energetische huisreiniging

Energetische reiniging van huis en bedrijf

Herken je deze verschijnselen? 

Er hangt een gespannen sfeer in huis of in bepaalde kamers

Een ruimte kan erg "zwaar voelen"

Slaapproblemen / slaapstoornissen / nachtmerries

Depressief voelen / stemmingswisselingen

Je kunt een druk op de borst voelen

Er kunnen schimmen aanwezig zijn

Ineens een koude wind voelen zonder aanleiding

Spontaan een rilling voelen

Gevoel hebben van bekeken te worden

Een bepaalde stoel/plek in huis mijden

Huisdieren gaan zich anders gedragen

De onderlinge relatie tussen de bewoners kan verstoord zijn

Lampen gaan knipperen, apparatuur gaat vanzelf aan

entiteiten - energetische huisreiniging

Je huis 'voelt' niet meer fijn

Als je huis niet meer fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis of er gebeuren dingen in je huis die niet te verklaren zijn, je gezin slaapt slecht, of jij of iemand in je gezin heeft allerlei klachten, waarvan de oorzaak niet te achterhalen is, dan is je huis misschien energetisch verontreinigd.

Het kan zijn dat er energieën in je huis zijn en deze vaak aardgebonden energieën weten niet dat ze zijn overleden.

Soms hebben ze in hun aardse leven in jouw huis gewoond. Soms komt het ook voor dat deze energieën iets willen vertellen aan de nabestaanden of aan de mensen die op dat moment in 'hun' huis wonen. Het kan ook zijn dat er entiteiten bij jou op bezoek komen die van negatieve aard zijn en deze entiteiten kunnen dan negatieve energieën bij jou achterlaten.


In je huis verzamelt zich een opeenhoping van achterbleven emoties, aardstraling en elektrostress. Dit zijn 'energieën' die een stagnerend of een juist activerend effect op je huiselijke sfeer kan hebben. Deze verstoorde energiebalans heeft een direct effect op hoe je je voelt, je gezondheid, je energieniveau, je relatie met je partner en je kinderen, maar werkt dus ook door op je werk en je financiën.

Deze verstoorde energie, kan de sfeer in huis aardig verpesten. 

Gevoelens kunnen zijn dat de huisbewoners het erg koud hebben of ze voelen zich gespannen omdat er door entiteiten energie wordt afgetapt of dat er een matrix van energie hangt die niet van de bewoner zelf is. Dit kan een reden zijn dat je hierdoor geen rust kunt vinden in je eigen huis. Je wordt onbewust beïnvloedt.


Ervaar je dit soort verschijnselen, dan is het zeker niet verkeerd om je huis te laten reinigen.  De negatieve invloed op het welzijn van de huisbewoners is namelijk sterker dan menigeen zich bewust van is en dit kan sterker worden met alle gevolgen van dien. Een energetische huisreiniging maakt van je huis opnieuw een plek waar je rust vindt, kunt opladen en je veilig voelt.

Entiteit(en) in huis? 

De geschiedenis van een huis of van de grond waarop het huis is gebouwd, kan bepalend zijn voor wat er gaande is, maar er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom je er ook in nieuwbouwwoningen last van kan hebben. Wanneer overledenen niet goed overgegaan zijn,  gaan ze op zoek naar mensen met wie ze contact kunnen maken. Veel ‘dwalers’ (entiteiten) denken namelijk dat zij nog in leven zijn. Voor hen is het dus heel normaal dat zij contact zoeken met andere bewoners van een huis. Wanneer je dus een entiteit in je woning hebt is het bijna een logisch gevolg dat je hier last van kan hebben/krijgen.

De meeste dwalers hebben geen kwade bedoelingen, maar kunnen toch op verschillende manieren proberen de aandacht te trekken en willen net als wij niet genegeerd worden. Als een dwaler contact probeert te maken zal hij of zij manieren zoeken om dit contact te kunnen krijgen. Dit verklaart dan onverklaarbare gebeurtenissen of veroorzaakt lichamelijke en/of geestelijke klachten als er een entiteit in je huis dwaalt. Wat de verdwaalde entiteiten allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat het zowel voor hen als voor de bewoners niet prettig is dat zij in het huis zitten. Laat staat dat het de bedoeling is dat deze dwalers op aarde blijven rond dwalen. Voor deze dwalers is het dan ook fijn als er ‘hulp’ komt. Deze hulp zal leiden tot rust voor de dwaler(s) en daarmee ook rust voor de bewoners. Er zijn ook entiteiten die heel vervelend kunnen doen. Zij vragen op allerlei mogelijke manieren de aandacht waarbij de gevolgen voor de bewoners soms heel vervelend kunnen zijn. In het vervelendste geval kun je te maken hebben met een echte ‘plaaggeest’. Zo'n entiteit kan je het leven behoorlijk zuur maken en zorgt voor een negatieve effect op jou als bewoner. Door onverklaarbare gebeurtenissen kun je zelf ook nog eens in de war raken en kan deze energetische verstoring effect hebben op alle de bewoners van het huis. Uiteraard zal de één er meer last van hebben dan de ander. Dit heeft te maken met de gevoeligheid die per persoon verschillend is. Toch merk ik ook heel vaak dat mensen zich niet bewust zijn dat de negatieve invloed van entiteiten de mogelijke oorzaak is van een lichamelijke of psychische klacht bij de bewoner(s).

De oplossing

Energetisch reinigen van je huis

Als je het vermoeden hebt, dat je last hebt van entiteiten in je huis, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Ga liever niet zelf aan de gang om de entiteit ‘weg te krijgen’ of huur niemand in die niet bedreven is, het is goed te weten wat een huisreiniging inhoudt. Na de reiniging van je huis zal je meteen merkbaar een groot verschil voelen en ervaren. Het is direct rustig in de woning en de energie in de woning zal meteen ook heel ontspannen aanvoelen. Ook de plaatsen of kamers die voorheen liever gemeden werden, zullen meteen na de reiniging weer heel fijn, rustig en ontspannen aanvoelen.

Je voelt je weer ‘thuis’ in je eigen huis. Je huis is weer vrij van ongewenste entiteiten. De meeste mensen ervaren een energetische huisreiniging als heel mooi en heel bijzonder. Daarnaast is de entiteit eveneens dankbaar voor zijn ‘bevrijding’ en zijn rustplaats in het hiernamaals. 


Energetisch reinigen van je bedrijf, kantoor of organisatie

Een verstoorde energiebalans in een organisatie/bedrijf, kan een enorme impact hebben op de activiteit van de werknemers, een oplopend ziekteverzuim, veel verloop onder werknemers, een slechte sfeer onderling, burn-out, conflicten, dalende productiviteit, etc.

Een goed stromende energie in je organisatie vormt de basis voor teamwork in harmonie, projecten die fijn en vlot verlopen en zorgt ervoor dat je bedrijf kan bloeien. 

Een energetische reiniging van een zakelijke omgeving zorgt ervoor dat er een fijne flow ontstaat. Dat kan de energetische reiniging van een bedrijfspand zijn, maar ook de werknemers zelf. De bedoeling is om een energetisch klimaat te creëren in de organisatie dat bijdraagt aan het welbevinden van alle betrokkenen en de omgeving waarin gewerkt wordt.

Voor bedrijfspanden geldt eigenlijk dezelfde procedure als bij woonhuizen, echter zal de tijd van de reiniging langer in beslag nemen, dit zal mede afhankelijk zijn van de grootte van het pand. De prijs is dan op aanvraag. 

Mirjam

Ik ben op zoek gegaan naar iemand die ons huis energetisch zou kunnen reinigen.

De aanleiding hier voor was dat mijn dochter van 11 jaar aangaf dat ze altijd het idee had dat ze bekeken werd in haar slaapkamer en dat ze daar met name ‘s nachts last van had. En daardoor kon ze ook niet goed slapen. Dit was het moment om te kijken of er iemand ons huis kon laten reinigen zodat mijn dochter weer beter en rustiger zou kunnen slapen. Via google kwam ik bij Judith van Joyful You terecht.

Nadat ik haar gemaild had werd ik even later gebeld en kwam ze de volgende dag al langs.

Judith gaf eerst uitleg wat ze ging doen en ze betrok mijn dochter hier ook bij.

Ik had meteen veel vertrouwen in Judith. Ze komt nuchter over en is niet “zweverig”

Vervolgens heeft ze ons hele huis gecheckt en energetisch gereinigd.

Dit heeft een goede uitwerking gehad op mijn dochter. Ze slaapt nu weer goed.

Het voelt rustig voor haar, zowel op haar slaapkamer als voor de rest in het huis.


Onlangs zaten we een paar dagen in een vakantiehuisje en mijn dochter had de eerste nacht erg last van energieën die daar waren en ze was bang en heeft bijna niet geslapen. Ik heb toen contact gezocht met Judith en zij heeft op afstand het huis gereinigd nadat ik een aantal foto’s had gemaild van het interieur.

Dit heeft goed geholpen en mijn dochter heeft daarna goed geslapen en voelde het goed voor haar. 

Mirjam

Wat kan ik voor jou betekenen? 

energetische huisreiniging

vanaf € 150,-

Energetische huisreiniging

Heb je het vermoeden dat je 'niet alleen' bent in je huis? 

Voel je je om onverklaarbare redenen niet op je gemak in je huis? 


Maak dan een afspraak voor een energetische huisreiniging.

Ik geef jou je huis weer terug. 


Wil je je huis of bedrijf energetisch laten reinigen, neem dan contact op voor een prijsopgave. 


Tarief: €150,- per uur inclusief btw, exclusief voorrijkosten en parkeerkosten. 

energetische reiniging bedrijf

vanaf € 275,-

Energetische bedrijfsreiniging

Heb je het gevoel dat de energie in je bedrijf verstoord is en er problemen zijn zoals stress, een oplopend ziekteverzuim, burn-out, veel verloop onder werknemers, een slechte sfeer onderling, conflicten, dalende productiviteit, afnemende resultaten, etc.


Ik reinig graag je bedrijf energetisch, zodat er weer een goede flow is.


Tarief:

kantoor/praktijk aan huis € 275,- 

1-20 werknemers               € 500,-

21-40 werknemers             € 1.200,-

41-60 werknemers             € 1.800,-

61-75 werknemers             € 2.625,-

75-100 werknemers           € 4.000,-

>100 werknemers               op aanvraag

Alle zakelijke tarieven zijn exclusief btw, voorrijkosten en parkeerkosten. 

Voorrijkosten en parkeren

Voorrijkosten

Zodat het duidelijk voor je is, welke voorrijkosten ik voor jouw postcode bereken, heb ik dit onderverdeeld in de verschillende postcodegebieden. De vermelde voorrijkosten zijn inclusief btw. Staat jouw postcode er niet bij, dan zijn de voorrijkosten op aanvraag. 


Parkeren

Ik heb de mogelijkheid om mijn auto via Parkline aan te melden voor de gebieden waar betaald geparkeerd moet worden. Dit brengt echter extra kosten met zich mee die ik aan jou doorbereken. Ben je in het bezit van een bezoekerspas of heb je een eigen parkeerplaats, dan stel ik het zeer op prijs dat je dit aangeeft als wij een afspraak maken.

Postcodegebieden

 • postcode 9700-9799  : € 25,00
 • postcode 9900-9999  : € 50,00
 • postcode 9800-9899  : € 50,00
 • postcode 9600-9699  : € 50,00
 • postcode 9500-9599  : € 75,00
 • postcode 9400-9499  : € 75,00
 • postcode 9300-9399  : € 50,00
 • postcode 9200-9299  : € 75,00
 • postcode 9100-9199  : € 75,00
 • Voor alle overige afstanden, prijs op aanvraag
 • arrow_drop_up arrow_drop_down