energetische therapie groningen

Energetische therapie

Energiewerk

Energie is voelbaar

Misschien denk je gelijk aan 'zweverig' als je energiewerk of energetische therapie hoort of leest. 

Toch is het niet zo 'zweverig' als je denkt. Want ook jij voelt energie en ook jij geeft energie af aan je omgeving. 


Laat ik het eens heel simpel uitleggen. 

Een vriend(in) van jou heeft intens verdriet. Een naaste is overleden. Je kent de overledene niet. Je voelt echter wel het verdriet van de ander en op een gegeven moment voel je jezelf ook heel verdrietig. Je hoofd (lees: je bewuste deel van je brein) kent verdrietige gevoelens en maakt gelijk de koppeling "ik ben verdrietig". Het is echter niet jouw verdriet, het is verdriet wat wordt ervaren.  

Ander voorbeeld: Jij zit in een dipje. Je vriend(in) is super vrolijk. Jij pikt deze energie op en in no time voel jij je ook weer vrolijk., gewoonweg omdat er een positieve energie wordt ervaren. 

Nog een voorbeeld. Je komt bij mensen het huis binnen. De sfeer is om te snijden. Je voelt het spanningsveld in huis en tussen de bewoners en het voelt niet fijn. Ook dat is een veld van energie wat in huis hangt. 


Dus ja... wat nou zweverig? Heel herkenbaar toch? 


Ik gebruik dit werken met energie altijd in combinatie met de hypnose sessies, de Touch of Matrix sessies, maar ook bij de energetische huisreiniging en de energetische bedrijfsreiniging en de persoonlijke energetische reiniging

Wat is energiewerk

Wat doet het voor jou

We leven in tijden van enorme veranderingen.

Het is niet alleen verandering in de structuren van onze samenlevingen, maar ook verandering in ons bewustzijn.

We leven om liefde, om die liefde in ons leven te brengen. We zijn allemaal liefde.

Velen zijn dit vergeten en hebben hun kracht weggegeven aan de energie van angst.

Geef je kracht niet weg aan iemand of iets!

In LIEFDE leven zijn is VRIJ zijn.

De belangrijkste uitdaging bij het integreren van deze liefde is om van onszelf te houden.

Dit is het moment om wakker te worden met ons multidimensionale zelf en heel te worden. HEELHEID IS LIEFDE.

Word wakker en leef je droom!


Een energetische behandeling met New Paradigm MDT (Shamballa MDH) 

 • brengt jou terug in jouw kracht en capaciteiten zodat het zelfhelende vermogen plaats kan vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 
 • werkt ontspannend, ontgiftend, pijnstillend en voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe.
 • helpt lichamelijk: pijnstillend, doorbloedingsbevorderend, ontgiftend, ontspannend, weldadig verwarmend, betere wondheling, verstekt de immuniteit.
 • helpt emotioneel: stress, vertrouwen, levensvreugde, oplossen van blokkades, bevorder het gevoel van Liefde en mededogen.
 • helpt mentaal: stress, verbeterd het concentratievermogen, helpt bij het erkennen en loslaten van oude en verkeerde gewoontes.


New Paradigm MDT (Shamballa MDH) is héél goed te combineren met reguliere zorg, andere geneesmethoden, medische therapie of psychotherapie.

Het werkt ondersteunend, is een wonderbaarlijke ondersteuning tijdens de zwangerschap, zowel voor als na de bevalling en is een liefdevolle ondersteuning bij stervensbegeleiding, zowel voor de stervende als voor de begeleidende persoon.


New Paradigm MDT (Shamballa MDH) werkt bij o.a.:

 • stress en slapeloosheid
 • ontstekingen
 • hoofdpijn (en veel piekeren)
 • pijnklachten
 • herstel na een zware ziekte en na medicijnkuren
 • verkoudheid en griep 
 • emotionele onrust
 • vermoeidheid
 • onderhouden van een goede gezondheid en welzijn
 • reuma/fibromyalgie
 • emotionele blokkades
 • om weer goed te aarden/gronden
 • verminderen van spanning
 • komt terug in je eigen kracht
 • trauma's en verwerking van verdriet
 • zelfhealing
 • weer in balans te komen

Energiewerk, energetisch ... maar wat is dat nou? 

Misschien heb je de woorden energiewerk, energetisch of energetische therapie al vaker gehoord of maar heb je eigenlijk geen idee wat het betekent.

Met energiewerk of energetisch bedoelen we de mate waarin energie wordt afgegeven, ofwel een continu vrije stroming van energie. Energie is de basis waarop onze wereld en dit universum bestaat. Zonder energie is er geen leven. Alles in deze wereld bestaat uit energie, atomen en moleculen, die zich manifesteren op een laag trillingsniveau. Maar ja, dat is heel mooi geformuleerd, en grote kans dat het je nog niks zegt.


De Chinezen noemen deze energie Qi (je zegt 'chi' of 'tsjie'). In de Chinese Geneeskunde draait alles om Qi.

Ook wel vertaald naar 'energie' of ‘levensenergie’ echter zegt ons dit eigenlijk niet zoveel. Beter is het om het begrip ‘Qi’ onvertaald te laten en proberen te begrijpen wat er mee bedoeld wordt.


Qi is overal om ons heen en in onszelf aanwezig. Alles in het universum is opgebouwd en bestaat uit Qi. Alles is energie en vanuit deze energie ontstaat alles. Alles komt voort uit Qi en gaat weer op in Qi. Zonder Qi is er geen leven. Het is de onzichtbare meester achter alle zichtbare vormen. Het is de bouwsteen, de basis en de bron voor al het leven.

Maar Qi is meer dan alleen energie. Het bestaat uit drie elementen, namelijk materie, energie en informatie.

Door de interactie van deze drie elementen kan Qi transformeren en kan er verandering optreden, zoals het verdichten van Qi tot vorm of andersom. Informatie is een belangrijke schakel in dit veranderingsproces en bepaald hoe energie en materie in elkaar transformeren.


We kunnen Qi ook nog vanuit een andere invalshoek bekijken: Alles in het universum bestaat uit trillingen en vibreert.

Energie is ook trilling en vibratie. Zelf ben je ook een energetische (trilling) en vibreer je op je eigen specifieke trillingsfrequentie. Onze zintuigen zetten ons voortdurend op het verkeerde been, doordat zij ons de werkelijkheid tonen als fysieke vormen (materie), die een slecht een grove en onvolledige interpretatie van de werkelijkheid zijn. Dichte materie blijkt meer leeg te zijn dan ondoordringbaar. Als we verder doordringen in de wereld van de kleine deeltjes en de bouwstenen van het universum steeds verder ontleedt van moleculen naar atomen, neutronen  etc., dan blijkt de dichtheid zich steeds verder terug te trekken in ruimte, totdat zij zich volledig aan onze waarneming onttrekt. Het leidt ons naar leegte, door de Boeddhisten gezien als uiteindelijke werkelijkheid. Je komt uit bij datgene wat aan de basis staat van alles: pure energie of Qi. Wetenschappers ontdekten dat niet alleen de deeltjes (materie) bestaan uit energie, maar ook de ruimte daartussen vol zit met energie en noemden dat het 'zero point field', het absolute nulpunt waar nog steeds energie meetbaar is.

"De Qi circuleert in ons lichaam door energiebanen die we meridianen noemen.
Als de Qi stroom in het lichaam blokkeert, dan leidt dat tot klachten en ziekten
De kwaliteit van de Qi in ons lichaam bepaalt dus of we ons gezond of ziek voelen". 

Hoe voel jezelf deze 'energie' in je dagelijkse leven?

Energie is jouw staat van zijn. Jouw invloed die je hebt op je omgeving met jouw gedachten, jouw overtuigingen, jouw emoties, jouw houding, jouw gedrag, jouw liefde en levensvreugde, maar ook jouw angst en haat.

Al deze 'energieën', lees: 'jouw ervaringen', hebben invloed op je keuzes en je waarneming van jouw wereld.

Al deze energieën hebben een wederzijdse wisselwerking tussen jou en je omgeving.

Je kunt je dus afvragen waar jouw gedachten en gevoelens vandaan komen. Zijn deze gedachten en gevoelens wel van jou? Waar komen ze vandaan? Misschien heb je ongemerkt deze gedachten en gevoelens ergens opgepikt?


Je voelt je ook het prettigst bij mensen met dezelfde interesses en overtuigingen. Intuïtief herken je mensen met een gelijke achtergrond of interesses als de jouwe. Je 'voelt' dus de energie van die andere persoon.

Een ander voorbeeld: je zit in de bus, een vreemde komt naast je zitten en je stapt het liefst de volgende halte uit. Je kent de persoon naast je niet, maar hij/zij 'voelt' niet fijn. Andersom kan natuurlijk ook.

Een vreemde komt naast je zitten en het voelt ineens heel fijn, of heel rustig, gewoon chill. 

 

Als je openstaat om de energie van een ander te voelen, kun je veel leren over jezelf, over wie je bent en hoe je in het leven staat. Wat je denkt, ben je en wat je bent trek je ook aan.

Ben je van huis uit altijd positief, dan heb je vast ervaren dat je heel erg moe wordt als mensen om je heen klagen, mopperen of (ver)oordelen. Laat me raden... je probeert vast dit soort mensen te vermijden.

Ben je echter een zwartkijker, denk je altijd eerst negatief of zie je altijd beren op de weg, dan word je waarschijnlijk hondsmoe van opgewekte, vrolijke, blije, stuiterende altijd maar positieve mensen.

 

Je kunt je ook voorstellend dat je je eigen gedachten, dus je energie niveau, omlaag kunnen brengen.

We kennen ze als de stemmetjes in ons hoofd.

De spreekwoordelijke engel op je ene schouder en de duivel op je andere schouder.

Je innerlijke criticus of jouw innerlijke controlfreak.

Deze innerlijke discussies in je hoofd brengen vaak onzekerheid, twijfel, tweestrijd, etc. Op dat moment wordt het steeds moeilijker om je eigen keuzes te maken, om écht jezelf te zijn en je eigen richting te bepalen.

 

Iedere cel van jouw lichaam heeft een eigen geheugen. Ervaringen uit je kindertijd of vorige levens zitten als herinnering opgeslagen in je lichaamscellen en je energieveld. Zitten hier onverwerkte stukken bij, dan kan dit je belemmeren om echt te kiezen voor een mooi leven in liefde, geluk en overvloed. Doordat je deze oude patronen van pijn of angst of onmacht steeds maar blijft herhalen, is het niet mogelijk om de verbinding met jezelf aan te gaan.

Anders verwoord: Als je je niet veilig voelt om jezelf te zijn of als je iets traumatisch hebt meegemaakt, volgt er direct een reactie van je energiesysteem en ga je in de bescherm-modus.

Dit uit zich door je in te houden, je aan te passen, je laat je ware 'ik' niet werkelijk zien. Het resultaat is dat je de verbinding met je eigen 'ik' kwijt raakt, je controlfreak gedrag laat zien of erger, hier op aarde niet meer wilt zijn.


Wat er dan ontstaat is eigelijk stress. Je komt in de Freeze Fight Flight modus, ofwel, je gaat in de overlevingsstand.

Hierdoor ontstaan blokkades in jezelf, die jou hinderen om je eigen leven te leiden en werkelijk jezelf te zijn. Door de wet van aantrekkingskracht is er dan ook nog vaak een wisselwerking met de omgeving en krijg je dezelfde lading terug die je uitstraalt en trek je ook nog eens situaties aan die bevestigen dat het leven k*t is.

Angst is verlammend, je voelt je onmacht, je krijgt behoefte aan controle, zodat je je veilig kan voelen.

Maar laat ik je één ding zeggen: Het is absoluut niet de bedoeling dat jij in angst leeft, maar dat je in liefde leeft.

Dus in verbinding met jezelf, gelukkig in het leven staat, je levensenergie vrij kan stromen en dat het leven je brengt wat jij je wenst in dit leven.


Door je energieveld 'schoon' te maken met een energetische behandeling, zorg je ervoor dat je weer meer helderheid hebt, meer verbinding voelt met de aarde en je beter geaard bent in je eigen energie.


En dat is nou wat we energiewerk of energetische therapie noemen.

Hoe werkt energiewerk dan? 

Door 'verbinding' met iemand te maken, lees dit als 'aan iemand denken', kun je voelen en ervaren wat er bij de ander op dat moment leeft. Hoe bewuster je dat doet, hoe meer er voelbaar is. Als je dit met een compassievol hart doet, kan de spanning bij de ander afvloeien. Door er gewoonweg voor de ander te 'zijn', zonder oordeel, zonder analyse, zonder angst en zonder persoonlijk te maken van wat je voelt, kan de spanning via jou bij de ander afvloeien.

Een onwijs simpel en magisch fenomeen wat eigenlijk iedereen kan, maar helaas hebben we dat (bijna) allemaal niet thuis geleerd en ook niet op school. 

Aan de ene kant is dit heel erg simpel maar aan de andere kant hangt het af van jouw compassievolle hart of je lichaam dat wat je voelt ook kan 'verwerken'. Laat je je overspoelen door de gevoelens van anderen te absorberen en dat wat je voelt ook nog eens persoonlijk maakt, dan ben je aan het einde van de dag moe, uitgeput of je hebt hoofdpijn.

Echter kun je dit wel leren door te naar je lichaam te luisteren, veel te 'doen', uit je comfortzone gaan en daarnaast ook op tijd je rust te pakken. 

Ik leer je weer bewust te worden van de energetische processen die er altijd tussen mensen en ruimtes zijn en ik leer je hoe je dit zelf kunt reguleren. 

"Qi is het fundament en de bouwsteen van lichaam en geest,
Qi blokkades zijn de oorzaak van alle ziekten en klachten,
Onze energiehuishouding is daarom bepalend voor de gezondheid van lichaam en geest."

Energie, aura, hooggevoelig

Veel hooggevoelige mensen kunnen energetische waarden waarnemen,  zoals een aura.

Een aura is niets meer of minder dan het energetisch veld dat om ieder lichaam (zowel van mensen, dieren, planten als ogenschijnlijk levenloze dingen) heen zit.

Echter is dit onzichtbare energetische lichaam wel waar te nemen.

Want waarnemen is meer dan zien. Dit is ook voelen, horen, ruiken en proeven. Aangezien energie altijd in beweging is, kun je dit in je lichaam heel goed voelen. Zo is je hartslag en je ademhaling allemaal energie.


Als je dus energetisch uit balans bent, kun je dat ook voelen. Dit kan zich uiten in pijn (fysiek), je verdrietig voelen (emotioneel) piekergedrag (mentaal). Soms kom je zelf weer in balans, maar soms heb je daar wat hulp bij nodig in de vorm van energetische therapie. 

Je bent méér dan alleen het lichaam dat je ziet wanneer je in de spiegel kijkt

Vanuit een holistische (allesomvattende) visie gezien, besta je uit een fysiek deel, een emotioneel deel, een mentaal deel en een spiritueel deel. Je bent dus een energetisch geheel. Ik zal ze hieronder wat nader toelichten.


Je fysieke lichaam

Het lichaam voert veel taken uit zoals de opname van energie, het uitscheiden van afvalstoffen en bewegen.  Je fysieke lichaam omvat alles wat zich binnen jouw lijf bevindt; je skelet, je spierstelsel, je zenuwstelsel, organen, etc.

 

Je emotionele lichaam

Emoties zijn energieën die in organen worden gemaakt. Emoties zijn de waarneembare uitingen van je gevoel. Gevoel is niet altijd zichtbaar voor andere mensen. Je kunt emoties in het fysieke lichaam ervaren. Emoties zijn te ervaren in de hartstreek of juist in je buik. Emoties hebben vaak effect op het fysieke lichaam. Denk daarbij aan buikpijn of pijn in je hart. Er zijn positieve emoties zoals harmonie, vrede, rust en openheid en er zijn negatieve emoties zoals boosheid, irritatie en angst. Wanneer je emotionele lichaam in balans is, dan is er alleen ruimte voor positieve emoties.


Je mentale lichaam

Dit zijn je gedachten en je overtuigingen die in je lichaam werken als apps of computerprogramma’s. Deze apps of programma’s hebben invloed op je keuzes en je handelingen. Volgens de geleerden hebben we per dag wel veertig- tot zestigduizend gedachten. Dit is een onuitputtelijke bron die steeds maar door gaat. Als je mentale lichaam in balans is, heb je positieve gedachten en overtuigingen en deze hebben een ondersteunende werking. Heb je negatieve gedachten, dan hebben deze een belemmerende werking in je leven.

 

Je spirituele lichaam

Dit spirituele deel gaat over wie je bent en wat je wilt in het leven. Jouw verbondenheid, je openheid en je ongeconditioneerde liefde. Je bent spiritueel in balans als je energiek, wijs en nederig bent. Een type mens die anderen helpt om verantwoordelijkheid te nemen in het leven. Ben je spiritueel uit balans , dan heb je geen of weinig verbinding met iets dat groter dan jezelf. Spirituele balans is het beste te bereiken door te mediteren. Elke dag 20 minuten mediteren kan een enorm verschil uitmaken. Tevens geldt dat er ook balans kan ontstaan op de andere niveaus.

New Paradigm MDT (Shamballa MDH)

Als de energie in je lichaam goed stroomt, voel je je (over het algemeen) fit en gezond. Een energiebehandeling ofwel energetische behandeling werkt ontspannend, ontgiftend en pijnstillend. Het voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe. Allerlei oorzaken, zowel fysiek, emotioneel, als mentaal kunnen ervoor zorgen dat de energie in zijn geheel stagneert of op bepaalde plekken niet goed doorstroomt. Denk maar eens aan koude voeten, hoofdpijn of vermoeidheid.

null

Healing... hoe gaat dat dan? 

Bij healing wordt er met de Qi van het universum gewerkt. Het werken met deze externe Qi is krachtiger, eenvoudiger en effectiever want deze Qi uit het universum is rijker, fijner en zuiverder dan onze eigen Qi. Ook is deze manier veiliger, omdat je eigen Qi conditie niet wordt aangetast en uitgeput. Bovendien wordt, als je iemand anders Healing geeft, tegelijkertijd je eigen Qi en gezondheid verbeterd. Door Qi naar anderen te sturen verversen je namelijk tegelijkertijd ook je eigen Qi en verbeteren je je vaardigheid om Qi in beweging te zetten en te beheersen. Door gebruik te maken van deze onuitputtelijke bron van energie hoeft er geen Qi van de Healer gebruikt en verbruikt  te worden.

Healing technieken
Je kunt je handen gebruiken zonder het lichaam aan te raken. Dat kunnen open-sluit bewegingen in allerlei richtingen zijn, maar ook cirkelbewegingen, snelle en langzame bewegingen en Mudra’s. Er zijn allerlei mogelijkheden en technieken die flexibel en creatief gebruikt kunnen worden afhankelijk van de behoeften, wensen en kunde.

Meestal hoeft het lichaam niet worden aangeraakt, echter kan het soms fijn om om aangeraakt te worden door bijvoorbeeld op bepaalde lichaamsdelen met de handen te tappen of vibreren of gewoon een hand op de rug te leggen.


Een andere manier is iemand op afstand healen door aan die persoon te denken en goede informatie te sturen met de geest. Onze geest heeft namelijk geen grenzen en kan tijd en ruimte overschrijden.

Succes factoren Healing
De belangrijkste drijfkracht en succesfactor van Healing is altijd de geest. Als deze kalm, sterk, helder, stabiel, open en gefocust is, dan kunnen er grote resultaten behaald worden. De geest is in staat alle lagen in het lichaam te penetreren en Qi te transformeren. Een andere belangrijke voorwaarde in Healing is het hebben van vertrouwen in je eigen zelfhelende potenties en vertrouwen. Ook bij externe Healing is het belangrijk dat de cliënt vertrouwen heeft in de Healer en open staat voor genezing. Zo kan er met Healing veel meer bereikt worden dan normaliter voor mogelijk wordt gehouden, zoals een versneld genezingsproces van gebroken botten, het lichaam verjongen, een versneld verlies van lichaamsgewicht, het loslaten van onbewuste ballast, zowel fysiek als emotioneel, mentaal, spiritueel, etc.

Nazorg Healing
Als Healing heeft plaatsgevonden in het lichaam dan is het belangrijk om bewust te zijn van de plaatsgevonden transformaties.  Ook is het werken aan het het behouden van een goede Lifestyle belangrijk. Denk aan gezonde voeding en gedrags- en denkpatronen. Dit alles speelt een belangrijke rol in het behouden van een goede gezondheid en geestelijke gesteldheid. Bij een ongezonde levensstijl (Lifestyle) is de kans groot dat klachten weer terugkomen en men weer terug bij af is. Door de oefeningen te doen die ik je meegeef na de sessies ben je in staat om je eigen healer te zijn en te blijven.

Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing), heet nu


New Paradigm MDT (Multi Dimensional Transformation)

In augustus 2012 veranderde de naam Shamballa Multi Dimensional Healing naar New Paradigm MDT.

Een paradigma verwijst naar de structuur van concepten, ideeën, overtuigingen en naar de manier waarop we naar onszelf, het leven en de maatschappij kijken.

Met New Paradigm zeggen we dat we ons vrijmaken van oude patronen en vastgeroeste, opgelegde ideeën.

De term ’Healing’ werd ook vervangen door ’Transformation’.  

De energie-methode heeft naast het faciliteren van heling immers een grote impact op je persoonlijke bewustzijnsgroei.


New Paradigm MDT is veel meer een levensfilosofie, een methode die je ondersteunt om in balans te komen, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.


De essentie van New Paradigm Multi-Dimensionale Transformatie is liefde zonder voorwaarden en respect voor alle levensvormen. We erkennen de goddelijke energie die het hele universum met alle levensvormen heeft geschapen en dat we een intrinsiek onderdeel zijn van diezelfde schepping.

Reiki en Shamballa: Beide is energie en toch zijn ze niet hetzelfde

Reiki is de Japanse term voor universele levensenergie. Reiki werd samengesteld door de Japanse boeddhistische monnik, Dr. Usui, uit oude symbolen die hij in Sanskrietteksten vond, afgerond met enkele boeddhistische symbolen. Reiki was waar mensen in het begin van de 20e eeuw klaar voor waren, en het blijft een prachtige liefdevolle helende energie.

We zijn nu klaar voor zoveel meer!


De energieën van Shamballa MDH, nu hernoemd naar New Paradigm MDT groeien en breiden samen met de aarde uit, hun trillingen stijgen samen met die van haar.

De niet-Atlantische symbolen van Reiki groeien niet, maar blijven in hun oude vibratie, die destijds zeer geavanceerd was maar tegenwoordig is overtroffen. We zijn klaar om verder te gaan, met dankbaarheid.

Dit wil niet zeggen dat Reiki-energieën niet langer werken, of dat er enige twijfel over het Reiki-systeem wordt geworpen, absoluut niet.

Maar Reiki is niet het New Paradigm MDT en het New Paradigm MDT is geen Reiki.


New Paradigm (Shamballa) gaat verder, dieper. 

De energie waarmee gewerkt wordt is helende levensenergie afkomstig van het alleraardse tot en met het hoogst Goddelijke. New Paradigm (Shamballa) Healing is net als Reiki een manier van energie doorgeven.

Anders dan bij Reiki is deze energie krachtiger.


New Paradigm (Shamballa) werkt Multi Dimensionaal, wat een genezingsproces doet versnellen. New Paradigm (Shamballa) is een krachtigere vorm van healing. De New Paradigm (Shamballa) energie is vele malen sterker dan de Reiki energie.

Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en New Paradigm (Shamballa) met een 5000 Watt lamp.

New Paradigm MDT (Shamballa MDH)

Geregistreerd

Sinds 17 juni 2007 sta ik geregistreerd bij de Shamballa Foundation for MDH als gecertificeerd Shamballa-MD Healer. Inmiddels heeft de Foundation een naamswijziging gehad en heet nu New Paradigm MDT. 

Heel jezelf met de energetische etherische olie van De Groene Linde

Mijn energiewerk voor jou

energetische huisreiniging

Energetische huisreiniging

Space clearing

Energetische reiniging van je huis en erf

Energetische reiniging van de vaste huisbewoners

energetische bedrijfsreiniging

Energetische bedrijfsreiniging

Space clearing
Energetische reiniging van de bedrijfsruimte(n)

Energetische reiniging van de vaste werknemers

joyful wednesday

Persoonlijke energetische reiniging

Persoonlijke clearing

Joyful Wednesday

Een maand lang wekelijks iedere woensdag een persoonlijke energetische reiniging op afstand.

Groene Linde etherische olie

Energetische etherische olie

Zuivere energetische etherische olie in een roll-on flesje.

Je kunt de olie met de geurfrequentie rollen op je pols of achter in je nek, of op een tissue. Zo heb je de geur altijd bij je.

Ook is het bij je dragen van het flesje al helend door de geurfrequentie. 

Uitleg over mijn andere methodes

energetische hypnotherapie groningen

Hypnotherapie

Een methode die op een super snelle manier problemen, belemmerend gedrag en belemmerende overtuigingen bij jou kan doen veranderen.
touch of matrix bij joyful you

Touch of Matrix 

Een bewustzijnsmethode waarbij je lichaam zowel letterlijk als figuurlijk in beweging komt. Open het veld van mogelijkheden en dan is het tijd voor de reset!
PSYCH-K®

PSYCH-K®

Met een PSYCH-K® Balans (de naam van een PSYCH-K® oefening)  overschrijf je verouderde overtuigingen op onderbewust niveau. 
wandelcoaching groningen

Wandelcoaching

Het ontspannende, ontstressende effect van wandelen in de natuur in combinatie met therapie, maakt het bijzonder en effectiever.