kies je pad

Waarom werken met Judith ?

Dat is bij mij niet uren over je problemen praten maar werken aan de oplossing

Hoe zou het zijn om weer écht van jezelf te houden, zodat jij licht, blij en vrij vol zelfvertrouwen en met innerlijke rust  jouw eigen pad kunt bewandelen?

van chaos naar innerlijke rust

Van chaos naar innerlijke rust

van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

van spanning naar ontspanning

Van spanning naar ontspanning

van denken naar voelen

Van denken naar weer voelen

Welk pad wil jij met mij bewandelen?

Terug naar jouw authentieke 'ik'

Je zit niet lekker in je vel, je voelt je niet zoals je je zou willen voelen

Joyful You​​​​​
Dan gaan we ervoor zorgen dat je meer rust in je hoofd en in je lijf gaat voelen, dat jij je meer ontspannen voelt, jij je meer bewust bent van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'. We gaan ervoor zorgen dat jij weer van jezelf houdt en je weer vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt bewandelen. 
afvallen met virtuele maagband

Je hebt al veel bereikt, maar je voelt het nog niet goed genoeg

Joyful Life

Ben je het zat om jezelf steeds te saboteren met allerlei belemmerend gedrag, belemmerende overtuigen, steeds weer terugkomende patronen?

Ben je op de een of andere manier regelmatig onzeker, twijfelt je vaker aan jezelf?

Voel je niet die oprechte trotsheid op jezelf en wie je bent?

Wil jij weer écht blij zijn met jezelf en dat doen wat jíj graag wilt doen? 

succesful and happy business

Wat is er mogelijk voor jou als je kunt leven en werken op jouw voorwaarden

Joyful Entrepreneur

Laat jij je business niet groeien omdat je jezelf klein houdt, niet durft, bang bent om te falen, bang bent voor de mening van anderen. Je niet anders dan anderen durft te zijn, of omdat je worstelt met allerlei belemmerend gedrag en belemmerende overtuigingen? 

Wil je wel in actie komen, maar op de een of andere manier dóé je het gewoon niet? 

Dompel jezelf onder in het Joyful Entrepreneur Premium Program, een buitengewoon, diep transformerend, persoonlijk programma speciaal voor leiders zoals CEO´s, directeuren, managers en ondernemers.

De mooiste en diepste emotie die we kunnen ervaren is de gewaarwording van het mystieke. Het is de kracht van alle ware wetenschap.

– Albert Einstein –

Meta
Mijn roer moest om........ , dit leven wilde ik niet langer.
Na wat rond gekeken te hebben op internet, sprak de site Joyful you en de behandelmethode mij heel erg aan. Bij het telefonisch kennismakingsgesprek met Judith voelde ik gelijk een klik...... Dit is wat ik wil.
Ik had nog nooit van hypnotherapie gehoord, maar het feit dat je hierbij niet alles hoefde te bespreken vond ik erg prettig. Ook dat je weggestopte gevoelens en oud zeer die er op je pad geweest zijn, maar nog wel in je onderbewuste aanwezig zijn, dat die ook "opgeruimd " worden.
Als je de wachtruimte al binnenkomt, voelt dat al aan als een warm welkom. Je voelt je er gelijk op je gemak.
De duidelijke uitleg, de warme woorden en de toon waarop Judith praat en je behandeld, voelt heel erg warm en geborgen aan. Met de hulp van Judith ben ik weer op goede weg, om de "gelukkige" ik  te worden.
Meta
gerda
Wat is er veel gebeurd nadat ik drie sessies bij Judith heb gehad. Ik ben een vrijer en blijer mens geworden!! Judith bracht mij moeiteloos in hypnose en ging met de juist afgestemde oefening doelgericht aan de slag. Het voordeel van hypnose is dat mijn hoofd, dat van alles denkt te weten en in oude patronen blijft doormalen, even buiten spel werd gezet. Wat er dan gebeurt, heb ik als magisch ervaren!
Ik had veel opgebouwde spanning in mijn lichaam, van jaren geleden. Meteen na de 1e sessie voelde mijn lichaam soepel aan, wervels zijn gaan ontspannen, nek- en schouders waar ik veel verantwoordelijkheid op heb gedragen, ontspanden.  Spanning in mijn gezicht, wat is ontstaan na een traumatische gezichtsverlamming 44 jaar geleden, loste op. Familiebanden die mij in de weg zaten zijn op een liefdevolle manier losgemaakt en op de plek gezet waar ze horen.
Tevens heb ik tools in handen gekregen zodat ik meer grip op mijn leven heb en de balans zelf kan herstellen. Dit geeft vertrouwen en rust.
Gerda
renate
Na heel wat therapiesessies en veel bezig te zijn geweest met zelfontwikkeling bleef ik tegen een aantal hardnekkige oude overtuigingen aanlopen. Dit koste mij veel energie waardoor ik niet altijd het gevoel had mijn eigen keuzes te kunnen maken en mijn leven volledig te leven. Ik heb drie sessies mee mogen maken bij Judith. Deze sessies hebben mij veel gebracht. Ik heb meer energie, sta steviger in mijn schoenen en durf keuzes te maken die goed zijn voor mij (zoals het beëindigen van mijn relaties waar ik al langere tijd tegen aan liep maar geen knoop door kon hakken). Ik ben erg dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Judith is een lieve vrouw waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Het was bijzonder te ervaren hoeveel lichter ik mij ben gaan voelen. Als of er op allerlei lagen en niveaus ballast van mijn schouders is gevallen. 
Renate
tamar

Ik ben in december bij Judith terecht gekomen vanwege een overprikkelde geest en lijf.

Kortom het ging even niet meer. Judith heeft me gelukkig snel kunnen helpen.

Via een kennis ben ik naar haar verwezen, omdat ik geen reguliere cognitieve therapie meer wilde.

Ik weet namelijk best waar ik bij mezelf tegenaan loop. Ik wilde beter leren voelen en dat niet meer negeren. Mijn overprikkelde geest zelf beter tot rust brengen. Dat wilde ik en dat is gelukt.

De eerste sessie was een hele bijzondere sessie, waarna een enorme last van mijn schouders viel.

Letterlijk, de volgende dag had ik spierpijn in mijn schouders. Judith vertelde mij, 'dat komt door al die last die van je is afgevallen, wees maar lief voor je schouders'.

Na deze innerlijke schoonmaak/opruim sessie heb ik nog 2 hypnose sessies gedaan om mijn belemmerende overtuigingen te vervangen met liefdevolle overtuigingen en verder leren voelen en ontspannen.

Ook hebben we "even" een enkelblessure waar ik al een tijd mee liep verholpen.

Het geheim? Je helemaal overgeven aan de sessie en vertrouwen op Judith.

Zij weet echt wat ze doet.

Én ook gewoon thuis, als het kan, iedere dag een heerlijke 'ontspan sessie' met Judith doen.

Want dat krijg je ook. Een paar hele fijne hypnose audio's waarbij je heerlijk kunt ontspannen en opladen. Dank je wel lieve Judith.

Tamar

Reguliere therapie vs traject bij Judith

Reguliere therapeut

1 soort therapie, behandeling of specialisme.Behandelgebied

Jou behandelen op óf lichamelijk óf psychisch vlak en los van elkaar, want regulier kijkt nooit naar het geheel.


Werkwijze

Eindeloos praten, analyseren, je laten begrijpen waarom je zo bent/doet,  heel veel sessies/behandelingen, meerdere therapeuten nodig voor verschillende klachten.


Focus op

Wat wil je niet.


Resultaat

Het gaat een tijdje beter, maar dan is het ook zomaar ineens weer terug. Het voelt als weer terug bij af. De onderliggende oorzaak is niet opgelost waardoor de klachten terugkomen. 

Judith

Holistische behandeling met verschillende behandelmethodes, zoals energetische hypnotherapie, Touch of Matrix®, PSYCH-K® en energiewerk.


Behandelgebied

Jou behandelen als één geheel, op zowel het fysieke, als het emotionele, mentale, spirituele en het onbewuste vlak


Werkwijze

Jij neemt de verantwoordelijkheid voor jezelf, werkt aan zelfherstellend vermogen van je lichaam, je laat los wat je niet meer nodig hebt, je lijf komt weer in balans.


Focus op

Wat wil je wel.


Resultaat

Je bent je bewust van je lijf, je gedachten en gevoelens. Je bent gereset en je weet dat je niet hoeft blijven hangen in gevoel en gedachten. Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.

Hi, mijn naam is Judith

Ik ben de #1 Soulpreneur expert van Nederland en de leukste mindset coach van het noorden. 


Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel...

ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen.

Want ik houd van trance, dus ook van Armin van Buuren... 😂


Mijn stijl: heel liefdevol, confronterend maar wel met humor, zeg waar het op staat, nuchter, provocerend, motiverend, eigenzinnig, volhardend, tikkie eigenwijs, irritant optimistisch, altijd denkend in mogelijkheden


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden op jouw pad. Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige.

Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwenoude methodieken en ik laat mij verassen in het moment, handel vanuit mijn intuïtie, vanuit de verbinding met het kwantumveld, mijn verbinding met jou, mijn gevoel, mijn kennis en te 'zijn' in het moment vanuit compassie.

Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach, mindset mentor en teacher om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik geef je een ervaring die je nog nooit elders hebt gehoord of gezien of gevoeld.

Ik ben er voor jou als jouw coach, mindset mentor en teacher en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt.

Ik begeleid je om los te komen van jouw beperkende en belemmerende overtuigingen, we zoeken jouw uitdagingen op, we gaan aankijken waar jij bang voor bent, we gaan loslaten wie jij dacht te moeten zijn, we gaan omarmen wie jij bent, zodat jij een realiteit kunt creëren waar jij naar verlangt.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Ik leer je om te communiceren met je lichaam. Door jezelf in beweging te brengen krijg je antwoorden op vragen waar jij mee struggled. 


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject en dus gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Love to meet you, Judith

Vind jij het tijd voor jou? 

Twijfel dan niet langer en maak gerust een afspraak. 

Weet je niet precies wel pad voor jou het beste pad is? 

Vraag dan gerust om een persoonlijk gesprek.

Ik vertel je met alle liefde meer hierover.

Veel gestelde vragen

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk niet dat ik gehypnotiseerd kan worden, wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject van 3 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of level-up sessie.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject?

Dit is per traject verschillend. In de meeste gevallen zit er 1 à 2 weken tussen.

Is de online hypnotherapie sessie net zo effectief als de 'persoonlijke' sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Mijn probleem is een pijnlijke kwestie waar ik liever niet over praat. Kan ik toch geholpen worden met hypnose?

Ja dat kan. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergrond te weten. Je hoeft er niet over te praten. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste veranderingen tot stand brengen.

Hoe voel ik me na een sessie? Kan ik daarna ook autorijden?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch. Je kunt daarna ook gewoon autorijden. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Kunnen wij van tevoren kennis maken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een persoonlijk gesprek, telefonisch of via beeldbellen. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Persoonlijk gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 3 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar.

Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag.

Zijn de sessies vergoedbaar?

‘’Niet de zorgverzekeraar maar JIJ bent verantwoordelijk voor je verandering’’

Ik ben mij ervan bewust dat het voor jou misschien een hoog bedrag is dat je in jezelf gaat investeren.
Ik sta echter voor de waarde die ik heb toe te voegen aan jouw leven.
Ik wil mijn kostbare tijd NIET besteden aan samenwerkingsafspraken, het voldoen aan lijstjes met eisen, protocollen, registraties, certificaten en contracten met zorgverzekeraars.
Ik wil zelf bepalen welke cursussen en opleidingen belangrijk zijn en van toegevoegde waarde zijn voor mijn werk.
Ik hoef niet in een ‘zogenaamd’ kwaliteitsregister te staan, waarbij ik moet voldoen aan de regels van een zorgverzekeraar.
MIJN kwaliteitsregister zijn mijn cliënten, hun recensies en mijn overvolle agenda.

Dus als jij alleen voor therapie wilt kiezen als het vergoed wordt door de zorgverzekering, dan ben jij niet mijn ideale klant.
Ik wil graag met jou werken als JIJ er klaar voor bent om aan jezelf te werken. Ik wil je niet overtuigen, ik wil graag dat jij voor jezelf kiest.
De enige manier om erachter te komen wat het betekent om samen met mij te gaan werken, is voor de volle 100% voor jezelf te kiezen.
Als mijn manier van aanpak voor jou goed voelt, dan gaan we er samen ook voor. Een mindblowing ervaring die je zo gauw niet zult vergeten.