arrow_drop_up arrow_drop_down

Energetische huisreiniging

Herken je deze verschijnselen? 

Er hangt een gespannen sfeer in huis of in bepaalde kamers

Een ruimte kan erg "zwaar voelen"

Slaapproblemen / slaapstoornissen / nachtmerries

Depressief voelen / stemmingswisselingen

Je kunt een druk op de borst voelen

Er kunnen schimmen aanwezig zijn

Ineens een koude wind voelen zonder aanleiding

Spontaan een rilling voelen

Gevoel hebben van bekeken te worden

Een bepaalde stoel/plek in huis mijden

Huisdieren gaan zich anders gedragen

De onderlinge relatie tussen de bewoners kan verstoord zijn

Lampen gaan knipperen, apparatuur gaat vanzelf aan

entiteiten - energetische huisreiniging

Je huis 'voelt' niet meer fijn

Als je huis niet meer fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis of er gebeuren dingen in je huis die niet te verklaren zijn, je gezin slaapt slecht, of jij of iemand in je gezin heeft allerlei klachten, waarvan de oorzaak niet te achterhalen is, dan is je huis misschien energetisch verontreinigd.

Het kan zijn dat er energieën in je huis zijn en deze vaak aardgebonden energieën weten niet dat ze zijn overleden.

Soms hebben ze in hun aardse leven in jouw huis gewoond. Soms komt het ook voor dat deze energieën iets willen vertellen aan de nabestaanden of aan de mensen die op dat moment in 'hun' huis wonen. Het kan ook zijn dat er entiteiten bij jou op bezoek komen die van negatieve aard zijn en deze entiteiten kunnen dan negatieve energieën bij jou achterlaten.

 

De verschijnselen die ik aan het begin heb benoemd, kunnen de sfeer in huis aardig verpesten. 

Gevoelens kunnen zijn dat de huisbewoners het erg koud hebben of ze voelen zich gespannen omdat er door entiteiten energie wordt afgetapt. Dit kan een reden zijn dat je hierdoor geen rust kunt vinden in je eigen huis. Je wordt onbewust beïnvloedt.


Ervaar je dit soort verschijnselen, dan is het zeker niet verkeerd om je huis te laten reinigen.  De negatieve invloed op het welzijn van de huisbewoners is namelijk sterker dan menigeen zich bewust van is en dit kan sterker worden met alle gevolgen van dien.

Entiteit(en) in huis? 

De geschiedenis van een huis of van de grond waarop het huis is gebouwd, kan bepalend zijn voor wat er gaande is, maar er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom je er ook in nieuwbouwwoningen last van kan hebben. Wanneer overledenen niet goed overgegaan zijn,  gaan ze op zoek naar mensen met wie ze contact kunnen maken. Veel ‘dwalers’ (entiteiten) denken namelijk dat zij nog in leven zijn. Voor hen is het dus heel normaal dat zij contact zoeken met andere bewoners van een huis. Wanneer je dus een entiteit in je woning hebt is het bijna een logisch gevolg dat je hier last van kan hebben/krijgen.

De meeste dwalers hebben geen kwade bedoelingen, maar kunnen toch op verschillende manieren proberen de aandacht te trekken en willen net als wij niet genegeerd worden. Als een dwaler contact probeert te maken zal hij of zij manieren zoeken om dit contact te kunnen krijgen. Dit verklaart dan onverklaarbare gebeurtenissen of veroorzaakt lichamelijke en/of geestelijke klachten als er een entiteit in je huis dwaalt. Wat de verdwaalde entiteiten allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat het zowel voor hen als voor de bewoners niet prettig is dat zij in het huis zitten. Laat staat dat het de bedoeling is dat deze dwalers op aarde blijven rond dwalen. Voor deze dwalers is het dan ook fijn als er ‘hulp’ komt. Deze hulp zal leiden tot rust voor de dwaler(s) en daarmee ook rust voor de bewoners. Er zijn ook entiteiten die heel vervelend kunnen doen. Zij vragen op allerlei mogelijke manieren de aandacht waarbij de gevolgen voor de bewoners soms heel vervelend kunnen zijn. In het vervelendste geval kun je te maken hebben met een echte ‘plaaggeest’. Zo'n entiteit kan je het leven behoorlijk zuur maken en zorgt voor een negatieve effect op jou als bewoner. Door onverklaarbare gebeurtenissen kun je zelf ook nog eens in de war raken en kan deze energetische verstoring effect hebben op alle de bewoners van het huis. Uiteraard zal de één er meer last van hebben dan de ander. Dit heeft te maken met de gevoeligheid die per persoon verschillend is. Toch merk ik ook heel vaak dat mensen zich niet bewust zijn dat de negatieve invloed van entiteiten de mogelijke oorzaak is van een lichamelijke of psychische klacht bij de bewoner(s).

De oplossing

Energetisch reinigen van je huis

Als je het vermoeden hebt, dat je last hebt van entiteiten in je huis, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Ga liever niet zelf aan de gang om de entiteit ‘weg te krijgen’ of huur niemand in die niet bedreven is, het is goed te weten wat een huisreiniging inhoudt. Na de reiniging van je huis zal je meteen merkbaar een groot verschil voelen en ervaren. Het is direct rustig in de woning en de energie in de woning zal meteen ook heel ontspannen aanvoelen. Ook de plaatsen of kamers die voorheen liever gemeden werden, zullen meteen na de reiniging weer heel fijn, rustig en ontspannen aanvoelen.

Je voelt je weer ‘thuis’ in je eigen huis. Je huis is weer vrij van ongewenste entiteiten. De meeste mensen ervaren een energetische huisreiniging als heel mooi en heel bijzonder. Daarnaast is de entiteit eveneens dankbaar voor zijn ‘bevrijding’ en zijn rustplaats in het hiernamaals. 


Energetisch reinigen van je bedrijfspand

Voor bedrijfspanden geldt eigenlijk dezelfde procedure als bij woonhuizen, echter zal de tijd van de reiniging langer in beslag nemen, dit zal mede afhankelijk zijn van de grootte van het pand. De prijs is dan op aanvraag. 

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Geurfrequentie De Groene Linde Roll-on

€ 99,-

Energetische huisreiniging

Heb je het vermoeden dat je 'niet alleen' bent in je huis? 

Voel je je om onverklaarbare redenen niet op je gemak in je huis? 


Maak dan een afspraak voor een energetische huisreiniging.

Ik geef jou je huis weer terug. 


Wil je je bedrijf energetisch laten reinigen, neem dan contact op voor een prijsopgave.