Hypnotherapie in Groningen

"Your life does not get better by chance, it gets better by change"

Waarvoor kun je hypnose inzetten ?

Hypnose kun je gebruiken om af te komen van allerlei soorten angsten.

Denk bijvoorbeeld aan spinnenangst, angst voor dieren, sociale angsten, vliegangst, verlatingsangst, claustrofobie, hoogtevrees, straatvrees of angst voor onweer.


Verder kun je hypnose inzetten bij stotteren of nagelbijten.

Ook kun je denken aan PDS (prikkelbaar darm syndroom), trauma’s, verlegenheid, boosheid, verdriet, jaloezie, ongelukkige gevoelens en andere emoties die je belemmeren.


Maar het is ook in te zetten bij verslavingen (denk aan stoppen met roken), burn-out, afvallen en allergieën (denk aan hooikoorts, huisstofmijt, kattenharen, dieren).


Je kunt hypnose ook voor hele positieve zaken inzetten.

Het kan je helpen om beter te worden in sporten, je werk, je focus,

je relaties, je eigenwaarde, je zelfvertrouwen en natuurlijk bij het

creëren van jouw nieuwe leven…

Focus jezelf op de oplossing en niet op het probleem

Door hypnose krijg je weer een andere kijk op je probleem en kun je het heel gemakkelijk oplossen.

Neem je eigen leven weer in de hand en maak die 'switch'

Belangrijk is te weten dat je bij mij komt in het belang van jou.

Hypnose is een natuurlijk proces waarmee jij een verandering bij jezelf gaat realiseren.

Je raakt dus ook niet je controle kwijt en je kunt ten allen tijde uit een sessie stappen. Je hoeft namelijk helemaal niet bang te zijn voor hypnose. Je komt bij mij voor therapie en niet voor "hypnose voor vermaak" zoals op TV. Hypnose is een heerlijke rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest.

 

Tijdens onze eerste afspraak, bespreken we wat je ervaringen met hypnose zijn, welke verwachtingen je hebt, waar je voor komt en wat je graag wilt veranderen of bereiken. 


Voordelen hypnotherapie:

 • Snel - weken in plaats van jaren.
 • Veilig - je bent te allen tijde zelf volledig de baas.
 • Natuurlijk - vrij van chemicalieen, geen neveneffecten, en zonder probleem te mengen met iedere andere vorm van therapie en/of medicatie.
 • Het hebben van meer grip op je eigen leven en de gebeurtenissen daarin
 • Meer plezier, en minder dagelijkse stress
 • Een toegenomen zelfvertrouwen

Hypnose eng?... nee hoor

Weet je niet zeker of hypnose iets voor je is? Lijkt het je eng? 

Spreek gerust eerst eens een pedicure bij mij af. 

Zo kun je heel laagdrempelig kennis met mij maken en mij de oren van het hoofd vragen over hypnose en alles wat jij graag eerst wilt weten. 

Heb je dan een klik met mij, kun je volledig gerustgesteld een afspraak maken voor de hypnose. 

Lijkt het je toch niets, weet ik van niets, maar ga jij in elk geval met heerlijk verzorgde voeten weer naar huis. 

Jij bent tijdens deze trance in controle.

Jij hoort alles, jij ziet alles, jij voelt alles en we communiceren zelfs. Jouw onderbewuste is dan zo actief, dat je daar veranderingen plaats kan laten vinden die jij wilt. Ik begeleid jou alleen door dat proces. Ik kan niets veranderen wat jij niet wilt. Daarom is het ook zo belangrijk dat jij degene bent die de verandering wil maken en niet iemand uit je omgeving. 

hypnose

Jacquelien

Echt een aanrader.

Ik ben bij judith voor hypnose therapie en ben super tevreden. 

Speciaal voor kinderen

Heeft jouw kind last van onzekerheid, laag zelfbeeld, PDS of iets anders waar hij/zij mee zit?

We kennen het denk ik allemaal wel. 

Kleine probleempjes op school die er voor zorgen dat je kind niet lekker in zijn vel zit.

Deze kleine probleempjes kunnen echter voor je kind voelen als een heel groot probleem. 

Je kind voelt dat hij er niet helemaal bij hoort, durft zich niet aan te sluiten bij een groepje, weet zich geen houding te geven, is verlegen, durft niet een mening te uiten of gewoon wat sociaal onhandig.

Maar ook kinderen met PDS, Prikkelbaar Darm Syndroom, die kampen met onverklaarbare buikpijn.

Met hypnose en speciale New NLP technieken kan ik je kind hier heel fijn mee helpen. Kinderen staan sowieso nog erg open en ontvankelijk in het leven. Door hypnotische verhaaltjes, speciale oefeningen en spelletjes, kan je kind zijn of haar problemen achter zich laten. Heel simpel maar heel effectief.

Meer weten? Bel of mail me gerust voor meer informatie.  

Ik kwam bij Judith met een ontstoken nagel en binnen no time raakten we aan de praat over haar ervaringen met hypnotherapie. De enthousiaste en persoonlijke manier waarop ze vertelde, maakte indruk op mij. Toen ik een aantal maanden later op zoek was naar de zoveelste potentiële oplossing voor mijn zoon, was de stap naar Judith toe zo genomen. Mijn zoon van 15 heeft door zijn beperkingen met name op school de ene faal-ervaring na de andere gehad en de frustraties hierover waren inmiddels zijn grootste beperking. School was een regelrechte ramp voor hem geworden, een dagelijkse strijd. Mede door Judith's eigen ervaringen met ASS, had ik er al snel vertrouwen in dat zij hem en ons verder zou kunnen helpen.

S. heeft 3 sessies gehad bij haar. Wat ik daarin mooi vond om te zien is hoe zij aansluit bij de belevingswereld van mijn zoon. "De oude app stress mag verwijderd worden, sleep hem maar naar de prullenbak" en "ga naar de app-store en download de app rust". Zijn "harde schijf", al zijn negatieve ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgebouwd, mochten weg, de prullenbak in. Na deze eerste sessie hebben mijn zoon en ik samen geluncht. Voor het eerst in 15 jaar ging hij natijd spontaan de tafel afruimen. "Mama, ik geloof dat dit (de hypnotherapie) wel een goed idee van jou was"!

Op school kan hij zich inmiddels veel beter concentreren en zit hij lekkerder in zijn vel. Ik raad het iedereen aan eens bij Judith een voetmassage oid te boeken en ondertussen haar de oren van haar hoofd te vragen over haar werk als hypnotherapeut. Niks niet zweverig of raar, gewoon met beide voeten op de grond, zoals je zou verwachten van een pedicure!

Mama van S.

Vorig jaar net voor de kerst is onze dochter van toen 10 jaar van haar pony gevallen en brak haar arm. Ze durfde daarna niet zo goed meer. Wat logisch is en waar we alle begrip voor hadden.

Maar wat ook zonde was, want ze vond het zo leuk, het is een echt paardemeisje. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Joyful You en heb na een nachtje slapen gebeld voor een afspraak voor hypnotherapie. Ik kon al snel terecht en het voelde goed, onze dochter vertelde dat ze graag weer lekker wou rijden op haar eigen pony. Ze kreeg een knuffeltje Hypno genaamd, welke tot de dag van vandaag altijd mee gaat naar les of naar stal. Ze krijgt er vertrouwen door en het gaat goed. Laatst een momentje dat het wat minder wou, ze heeft de mp3 geluisterd over zelfvertrouwen welke we ook meegekregen hadden. Dat luistert ze op bed voor het slapen gaan en dan slaapt ze rustig en voelt zich weer beter. 

Ik ben blij dat we deze afspraak hebben gemaakt.

Mama van Mirte

Waarom ik in hypnotherapie geloof?

Door een eigen ervaring. 

Mijn jongste dochter was door gepest op school aardig depressief geworden. Ondanks hulp van kinderpsycholoog, EMDR en weerbaarheidstraining, kregen wij haar niet gelukkig. Mijn moeder adviseerde hypnotherapie. Eerst moest ik daar om lachen, maar nam het toch serieus en onderzocht de mogelijkheden op internet. De afspraak werd gemaakt. Na 1 enkele sessie had ik een andere dochter in huis. Van een depressief, stil en teruggetrokken meisje had ik nu weer mijn meisje terug. Ze is weer vrolijk, opgewekt, gezellig, knuffelig, behulpzaam, wil weer mee boodschappen doen, winkelen, op visite naar familie. Ik was enorm onder de indruk van dit resultaat. Zoveel verschil in anderhalf uur!

Voor mij genoeg reden om dit te gaan leren en andere mensen hier ook mee te kunnen helpen.

hypnotherapie

Word de beste versie van jezelf !

Ik help je bij het loskomen jouw probleem.

Hypnose sessie € 130,00 (60-90 minuten)

Kinderhypnose 6-16 jaar, sessie € 75,00 (60 min)

Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van het probleem waarvoor je komt.


Voor de speciale programma's gelden andere tarieven.

Kijk voor meer informatie bij de desbetreffende programma's.


Wil je weten wat hypnose voor jouw probleem kan betekenen? 

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. 

 • Onzekerheid en zelfvertrouwen

  Vanwege onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, bij Judith terecht gekomen. Na een jarenlange zoektocht bij psychologen en cursussen gevolgd te hebben, maar niks leek te helpen in praktijk.

  Ik was gespannen voor de eerste sessie, bang dat dit ook zal mislukken.. maar zowel telefonisch als op de dag zelf heeft Judith mij gerustgesteld. Na de sessie voelde ik een diepe ontspanning die weken aanhield. De tweede sessie heeft wat meer verwerking opgeleverd en Judith heeft me hierin goed begeleid.

  Het autorijden gaat beter, ik ben meer ontspannen en ik kan me beter in groepen voegen zonder dat ik er bij nadenk wat men van me zal denken. Waardevolle veranderingen in twee sessies! “

  Anja

  Nagelbijten

  Binnen slechts 1 (!) hypnotherapie sessie definitief van mijn nagelbijten afgeholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

  Sjors

  Stop saying 'I wish', start saying 'I will' 

  Mijn speciale programma's voor jou

  stoppen met roken

  Stoppen met 

  roken

  Wil jij eindelijk van het roken af? 

  Het geheim om te stoppen met roken zit in jezelf. Je hebt je denken en gedrag vroeger veranderd omt te gaan roken. Dus kun je dit wéér doen en gewoon stoppen!

  Als je anders over roken begint te denken, zul je je er ook anders bij voelen. Wordt van een roker weer een niet-roker.

  meer zelfvertrouwen

  Meer Zelfvertrouwen

  Wil jij (weer) in je kracht komen te staan en weer meer zelfvertrouwen hebben? 

  Gebrek aan zelfvertrouwen gaat vaak gepaard met negatieve gedachten over jezelf.

  Met hypnose gaan we je slimme onbewuste aanspreken om die gedachtenspiraal te doorbreken en meer zelfvertrouwen op te bouwen.

  boswandeling met hypnose sessie

  Boswandeling met hypnose sessie

  Unieke VIP 1-op-1 hypnosesessie tijdens een wandeling door het bos. Want inmiddels heeft de wetenschap ontdekt dat wandelen in het bos of in de bergen inderdaad je hersenen veranderen… in positieve zin! 

  Alle reden dus om hier naar toe te gaan voor een sessie om de betere versie van jezelf te worden.

  afvallen met de virtuele maagband

  Afvallen met de virtuele maagband

  Wil jij weer de controle over je eet-, drink- en bewegingsgedrag weer terug krijgen? 

  Dit is niet lijnen en niet op dieet gaan, maar veranderen door mindset.

  Jouw onderbewuste weer op het rechte pad brengen, hetzij een soort ‘reset’ van je eetgewoonte, eetgedrag en bewegingspatroon op dit moment.

  Effectiviteit

  Het gerenommeerde Amerikaanse magazine “Psychotherapy”, Vol.7/1, heeft na een diepgaand 3-jarig onderzoek van therapieën, de volgende slagingspercentages gepresenteerd:


   Herstel percentageAantal sessiesTotaal
  Directe Hypnose       95%1< 2 uur
  Hypnotherapie93%66 weken
  Gedragstherapie72%226 maanden
  Psychotherapie38%60011+ jaar


  Ik werk met Directe Hypnose, Hypnotherapie, Converstationele Hypnose, IMR, The Swan, 

  Quantum Hypnose, Systemic Voice Regression en N.L.P. om jouw probleem aan te pakken.

  Ik ben gecertificeerd Hypnose Masterpractitioner (opleiding is BATC erkend).

  Ik ben gecertificeerd Virtueel Maagband Therapeut. (opleiding is BATC erkend)


  Ik ben er klaar voor jij ook?

  Waarom hypnose zo'n krachtige tool is?

  De eerste 7 jaren van je leven ben je geprogrammeerd. 

  Je bent geprogrammeerd met bepaalde overtuigingen, gedachten, gedrag en gewoontes.

  Alle informatie heb je overgenomen van je ouders en mensen in je directe omgeving.

  Je hebt al deze informatie en kennis gedownload om te functioneren. 

  Met hypnose breng ik je terug in je "programmeer-staat". De "theta staat" ofwel de staat van "verbeelding". De staat waarin je open staat voor suggestie, positieve nieuwe gedachten, de staat waarin je nieuw gedrag kunt programmeren. 

  Kijk de video hiernaast en dan begrijp je precies wat ik bedoel.

  Wil jij graag een switch? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.