arrow_drop_up arrow_drop_down

"Your life does not get better by chance, it gets better by change"

Waarom ik geloof in de kracht van hypnose?

Door een eigen ervaring. 

Mijn jongste dochter was door gepest op school aardig depressief geworden. Ondanks hulp van kinderpsycholoog, EMDR en weerbaarheidstraining, kregen wij haar niet gelukkig. Mijn moeder adviseerde hypnotherapie. In eerste instantie heb ik haar uitgelachen. Later op de dag heb ik het toch maar eens serieus onderzocht de mogelijkheden gelezen op internet. Het klonk veelbelovend. De afspraak werd gemaakt. Na 1 enkele sessie had ik een andere dochter in huis. Van een depressief, stil en teruggetrokken meisje had ik nu weer mijn meisje terug. Ze is weer vrolijk, opgewekt, gezellig, knuffelig, behulpzaam, wil weer mee boodschappen doen, winkelen, op visite naar familie. Ik was enorm onder de indruk van dit resultaat. Zoveel verschil in anderhalf uur!

Voor mij genoeg reden om dit zelf te gaan leren en andere mensen hier ook mee te kunnen helpen.

hypnotherapie

Word de beste versie van jezelf !

Neem je eigen leven weer in de hand en maak die 'switch'

Belangrijk is te weten dat je bij mij komt in het belang van jou.

Hypnose is een natuurlijk proces waarmee jij een verandering bij jezelf gaat realiseren.

In hypnose verlaagt je breinactiviteit waardoor je kritische mind tot rust kan komen.

De staat waarin je dan bent, is een verhoogde staat van bewustzijn, juist doordat er rust ontstaat in je hoofd. 

En dus raak je ook niet je controle kwijt en je kunt ten allen tijde uit een sessie stappen.

Je hoeft namelijk helemaal niet bang te zijn voor hypnose.

Je komt bij mij voor therapie en niet voor "hypnose voor vermaak" zoals op TV. 

Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste, want daar liggen voor jou alle oplossingen.  De mogelijkheden daar zijn ongekend en je zal je verbazen over wat er allemaal in jou verborgen zit.

 

Tijdens onze eerste afspraak, bespreken we wat je ervaringen met hypnose zijn, welke verwachtingen je hebt, waar je voor komt en wat je graag wilt veranderen of bereiken. 


Voordelen hypnotherapie:

  • Snel - weken in plaats van jaren.
  • Veilig - je bent te allen tijde zelf volledig de baas.
  • Natuurlijk, vrij van chemicaliën, geen neveneffecten, en zonder probleem te mengen met iedere andere vorm van therapie en/of medicatie.
  • Het hebben van meer grip op je eigen leven en de gebeurtenissen daarin.
  • Meer plezier, en minder dagelijkse stress.
  • Een toegenomen zelfvertrouwen.
  • Je slaapt weer beter.Waarvoor kun je hypnose inzetten ?

Hypnose kun je gebruiken voor bijvoorbeeld: 

burn-out, trauma’s, verlegenheid, boosheid, verdriet, jaloezie, ongelukkige gevoelens en andere emoties die je belemmeren, maar ook kun je denken aan PDS (prikkelbaar darm syndroom) of allergieën (denk aan hooikoorts, huisstofmijt, kattenharen, dieren).


Hypnose kun je ook inzetten bij nagelbijten, verslavingen (denk aan stoppen met roken), eetverslavingen en afvallen.


Verder kun je hypnose gebruiken om af te komen van allerlei soorten angsten.

Denk bijvoorbeeld aan spinnenangst, angst voor dieren, sociale angsten, vliegangst, verlatingsangst, spreekangst, stotteren, claustrofobie, hoogtevrees, straatvrees of angst voor onweer.


Je kunt hypnose ook voor hele positieve zaken inzetten.

Het kan je helpen om beter te worden in sporten, je werk, je focus,

je relaties, je eigenwaarde, je zelfvertrouwen en natuurlijk bij het

creëren van jouw nieuwe leven…

Focus jezelf op de oplossing en niet op het probleem

Door hypnose krijg je weer een andere kijk op je probleem en kun je het heel gemakkelijk oplossen.

Jij bent tijdens deze trance in controle.

Jij hoort alles, jij ziet alles, jij voelt alles en we praten zelfs gewoon met elkaar. Jouw onderbewuste is dan zo actief, dat je daar veranderingen plaats kan laten vinden die jij wilt. Ik begeleid jou door dat proces. Ik kan niets veranderen wat jij niet wilt. Daarom is het ook zo belangrijk dat jij degene bent die de verandering wil maken en niet iemand uit je omgeving.

hypnose

Hypnose eng?... nee hoor

Weet je niet zeker of hypnose iets voor je is? Lijkt het je eng? 

Spreek gerust eerst eens een 'pedicure voor body & mind' bij mij af. 

Zo kun je heel laagdrempelig kennis met mij maken en mij de oren van het hoofd vragen over hypnose en alles wat jij graag eerst wilt weten. Bovendien laat ik je al ervaren wat ontspanning écht kan zijn.

Heb je dan een klik met mij, kun je volledig gerustgesteld een afspraak maken voor de hypnose. 

Lijkt het je toch niets, geen probleem.

In elk geval ga je dan met heerlijk verzorgde voeten en rust in je hoofd weer naar huis. 

Jacquelien

Jacquelien

Echt een aanrader.

Ik ben bij judith voor hypnose therapie en ben super tevreden. 

Speciaal voor kinderen

Heeft jouw kind last van onzekerheid, laag zelfbeeld, PDS of iets anders waar hij/zij mee zit?

We kennen het denk ik allemaal wel. 

Kleine probleempjes op school die er voor zorgen dat je kind niet lekker in zijn vel zit.

Deze kleine probleempjes kunnen echter voor je kind voelen als een heel groot probleem. 

Je kind voelt dat hij er niet helemaal bij hoort, durft zich niet aan te sluiten bij een groepje, weet zich geen houding te geven, is verlegen, durft niet een mening te uiten of gewoon wat sociaal onhandig.

Maar ook kinderen met PDS, Prikkelbaar Darm Syndroom, die kampen met onverklaarbare buikpijn.

Met hypnose en speciale New NLP technieken kan ik je kind hier heel fijn mee helpen. Kinderen staan sowieso nog erg open en ontvankelijk in het leven. Door hypnotische verhaaltjes, speciale oefeningen en spelletjes, kan je kind zijn of haar problemen achter zich laten. Heel simpel maar heel effectief.

Meer weten? Bel of mail me gerust voor meer informatie.  

Ik kwam bij Judith met een ontstoken nagel en binnen no time raakten we aan de praat over haar ervaringen met hypnotherapie. De enthousiaste en persoonlijke manier waarop ze vertelde, maakte indruk op mij. Toen ik een aantal maanden later op zoek was naar de zoveelste potentiële oplossing voor mijn zoon, was de stap naar Judith toe zo genomen. Mijn zoon van 15 heeft door zijn beperkingen met name op school de ene faal-ervaring na de andere gehad en de frustraties hierover waren inmiddels zijn grootste beperking. School was een regelrechte ramp voor hem geworden, een dagelijkse strijd. Mede door Judith's eigen ervaringen met ASS, had ik er al snel vertrouwen in dat zij hem en ons verder zou kunnen helpen.

S. heeft 3 sessies gehad bij haar. Wat ik daarin mooi vond om te zien is hoe zij aansluit bij de belevingswereld van mijn zoon. "De oude app stress mag verwijderd worden, sleep hem maar naar de prullenbak" en "ga naar de app-store en download de app rust". Zijn "harde schijf", al zijn negatieve ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgebouwd, mochten weg, de prullenbak in. Na deze eerste sessie hebben mijn zoon en ik samen geluncht. Voor het eerst in 15 jaar ging hij natijd spontaan de tafel afruimen. "Mama, ik geloof dat dit (de hypnotherapie) wel een goed idee van jou was"!

Op school kan hij zich inmiddels veel beter concentreren en zit hij lekkerder in zijn vel. Ik raad het iedereen aan eens bij Judith een voetmassage oid te boeken en ondertussen haar de oren van haar hoofd te vragen over haar werk als hypnotherapeut. Niks niet zweverig of raar, gewoon met beide voeten op de grond, zoals je zou verwachten van een pedicure!

faalangst

Mama van S.

Vorig jaar net voor de kerst is onze dochter van toen 10 jaar van haar pony gevallen en brak haar arm. Ze durfde daarna niet zo goed meer. Wat logisch is en waar we alle begrip voor hadden.

Maar wat ook zonde was, want ze vond het zo leuk, het is een echt paardemeisje. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Joyful You en heb na een nachtje slapen gebeld voor een afspraak voor hypnotherapie. Ik kon al snel terecht en het voelde goed, onze dochter vertelde dat ze graag weer lekker wou rijden op haar eigen pony. Ze kreeg een knuffeltje Hypno genaamd, welke tot de dag van vandaag altijd mee gaat naar les of naar stal. Ze krijgt er vertrouwen door en het gaat goed. Laatst een momentje dat het wat minder wou, ze heeft de mp3 geluisterd over zelfvertrouwen welke we ook meegekregen hadden. Dat luistert ze op bed voor het slapen gaan en dan slaapt ze rustig en voelt zich weer beter. 

Ik ben blij dat we deze afspraak hebben gemaakt.

bang voor paardrijden

Mama van Mirte

Wat zijn de kosten voor hypnotherapie?

Hypnotherapie is een investering in jezelf.

Een investering om de beste versie van jezelf te worden.

Ik begeleid je graag naar de oplossing van jouw probleem.


Hypnose sessie € 135,00 (90 minuten)

Kinderhypnose 6-16 jaar, sessie € 99,00 (60 minuten)

VIP Wandelcoaching met hypnose in het bos € 250,00 (120 minuten)


Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van het probleem waarvoor je komt.


Voor de speciale programma's gelden andere tarieven.

Kijk daarvoor bij de informatie van de desbetreffende programma's.

Vind jij het tijd voor verandering? 

Twijfel dan niet langer.

Onzekerheid en zelfvertrouwen

Vanwege onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, bij Judith terecht gekomen. Na een jarenlange zoektocht bij psychologen en cursussen gevolgd te hebben, maar niks leek te helpen in praktijk.

Ik was gespannen voor de eerste sessie, bang dat dit ook zal mislukken.. maar zowel telefonisch als op de dag zelf heeft Judith mij gerustgesteld. Na de sessie voelde ik een diepe ontspanning die weken aanhield. De tweede sessie heeft wat meer verwerking opgeleverd en Judith heeft me hierin goed begeleid.

Het autorijden gaat beter, ik ben meer ontspannen en ik kan me beter in groepen voegen zonder dat ik er bij nadenk wat men van me zal denken. Waardevolle veranderingen in twee sessies! “

Anja

Anja

Rust in mijn hoofd

Voordat ik naar de hypnotherapie ging, was het een chaos en erg onrustig in mijn hoofd. Ook had ik last van veel hoofdpijn waar de neuroloog niet veel mee kon. Na 1 sessie bij Judith kon ik weer beter nadenken en was het rustiger in mijn hoofd. Ook mijn hoofdpijn is zo goed als weg. Heerlijk , en ben er erg blij mee dat ik geweest ben. Ze deed het fijn en ik voelde mij erg op mijn gemak bij Joyful You. 

Martha

Martha

Nagelbijten

Binnen slechts 1 (!) hypnotherapie sessie definitief van mijn nagelbijten afgeholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

sjors

Sjors

Stop saying 'I wish', start saying 'I will' 

Mijn speciale programma's voor jou

boswandeling met hypnose sessie

VIP Wandelcoaching met hypnose

Als wandelcoach gebruik ik de natuurelementen om jou stil te laten staan bij hoe jij nu in het leven staat. Natuurelementen in het landschap worden ankerpunten bij belangrijke inzichten. Wandelen in het bos veranderen je hersenen… in positieve zin! 

Alle reden dus om naar het bos te gaan.

meer zelfvertrouwen

Meer Zelfvertrouwen

Wil jij (weer) in je kracht komen te staan en weer meer zelfvertrouwen hebben? 

Gebrek aan zelfvertrouwen gaat vaak gepaard met negatieve gedachten over jezelf.

Met hypnose gaan we je slimme onbewuste aanspreken om die gedachtenspiraal te doorbreken en meer zelfvertrouwen op te bouwen.

stoppen met roken

Stoppen met 

roken

Wil jij eindelijk van het roken af? 

Het geheim om te stoppen met roken zit in jezelf. Je hebt je denken en gedrag vroeger veranderd omt te gaan roken. Dus kun je dit wéér doen en gewoon stoppen!

Als je anders over roken begint te denken, zul je je er ook anders bij voelen. Word van een roker weer een niet-roker.

afvallen met de virtuele maagband

Afvallen met de virtuele maagband

Wil jij weer de controle over je eet-, drink- en bewegingsgedrag weer terug krijgen? 

Dit is niet lijnen en niet op dieet gaan, maar veranderen door mindset.

Jouw onderbewuste weer op het rechte pad brengen, hetzij een soort ‘reset’ van je eetgewoonte, eetgedrag en bewegingspatroon op dit moment.

Effectiviteit

Het gerenommeerde Amerikaanse magazine “Psychotherapy”, Vol.7/1, heeft na een diepgaand 3-jarig onderzoek van therapieën, de volgende slagingspercentages gepresenteerd:


 Herstel percentageAantal sessiesTotaal
Directe Hypnose       95%1< 2 uur
Hypnotherapie93%66 weken
Gedragstherapie72%226 maanden
Psychotherapie38%60011+ jaar


Ik werk met Directe Hypnose, Hypnotherapie, Converstationele Hypnose, IMR, The Swan, 

Quantum Hypnose, Systemic Voice Regression en N.L.P. om jouw probleem aan te pakken.

Ik ben gecertificeerd Hypnose Masterpractitioner (opleiding is BATC erkend).

Ik ben gecertificeerd Virtueel Maagband Therapeut. (opleiding is BATC erkend)


Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Waarom hypnose zo'n krachtige tool is?

De eerste 7 jaren van je leven ben je geprogrammeerd. 

Je bent geprogrammeerd met bepaalde overtuigingen, gedachten, gedrag en gewoontes.

Alle informatie heb je overgenomen van je ouders en mensen in je directe omgeving.

Je hebt al deze informatie en kennis gedownload om te functioneren. 

Met hypnose breng ik je terug in je "programmeer-staat". De "theta staat" ofwel de staat van "verbeelding". De staat waarin je open staat voor suggestie, positieve nieuwe gedachten, de staat waarin je nieuw gedrag kunt programmeren. 

Kijk de video hiernaast en dan begrijp je precies wat ik bedoel.

Hypnose inzetten voor hoogtevrees

Heb jij last van hoogtevrees? 

Wil je er graag vanaf? 

Kijk dan de video hiernaast om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Wil jij graag een switch?

Maak nu een afspraak of vraag eerst een vrijblijvend gesprek aan.

Koekje erbij?