk vind ik Judith van Royen boven het maaiveld uitsteken. Zeker een aanrader als je keurig verzorgde voeten wilt.


Ranu

Geplaatst op 07-03-16

Zeer professionele pedicure, met hart voor de voeten. Weet waar ze het over heeft, benoemt wat ze doet. Heeft een vlotte en hygiënische werkwijze waarbij ze haar klant niet uit het oog verliest. In een ontspannen sfeer tot rust komen en met heerlijk zachte voeten weer de wereld in…

Professioneel, hygiënisch, hart voor de voeten, fijne sfeer en heerlijke koffie of thee.


Leontien

Geplaatst 21-12-2015

Pedicure behandeling met spiritueel tintje!

Succesvolle eerste pedicure behandeling bij Judith. In het bijzonder de combinatie met een aandachtige voetmassage spreekt mij erg aan. De sfeervolle ambiance en het heerlijke kopje kruidenthee (Sisline) geven de behandeling een spiritueel tintje. Kortom voor herhaling vatbaar, mijn volgende afspraak staat reeds gepland. Judith is aandachtig, betrokken, meedenkend en professioneel.


Gerty

Geplaatst 12-12-2015

Al jaren mijn vaste pedicure. Ik wil niet meer zonder. Nooit meer zelf nagels knippen(en lakken!) en eelt weghalen. Altijd een heerlijk ontspannen behandeling en goed verzorgde voeten.

Ontspannen, rustgevend en gezellig met een kopje thee of koffie. Mooie rustgevende praktijkruimte en professionele pedicure.


Corien

Geplaatst 10-12-2015

Iedere 6 weken worden mijn voeten behandeld ivm te veel eelt, kloven en een likdoorn. Professionele behandeling en zeer ontspannende massage.

Klik met Judith. Ontvangst met heerlijk kopje thee. Prachtig rustgevende nieuwe praktijkruimte of behandeling thuis. Flexibele opstelling betreffende afspraken.


Trees

Geplaatst 24-11-15

Judith ontfermd zich al enige tijd over mijn pijnlijke voetjes, vandaag mocht ik voor het eerst plaats nemen in de nieuwe salon voor de behandeling van een likdoorn. Een prachtige, rustgevende ruimte met professionele uitstraling. De stoel is een weldaad voor het lijf, van alle gemakken voorzien.

Al kwebbelend, onder het genot van een kopje kruidenthee, worden mijn voeten ontdaan van pijnlijke plekken, eelt wordt verwijdert, nagels bijgevijld met tot slot een fijne voetmassage.

Nogmaals dank lieve Judith en heel veel succes met je salon, mijn voetjes zijn weer pijnvrij!

Tot de volgende keer!


Richard

Geplaatst 10-07-15

De behandeling was een weldaad voor de voeten. Met een stel goed verzorgde voeten en mooie nagels kan ik de zomer weer in.


Myria

Geplaatst 16-03-15

Al jaren durfde ik niet meer met blote voeten rond te lopen.. zo zonde. Meerdere keren heb ik op sites gekeken van pedicures en weleens de stap gezet. Dit was niet bij Judith. Ik werd bekritiseerd en mijn voeten afgekraakt. Hierna duurde het jaren voordat ik weer durfde.

Door de site van Judith kreeg ik gelijk het gevoel dat er echt een mogelijkheid is om je voeten weer in slippers te laten zien en dat je je niet hoeft te schamen bij haar. We hebben een afspraak gemaakt en ik voelde me al snel op mijn gemak.

Judith: je hebt aan mij een klant voor het leven!


Esther

Geplaatst 23-04-14

Ik ken Judith nog uit een ‘vorig leven’, de makelaardij. Heel bijzonder om haar nu in deze rol te zien. Maar ze heeft duidelijk haar passie gevonden. Met een kundig oog wist ze een diagnose te stellen en het probleem te verhelpen. Daarna volgde de ‘standaard’ behandeling voor mooie voeten en nagels. Bij de volgende behandeling laat ik mijn teennagels zomerklaar maken met een gellak. Ik heb er nu al zin in!


Linda

Geplaatst 16-04-14

Behandelingen van Judith zijn top mijn man en ik zijn zeer tevreden en ze is ook nog eens gezellig gewoon top zal het iedereen aanraden.


Adrie

Geplaatst op 26-07-13

Dankzij de behandelingen van Judith, dit jaar in de vakantie voor t eerst geen last gehad van kloven. Geweldig!


Max

Geplaatst op 20-06-13

Sinds ruim een jaar, laat ik mijn voeten nu doen door Judith en ik zou het niet meer willen missen. Heerlijk en mijn voeten zien er goed uit. Ik had last van erg droge voeten, kloven. Ook mijn partner vind het heerlijk en krijgt ook elke 8 weken een behandeling. Ik kan het iedereen aanraden. Bovendien vind ik het erg gezellig met Judith en ze weet waar ze het over heeft. 

Je voeten gebruik je dagelijks dus ze verdienen het om goed behandeld te worden!


Leonie

Geplaatst op 18-06-13

Heerlijk! Pedicure en voetmassage na de zwangerschap om weer uren lekker achter de kinderwagen te wandelen. Leuk zo’n moederdagcadeau. Mooi verzorgde voeten nu met het mooie weer. Dankje Judith!


Dennis

Geplaatst op 17-01-13

Heerlijke voetmassage gehad na de pedicure behandeling. Zeer aan te bevelen.


Jannie

Geplaatst op 11-11-12

Het was voor mij de eerste keer (in 46 jaar) dat ik naar een pedicure ging en ik heb ervan genoten. Judith weet heel goed waar ze mee bezig is en doet haar werk met alle aandacht, dat gaf mij een rustig en vertrouwd gevoel. Mijn voeten voelden “als nieuw” toen ik weer buiten stond. Ik ben nu helemaal gemotiveerd om beter voor mijn voeten te gaan zorgen en heb gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt.


Eikina

Geplaatst op 09-11-12

Sinds ongeveer een jaar laten wij om de 6 weken onze voeten behandelen door Judith. Zowel mijn man als ik hebben beide geen probleemloze voeten, maar sinds onze voeten door Judith onder handen worden genomen is er duidelijk verbetering!! Judith is erg gedreven in haar werk, kundig, en enthousiast! Ook de producten bevallen ons goed (m.n Dermoleen crème).  Judith, we hopen dat we nog héél lang van je diensten gebruik te maken!


Sureka

Geplaatst op 08-11-12

Ik heb niet geheel een probleemloze voet en toen ik van pedicure ging wisselen, ben ik zo blij dat ik voor je gekozen heb.

Ik zou je voor niets meer willen inruilen!! Je bent super, oprecht voor je vak, vakkundig, deskundig, jij luistert naar mijn probleem, je bent humoristisch en ik hoop dat je nog jaren doorgaat en door wilt gaan!


Marion

Geplaatst op 15-07-12

Een ontzettend fijne ervaring door de deskundigheid en oprechte passie voor het pedicuren en mensen. Dan kan je pas echt ontspannen en genieten. Echt een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit in een gezellige en ongedwongen setting.


Henriette

Geplaatst op 27-03-12

Heerlijk!! Judith is een goede, professionele pedicure. Heb er in het verleden al heel wat gehad, maar niemand haalt het bij haar!


Corien

Geplaatst op 31-01-12

Professionele pedicure, luistert goed naar wensen klant.


Marianne

Geplaatst op 31-01-12

Pas toen ik jóuw pedicurebehandeling ervoer, wist ik dat mijn vorige pedicure niet deskundig was!


Jan Willem

Geplaatst op 31-01-12

Van een pijnlijke voet naar een probleemloze voet dankzij vakkundige behandelingen van Judith (in een altijd gezellige atmosfeer)…ik ben dik tevreden en kan weer gezond lopen…dank, Jan Willem


Nastia

Geplaatst op 30-01-12

Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad en ben weer likdoornvrij!! Wat heerlijk! Judith zou ik iedereen aanraden, ze is gezellig, deskundig en werkt erg snel en fijn! Dus ik zou zeggen: wacht niet langer en maak een afspraak! Groetjes Nastia


Anja

Geplaatst op 23-11-11

Wilt u uw voeten eens de aandacht geven die ze verdienen, dan kan ik u haar aanbevelen. Een zeer spontane, professionele vrouw die uw voeten die aandacht geeft die ze verdienen.


Marjan

Geplaatst op 20-05-11

pedicure behandeling in groningen Judith is nu 2 keer bij mij geweest en dat beviel mij erg goed. Ik heb altijd veel last van eelt en na de behandeling voelen ze weer heerlijk glad en zacht aan. Judith is een leuke en sympathieke vrouw, ze doet haar werk erg deskundig. Ik raad haar zeer zeker aan iedereen aan!!!


Johanna

Geplaatst op 12-04-11

Wat een fijne behandeling heb ik van Judith gekregen tijdens mijn zwangerschap! Na de behandeling heb ik een super voetmassage gehad. Mijn voeten hadden het echt nodig… Ik werd echt verwend. Judith is zeer professioneel en gezellig. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en raad het zeker iedereen aan.


zupermonteur

Geplaatst op 10-04-11

Heb bij Judith een aantal behandelingen gehad , ze is professioneel en heeft veel problemen die ik met mijn voeten had verholpen. Ben heel tevreden.


Claudia

Geplaatst op 06-04-11

Wat een heerlijke behandeling! Ik had al vaker een pedicure behandeling gehad, maar was nooit echt heel erg tevreden over het resultaat. Ik zag nooit echt ineens verschil. Maar nu, de voetjes zijn zijdezacht en weer helemaal fris en mooi! Een 100% aanrader


Loes

Geplaatst op 06-04-11

Judith is een hele fijne vrouw die haar werk heel serieus neemt. Heerlijk gladde voetjes, wist niet eens dat het zo kon! En de massage is ook zeer aan te bevelen. Nooit eerder bij een pedicure geweest; dit was niet de laatste keer!


Janet

Geplaatst op 01-04-11

Ik heb reeds een aantal pedicurebehandelingen gehad. Ben zeer tevreden over Judith.  

Ze is sympathiek en professioneel maar heeft ook altijd tijd voor een gesprekje. De kinderen kunnen meekijken en zien hoe bepaalde apparaten werken en aan je voeten voelen. De oudste dochter was zo enthousiast dat ook zij een behandeling wilde. Als verrassing kreeg ze een leuke versiering op haar grote teen.


Alie

Geplaatst op 31-03-11

Mijn eerste ervaring met judith was zeer ontspannend en vooral gezellig. Haar professionele houding en inlevingsvermogen hebben mij daarom gestimuleerd om meerdere pedicurebehandelingen te laten doen. JOYFUL FEET heb je zeker na deze behandelingen. Kortom ik ben zeer tevreden en kan haar zeker aanbevelen!


Marion

Geplaatst op 19-10-10

Ik heb nu al een paar handelingen bij Judith gehad en het bevalt me super. Ze is een vriendelijke vrouw en de pedicure behandeling was uitstekend. Ze is van harte aan te bevelen.


Johan en Yvonne

Geplaatst op 23-07-10

Onlangs hebben wij (mijn man en ik) onze eerste pedicurebehandeling gehad. We wisten niet wat wat we konden verwachten, maar onze voeten zagen er na de behandeling een stuk beter uit dan ervoor. Judith komt zeer deskundig over en geeft goede adviezen. De pedicurebehandeling vonden we allebei erg fijn, ze weet wat ze doet. We hebben na afloop van de behandeling gelijk een vervolgafspraak gemaakt.


Sophie

Geplaatst op 22-07-10

Professionele voetbehandeling, ze zien er al stukken beter uit. De voetmassage is heerlijk ontspannend en het is ook nog eens een gezellig uurtje, kortom ik raad Judith aan iedereen aan!


Marijke

Geplaatst op 26-04-10

De pedicurebehandeling was prima. Ik ben tevreden!


Haria

Geplaatst op 01-04-10

Heb een fijne en een professionele pedicure behandeling onderhanden gehad, ben echt heel tevreden.


Vallentine

Geplaatst op 31-03-10

Vallentine’s footcare in Wildervank Hele leuke professionele collega die ook mijn voeten verwend. Zeer aan te bevelen


An

Geplaatst op 31-03-10

Zeer sympathieke vrouw, professioneel en een zeer goede pedicurebehandeling gehad. Ben zeer tevreden.arrow_drop_up arrow_drop_down