energetische huisreiniging

Energetische huisreiniging

Space clearing

Qi is overal om ons heen en in onszelf aanwezig.


Alles in het universum is opgebouwd en bestaat uit Qi. Alles is energie en vanuit deze energie ontstaat alles. Alles komt voort uit Qi en gaat weer op in Qi. Zonder Qi is er geen leven. Het is de onzichtbare meester achter alle zichtbare vormen. Het is de bouwsteen, de basis en de bron voor al het leven en bestaat uit materie, energie en informatie.

Deze 3 zijn altijd in interactie waardoor er verandering optreden in de energie om ons heen.


Alles in het universum bestaat uit trillingen en vibreert. Energie is ook trilling en vibratie. Zelf ben je ook een energetische (trilling) en vibreer je op je eigen specifieke trillingsfrequentie. Onze zintuigen zetten ons voortdurend op het verkeerde been, doordat zij ons de werkelijkheid tonen als fysieke vormen (materie), die een slecht een grove en onvolledige interpretatie van de werkelijkheid zijn. Dit wetende kun je je voorstellen wat dit betekent in de interactie tussen de bewoners onderling en de ruimte en de bewoners van een huis. 


Meer over Qi kun je hier lezen. 

Verschijnselen als de energie in je huis verstoord is:


  • Er hangt een gespannen sfeer in huis of in bepaalde kamer of een ruimte kan erg "zwaar voelen"
  • Buitenshuis voel je je energiek en levendig, binnenshuis voel je je lusteloos, onrustig, prikkelbaar of depressief
  • Je ervaart slaapproblemen, hebt veel last van nachtmerries of je wordt niet uitgerust wakker
  • Je kunt een druk op de borst voelen
  • De onderlinge verhouding tussen de huisbewoners kan verstoord zijn of er is een onderlinge spanningen tussen medebewoners.
  • Bepaalde plekken in huis worden gemeden omdat ze niet fijn voelen, koud of onbehaaglijk voelen of je ervaart spontaan een rilling
  • Huisdieren zijn zich anders gaan gedragen
  • Je huis is moeilijk schoon of opgeruimd te houden
  • Gevoel hebben van bekeken te worden
energetische huisreiniging

Je huis 'voelt' niet meer fijn

Als je huis niet meer fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis of er gebeuren dingen in je huis die niet te verklaren zijn, je gezin slaapt slecht, of jij of iemand in je gezin heeft allerlei klachten, waarvan de oorzaak niet te achterhalen is, dan is je huis misschien energetisch verontreinigd.


In je huis verzamelt zich een opeenhoping van achterbleven emoties, aardstraling en elektrostress. Dit zijn 'energieën' die een stagnerend of een juist activerend effect op je huiselijke sfeer kan hebben. Deze verstoorde energiebalans heeft een direct effect op hoe je je voelt, je gezondheid, je energieniveau, je relatie met je partner en je kinderen, maar werkt dus ook door op je werk en je financiën. Deze verstoorde energie, kan de sfeer in huis aardig verpesten. 

Gevoelens kunnen zijn dat de huisbewoners het erg koud hebben of ze voelen zich gespannen omdat er een matrix van energie hangt die niet van de bewoner zelf is. Dit kan een reden zijn dat je hierdoor geen rust kunt vinden in je eigen huis. Je wordt onbewust beïnvloedt. Soms kan het zijn dat er energieën in je huis zijn en deze vaak aardgebonden energieën weten niet dat ze zijn overleden.


Ervaar je dit soort verschijnselen, dan is het zeker niet verkeerd om je huis te laten reinigen. De negatieve invloed op het welzijn van de huisbewoners is namelijk sterker dan menigeen zich bewust van is en dit kan sterker worden met alle gevolgen van dien. Een energetische huisreiniging maakt van je huis opnieuw een plek waar je rust vindt, kunt opladen en je veilig voelt.

energetische huisreiniging

Weer rust en balans in je huis

Een energetische reiniging van je huis is een soort reset zodat er weer een goede flow door je huis stroomt en er ruimte is voor rust en energie. Na de reiniging van je huis zal je meteen merkbaar een groot verschil voelen en ervaren. Het is direct rustig in de woning en de energie in de woning zal meteen ook heel ontspannen aanvoelen. Ook de plaatsen of kamers die voorheen liever gemeden werden, zullen meteen na de reiniging weer heel fijn, rustig en ontspannen aanvoelen.

Je voelt je weer ‘thuis’ in je eigen huis. De meeste mensen ervaren een energetische huisreiniging als heel mooi en heel bijzonder. Daarnaast is eventueel een entiteit eveneens dankbaar voor zijn ‘bevrijding’ en zijn rustplaats in het hiernamaals. 

Wanneer je huis of een ruimte ontdaan is van oude spanning of spanningsvelden, dan is deze spanning weg en komt niet meer terug. Dit geldt echter niet voor de bewoners, want het leven gaat gewoon verder en is het onvermijdelijk dat er in een huis weer opnieuw spanning wordt opgebouwd. Gewoonweg omdat het leven doorgaat en niet altijd over rozen gaat. Mensen kunnen ziek worden, er kunnen conflict in huis zijn, trauma of overlijden zijn of omdat er een lading van onverwerkte emoties van de huidige bewoners of bezoekers in het huis blijft hangen.


Het is dan ook niet onverstandig om te kiezen voor een extra ondersteuning door de spanning bij de huisbewoners zelf weg te laten halen. Deze extra persoonlijke ondersteuning is uiteraard bij te boeken. 

Mirjam

Ik ben op zoek gegaan naar iemand die ons huis energetisch zou kunnen reinigen.

De aanleiding hier voor was dat mijn dochter van 11 jaar aangaf dat ze altijd het idee had dat ze bekeken werd in haar slaapkamer en dat ze daar met name ‘s nachts last van had. En daardoor kon ze ook niet goed slapen. Dit was het moment om te kijken of er iemand ons huis kon laten reinigen zodat mijn dochter weer beter en rustiger zou kunnen slapen. Via google kwam ik bij Judith van Joyful You terecht.

Nadat ik haar gemaild had werd ik even later gebeld en kwam ze de volgende dag al langs.

Judith gaf eerst uitleg wat ze ging doen en ze betrok mijn dochter hier ook bij.

Ik had meteen veel vertrouwen in Judith. Ze komt nuchter over en is niet “zweverig”

Vervolgens heeft ze ons hele huis gecheckt en energetisch gereinigd.

Dit heeft een goede uitwerking gehad op mijn dochter. Ze slaapt nu weer goed.

Het voelt rustig voor haar, zowel op haar slaapkamer als voor de rest in het huis.


Onlangs zaten we een paar dagen in een vakantiehuisje en mijn dochter had de eerste nacht erg last van energieën die daar waren en ze was bang en heeft bijna niet geslapen. Ik heb toen contact gezocht met Judith en zij heeft op afstand het huis gereinigd nadat ik een aantal foto’s had gemaild van het interieur.

Dit heeft goed geholpen en mijn dochter heeft daarna goed geslapen en voelde het goed voor haar. 

Mirjam

Energetische huisreiniging op afstand

Huis en bewoners

€ 150,-

Energetische reiniging van je huis en erf

Energetische reiniging van de vaste huisbewoners

_

Limited

Update 

€ 99,-
Energetische reiniging van je huis, erf en vaste bewoners

Alleen te boeken als de huisreiniging minimaal een jaar geleden door mij is gedaan.

Energetische huisreiniging op locatie

Limited

Huis en bewoners

€ 300,-*
Energetische reiniging van je huis en erf

Energetische reiniging van de vaste huisbewoners

* exclusief reis- en parkeerkosten. 

Limited

Update

€ 250,-*
Energetische reiniging van je huis en erf

Energetische reiniging van de vaste huisbewoners

* exclusief reis- en parkeerkosten. 

Reis- en parkeerkosten

Reiskosten

De reiskosten zijn geheel afhankelijk van de afstand die ik naar jou toe moet afreizen. Deze kosten zijn derhalve op aanvraag. 


Parkeren

Ik heb de mogelijkheid om mijn auto via Parkline aan te melden voor de gebieden waar betaald geparkeerd moet worden.

Dit brengt echter extra kosten met zich mee die ik aan jou doorbereken. Ben je in het bezit van een bezoekerspas of heb je een eigen parkeerplaats, dan stel ik het zeer op prijs dat je dit aangeeft als wij een afspraak maken.