Ontdek de voordelen van energetische therapie

Ontdek de voordelen van energetische therapie

Wat is dat eigenlijk…. energetische therapie?

Wanneer we het over energie hebben, is dat een ruim begrip. Eigenlijk is alles energie. De stroom waarvoor we elk jaar een energierekening betalen, een kabbelend beekje, een onweersbui, maar zelfs levenloze objecten zoals de stoel waarop je zit. Ook als mens bestaan we uit energie en komen we continu in aanraking met verschillende energieën, die ons al snel uit balans kunnen brengen. Energetische therapie kan hierbij helpen.

Verschillende energieën

Alles op de wereld draagt als het ware een onzichtbaar energieveld om zich heen.
Je herkent vast wel iets in de volgende voorbeelden:

  • Je vriend(in) is ontzettend verdrietig en terwijl je hem/haar aan het troosten bent, voel je je ineens ook verdrietig. Het is niet jouw verdriet, maar het verdriet van de ander wat je voelt. Dit wordt energetisch overgedragen.
  • Je zit in de bus en er komt iemand naast je zitten. Je kent hem/haar niet maar je wenst je niets liever dan dat diegene de volgende halte weer uitstapt. Het energieveld wat om deze persoon heen hangt, voelt gewoon niet goed.
  • Je komt bij mensen thuis en de sfeer is om te snijden. Je voelt het spanningsveld tussen de bewoners. Je weet niet wat er is voorgevallen, maar het voelt niet lekker.

Energie kan echter ook over grotere afstand overgedragen worden.
Het is je vast wel overkomen dat je aan iemand zat te denken en prompt gaat je telefoon of ontvang je van degene een berichtje op je mobiel.
En nee, dit is niet toevallig. Als ik met mijn mobiel jouw mobiel bel, dan zitten wij niet verbonden aan een draadje.
Toch weet mijn mobiel feilloos jouw mobiel te vinden. Dit werkt net zo met onze gedachten. Het is gedachtenkracht.
Het zijn onzichtbare signalen die wij mensen ook uitzenden.

Hier is dus helemaal niets zweverigs aan. Dit is gewoon wat energie is en doet. Met deze energie kun je dus heel veel doen. Energie van anderen heeft dan ook vaak invloed op je eigen energie. Je pikt emoties en spanningen veelal onbewust op. Wanneer je hier erg gevoelig voor bent, kan het lastig zijn om goed in je eigen energie te blijven. Helaas leren we dit niet op school, maar er zijn veel manieren om je te beschermen tegen energieën van een ander.

Wisselwerking

Energie is jouw staat van zijn. Jouw invloed die je hebt op je omgeving met jouw gedachten, jouw overtuigingen, jouw emoties, jouw houding, jouw gedrag, jouw liefde en levensvreugde, maar ook jouw angst en haat. Al deze ‘energieën’, lees: ‘jouw ervaringen’, hebben invloed op je keuzes en je waarneming van jouw wereld. Al deze energieën hebben een wederzijdse wisselwerking tussen jou en je omgeving. Je kunt je dus afvragen waar jouw gedachten en gevoelens vandaan komen. Zijn deze gedachten en gevoelens wel van jou? Waar komen ze vandaan? Misschien heb je ongemerkt deze gedachten en gevoelens ergens opgepikt van een ander?

Energie trekt soortgelijke energie aan. Dat verklaart waarom je je het meest op je gemak voelt bij mensen die dezelfde interesses en overtuigingen hebben. Wanneer je positief in het leven staat, omring je je waarschijnlijk graag met gelijkgestemden. Mensen die veel klagen en mopperen probeer je het liefst te vermijden. Maar zie je de wereld somberder in, dan zul je waarschijnlijk sneller in contact komen met mensen en situaties die deze zienswijze bevestigen

Verstoorde energiehuishouding

Jouw energie bepaalt ook hoe jouw leven invulling krijgt. Met jouw energie kun je hier richting aan geven, mits je weet waar je naartoe wilt. Weet je dat niet, dan ben je eerder geneigd om stil te blijven staan, of mee te gaan met de energie van anderen. De energie van alles om je heen kan je eigen energiehuishouding beïnvloeden, maar ook je eigen gedachten kunnen je energieniveau omlaag brengen. Te veel spanningen of negatieve energieën, in je of om je heen, kunnen je dus uit balans brengen. Als je last hebt van een verstoorde energiehuishouding, is het moeilijk om bij jezelf te blijven. Er kunnen dan allerlei klachten ontstaan, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Een energetische behandeling

Omdat alles bestaat uit energie, kan energetische therapie ervoor zorgen dat je weer in balans komt. Dat niet wenselijke energieën uit je systeem verdwijnen en energieblokkades worden opgeruimd. Deze behandeling is eigenlijk een soort schoonmaakbeurt voor je lichaam. Door je energieveld ‘schoon’ te maken met een energetische behandeling, zorg je ervoor dat je weer meer helderheid hebt, meer verbinding voelt met de aarde en je beter geaard bent in je eigen energie.

Voordelen van een energetische behandeling met New Paradigm MDT (Shamballa MDH)

Met energetische therapie wordt je energieveld weer schoongemaakt, zodat de energie weer vrij kan stromen. Zo sta je meer in verbinding, kun je beter bij jezelf blijven en word je minder snel beïnvloed door energie van buitenaf. Daarnaast is het een krachtige vorm van healing. Een energetische behandeling met New Paradigm MDT (Shamballa MDH) brengt jou terug in jouw kracht en capaciteiten zodat het zelfhelende vermogen plaats kan vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
werkt ontspannend, ontgiftend, pijnstillend en voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe.

  • Het helpt lichamelijk: pijnstillend, doorbloedingsbevorderend, ontgiftend, ontspannend, weldadig verwarmend, betere wondheling, verstekt de immuniteit.
  • Het helpt emotioneel: stress, vertrouwen, levensvreugde, oplossen van blokkades, bevorder het gevoel van Liefde en mededogen.
  • Het helpt mentaal: stress, verbeterd het concentratievermogen, helpt bij het erkennen en loslaten van oude en verkeerde gewoontes.

Voordelen van een energetische hypnose sessie

Energetische Hypnose is een methode die op een super snelle manier problemen, angsten en issues bij jou kan doen veranderen in een positieve perceptie. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als op een onbewust niveau.

Door te werken met het onbewuste deel van het brein en lichaam is er heel veel mogelijk in een positieve programmering. Daarnaast werk ik dan met Shamballa (Reiki), magnetisme en mesmerisme. Dit zijn methodieken die al eeuwenlang bestaan en een hele sterke werking hebben op het onderbewuste van de mens.
Tevens werk ik met herprogrammering van energiebanen in het lichaam door gebruik te maken van geluid en subtiele aanraking in het veld. Ook maak ik gebruik van bewustwording, acceptatie en vergeving. De kracht zit niet alleen woorden die ik gebruik tijdens de sessies. Ik werk vanuit liefde en deze liefdevolle energie zorgt ervoor dat er veel meer verandert dan jij je voor kunt stellen. Energetische hypnose is dan ook veel meer dan alléén maar werken aan het onderbewuste van het brein. Het is bijna niet uit te leggen. Je moet het gewoon zelf ervaren.

Herstel de balans

Benieuwd wat een energetische therapie voor jou kan betekenen? Bij Joyful You kun je terecht voor een energetische lichaamsbehandeling, energetische hypnotherapie of een energetische huisreiniging. Of je nu niet goed in je vel zit, stress ervaart, angstig of onzeker bent, of last hebt van vage lichamelijke klachten: energetische therapie kan je helpen om de blokkade in je energie op te sporen en de balans te herstellen. Bij Joyful You wordt gewerkt vanuit een holistische visie om de blokkade in je energie op te sporen en de balans zo op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te herstellen.