be you - joyful you

Joyful Non-smoker

gevangen in de verslaving

Herken je jezelf in onderstaande zinnen? 

Ik ben bang om ziek van de sigaretten te worden

Ik kan geen dag zonder sigaret

Ik geef het slechte voorbeeld aan mijn kinderen

Ik voel op me neergekeken als ik buiten sta te roken

Het roken kost me klauwen met geld

Mijn kleren, mijn adem en handen stinken naar rook

Ik ben afhankelijk van iets dat mij niets geeft en alles afpakt

Ik ben vreselijk aan het hoesten

Ik wil zwanger worden maar ik kan niet stoppen met roken


De angst die je voelt:

“Is dit het eerste teken dat er iets ernstigers aan de hand is?

Hoe lang wil ik wachten voordat ik naar een dokter ga?

Hoe lang blijf ik nog roken?"

Waarom jij wel kunt stoppen met roken

Het gaat vooral om de koppelingen die je door de jaren heen gemaakt hebt, waardoor je die sigaret denkt nodig te hebben.

Omdat het zo lekker is na het eten of bij een glaasje wijn of bij een biertje. Of gewoon omdat je even flink gestrest bent.

Je hebt er onbewust een soort beloningssysteem aan gekoppeld en jezelf als het ware gehypnotiseerd.

 

Deze koppelingen van gewoontes+sigaret zorgen ervoor dat je in dat programma blijft hangen. Noem het een onhandig programmaatje op je harde schijf en maakt stoppen met je ‘bewuste’ deel lastig. Er blijven verlangens en behoeftes en je hebt last van ontwenning. Stoppen met je ‘bewuste’ deel maakt je een ex-roker. Het rookprogramma staat nog op je harde schijf en belemmert jou om definitief te kunnen stoppen met roken. Hypnose kan helpen om dit programma te verwijderen, waardoor je weer teruggaat naar je oorspronkelijke staat; een niet-roker.
13 tips om te stoppen met roken

Je bent gehypnotiseerd door te geloven dat stoppen met roken moeilijk is en je ervaring uit het verleden heeft ervoor gezorgd dit is bevestigd en nu geloof je dat het moeilijk is.

Je geest is heel krachtig en als jij gelooft dat iets waar is, dan gaat je geest ernaar handelen om je te bewijzen dat je gelijk hebt. 

Waar JIJ in gaat geloven, is helemaal JOUW keuze. 

Het enige is dat je soms een hypnotiseur nodig hebt, om je uit je eigen hypnose te halen. 

Wat levert stoppen met roken je eigenlijk op? 

Stoppen met roken levert onmiddellijk voordelen voor je lichaam op:

 • Na een dag is de koolmonoxide uit je lichaam. Je bloed kan weer makkelijker zuurstof vervoeren. Heb je astma dan merk je dit meteen.
 • Na een dag beginnen de longen met de grote opruiming. Teer, slijm en stof worden verwijderd.
 • Na twee dagen is de nicotine uit je lichaam.
 • Na twee dagen is je smaak en reukvermogen al sterk verbeterd.
 • Na een paar dagen gaat het ademhalen al makkelijker en krijg je meer energie.
 • Na twee weken word je duidelijk fitter.
 • Na enkele weken gaat je huid er al beter uitzien. De doorbloeding neemt toe en de grauwe kleur neemt af. Ook ga je lekkerder ruiken.
 • Na twee tot zes weken zijn de effecten al zichtbaar voor tanden en tandvlees. Je mondgezondheid verslechtert niet verder.
 • Na twee tot twaalf weken verbetert de bloedcirculatie in het lichaam.

 • Na 3 maanden tot 9 maanden verminderen klachten als hoesten en benauwdheid. De longfunctie verbetert. Ook je stem wordt beter.

 • Na 3 tot 4 jaar is het risico om een hartinfarct te krijgen even groot als bij niet rokers.

 • Na tien jaar is de kans op longkanker bijna gehalveerd ten opzichte van iemand die is blijven roken.

Maar stoppen met roken levert je bij mij nog veel meer op.

 • Je ervaart weer plezier in je leven waarin de dagelijkse stress minder aanwezig is.
 • Je houdt weer écht van jezelf.
 • Je voelt weer rust in je hoofd en in je lijf en je kunt met je emoties omgaan.
 • Je staat bewust in het leven, bent je bewust van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen, kunt opkomen voor jezelf en eindelijk 'Nee' zeggen.
 • Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
 • Je voelt de energie weer in je lichaam stromen en je voelt je weer vrij zonder sigaretten
Gerrit

Wat een ervaring om na ruim 49 jaar roken na een sessie bij Judith als niet-roker weg te rijden uit Beijum!

Dat was in april 2019, het is nu november 2020! Nooit een moment meer trek gehad. Alles smaakt beter, wat een vrijheid om niet meer te moeten...

Geweldig hoe Judith zich voorbereid heeft en geweldig ontspannen om de hypnose te ondergaan, het was als een ontdekkingsreis in mijn eigen onderbewustzijn.
Bedankt Judith!

Dit is niet het standaard 'stoppen met roken programma' wat elders wordt aangeboden. 

Mijn programma omvat 2 sessies live inclusief de reset sessie, een motivatie audio, heerlijke hypnose audio's voor extra ondersteuning, handige oefeningen en een hoop handvatten voor gezonde alternatieven. 

Laat je 2 dagen achtereen onderdompelen in een fantastische reis naar je onderbewuste helemaal toegespitst op jouw eigen persoonlijke ‘stukje’. Een reset van je energetische systeem, loslaten van wat jou nou werkelijk aanstuurt om te roken, loslaten van oude patronen, mindblowing inzichten die jouw onderbewuste echt overtuigen dat het beter is om niet meer te roken.

Dit is allemaal voor jou om na de live sessies jezelf te begeleiden naar jouw blije rookvrije leven.

Maar er verandert voor jou nog veel meer. Ik ben ervan overtuigd dat jij na mijn sessies, binnen een paar weken tijd, positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust te ervaart, jij gelukkig en blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen en je weer vrij voelt.


 • Mijn investering: 100% passie, 100% motivatie en 100% inzet.
 • Jouw investering: 100% motivatie

Dus wacht niet langer. Samen gaan we het gewoon doen!

Mijn 'stoppen met roken' programma

Ben jij er klaar voor (of er juist klaar mee?)

Lukt het je niet op eigen kracht? Ik begeleid je graag om te stoppen met roken.

Voel jij die volle 'JA' om dit pad met mij te gaan bewandelen?

In 2 dagen tijd bewandelen wij dit pad om jou terug te brengen naar een niet-roker.

200% toegevoegde waarde: totale waarde van dit programma 1.299,-

Jouw investering voor dit programma € 599,- 


Advies om afspraken in te plannen:

Sessie 1: Joyful Non-Smoker

Sessie 2: Joyful Non Smoker (de dag na sessie 1)

mindpower joyful non-smoker
En het stopt niet na de sessies bij Joyful You.


Thuis kun je jezelf verder begeleiden met Mindpower by Joyful You.


Gebruik de oefeningen, luister naar de hypno-meditaties om alle veranderingen die met de sessies gemaakt zijn te bekrachtigen en te ondersteunen.

Wat ervaringsverhalen...

Hoe lekker is het in de zomer, heerlijk in de tuin in het zonnetje, kopje koffie, biertje, wijntje, sigaretje erbij. Want dat is zo gezellig. Maar dan komt de herfst en de winter er weer aan.

Binnen roken doe je niet want je wilt niet dat je kinderen mee roken. Waarom eigenlijk niet? 

Is roken slecht dan? uhh... ja. Waarom doe je het dan zelf? uhh... tja...

En dan sta je weer buiten in de regen, strak tegen de gevel aan om je sigaretje weg te lurken. 

Je gezin zit gezellig binnen en jij staat weer buiten omdat je zo nodig moet roken. Je ziet een van je kinderen alweer hoofdschuddend naar je kijken. 

De herfst is vooral meer nat dan droog. Kouder wordt het ook al. Eigenlijk is het knap ongezellig zo buiten in de kou en in de regen. Eenmaal weer binnen regent het klachten van de kinderen. "Je stinkt! Bah! Ga uit mijn buurt". 

Een gezellige knuffel met je kind zit er dan ook niet in. 

Dan vraag je je toch eens af waarom je het eigenlijk nog doet. Het kost bakken met geld, het kost je gezondheid, je kinderen vinden je stinken en de gezelligheid is meer binnen dan buiten. Daarnaast hoop je toch eigenlijk ook dat je ooit je kleinkinderen kunt zien opgroeien. 

Hoe meer ik er over na ging denken, hoe meer het me ging tegen staan. Er moest gewoon een eind aan komen.

De hypnose heeft goed zijn werk gedaan. De mindset was om. Dan komt er ook een periode van genieten. 

Hoe lekker is het dat je heerlijk knus op de bank zit en het regent buiten pijpenstelen en jij hoeft er niet uit. 

Je smaak en je reuk komt weer terug. En ergens komt er ook rust. De rusteloosheid is weg. Er is weer tijd voor leuke dingen. 

Er weer geld voor leuke dingen. Een goed boek. Een goeie film. Knutselen met de kinderen. Knuffelen met de kinderen. 

Lang vervlogen hobby's krijgen weer aandacht. Het is gewoon weer gezellig.

Geloof het of niet... het werkt!!

😊 ik ben verrukt dat ik voortaan als niet roker door het leven mag gaan na jaren en jaren van nicotine verslaving 😔

De hypnose deed haar werk en voila...1 niet-roker!

Zonder nare afkick verschijnselen of extreme chagrijnigheid!

Na ruim 18 jaar gerookt te hebben en talloze pogingen gedaan te hebben om te stoppen met roken kwam ik Judith van Royen tegen via een advertentie op Facebook. Haar persoonlijke verhaal om te stoppen met roken sprak me aan en ik ben meer informatie gaan inwinnen over de hypnose methode om daadwerkelijk voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn nicotine verslaving. Na haar hele verhaal gelezen te hebben heb ik me, ietwat sceptisch maar vastberaden, aangemeld via haar website joyfulyou.nl.

Zeer vlot na de aanmelding kwam een persoonlijke e-mail en daarna volgde een telefoongesprek met Judith zelf. Vastberaden maakte ik een afspraak voor de hypnose sessie. En na het invullen van een aantal persoonlijke vragen was daar de dag dat ik voorgoed zou stoppen met roken. 's Ochtends twijfelde ik of ik zou roken en heb dit wel gedaan. Ik was op tijd bij Judith en nam plaats in een bijzonder ontspannen wachtruimte waar ik een meer dan lief konijn mocht aaien. Toen Judith me kwam halen voor de hypnose sessie was ik volledig ontspannen maar had nog immer een wat sceptische kijk op hypnose. Maar na de hypnose voelde ik me zo ongelooflijk ontspannen en was ik in de volle overtuiging dat ik een niet roker was. Na een heerlijk kopje thee verliet ik via de wachtruimte Judith haar praktijk en toen ik buiten stond en in mijn jaszak voelde vond ik daar een pakje sigaretten die ik zonder nadenken in haar container heb gekiept (met aansteker en al geloof ik, excuses daarvoor)

En nu ik terugkijk op mijn rokende leven ben ik zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn zoals Judith. Zij heeft letterlijk mijn leven veranderd en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor blijven! Wat een heerlijkheid om nooit meer in de pisregen te hoeven staan omdat ik móet roken, of nooit meer naar buiten te hoeven gaan tijdens een gezellig feestje, of nooit meer die vieze stink vingers of die malle nicotine adem! Geloof mij...het is een verademing!

En om je even in de realiteit te zetten: 

Demonstratie van niet-rokerslong vs rokerslong

Schokkend? 

Niet goed, geld terug garantie geef ik niet.

Ik wil je namelijk niet in de verleiding brengen dat je weer gaat roken. 

En wie ben ik dan...

Ik ben Judith van Royen-Ottes, energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, leefstijl en burn-out coach.

Ik ben anders, humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen. Want ik hou van trance, dus van hypnose en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Sommigen vinden hypnose nog best wel spannend. 

Je zou eens moeten weten hóé lekker het is om in trance te zijn ...

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook wat terug van jou. 

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

Ik doe het anders dan anderen, heel liefdevol, met veel humor maar ook confronterend.

Na mijn sessies ervaar je een verbazingwekkende verandering in jouw voelen, doen en denken, zodat je je verleden achter je kan laten en je blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kan gaan.

Ben jij klaar met het roken? Waar wacht je dan op?

Samen gaan we het gewoon doen.

Boek dan gelijk de sessies.

Weet je niet precies of dit voor jou het beste pad is? 

Vraag dan gerust om een vrijblijvend gesprek.

Ik vertel je met alle liefde meer hierover.