arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Over mij

Passie

Mensen helpen. Mensen blij maken.

Mensen aandacht geven.

Coachen, verzorgen, pamperen. 

Jou laten ervaren wat het is om weer écht blij te zijn met jezelf en gelukkig de wereld weer instapt ."

Visie

Joyful You staat voor Beauty van binnen en van buiten.

Aandacht voor jou en je laten onthaasten in deze drukke maatschappij. 

‘Balance for body and mind’

Missie

Ik wil dat jij weer blij bent met jezelf.

Mooi van hoofd tot teen. 

En dat is precies wat ik jou wil geven met mijn behandelingen.

Ik wil dat jij weer blij en gelukkig door het leven gaat. 

Word de beste versie van jezelf !

Balans

Balans is ontzettend belangrijk. Balans in je werk, je prive, maar ook je lichamelijke en geestelijke balans. 

Bij mij kun je terecht voor balans van hoofd tot teen. 

Is je hoofd een chaos? Doe je dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt doen. Dan ben je van harte welkom en help ik je graag om weer in balans te komen. Met hypnotherapie kan ik je helpen met verschillende problemen zoals stress en burn-out, zelfvertrouwen, roken, overgewicht, angsten, fobieën, nagelbijten, stotteren, allergieën en hooikoorts, .


Bij Joyful You krijg je daarom ook niet een standaard pedicure behandeling.

Bij Joyful You ligt de nadruk meer op jou als totale mens. Je krijgt dan ook een pedicure voor body & mind.

Een behandeling die je voeten en huid in optimale conditie brengt en je een totale ontspanning geeft van zowel lichaam als geest. 

Naast de pedicure behandeling krijg je een intuïtieve energetische (lymfe) voetmassage gecombineerd met energetische etherische oliën. Energetische massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

De energiebanen (meridianen) in je lichaam, sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen.

Daarnaast hebben zij een grote invloed op onze emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in je lichaam beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten.


Ik wil jou met mijn behandelingen laten voelen dat een pedicure méér kan zijn dan alleen voetverzorging. Je voeten zijn de spiegels van je ziel. Ze vertellen jou veel over hoe jij je voelt. Op de een of andere manier komt ‘dat’ ook regelmatig boven water op het moment dat ik aan de voeten zit. Dit maakt mijn werk mooi en bijzonder en geeft heel veel voldoening. 

Jouw hypnotherapeut en pedicure

Judith van Royen


Ik en mijn werk

Ik ben Judith van Royen.

Holistisch leven en werken is voor mij een levensovertuiging.

Als Natuurgericht Vaktherapeut werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes

De holistische visie gaat er van uit dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Het één oefent invloed uit op het andere. Lichaam en geest wordt gezien als één geheel.

Alles heeft invloed op onze energie huishouding: de planeten, de zonneactiviteit, ons eet- en leefgedrag, woon- en werkomgeving, gedachten, elektrosmog enzovoort.


We hebben een zichtbaar en onzichtbaar netwerk en energieveld waar fijne levensenergie doorheen stroomt, die ervoor zorgt dat we ons vitaal en helder voelen.


Door straling, overbelasting en verstoring van ons systeem door verkeerde voeding in combinatie met stress kunnen we uit balans raken. Bij gezonde personen zijn alle elementen in balans, zijn er geen klachten en kan de (levens)energie vrij stromen. Je zit dan “goed in je vel”.

In de tijd die jij bij mij bent, gun je jezelf even alle tijd voor jou. Een moment van ontspanning, stress afbouwen, genieten van de behandeling en een fijn gesprek.

Meer over mij

Uiteraard zijn mijn man en mijn beide meiden mijn grote liefde. Sinds 2013 heb ik er echter een grote liefde bij en dat is onze lieve Labradoodle. Ik geniet van de heerlijke wandelingen met Mailo in het natuurgebied Kardinge, maar vooral ook in de vakanties in de bergen. Mailo is ons zonnetje in huis en mijn grote vriend. Trimmen doe ik hem zelf. Daar heb ik een cursus voor gevolgd, zodat hij er altijd super ‘cute’ uitziet.

Labradoodle Mailo

Zwitserland

En tot slot nog een hele grote liefde: de bergen.

Van alle bergen heb ik één favoriet vast plekje in Zwitserland. Een heel klein dorpje in Graubünden. 

Op ruim 1400 meter met uitzicht over de bergen en het dal. Daar geniet ik van de stilte, de rust, de natuur, de pure schoonheid. Daar voel ik me echt thuis.

Verder hou ik van fotograferen, lezen, nieuwe dingen leren, houtsnijwerk, auto’s, creatief bezig zijn en werken aan mijn website.

De weg naar mijn passie

Ik ben begonnen met de secretaresse opleiding. Na de stage in het tweede jaar was ik er helemaal klaar mee. Dit was niet mijn ding. Derde jaar afgemaakt en diploma behaald. Dan een complete switch naar de MTS gemaakt. Mijn vader zat in de elektronica en dat boeide mij ook altijd. Tot mijn grote spijt ben ik in het tweede jaar gestrand op de wiskunde. Het lukte gewoon niet en ik kon het niet af maken.

Wel heb ik daar mijn geweldige lieve echtgenoot aan overgehouden.


Dan de grote twijfel… wat ga ik nu doen?

Aan het werk als secretaresse? Nee dat nooit.

Weer naar school? Ja dus.

Het werd accountmanagement. Een fantastisch leuk en leerzaam jaar bij Schoevers.


Mijn eerste baan

De combinatie van de secretaresse opleiding en het accountmanagement heeft mij toen een baan opgeleverd in de makelaardij als office manager.

Daar kon ik mijn organisatietalent met mijn commerciële talent goed kwijt. Ik heb daar ruim twaalf jaar met plezier gewerkt.


Verandering van baan

Toen kwam er weer iets heel nieuws op mijn pad.

Mijn vader maakte zich weer zelfstandig met een heel nieuw bedrijf. Zorg op afstand d.m.v. videocommunicatie. Een booming business bij de vergrijzing van onze maatschappij. Ik besloot mijn baan op te zeggen en per 1 januari 2006 was ik samen met mijn broertje de rechterhand van mijn vader. Wij werden klaar gestoomd om het bedrijf na 5 jaar over te nemen.

Helaas zorgde onze regering er voor dat het heel anders liep. De invoering van de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) gooide roet in het eten. De zorginstellingen hadden crisis en geen geld meer voor innovatie. Er volgden veel reorganisaties en faillissementen in de zorg.

Onze opdrachten lagen daardoor stil. Ons mooie bedrijf lag ineens stil. Hierdoor moesten wij in mei 2008 noodgedwongen de deuren sluiten.


Weer terug naar de makelaardij

Ik kon weer terug naar het makelaarskantoor, maar het was niet meer hetzelfde. Het mooie werk wat ik de jaren ervoor had was er niet meer.

De makelaardij was veranderd. Ook daar was de crisis voelbaar. Daarnaast had ik mogen ruiken aan de vrijheid van zelfstandig ondernemer zijn.

Het was niet meer mijn plek. Ik besloot om iets heel anders te gaan doen.


De ommezwaai

Ik heb al sinds mijn 25e een pedicure. Zij kwam voor het eerst bij mij omdat ik ging trouwen en ik mooie voeten moest hebben in mijn open schoenen.

Na deze eerste ervaring was mij 1 ding heel duidelijk: DIT ga ik nooit weer zelf doen!

Sindsdien komt zij trouw elke 6 weken bij mij om mijn voeten te behandelen en al die jaren dacht ik bij elke behandeling ” wat een leuk werk”. Maar toen dacht ik niet aan verandering. Wederom kwam mijn pedicure. En weer dacht ik “wat een leuk werk”. Die nacht droomde ik van mijn eigen pedicure praktijk.


Het besluit

De volgende ochtend op kantoor, haalde ik de krant uit de brievenbus en ging die eerst eens lezen onder het genot van een kop koffie. Krant lezen was trouwens streng verboden tijdens werktijd, maar de krant ‘riep’ mij. Ik herinner het mij nog goed. Rechtsboven op pagina 3 stond de advertentie van de pedicure opleiding met de open dagen. Dát was het! Dít was geen toeval. Dit kwam niet voor niets op mijn pad. Waarom zou ik niet eindelijk mijn ‘voetenpassie’ volgen?

Ik ben twee weken later naar de open dag geweest en ik was verkocht. Dít was wat ik wilde doen. Hiermee was mijn eerste passie geboren.


Weer naar school

Na een fijn gesprek met mijn werkgever kreeg ik mijn vrije dag op maandag om weer naar school te kunnen. Het was een druk jaar. De studie was zwaar, veel leerwerk, maar zo ontzettend interessant. Na een half jaar praktijkles greep ik een uitzonderlijke kans. Mijn praktijkdocent was gevallen en had een gebroken pols. Zij kon niet meer werken. Ik heb haar gevraagd haar te vervangen in haar praktijk. Deze mogelijkheid heb ik van haar gekregen.

Een geweldige periode waar ik veel heb geleerd. Ik heb hierdoor veel meer kunnen leren dan alleen op school. In deze zelfde periode heb ik ook mijn eigen website gemaakt en gelanceerd. De klanten stroomden binnen. Door de fantastische medewerking van mijn werkgever, mocht ik steeds minder dagen werken en kon ik mijn praktijk uitbreiden.


Op eigen ‘voeten’

Het werd uiteindelijk zo druk dat ik in februari 2011 mijn ontslag heb ingediend. Per 1 maart 2011 was ik helemaal zelfstandig. De eigen pedicure praktijk was een feit.

Ik ga nog elke dag met net zo veel plezier aan het werk als toen. Het geeft zoveel voldoening om écht iets voor mensen te kunnen betekenen.

Ik geniet elke dag van de blije gezichten van mijn klanten als ze na de behandeling hun voeten bekijken en voelen en blij verrast zijn met het resultaat.


Het blijven volgen van mijn intuïtie

Toch komen er nog steeds ‘toevallig’ dingen op mijn pad. Mijn jongste dochter was door gepest op school aardig depressief geworden. Ondanks hulp van kinderpsycholoog, EMDR en weerbaarheidstraining, kregen wij haar niet gelukkig. Mijn moeder adviseerde hypnotherapie. Eerst moest ik daar om lachen, maar nam het toch serieus en onderzocht de mogelijkheden op internet. De afspraak werd gemaakt. Na 1 enkele sessie had ik een andere dochter in huis. Van een depressief, stil en teruggetrokken meisje had ik nu weer mijn meisje terug. Ze is weer vrolijk, opgewekt, gezellig, knuffelig, behulpzaam, wil weer mee boodschappen doen, winkelen, op visite naar familie. Ik was ‘flabbergasted’.


En nog een nieuwe opleiding

Ik wilde alles over hypnose weten want het trok mij aan als een magneet. Dit wilde ik ook kunnen.

Er zijn zoveel cliënten die hun hart bij mij luchten, hun problemen en angsten uiten. Hen zou ik hiermee ook kunnen helpen.

In april 2016 heb ik de knoop doorgehakt. Na wat onderzoek heb ik mij opgegeven bij de beste opleider in Nederland. Het Nederlands Hypnose Instituut van Edwin Selij. Edwin Selij is bij vele mensen geweest en heeft vele mensen bestudeerd zoals Richard Bandler, John Grinder, Igor Ledochowski, Pieter Frijters, Remco Claassen, Ben tichelaar en Tony Robbins.


De masterclass

Met de masterclass Virtuele Maagband heb ik mijn tweede passie gevonden.

Hoe fijn is het om mensen nu eindelijk echt te kunnen helpen met hun strijd tegen het eten en het overgewicht. Mensen eindelijk te verlossen van alle issues die veroorzaakt hebben dat ze de controle kwijt zijn over hun eetgedrag en eetgewoontes.


De kers op de taart 

In 2019 heb ik besloten om toch nog maar weer eens in de schoolbanken te gaan zitten. Allereerst de psychosociale basiskennis. Deze is inmiddels 'in the pocket'. Daarna begonnen met de medische basiskennis die ik in het voorjaar van 2020 hoop te behalen.  

In januari 2020 ben ik tevens begonnen met de opleiding "Natuurvoedingsadviseur". Het onderwerp voeding heeft al sinds mijn puberteit mijn interesse. Niet omdat ik te dik was (eerder andersom), maar meer omdat ik het ontzettend intrigerend vind wat voeding met ons lijf doet. Een wens dus sinds lange jaren om ook hier een diploma in te behalen.


En nu?

Ik ga nog steeds naar de pedicure. Deze dag is gewoon een feestje. Daar geniet ik nog steeds van.

Dat is mijn momentje voor mijzelf.

Door de opleiding hypnotherapeut is er veel veranderd zowel privé als in mijn werk. Ik heb zoveel meer rust, balans en voel mee ook veel gelukkiger. Dit heeft ook zijn weerga in mijn gezin.

Nog steeds komen er nieuwe dingen op mijn pad zoals uitbreidingen, verbeteringen, cursussen en workshops.

Ik geniet van mijn honger naar meer leren. Ik ben nog lang niet klaar. Houd me dus in de gaten 😉

"Ik hoop dat ik jou ook eens mag ontmoeten, zodat ik óók jou kan laten ervaren wat het is om weer écht blij te zijn met jezelf en gelukkig de wereld weer instapt ."

Wat klanten van mij vinden

Vakkundig en enthousiaste pedicure

Ook bij je eerste bezoek voel je je prettig en welkom. Judith is enthousiast over haar vak, weet waarover ze praat en zorgt daarnaast voor een heerlijk uurtje ontspanning!

marianne

Marianne

Judith is een bron van inspiratie voor mij. Je zou mijn lifestylecoach genoemd moeten worden.

Joyful You is een heerlijke plek om tot jezelf te komen. Je krijgt er een warm onthaal, persoonlijk contact en een professionele behandeling in een huiselijke setting. Of het nu om mijn voeten gaat of om een hypnose sessie, ik ga altijd ontspannen en voldaan de deur weer uit.

Door

Door

Ze weet waar ze mee bezig is, altijd gezellig! En heerlijk zachte voetjes als ze klaar is.

Zeker een aanrader om heen te gaan.

Marion

Marion

Voor het eerst bij Joyful You geweest voor een goede en deskundige behandeling. Goede adviezen gekregen en voorzien van mooi gelakte nagels en een aardige attentie weer huiswaarts gekeerd. Judith is een deskundige spontane vrouw met een ruime belangstelling en een gezellige prater. Gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt. Deskundig. Weet waar ze over praat.

bianca

Bianca

Ik was bang om naar een pedicure te gaan, maar heb bij jou Judith het vertrouwen gekregen dat een voeten behandeling erg prettig is. Dank hiervoor. Ontspannen en hartelijke sfeer.

Ineke

Koekje erbij?