arrow_drop_up arrow_drop_down

 Jij bent het waard om je gelukkig te voelen !

Werk maken van je probleem, is de eerste stap naar jezelf gelukkig voelen.


Laat al je overtollige bagage bij mij achter, zodat jij weer met een lege koffer op pad kunt gaan

Waarom ik geloof in de kracht van hypnose?

Door een eigen ervaring. 

Mijn jongste dochter was door gepest op school aardig depressief geworden. Ondanks hulp van kinderpsycholoog, EMDR en weerbaarheidstraining, kregen wij haar niet gelukkig. Mijn moeder adviseerde hypnotherapie. In eerste instantie heb ik haar uitgelachen. Later toch maar eens serieus de mogelijkheden gelezen op internet. Het klonk veelbelovend. De afspraak werd gemaakt. Na 1 enkele sessie had ik een andere dochter in huis. Van een depressief, stil en teruggetrokken meisje had ik nu weer mijn meisje terug. Vrolijk, opgewekt, gezellig, knuffelig, behulpzaam, weer mee boodschappen doen, winkelen, op visite naar familie. Ik was enorm onder de indruk van dit resultaat. Zoveel verschil in anderhalf uur! Voor mij genoeg reden om dit zelf te gaan leren om mensen hier ook mee te kunnen helpen.

energetische hypnotherapie groningen

Mag ik jou helpen en jou laten ervaren wat het is om écht blij te zijn met jezelf

zodat jij weer gelukkig de wereld instapt?

Waarmee kan hypnose jou helpen? 

Je zit niet lekker in je vel. Je ervaart lichamelijke en/of geestelijke blokkades in jezelf. Je mist je 'drive', voelt je energieloos. Wellicht mis je je 'oude ik'. Misschien ben je sneller boos en geïrriteerd. Het zijn gevoelens die zijn ontstaan door wat het leven met zich mee heeft gebracht. Met hypnose kun je 'loslaten' om weer lichter door het leven te gaan.


Hypnose kun je ook inzetten bij burn-out, trauma’s, gebrek aan zelfvertrouwen, stotteren, verlegenheid, boosheid, verdriet, jaloezie, ongelukkige gevoelens, sociale angsten, nagelbijten, PDS (prikkelbaar darm syndroom) en andere emoties die je belemmeren in je dagelijkse leven. 

Maar ook stoppen met roken, eetverslavingen en afvallen (virtuele maagband).

verandering door hypnose

Waarom ik kies voor energetische hypnose? 

Energetische Hypnose is een methode die op een super snelle manier problemen, angsten en issues bij jou kan doen veranderen in een positieve perceptie. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als op een onbewust niveau.

Door te werken met het onbewuste deel van het brein en lichaam is er heel veel mogelijk in een positieve programmering. Daarnaast werk ik dan met Shamballa (Reiki), magnetisme en mesmerisme. Dit zijn methodieken die al eeuwenlang bestaan en een hele sterke werking hebben op het onderbewuste van de mens.
Tevens werk ik met herprogrammering van energiebanen in het lichaam door gebruik te maken van geluid en subtiele aanraking in het veld. Ook maak ik gebruik van bewustwording, acceptatie en vergeving.

De kracht zit niet alleen woorden die ik gebruik tijdens de sessies.  Ik werk vanuit liefde en deze liefdevolle energie zorgt ervoor dat er veel meer verandert dan jij je voor kunt stellen.

Energetische hypnose is dan ook veel meer dan alléén maar werken aan het onderbewuste van het brein.

Het is bijna niet uit te leggen. Je moet het gewoon zelf ervaren.


Als energetisch hypnotherapeut werk ik vanuit een holistische visie. Ik zie jou als een geheel, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau. Alles is met elkaar verbonden.

Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie bij jou verstoord is. Als je langdurig uit balans bent op mentaal vlak (denk aan angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (denk aan somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit alles kan weer tot gevolg hebben dat je ook lichamelijk uit balans raakt met fysieke (pijn)klachten en ziektes.

Een behandeling bij mij is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. 

Het zijn mindblowing sessies waarmee ik jou weer wil laten ervaren wat is het om weer gelukkig door het leven te gaan. 


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden en jou te helen op jouw pad.

Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige.

Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwen oude methodieken, en ik laat mij verassen in het moment en handel ik vanuit mijn intuïtie, mijn gevoel en mijn kennis.

Samen gaan we bekijken welke blokkades jou tegenhouden, gaan hiermee aan het werk door het te helen met hypnose en/of Shamballa, energetisch, soms ondersteunend met energetische etherische olie en herprogrammeer ik jouw onderbewuste met positieve invloeden, zodat jij verder kunt groeien op jouw pad. 

 Je doet dit echt voor jezelf

Je komt bij mij in het belang van jou.

Hypnose is een natuurlijk proces waarmee jij een verandering bij jezelf gaat realiseren. In hypnose verlaagt je brein activiteit waardoor je kritische mind tot rust kan komen. Een verhoogde staat van bewustzijn. 

Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste, waar jouw oplossingen te vinden zijn. De mogelijkheden daar zijn ongekend. Verbaas je over wat er allemaal in jou verborgen zit. En geloof mij maar... ik geef je een ervaring die mindblowing is.

Voordelen hypnotherapie

  • Snel - weken in plaats van jaren.
  • Veilig - je bent te allen tijde zelf volledig de baas.
  • Natuurlijk, geen neveneffecten, en zonder probleem te mengen met andere therapie en/of medicatie.
  • Meer grip op je leven en de gebeurtenissen daarin.
  • Meer plezier, en minder dagelijkse stress.
  • Een toegenomen zelfvertrouwen.
  • Je voelt je weer stukken beter.
  • Je slaapt weer beter.

 Focus jezelf op de oplossing en niet op het probleem

Focus niet op het probleem.

Zoek oplossingen.

Zoek een nieuw begin.

Loop er niet langer mee rond. Je hebt altijd een keuze en er is altijd een oplossing. 

Door hypnose krijg je weer een andere kijk op je probleem en kun je het heel gemakkelijk oplossen.

Jij bent tijdens de trance in controle.

Jij hoort, ziet, voelt alles en we praten zelfs gewoon met elkaar. Jouw onderbewuste is dan zo actief, dat je daar veranderingen plaats kan laten vinden die jij wilt.

Ik begeleid jou door dat proces.

Ik kan niets veranderen wat jij niet wilt.

Daarom is het ook zo belangrijk dat jij degene bent die de verandering wil maken en niet iemand uit je omgeving.

hypnose


Hypnose eng?... nee hoor, echt niet.

Weet je niet zeker of hypnose iets voor je is? Lijkt het je eng? Dat hoeft echt niet. 

Je komt bij mij voor therapie en niet voor "hypnose voor vermaak" zoals op TV. 


Bij mij gaat het echt heel anders. 


Spreek gerust eerst eens een 'pedicure voor body & mind' bij mij af. 

Zo kun je heel laagdrempelig kennis met mij maken en mij de oren van het hoofd vragen over hypnose en alles wat jij graag eerst wilt weten. Bovendien laat ik je al ervaren wat ontspanning écht kan zijn.

Heb je dan een klik met mij, kun je volledig gerustgesteld een afspraak maken voor de hypnose. 

Lijkt het je toch niets, ook geen probleem.

In elk geval ga je dan met heerlijk verzorgde voeten en rust in je hoofd weer naar huis. 

Hypnose sessie in de natuur

null

Corona veilig en eigenlijk heel lekker

Hoe mooi kan mijn werk zijn?
De hypnose sessie geven in de natuur.

Op een afstand van nog geen 3 minuten lopen vanaf mijn praktijk, ligt het Beijummerbos. Een heerlijk wandelgebied, waar je tot rust komt en kunt genieten van de frisse lucht, de vogels, soms een ree, konijnen en insecten. 
Geen straf als het mooi weer is en alles kan zelfs op een Corona veilige afstand.

Geen reden om nu dus niet te kiezen voor hypnotherapie.

Misschien juist wel nu in deze onzekere tijd. Misschien ben je angstig of zit je niet meer lekker in je vel?

Dus twijfelde je nog?
Bel gewoon voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak. Dan gaan wij samen lekker de natuur in.

Jacquelien

Jacquelien

Echt een aanrader.

Ik ben bij judith voor hypnose therapie en ben super tevreden. 

Speciaal voor kinderen

Heeft jouw kind last van onzekerheid, laag zelfbeeld, PDS of iets anders waar hij/zij mee zit?

We kennen het denk ik allemaal wel. 

Kleine probleempjes op school die er voor zorgen dat je kind niet lekker in zijn vel zit.

Deze kleine probleempjes kunnen echter voor je kind voelen als een heel groot probleem. 

Je kind voelt dat hij er niet helemaal bij hoort, durft zich niet aan te sluiten bij een groepje, weet zich geen houding te geven, is verlegen, durft niet een mening te uiten of gewoon wat sociaal onhandig.

Maar ook kinderen met PDS, Prikkelbaar Darm Syndroom, die kampen met onverklaarbare buikpijn.

Met hypnose en speciale New NLP technieken kan ik je kind hier heel fijn mee helpen. Kinderen staan sowieso nog erg open en ontvankelijk in het leven. Door hypnotische verhaaltjes, speciale oefeningen en spelletjes, kan je kind zijn of haar problemen achter zich laten. Heel simpel maar heel effectief.

Meer weten? Bel of mail me gerust voor meer informatie.  

Reacties van blije moeders...

Faalangst en ASS

Ik kwam bij Judith met een ontstoken nagel en binnen no time raakten we aan de praat over haar ervaringen met hypnotherapie. De enthousiaste en persoonlijke manier waarop ze vertelde, maakte indruk op mij. Toen ik een aantal maanden later op zoek was naar de zoveelste potentiële oplossing voor mijn zoon, was de stap naar Judith toe zo genomen. Mijn zoon van 15 heeft door zijn beperkingen met name op school de ene faal-ervaring na de andere gehad en de frustraties hierover waren inmiddels zijn grootste beperking. School was een regelrechte ramp voor hem geworden, een dagelijkse strijd. Mede door Judith's eigen ervaringen met ASS, had ik er al snel vertrouwen in dat zij hem en ons verder zou kunnen helpen.

S. heeft 3 sessies gehad bij haar. Wat ik daarin mooi vond om te zien is hoe zij aansluit bij de belevingswereld van mijn zoon. "De oude app stress mag verwijderd worden, sleep hem maar naar de prullenbak" en "ga naar de app-store en download de app rust". Zijn "harde schijf", al zijn negatieve ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgebouwd, mochten weg, de prullenbak in. Na deze eerste sessie hebben mijn zoon en ik samen geluncht. Voor het eerst in 15 jaar ging hij natijd spontaan de tafel afruimen. "Mama, ik geloof dat dit (de hypnotherapie) wel een goed idee van jou was"!

Op school kan hij zich inmiddels veel beter concentreren en zit hij lekkerder in zijn vel. Ik raad het iedereen aan eens bij Judith een voetmassage oid te boeken en ondertussen haar de oren van haar hoofd te vragen over haar werk als hypnotherapeut. Niks niet zweverig of raar, gewoon met beide voeten op de grond, zoals je zou verwachten van een pedicure!

Anja

Mama van S.

Angst om weer van pony te vallen

Vorig jaar net voor de kerst is onze dochter van toen 10 jaar van haar pony gevallen en brak haar arm. Ze durfde daarna niet zo goed meer. Wat logisch is en waar we alle begrip voor hadden.

Maar wat ook zonde was, want ze vond het zo leuk, het is een echt paardenmeisje. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Joyful You en heb na een nachtje slapen gebeld voor een afspraak voor hypnotherapie. Ik kon al snel terecht en het voelde goed, onze dochter vertelde dat ze graag weer lekker wou rijden op haar eigen pony. Ze kreeg een knuffeltje Hypno genaamd, welke tot de dag van vandaag altijd mee gaat naar les of naar stal. Ze krijgt er vertrouwen door en het gaat goed. Laatst een momentje dat het wat minder wou, ze heeft de mp3 geluisterd over zelfvertrouwen welke we ook meegekregen hadden. Dat luistert ze op bed voor het slapen gaan en dan slaapt ze rustig en voelt zich weer beter. 

Ik ben blij dat we deze afspraak hebben gemaakt.

Martha

Mama van Mirte

Wat zijn de kosten voor hypnotherapie?

De tarieven voor hypnotherapie

Hypnotherapie is een investering in jezelf.

Een investering om de beste versie van jezelf te worden.


Zit jij niet lekker in je vel of zit je met een probleem?

Loop er niet langer mee rond. Je hebt altijd een keuze en er is altijd een oplossing. Ik begeleid je graag naar de oplossing van jouw probleem.


Hypnose sessie € 150,00 (90 minuten)

Kinderhypnose 6-16 jaar, sessie € 99,00 (60 minuten)

VIP Wandelcoaching met hypnose in het bos € 250,00 (120 minuten)


Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van het probleem waarvoor je komt.

In de meeste gevallen zijn 2 tot 3 sessies voldoende. 


Voor de speciale programma's gelden andere tarieven!

Kijk daarvoor bij de informatie van de desbetreffende programma's.

Online agenda

Een wel heel bijzondere email die mij diep ontroerde...

Goedemorgen Judith,


Heb je even.........


Wowh, wat ben ik blij dat ik bij jouw perron ben gestopt en dat jij bij mij wilde instappen om samen een halte verder te rijden.🚂

Ik voelde me zelf niet meer goed en wist ook niet hoe ik verder kon, ik was erg moe.

En jij gaf aan dat je kennis had om mij te helpen en weet je ik liet het eens toe.😊


De eerste sessie was emotioneel voor mij.  ik moest eerst even niet sterk zijn en breken en het klinkt misschien gek maar, wat was dat een heerlijk gevoel om gewoon je veilig te voelen om in je ziel te kijken wat er vast zit en pijn geeft.


Toen ik de stap letterlijk gezet had op het nieuwe matje met de opgaande zon ( althans in mijn ogen) en het liedje🎶 hoorde met het meest vredig en rustgevende muziek voor mij, wist ik dat ik contact had met mij zelf en kon ik mij zelf ook weer voelen en aanspreken.

Ik voelde mij goed en kon mij zelf in een soort meditatie brengen en daar rust voelen.

Maar toen wist ik nog niet dat ik nog meer hier van kon genieten en mij nog beter kon voelen.


Verschrikt toen jij belde omdat ik onze afspraak was vergeten, mocht ik toch nog gelijk langskomen om de tweede sessie te krijgen en moest ik eerst dat accepteren en rustig worden en nam jij je mee naar mijn tuin, mijn doolhof, mijn besturingsmechanisme.


De zekerheid dat jij mee ging en het gevoel van: we gaan daar eens flink door heen lopen, maakte mij rustig en ontspannen maar ook nieuwsgierig. Zonder wat het voor mij persoonlijk allemaal betekende, wil ik met je delen dat er behoorlijk wat onkruid zat en ik ook wat kracht heb moeten zetten omdat weg te trekken.

Hoe mooi dat de bloemen zich open vouwden en ik bij elke bloem een opgeruimd en warm gevoel kon toelaten.

Hoe vol kun je zijn met een warm en gelukkig gevoel, dat je het in eerste instantie niet eens beseft dat je schoon bent en opnieuw kan beginnen in je tuin. Met met nieuwe zaadjes planten, en je onkruid tijdig op te ruimen dat het niet overwoekerd.


Afgelopen week heb ik dit allemaal gevoeld. Ik ben zoveel emotionele gevoelens kwijt dat ik nu niet meer zo moe ben. Ik doe onverwachte dingen en ga 's avonds na een werkdag gewoon nog op stap en van de bank af.

Hoe dan, dacht ik, normaal dacht ik al aan de day after en de gevolgen.

Maar nu dacht ik, geniet en ga en leef!


Ik zet keihard muziek aan en maak met plezier mijn huis schoon. Nu werk gecombineerd met ME- TIME😂

Als ik met mijn dochters praat dan doe ik dat op een bewuste manier en laat ze niet eerder weglopen nadat we elkaar echt in de ogen hebben aangekeken. 

Iemand op werk sprak mij aan en zei: je bent zo zelfbewust en rustig en een vrouw met ervaring,                                   Mijn partner zegt: ik geniet als jij lacht, dat maakt mij blij.


Ik merk verandering en ben verbaasd van mijzelf af en toe en voel mijn kracht terug komen.

Tuurlijk ben ik wel een eens moe maar dan met een tevreden gevoel en niet uit angst.

Ik voel me opgeladen en opgeruimd en heb ruimte voor nieuwe uitdagingen.


...............Toen jij de volgende halte uit ging stappen, heb jij al mijn zware bagage meegenomen en laat je mij met een lege mooie tas achter om daar opnieuw mooie herinneringen in te bewaren.🛤


Dank je wel Judith.

Van ziel tot ziel geloof ik dat jij een engel bent geweest in mij leven.

Ik had je nodig en jij had een gave om mij aan te spreken.


Het klinkt misschien gek maar de derde sessie zouden we bekijken ( wel gereserveerd😉 ) of dat nog nodig was.

Maar ik wil geen sessie meer, gek he niet om jouw, maar ik ben klaar.

Ik heb nu zo'n lekkere rust over mij heen dat ik gewoon eerst door wil.


Ik wil je best nog zien of spreken of bij je langskomen! Je moet het zien als een compliment hoor, ik heb rust.🌸

Ik hoop dat je mij begrijpt en je mijn mail kan waarderen.

Ik hoor graag eens van je, 🌞

Rachel 2.0😇

Vind jij het tijd voor verandering? 

Twijfel dan niet langer.

Enkele ervaringen...

Onzekerheid en zelfvertrouwen

Vanwege onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, bij Judith terecht gekomen. Na een jarenlange zoektocht bij psychologen en cursussen gevolgd te hebben, maar niks leek te helpen in praktijk.

Ik was gespannen voor de eerste sessie, bang dat dit ook zal mislukken.. maar zowel telefonisch als op de dag zelf heeft Judith mij gerustgesteld. Na de sessie voelde ik een diepe ontspanning die weken aanhield. De tweede sessie heeft wat meer verwerking opgeleverd en Judith heeft me hierin goed begeleid.

Het autorijden gaat beter, ik ben meer ontspannen en ik kan me beter in groepen voegen zonder dat ik er bij nadenk wat men van me zal denken. Waardevolle veranderingen in twee sessies! “

Anja

Anja

Rust in mijn hoofd

Voordat ik naar de hypnotherapie ging, was het een chaos en erg onrustig in mijn hoofd. Ook had ik last van veel hoofdpijn waar de neuroloog niet veel mee kon. Na 1 sessie bij Judith kon ik weer beter nadenken en was het rustiger in mijn hoofd. Ook mijn hoofdpijn is zo goed als weg. Heerlijk , en ben er erg blij mee dat ik geweest ben. Ze deed het fijn en ik voelde mij erg op mijn gemak bij Joyful You. 

Martha

Martha

Nagelbijten

Binnen slechts 1 (!) hypnotherapie sessie definitief van mijn nagelbijten afgeholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

sjors

Sjors

Stop saying 'I wish', start saying 'I will' 

Mijn speciale programma's voor jou

VIP Wandelcoaching boswandeling met hypnose sessie

VIP Wandelcoaching

Hypnose sessie in het bos

Als wandelcoach gebruik ik de natuurelementen om jou stil te laten staan bij hoe jij nu in het leven staat. Natuurelementen in het landschap worden ankerpunten bij belangrijke inzichten.

Wandelen in het bos veranderen je hersenen … in positieve zin! 

Alle reden om dus juist deze plek op te zoeken om je probleem te transformeren. 

afvallen met de virtuele maagband

Afvallen met de virtuele maagband

Wil jij weer de controle over je eet-, drink- en bewegingsgedrag weer terug krijgen? 

Dit is niet lijnen en niet op dieet gaan, maar veranderen door mindset.

Jouw onderbewuste weer op het rechte pad brengen, hetzij een soort ‘reset’ van je eetgewoonte, eetgedrag en bewegingspatroon op dit moment.

stoppen met roken

Stoppen met 

roken

Wil jij eindelijk van het roken af? 

Het geheim om te stoppen met roken zit in jezelf. Je hebt je denken en gedrag vroeger veranderd omt te gaan roken. Dus kun je dit wéér doen en gewoon stoppen!

Als je anders over roken begint te denken, zul je je er ook anders bij voelen. Word van een roker weer een niet-roker.

Effectiviteit

Het gerenommeerde Amerikaanse magazine “Psychotherapy”, Vol.7/1, heeft na een diepgaand 3-jarig onderzoek van therapieën, de volgende slagingspercentages gepresenteerd:


 Herstel percentageAantal sessiesTotaal
Directe Hypnose       95%1< 2 uur
Hypnotherapie93%66 weken
Gedragstherapie72%226 maanden
Psychotherapie38%60011+ jaar


Ik werk met Energetische hypnose, Directe Hypnose, Hypnotherapie, Converstationele Hypnose, IMR, The Swan, 

Quantum Hypnose, Systemic Voice Regression, mesmerisme, magnetisme en N.L.P. om jouw probleem aan te pakken.

Ik ben gecertificeerd Hypnose Masterpractitioner (opleiding is BATC erkend).

Ik ben gecertificeerd Virtueel Maagband Therapeut. (opleiding is BATC erkend)


Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Waarom hypnose zo'n krachtige tool is?

De eerste 7 jaren van je leven ben je geprogrammeerd. 

Je bent geprogrammeerd met bepaalde overtuigingen, gedachten, gedrag en gewoontes.

Alle informatie heb je overgenomen van je ouders en mensen in je directe omgeving.

Je hebt al deze informatie en kennis gedownload om te functioneren. 

Met hypnose breng ik je terug in je "programmeer-staat". De "theta staat" ofwel de staat van "verbeelding". De staat waarin je open staat voor suggestie, positieve nieuwe gedachten, de staat waarin je nieuw gedrag kunt programmeren. 

Kijk de video hiernaast en dan begrijp je precies wat ik bedoel.

Hypnose inzetten voor hoogtevrees

Heb jij last van hoogtevrees? 

Wil je er graag vanaf? 

Kijk dan de video hiernaast om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Wil jij graag een switch?

Maak nu een afspraak of vraag eerst een vrijblijvend gesprek aan.