joyful wednesday

Joyful Wednesday

Persoonlijke energetische reiniging - persoonlijke clearing

Persoonlijke energetische reiniging - persoonlijke clearing

Als de energie in je lichaam goed stroomt, voel je je (over het algemeen) fit en gezond. Echter allerlei oorzaken, zowel fysiek, emotioneel, als mentaal kunnen ervoor zorgen dat de energie in zijn geheel stagneert of op bepaalde plekken niet goed doorstroomt. Denk maar eens aan koude voeten, hoofdpijn of vermoeidheid. 


Een energetische reiniging richt zich naar je zelfhelende vermogen.

Iedereen is immers in staat zichzelf weer ‘heel’ te maken, op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau.

Blokkades in je energie-systeem (opgehoopte spanning) staan die heelwording vaak in de weg. 

Een energetische reiniging is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft.

Een energetische reiniging ontlaadt spanning die op dat moment aanwezig is en is daarom geschikt voor iedereen.

Klachten op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau, zoals bijvoorbeeld angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen.


Een persoonlijke reiniging/clearing gaat op geen enkele manier over het 'repareren' van controle of manipuleren. Clearing staat het 'verhaal' dat gepaard gaat met de andere symptomen niet in de weg. Clearing betekent niet verklaren of uitleg geven. Als 'clearer' merkt je de energetica van de ander op en door het proces van erkenning, acceptatie en niet-identificatie met de gevoelens kunnen die energieën neutraliseren door ze niet langer energie te geven - dat wil zeggen het identificeren, de schuld geven of beoordelen van die gevoelens.

joyful wednesday
€ 55,-

Ja, ik wil graag gebruik maken van

Joyful Wednesday

Met de Joyful Wednesday ontvang je een maand lang wekelijks iedere woensdag een persoonlijke energetische reiniging op afstand.


Een persoonlijke energetische reiniging is een effectieve methode om spanning los te laten. Door de wekelijkse behandeling ervaar je dat je je lichter voelt, maar ook vrijer en vitaler. De ruimte die dit oplevert in jouw energetische systeem laat je bewuster in het leven staan en zorgt er ook voor dat je minder spanning weer opbouwt. Je zult weer meer flow in je leven ervaren. Gun jezelf deze heerlijke flow en ruimte.


Bonus: toegang tot de online omgeving met heerlijke hypnose audio's om te beluisteren wanneer je maar wilt. 


Uiteraard zijn meerdere maanden naar wens mogelijk. 

annemiek

Lieve Judith...


Dank dank dank voor deze ervaring, ik had het voor geen goud willen missen!

Er is zóveel veranderd voor mij... ik voel weer energie! Na járen van ballast met me mee gesleept te hebben, het was óverleven in plaats van leven. Durfde 't nauwelijks te omarmen, zó bang dat 't me net zo makkelijk weer door de vingers zou glippen.

Het leven is lichter, ik lach niet alleen aan de buitenkant maar straal ook vanbinnen,  álles is leuker, ik durf weer in mezelf te geloven, voel dat ik goed ben zoals ik ben en er gewoon mag zijn, voel me strijdbaar, nog nét niet onoverwinnelijk, haha!

Zeker, ik blijf kwetsbaar, maar dat maakt me ook in pósitieve zin tot wie ik ben.


Wat groots, dat iets op afstand zó dichtbij kan komen🍀

Liefs, Annemiek

Wat doet het voor jou

We leven in tijden van enorme veranderingen.

Het is niet alleen verandering in de structuren van onze samenlevingen, maar ook verandering in ons bewustzijn.

We leven om LIEFDE en om die LIEFDE in ons leven te brengen. We zijn allemaal LIEFDE.

Velen zijn dit vergeten en hebben hun kracht weggegeven aan de energie van angst.

Geef je kracht niet weg aan iemand of iets!

In LIEFDE leven is VRIJ zijn.

De belangrijkste uitdaging bij het integreren van deze LIEFDE is om van onszelf te houden. Dit is het moment om wakker te worden met ons multidimensionale zelf en heel te worden. HEELHEID IS LIEFDE.

Word wakker en leef je droom!


Een energetische behandeling

 • brengt jou terug in jouw kracht en capaciteiten zodat het zelfhelende vermogen plaats kan vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 
 • werkt ontspannend, ontgiftend, pijnstillend en voert zware en overtollige energie af.
 • helpt lichamelijk: pijnstillend, doorbloedingsbevorderend, ontgiftend, ontspannend, weldadig verwarmend, betere wondheling, versterkt de immuniteit.
 • helpt emotioneel: stress, vertrouwen, levensvreugde, oplossen van blokkades, bevorder het gevoel van Liefde en mededogen.
 • helpt mentaal: stress, verbeterd het concentratievermogen, helpt bij het erkennen en loslaten van oude en verkeerde gewoontes.


Deze energetische reiniging op afstand is héél goed te combineren met reguliere zorg, andere geneesmethoden, medische therapie of psychotherapie.

Het werkt ondersteunend, is een wonderbaarlijke ondersteuning tijdens de zwangerschap, zowel voor als na de bevalling en is een liefdevolle ondersteuning bij stervensbegeleiding, zowel voor de stervende als voor de begeleidende persoon.


Een energetische reiniging werkt bij o.a.:

 • stress en slapeloosheid
 • ontstekingen
 • hoofdpijn (en veel piekeren)
 • pijnklachten
 • herstel na een zware ziekte en na medicijnkuren
 • verkoudheid en griep 
 • emotionele onrust
 • vermoeidheid
 • onderhouden van een goede gezondheid en welzijn
 • reuma/fibromyalgie
 • emotionele blokkades
 • om weer goed te aarden/gronden
 • verminderen van spanning
 • komt terug in je eigen kracht
 • trauma's en verwerking van verdriet
 • zelfhealing
 • weer in balans te komen

Wat betekent een energetische reiniging?

Het mag duidelijk zijn dat een energetische reiniging geenszins een doktersbezoek  of een medische behandeling vervangt en enkel deel uitmaakt van complementaire en holistische zorg.


Ik ben dus geen ‘genezer’ of geef ook geen eigen energie weg.

Bij een energetische reiniging werk ik met de Qi van het universum. Het werken met deze externe Qi is krachtiger, eenvoudiger en effectiever want deze Qi uit het universum is rijker, fijner en zuiverder dan onze eigen Qi. Ook is deze manier veiliger, omdat mijn eigen Qi conditie niet wordt aangetast en uitgeput. Door gebruik te maken van deze onuitputtelijke bron van energie hoeft er geen Qi van de Healer gebruikt en verbruikt  te worden.

Ik stem mij af op jou en 'voel' de spanning (energie) die bij jou aanwezig is en ontlaadt deze.

Onze geest heeft namelijk geen grenzen en kan tijd en ruimte overschrijden.


Bedenk echter dat een klacht niet zomaar van de ene op de andere dag is begonnen.

Dat betekent vaak ook dat het lastig is om de klachten tijdens een paar energetische reiniging weg te nemen.

Wat houdt Joyful Wednesday in?

 • Joyful Wednesday is geen abonnement. Jij kiest gewoon een maand waarin je deze energetische reiniging wilt ontvangen. Aan het einde van de maand stopt de wekelijkse energetische reiniging automatisch.
 • De energetische reiniging is altijd op woensdag.
 • Je hoeft voor de energetische reiniging niet thuis te zijn om de energie te kunnen ontvangen. Bij energiewerk spelen tijd en ruimte geen rol, waardoor de energetische reiniging op afstand kan worden gedaan.
 • Om mij af te kunnen stemmen op jou, heb ik alleen jouw volledige naam nodig. Ik 'voel' op afstand de spanning op die jij op dat moment veilig kunt loslaten.
 • Om de Joyful Wednesday betaalbaar en werkbaar te houden is er geen mondelinge of schriftelijke terugkoppeling over wat ik tijdens de reiniging heb gevoeld of wat de betekenis daarvan zou kunnen zijn. Het gaat erom wat jij uiteindelijk gaat voelen en ervaart. Uiteraard vind ik het altijd leuk om een reactie van je te ontvangen.
 • Je ontvangt van mij een email als ik de energetische reiniging gedaan heb. 

Wat kost Joyful Wednesday?

  De Joyful Wednesday kost € 55,00
  Waarom heb ik gekozen voor het getal 55? 
  Het getal 55 is een Meestergetal en kan dus worden gezien als een teken dat het tijd is om dingen en situaties los te laten die je niet langer meer van dienst zijn, het toestaan van de veranderingen die zich manifesteren zullen een nieuwe fase in je leven inluiden. Oude twijfels, angsten en vermeende obstakels loslaten en uitkijken naar prachtige nieuwe kansen.


  Meestergetal 55 krijgt de betekenis van een verdubbeling van de vibrationele essentie van het getal 5.

  Wanneer de energie van een bepaald nummer wordt verdubbeld verhoogt het die energie met een factor twee.

  De energie van het getal 5 is avontuurlijk, zeer veelzijdig en geschikt voor elke uitdaging die het leven brengt.


  Nummer 55 draagt de trillingen van avontuur en veelzijdigheid, nieuwsgierigheid, uitdagingen, levenslessen door ervaring, gunstige kansen, idealisme en activiteit, maken van positieve levens keuzes en belangrijke veranderingen.


  Meestergetal 55 vertelt je om een positieve houding te houden, betreffende het nieuwe wat je leven binnen komt, houd een open mind wat betreft de mogelijkheden die aan je voorgelegd worden. Deze wijzigingen komen zodat je vrij kunt zijn van oude beperkingen en blokkades en als een spiritueel wezen verder gaan met je zielemissie en levensdoel.


  Een hele mooie betekenis van dit magische getal. 

Een paar reacties die via de mail terug kwamen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik ben blij en dankbaar wat ik sinds de energetische huis reiniging en persoonlijke reinigingen via jou heb kunnen bereiken. Ik heb nu veel meer een gevoel van thuis zijn in mijn huis, maar ook in mezelf (steeds meer thuiskomen in mezelf). Het nog meer kunnen ook onthechten van pijn en drama's. En dat niet meer hoeven uitdragen naar anderen toe via reacties, maar liever onthechten en iets anders creëeren vanuit mezelf.

Ilona

Na de reiniging voelde ik me stukken beter. Ik voelde ook toen je bezig was, pijn en een strakheid die van mijn nek en schouders weg ebde. Heel fijn. Na de reiniging had ik weer meer energie. Het voelde ook alsof er heel wat vervelende energieën naar boven kwamen drijven en toen weggeveegd werden.

Jet

Van een moeder die voor haar dochter en vriend de Joyful Wednesday had geboekt.

"Ze ervaren zeker meer rust. Er zijn veel emoties losgekomen bij onze dochter en dat heeft haar goed gedaan. Samen pakken ze de draad weer op. Ze praten ook meer en beter dan voorheen.  Ik heb deze Joyful Wednesday lekker voor mezelf gehouden en het hen niet verteld. Ik ben gewoon heel blij dat ze de positieve vibe weer te pakken hebben.

Bedankt dat je dit voor ons hebt willen doen.
Had niet kunnen bedenken dat dit een dergelijke impact zou kunnen/mogen hebben. 

Anka

joyful wednesday
€ 55,-

Ja, ik wil graag gebruik maken van

Joyful Wednesday

Met de Joyful Wednesday ontvang je een maand lang wekelijks iedere woensdag een persoonlijke energetische reiniging op afstand.


Een persoonlijke energetische reiniging is een effectieve methode om spanning los te laten. Door de wekelijkse behandeling ervaar je dat je je lichter voelt, maar ook vrijer en vitaler. De ruimte die dit oplevert in jouw energetische systeem laat je bewuster in het leven staan en zorgt er ook voor dat je minder spanning weer opbouwt. Je zult weer meer flow in je leven ervaren. Gun jezelf deze heerlijke flow en ruimte.


Bonus: toegang tot de online omgeving met heerlijke hypnose audio's om te beluisteren wanneer je maar wilt. 


Uiteraard zijn meerdere maanden naar wens mogelijk.