touch of matrix bij joyful you

Touch of Matrix®

Waarom ik geloof in de kracht van Touch of Matrix?

Uit wederom een eigen ervaring. 

Door de jarenlange scholing en training loop ik niet meer met pittige issues rond. Tijdens de opleiding was er toch nog iets wat ik graag opgelost wilde hebben. 

En niet lachen... want mijn thema is wellicht voor sommigen heel herkenbaar. Ik heb al ruim 10 jaar een ********hekel aan koken. (vul die sterretjes zelf maar in 😜 )

Met 2 kinderen die beide van totaal verschillend eten houden is het altijd gezeur en gezemel als het eten op tafel komt. Toen ze klein waren vonden ze niks lekker. Nu vind de ene lekker wat de ander vies vindt en andersom.

Al ruim 10 jaar lang, ga ik met tegenzin en weerzin in die keuken om te koken. Ik vond koken echt verschrikkelijk. 

Mijn collega deed de sessie met mij. Ik wilde graag een Judith zijn die met plezier in de keuken staat. Die een lekker muziekje opzet en met plezier zingend en fluitend staat te koken. Die lak heeft aan de meningen van de kinderen.

Na 15 minuten was de sessie voorbij. Ik had al het gevoel wat er bij hoorde achter me kunnen laten. Er was een 'nieuwe' kokende Judith geprogrammeerd. Het voelde goed. Heel goed zelfs. Die avond kwam ik thuis en was er door mijn man gekookt. Maar je gelooft het niet. De volgende dag ging ik iets koken wat ik nog nooit had gemaakt. Ik had een lekker muziekje aangezet. Lekker hard ook. (moest wel te horen zijn bij het lawaai van de afzuigkap). Toen ineens voelde ik die verandering. Ik stond inderdaad met plezier en zingend in die keuken.

Ik was ook zonder tegenzin die keuken ingegaan. Ik had er oprecht zin in. 

Héél apart. Na 15 minuten sessie!!!!! 

Voor wellicht iets heel pietluttigs... maar jemig!

Wat een voelbare verandering. Zó blij mee. 

Wat is Touch of Matrix

In gesprek met Günther de Jong, de grondlegger van Touch of Matrix.

Hoe zou het zijn om je weer blij en gelukkig te voelen

get rid of your shit

Waar kun je Touch of Matrix voor inzetten?

Loop je altijd tegen terugkerende patronen aan? 

Heb je last van vermijdingsgedrag, bang om stappen te zetten, blijven steken in het oude vertrouwde (ook al voelt dat niet fijn)?

Zit je al een poosje niet lekker in je vel?

Weet je gewoon niet wat er met je aan de hand is?

Ben je (bijna) in burn-out?

Wil je je graag persoonlijk ontwikkelen?

Wil je vrijer en blijer leven?

Wil je nu echt doen wat je blij maakt?

welke verhalen blijf jij jezelf vertellen...

Je kunt werken aan bewustzijn en acceptatie, vrijheid, ontspanning, verandering, gezondheid. Je kunt aan de oorzaak van klachten, patronen en blokkades werken zonder dat je hierover hoeft te praten. 

Elk thema is behandelbaar met deze methode, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als op spiritueel vlak.

Met Touch of Matrix kun je 'je shit achter je laten' om weer lichter door het leven te gaan. 

kikker-sofa

Voordelen

 • Snel - i.p.v. een langdurige therapie ben je in een paar weken van je klachten af.
 • Geen lange wachtlijst
 • Natuurlijke methode
 • Geen neveneffecten
 • Zonder probleem te combineren met andere therapie en/of medicatie
 • Je hoeft niet uren te praten over je 'probleem'
 • Veilig - je verliest niet de controle, sterker nog... je bent de controle al kwijt anders had je nu geen probleem. Ik geef jou de controle over jezelf juist weer terug!
blije kikker

Welke resultaten kun je verwachten?

 • je weer blij en gelukkig te voelen
 • meer plezier in je dagelijkse leven ervaren
 • minder dagelijkse stress hebben
 • vertrouwen in jezelf en in de toekomst hebben
 • ontspannen en prettig in je 'vel' zitten
 • beter om kunnen gaan met je emoties
 • weer rust in je hoofd en lijf hebben
 • bewust te zijn van je eigen 'mindfuck'
 • je ook gewoon 'Nee' kan zeggen
 • met zelfvertrouwen voor jezelf opkomen
 • weer de regie over je leven en gebeurtenissen daarin hebben

Je maakt me nieuwsgierig Judith... hoe kun jij me helpen?👇🏻

Focus jezelf op de oplossing en niet op het probleem

Focus niet op het probleem.

Zoek oplossingen.

Zoek een nieuw begin.

Loop er niet langer mee rond. Je hebt altijd een keuze en er is altijd een oplossing. 

Krijg een andere kijk op je probleem en kun je het heel gemakkelijk oplossen.


“Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!”
- Audrey Hepburn

Waarom ik kies voor Touch of Matrix?

Het is een lichte, speelse diepgaande manier om oude programmeringen naar de oppervlakte te brengen. 

Touch of Matrix is een methode gebaseerd op de kwantumfysica: Alles is licht en informatie.

Deze methode is magisch, dynamisch, vernieuwend, snel, diep werkend, krachtig, eenvoudig, doeltreffend en effectief.

Een perfecte combinatie met hypnotherapie en energiewerk. Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.


Met Touch of Matrix herstel je de verbinding met jezelf. Je komt weer in contact met je ware essentie. 

Je zelfherstellend vermogen gaat aan, oude blokkades en gestagneerde energie en informatie komen in beweging en lossen op. Het doorbreekt oude patronen, helpt om blokkades op te ruimen zonder langdurig te hoeven praten over je klachten.

Het is echt een reset, een schone start. Er komt beweging in de stagnatie.

Samen reizen we door jouw thema. We ontdekken wat er gezien/ gehoord/ gevoeld/ geaccepteerd wil worden en wat klaar is om losgelaten te worden. Je kan diep in proces gaan om dingen los te laten, dit voelt vaak relatief licht, ook als het zware thema’s betreft.


Ik zet hoog in voor genezing, verwerking, ontspanning en rust. Touch of Matrix brengt je lichaam op verschillende vlakken in beweging. Die beweging is de toegang naar de optimale situatie. Mijn intentie en de daarbij behorende vraagstelling is de sleutel die op die op jouw deur past. Het is bijzonder te ervaren dat jouw lijf aangeeft aan welke benadering het behoefte heeft om zo de verandering in te kunnen zetten. Voeg daar overtuiging, vertrouwen, onafhankelijkheid en acceptatie aan toe en je hebt aan alle voorwaarden voldaan voor een prachtig resultaat. 


Heel veel ballast/spanning die je in de afgelopen jaren hebt verzameld, zit opgeslagen in jouw energetische systeem (jouw lichaam). Hier is ook niets zweverigs aan. Iedereen kan energie van een ander voelen. Is een goede vriend(in) van jou heel verdrietig dan voel jij je ook ineens verdrietig. Het verdriet is niet van jou, het is van de ander. 

Als een persoon naast jou in de bus komt zitten, kun je ineens het gevoel hebben dat hij/zij zo gauw mogelijk weer moet uit gaan stappen. De persoon ‘voelt’ niet fijn. Of je komt in een huis en de sfeer is om te snijden. Ook dat is een spanningsveld, een energieveld. Voor iedereen herkenbaar en voor bijna iedereen voelbaar. Dit zijn allemaal energieën die in jouw lichaam kunnen blijven 'hangen'. 


Het is dan ook heel belangrijk om dit energetische systeem als eerste te ontladen van al deze ballast/spanning, ofwel echt eens ‘loslaten’ van jouw 'bagage'. Daarnaast werk ik met het onbewuste deel van je brein en lichaam en is er heel veel mogelijk in een positieve programmering.

Het is bijna niet uit te leggen. Het is pas écht tastbaar als je het zelf ervaart.

Omdat het onbekend is, klinkt het mogelijk spannend, maar een sessie wordt vaak als erg ontspannen ervaren. 

Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen, laat het maar gebeuren. Je zult verrast zijn wat jouw lichaam allemaal kan.

Wat mijn cliënten hebben ervaren

Het is lifechanging. Ik stond er wat sceptisch in, maar ging er helemaal voor. Ik heb nu veel meer energie, ik ben blij, ik ben niet meer bang dat de paniek weer terugkomt. Het is ook niet meer terug geweest, ja 1x in een drukke winkel, maar met jouw oefening wat het ook gelijk weg, ik slaap beter, voel me beter. Daarnaast... we hadden de energetische banden verbroken met mijn dochters. Ik zie mijn dochters veranderen onder mijn ogen. Vanaf dag 1 fleurt de oudste op, mijn jongste is ineens niet meer zo verlegen maar wordt pittig.

Hoe dan?'

roos

Roos

Ik ben meer in gesprek ben met mezelf en dat is fijn. Ik stap makkelijker uit negatieve gedachten, ik pieker minder en vertrouw op het goede in mij. Ik ben meer open en ervaar dat mensen ook meer open naar mij zijn. Ik krijg te horen dat ik gegroeid ben in communicatie. Al met al zijn er natuurlijk nog uitdagingen, maar ik wil jou bedanken voor de fijne sessies waarin ik een mooi inzicht in mezelf heb gekregen.
vrouw
Jorien

hoi Judith, even een berichtje. Het gaat goed met me. De douche oefening is fijn. De ene dag voelt het meer effectief dan de andere maar ik blijf het wel doen. Soms zelfs halverwege de dag op werk even een momentje om los te laten.

Er is meer rust in m'n hoofd over de relatie en het omgaan met gevoelens van de vorige relatie. Ik kan gevoelens beter laten bestaan. Als ik even een moment heb dat ik bij mijn nieuwe vriendin denk aan mijn overleden vrouw, dan is dat geen probleem meer. Heel fijn. Fysiek verandert er ook van alles. Het is nog niet helemaal zoals vroeger, maar ik ben wel blij met de verandering. Ik heb ook meer rust en vrede met hoe het is. 

Na de laatste sessie liep ik rechter op dan lange tijd ervoor en grappig genoeg viel dat op en dat is nog steeds zo. Kortom ik ben heel tevreden.

Tjeerd

Je maakt me nieuwsgierig Judith...
hoe kun jij me helpen?

Kijk bij mijn aanbod of vraag om een persoonlijk gesprek

Een fysieke klacht is vaak de oorzaak van een mentale blokkade

Touch of Matrix behandelt alle lagen/niveau’s van de mens; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en al het voor ons nog onbekende. Het fascinerende is dat dit werkt met de 90% van onze hersenen die wij nog niet snappen.

We maken van alles mee in ons leven, mooie en minder mooie gebeurtenissen.

Maar wat doen we ermee?

Alles wat je meemaakt in je leven, geef je een plekje op je ”harde schijf”. Ergens in je brein worden alle gebeurtenissen opgeslagen. Wordt dit deel van je brein te vol, dan geeft je lichaam een signaal af in de vorm van pijnklachten, blessures of ziektes. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie bij jou verstoord is. Als je langdurig uit balans bent op mentaal vlak (denk aan angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (denk aan somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit alles kan weer tot gevolg hebben dat je ook lichamelijk uit balans raakt met fysieke (pijn)klachten en ziektes.


Je kent de uitspraken vast wel:

Iets op je lever hebben, je gal spugen, ergens vol van zitten, ergens onder gebukt staan.

Emoties zoals stress, boosheid, irritatie, angst, verdriet, belasten letterlijk het lijf, stapelen zich op en zorgen voor klachten in ons fysieke lichaam. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie bij jou verstoord is. Duurt dit te lang, kan dit leiden tot emotionele onbalans (denk aan somber voelen, snel huilen of gauw boos worden) en uiteindelijk leiden tot lichamelijk onbalans met fysieke (pijn)klachten en ziektes.

Artsen gebruiken vaak de term SOLK of psychosomatische klachten. 


Al deze klachten zijn voor jou een teken dat je 'iets' moet loslaten.

Helaas luistert niet iedereen altijd even goed naar deze signalen. In de meeste gevallen worden ze genegeerd en gaan we gewoon door ... en door... en door. Tot het dan toch te heftig wordt en ga je naar de huisarts en/of kom je terecht bij een reguliere therapeut. Op zich niet verkeerd, echter zal deze in de meeste gevallen jou maar op 1 niveau behandelen.  

Een ander veel gehanteerde manier is het gebruik van medicatie welke de signalen remmen of niet meer doorgeven.

Een pleister dus op de wond. Symptoombestrijding in plaats van het oplossen van de oorzaak. 

Je klacht is hierdoor vaak wel minder, maar de onderliggende oorzaak zit nog steeds op je 'harde schijf'.


Sommige mensen willen ook altijd precies weten waar de klacht vandaan komt. Dit is in mijn opinie eigenlijk niet nodig.

Waarom zou je dat willen weten? De hoofdzaak is dat het wordt opgelost. Je lichaam beschikt over een zelfherstellend vermogen en weet precies wat er moet gebeuren om jouw fysieke of mentale problemen op te lossen. Tijdens een sessie wordt je lichaam zowel letterlijk als figuurlijk in beweging gebracht in een laag van onderbewustzijn.

En dan is het tijd voor de reset!

Kwantumfysica, alles is met elkaar verbonden

De verbinding tussen kwantumfysica en spiritualiteit


De kwantumtheorie is de theoretische basis van de moderne fysica die de aard en het gedrag van materie en energie op atomair en subatomair niveau verklaart. De aard en het gedrag van materie en energie op dat niveau wordt soms kwantumfysica en kwantummechanica genoemd. Hoewel wetenschappers de afgelopen eeuw hebben afgezien van de implicaties van de kwantumtheorie – waaronder Planck en Einstein – zijn de principes van de theorie herhaaldelijk ondersteund door experimenten, zelfs wanneer de wetenschappers probeerden ze te weerleggen. De kwantumtheorie en de relativiteitstheorie van Einstein vormen de basis voor de moderne fysica. De principes van de kwantumfysica worden op steeds meer gebieden toegepast.


Kwantumfysica is een belangrijke en complexe discipline. Het probeert te definiëren en te begrijpen wat je niet kunt zien of meten. Als je heel dicht bij een atoom komt, zou je iets ontdekken: een vacuüm. Dat komt omdat atomen geen fysieke structuur hebben. Ze zijn gemaakt van onzichtbare energie, geen tastbaar materiaal. Het idee dat we van energie zijn gemaakt, is een van de pijlers van de verbinding tussen kwantumfysica en spiritualiteit.


De kwantumfysica laat zien dat energie boven alles wat tastbaar en materieel staat. De spirituele wereld heeft dit idee, en de noodzaak om het fysieke te transcenderen, altijd verdedigd om je bewustzijn relevanter te maken. Aan het eind van de dag zijn je mentale indrukken, in welke vorm dan ook, je realiteit. Je bent wat je denkt en wat je denkt vormt je omgeving.


Op de een of andere manier zijn we allemaal verbonden en maken we deel uit van dezelfde essentie.

Als we deze verbinding begrijpen, kunnen we het belang van goed 'zijn' begrijpen. Dat komt omdat alles wat je doet weerklinkt in het universum en bij je terugkomt. Concluderend nodigt het verband tussen kwantumfysica en spiritualiteit je uit om dit wetenschapsgebied op een hele andere wijze te bekijken.

Bij een holistische benadering gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Ook de wet van de aantrekkingskracht is hierin een essentieel onderdeel.

Universum - morfogenetisch veld ... huh? 

Ken jij het verhaal van de 101ste aap?

Er is hoop. En die hoop heet 'Wetende Velden' of te wel: Morfogenetische velden of stelsels (van o.a. dr. Rupert Sheldrake).

In kort: communicatie onderling zonder daadwerkelijke communicatie.

Huh? Hoe werkt dat dan?

Bijzonder genoeg kan op 1 plaats op onze planeet iets zich ontwikkelen of veranderen en zonder dat mens of dier dat op een andere plek weet en zij veranderen als “vanzelf “mee!

Dus op plek X is hetzelfde gedrag meetbaar als op plek Y.

Morfogenetische velden scheppen zo orde in stelsels en chaos zonder tussenkomst van de mens.


Zo vond ooit 1 aap uit (dus 100 deden het niet, en eentje wel) dat als ie een aardappel waste in de zee zijn eten een andere (lekkerdere) smaak kreeg. Zijn maatjes zagen hem dit doen en kopieerden zijn gedrag. Opmerkelijk genoeg gingen apen op andere eilanden dit ook doen zonder dat ze een voorbeeld hadden. Maar ze begonnen wel allemaal in ongeveer dezelfde periode hun aardappelen in zee te wassen.

Dus soms heb je de 101ste aap nodig om een verandering in gang te zetten.

Zo hebben we andersdenkenden ook ontzettend nodig op deze planeet. 

touch of matrix bij joyful you

Vind jij het tijd voor een reset? 

Twijfel dan niet langer en maak gerust een afspraak. 

Weet je niet precies wel pad voor jou het beste pad is? 

Vraag dan om een vrijblijvend gesprek.

Uitleg over mijn andere methodes

energetische hypnotherapie groningen

Hypnotherapie

Een methode die op een super snelle manier problemen, belemmerend gedrag en belemmerende overtuigingen bij jou kan doen veranderen.
PSYCH-K®

PSYCH-K®

Met een PSYCH-K® Balans (de naam van een PSYCH-K® oefening)  overschrijf je verouderde overtuigingen op onderbewust niveau. 
energetische therapie groningen

Energiewerk

Door het energieveld van jou of je huis 'schoon' te maken ervaar je meer helderheid, lichtheid en heb je weer een goede verbinding met jezelf.
wandelcoaching groningen

Wandelcoaching

Het ontspannende, ontstressende effect van wandelen in de natuur in combinatie met therapie, maakt het bijzonder en effectiever.