Terug naar wat nou echt belangrijk is: Jijzelf
Hypnose
Judith van Royen-Ottes
Hypnose
09/19/2022
2 min
0

Terug naar wat nou echt belangrijk is… JIJzelf!

09/19/2022
2 min
0

Review van Tamar: ‘Ik ben in december bij Judith terechtgekomen vanwege een overprikkelde geest en lijf. 

Kortom: het ging even niet meer.’

‘Judith heeft me gelukkig snel kunnen helpen. Via een kennis ben ik naar haar verwezen, omdat ik geen reguliere cognitieve therapie meer wilde. Ik weet namelijk best waar ik bij mezelf tegenaan loop. Ik wilde beter leren voelen en dat niet meer negeren. Mijn overprikkelde geest zelf beter tot rust brengen. Dat wilde ik… en dat is gelukt! De eerste sessie was een heel bijzondere sessie, waarna een enorme last van mijn schouders viel. Letterlijk: de volgende dag had ik spierpijn in mijn schouders. Judith vertelde mij, dat dit komt door al die last die van je is afgevallen. Na deze innerlijke schoonmaak-/ opruimsessie heb ik nog 2 hypnosesessies gedaan om mijn belemmerende overtuigingen te vervangen door liefdevolle overtuigingen en verder leren voelen en ontspannen. Ook hebben we ‘even’ een enkelblessure waar ik al een tijd mee liep verholpen. Het geheim? Je helemaal overgeven aan de sessie en vertrouwen op Judith. Zij weet echt wat ze doet. Én ook gewoon thuis, als het kan, iedere dag een heerlijke ‘ontspansessie’ met Judith doen. Want dat krijg je ook: een paar heel fijne hypno-meditaties waarbij je heerlijk kunt ontspannen en opladen. Dank je wel lieve Judith!’

Dit hartverwarmende bericht ontving ik van Tamar na de sessies die wij samen hebben gedaan. Gelukkig heeft zij op tijd actie ondernomen en niet gewacht tot ze echt in een burn-out terechtkwam. Nu was zij met 3 sessies geholpen en voelt ze zich weer helemaal lekker. En weet je wat fijn is? Haar werkgever heeft het ook nog eens voor haar betaald.

Hoe eerder jij voelt dat je richting een burn-out gaat, hoe beter het is om er al wat aan te gaan doen, zodat je daar niet gaat belanden.
Langdurige stress en spanning zijn ongezond voor je lichaam: zowel fysiek als mentaal put dit je energiereserves uit. Het is zinloos om deze vermoeidheid en spanning proberen te overwinnen. Dat zal in het begin nog lukken, maar uiteindelijk wordt het je fataal. Het is een prima eigenschap om sterk te zijn, echter gaat het je uiteindelijk de kop kosten. Gun jezelf dat niet. Kies op tijd voor jezelf en je gezondheid. Je hebt maar 1 lichaam. Wees er zuinig op.

Als je flinke stress en klachten hebt en al in een burn-out zit, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Wie helpt jou verder? Wie maakt je beter? Omdat ik ervaringsdeskundige ben, begrijp ik jou als geen ander. Ik heb ook ervaring met een partner met een burn-out. Mijn weg naar herstel was lang en ik weet precies wat wel en niet werkt. Vanuit deze ervaring heb ik een eigen bijzondere en unieke en vooral werkende manier ontwikkeld om jou te helpen bij jouw burn-outherstel. Dit is geen langdurig traject, geen saai online traject, maar 1 op 1 persoonlijke begeleiding. Provocatief, maar wel met heel veel humor. Vooral veel voelen in plaats van veel praten. Snelwerkende technieken met direct merkbare resultaten, zodat jij weer stappen kunt maken.

Ik hoop dat ik jou ook eens mag ontmoeten, zodat ik óók jou kan laten ervaren wat het is om weer écht blij te zijn met jezelf en gelukkig de wereld weer instapt.

Mijn burn-outaanpak:
Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken
Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook wat terug van jou.
Ik vraag je open-minded dit pad met mij te gaan bewandelen.
Ik leer je tools die je nog nooit elders hebt gehoord of gezien of gevoeld.
Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.
Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.
Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen. Ik help jou om al je bagage te kunnen loslaten, je shit achter je te kunnen laten.
Ik laat je letterlijk stappen maken en leer jou hoe je het uiteindelijk zélf weer kunt doen!

Liefs,
Judith


Je kunt ook het artikel online lezen op foryou.nl


Reacties
Categorieën