Etherische olie - de groene linde

De Groene Linde - Etherische olie

De geurfrequenties van De Groene Linde

Alles in het universum heeft een frequentie, het trilt, het fibreert, het is informatie. Zo ook de etherische olie die is gebruikt om de geurfrequenties mee te maken. Door de hoge trillingen die de geurfrequenties hebben, kun je je eigen energie systeem beïnvloeden. Als jouw systeem een lagere trilling heeft, omdat je bijvoorbeeld verdriet hebt, dan zullen de hoge trillingen van de geurfrequenties jouw lagere trilling verhogen, met als gevolg dat je je weer beter gaat voelen. Door met geurfrequenties te werken kan je op een eenvoudige manier jezelf helpen tijdens lastige perioden in je leven, maar ook kun je de geurfrequenties gebruiken voor je energetische- en persoonlijke ontwikkeling.

Groene Linde olie


Alle planten vormen vluchtige aromatische stoffen, etherische oliën geheten. Deze vluchtige aromatische stoffen zijn, energetisch gezien, het meest ijle deel van de plant. Binnen de energetische aromatherapie wordt het ook wel de ziel of subtiel energetische lichaam van de plant genoemd. Dit vluchtige, ijle deel van de plant bevat hoogwaardige informatie voor ons energieveld.

Deze vitale energie heeft de functie van een energetisch immuunsysteem en beschermt de plant bij allerlei ongunstige omstandigheden zoals magnetische stormen en andere veranderingen in de atmosfeer. Planten zijn “sociaal” levende organismen. Ze communiceren met elkaar door middel van vluchtige aromatische stoffen. Deze vluchtige aromatische stoffen vormen een energetisch matrix van informatie.

Door etherische oliën te gebruiken, breng je deze informatie over op je eigen subtiele energielichaam. Zuivere etherische oliën verhogen de gevoeligheid en openheid voor de energie van de kosmos en kan je helpen om

je aura te herstellen, je emotionele balans terug te vinden of je bewust te worden van onbewuste patronen.


De geurfrequenties kunnen je helpen om psycho-emotionele voorlopers van ziektepatronen te transformeren. Hierbij kun je denken aan emoties die een langere tijd, bewust of onbewust aanhouden, en niet verwerkt worden. Emoties zoals jaloezie, verdriet en boosheid. Dit soort emoties verlagen onze frequentie waardoor onbalans kan ontstaan. Om je eigen energie te verhogen kun je het beste hoog vibrationele middelen inzetten zoals edelstenen, meditatie en zuivere etherische olie. 

De meeste geurfrequenties van De Groene Linde bevatten niet alleen etherische oliën, maar ook edelstenen. Dit maakt de geurfrequenties extra krachtig. 

Etherische olie past mooi in mijn visie. Balans voor body, mind and soul.

Groene Linde Zelfvertrouwen

€ 8,95

Etherische olie in een roll-on flesje 

Zuivere etherische olie. 

Je kunt de olie met de geurfrequentie rollen op je pols of achter in je nek, of op een tissue. Zo heb je de geur altijd bij je.

Ook is het bij je dragen van het flesje al helend door de geurfrequentie. 

 • De geurfrequenties waar je uit kunt kiezen

  • faalangst
  • loslaten
  • veiligheid
  • eigenliefde
  • zelfvertrouwen
  • balans
  • kracht
  • moeder aarde
  • zonder zorgen
  • innerlijke rust
  • focus
  • spraakwaterval
  • emotioneel trauma
  • psychisch trauma
  Groene Linde etherische olie faalangst

  Faalangst

  Ingrediënten; Lavendel, Kamille rooms 10%, Geranium, Basilicum, Bergamot Reggio, Wierook, Neroli 10% en Sandelhout-West.
  Kristallen: Zwarte Toermalijn.

   

  De Faalangst essence is speciaal voor al die mensen die erg veel last hebben van zenuwen tijdens momenten dat ze moeten presteren.

  Je kunt dan denken aan examens, rijexamen, optreden in het openbaar, voor een groep spreken of een mondeling examen afleggen. 

  Deze geur is opgebouwd uit verschillende essentiële oliën die de kwaliteit hebben om het zenuwgestel te kalmeren. Gebruik deze essence een paar weken voor het examen of presentatie moment.

  En tijdens de dag is de geur ook een grote steun voor je.

  de Groene Linde geurfrequentie loslaten

  Loslaten

  Ingrediënten: Cananga, Lavendin, Mirre, Wintergreen, Peper, Kruidnagel, Citronella, Geranium en Bergamot

  Kristallen: Sneeuwvlok Obsidiaan en Bergkristal

   

  Dan moet je dat gewoon loslaten!

  Een dooddoener van een opmerking als je midden in een pijnlijk proces zit. Op zo’n antwoord zit je niet te wachten! Toch is het loslaten vaak wel de sleutel van positieve groei. Er zijn zo veel technieken die je kunnen helpen met het loslaten van personen, situaties of pijnlijke momenten in je leven. 

  Gebruik deze geurfrequentie om je te ondersteunen.
  de Groene Linde geurfrequentie veiligheid

  Veiligheid

  Ingrediënten: Geranium, Palmarosa, Wierook, Patchouli, Lavendel, Rozenhout, Benzoë.
  Kristallen: Labradoriet.

   

  Veiligheid is een van de eerste vereisten voor een positieve manier van leven en om jezelf neer te zetten als krachtig en liefdevol mens. 

  Als de ervaringen van het leven je deze basis veiligheid hebben ontnomen kan het leven overkomen als heel bedreigend. 

  Veiligheid ervaren in jezelf is de basis van het opbouwen van zelfvertrouwen. 

  Zo kun je de indrukken van het dagelijks leven op vangen en op een opbouwende en liefdevolle manier reageren, naar jezelf, maar ook naar je omgeving. 

  Groene Linde etherische olie eigenliefde

  Eigenliefde

  Ingrediënten: Rozenhout, Lavendel, Honing, Bergamot Reggio, Patchouli, Chempaka, Roos 10%.

  Kristallen: Rozenkwarts.


  Als je geen eigenliefde meer hebt is het moeilijk of zelfs onmogelijke om liefde tussen mensen te laten stromen. Je kunt niets geven maar je kunt ook moeilijk ontvangen. Door gebrek aan eigenliefde ben je kwetsbaar en ben je geneigd liefde bij een ander te zoeken. Maar je komt eigenlijk altijd bedrogen uit. Dit gevoel van liefde is iets wat niemand anders je kan geven dan jijzelf.

  Ook zal je manifestatie in de materiële wereld niet voldoen aan je wensen. Vraag jezelf af, gun ik mezelf het geluk in wat voor een vorm dan ook? Vaak is het zo dat als je jezelf die vraag stelt er een vervelend gevoel naar boven borrelt. Of de innerlijke dialoog begint heel hard te schreeuwen dat je het vooral niet waard bent. Eigenliefde is de sleutel tot zelfverwezenlijking!

  Groene Linde etherische olie zelfvertrouwen

  Zelfvertrouwen

  Ingrediënten: Den Grove, Latschenkiefer, Lavendel, Vetiver, Dragon, Citroen en Bergamot.

  Kristallen: Tijgeroog.


  Hoe is het gekomen dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt? Je kunt je afvragen of je in je jeugd opbouwend met je is om gegaan. Of ben je veel gepest of zijn fouten die je maakte afgestraft?

   

  Dit zijn maar een paar voorbeelden die er voor hebben gezorgd dat je zelfvertrouwen is beschadigd. Deze geurfrequentie helpt je om al het oude zeer te verwerken. De lage trilling die de wonden in je aura hebben achtergelaten worden verhoogd, de belemmering wordt als het ware los getrild. Je kunt dit ervaren doordat je gevoelens en beelden van vroeger op de voorgrond treden. Je bent nu aan het loslaten. Dit kan misschien wat heftig overkomen, maar je bent nu op de goede weg. De geur helpt je als steun wanneer je voor jou lastige dingen moet aanpakken. Ze sterkt je en maakt je dapper.

  Groene Linde etherische olie balans

  Balans

  Ingrediënten: Patchouli, Vetiver, Bergamot, Mirte, Venkel, Cajaput, Benzoë en Cananga.
  Kristallen: Bergkristal

   

  Balans is belangrijk om op een positieve manier je leven in te richten.

  Je kunt denken aan balans tussen lichaam en geest, geven en nemen, gevoel en ratio. Bij heel veel mensen is de balans tussen de dualiteiten niet in evenwicht. Hierdoor ontstaat er ongemak in het dagelijks leven en ontstaan er klachten. Vaak is er de wens om bijvoorbeeld meer vanuit het hart te leven. Dan zal je dus uit je hoofd moeten komen om bij je hart terecht te komen. Werken aan balans tussen de dualiteiten is een altijd doorgaand proces en de geurfrequentie Balans helpt je daarbij. Gebruik de olie als je merkt dat de balans uit je leven is.

  Balans in je leven geeft evenwicht.

  Groene Linde etherische olie kracht

  Kracht

  Ingrediënten: Citroenmunt, Rozemarijn, Tijm, Latschenkiefer, Petitgrain, Geranium en Basilicum.
  Kristallen: Rookkwarts

   

  Kracht om voor jezelf op te komen. Kracht om dat ene project voor elkaar te krijgen. Of gewoon kracht om door een lastige periode van je leven te komen. Deze geurfrequentie heeft die essentiële oliën in zich die je op zowel lichamelijk als op emotioneel en mentaal niveau kracht kunnen geven. Kracht net het steuntje in de rug dat je nodig kunt hebben in zware en vermoeiende tijden.