kies je pad

Welk pad wil jij met mij bewandelen?

Dus niet uren over je problemen praten maar werken aan verandering

Gewoon lekker je 'shit' achter je laten om weer licht en blij door het leven te gaan

Hoe zou het zijn om weer écht van jezelf te houden, innerlijke rust te ervaren, licht, blij en vrij vol zelfvertrouwen jouw eigen pad te bewandelen?

van chaos naar innerlijke rust

Van chaos naar innerlijke rust

van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

van spanning naar ontspanning

Van spanning naar ontspanning

van denken naar voelen

Van denken naar voelen

Welk pad wil jij met mij bewandelen?

Joyful You

Terug naar jouw authentieke 'ik'

Heb jij behoefte om weer voluit te leven. Vanuit je diepste potentieel? Vol vertrouwen in jezelf, vol zelfliefde, krachtig, lichter, vrijer en blijer? 

Met rust in je hoofd en in je lijf.

Het doel: veel bewuster staan in het leven, bewust zijn van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'.

Vol zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, je grenzen aan kunnen geven en vooral 'Nee' kunnen zeggen.

Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin 

mijn eigen maagband

Afvallen - virtuele maagband

Je voelt je energieker en bewegen is zelfs leuk, je hebt geen enkele behoefte aan tussendoortjes, je gaat automatisch kiezen voor (nog) gezondere maaltijden, het emotie-eten is passé en je valt moeiteloos op een gezonde en veilige manier af.

burn-out herstel

Stap uit die burn-out

Terug naar wat echt belangrijk is… JIJzelf! Je gaat je accu weer opladen zodat je weer kunt genieten van de dingen in en om je heen, je voelt je ontspannen en je zit prettig in je 'vel' en je hebt meer grip op je leven en de gebeurtenissen daarin.

renate
Na heel wat therapiesessies en veel bezig te zijn geweest met zelfontwikkeling bleef ik tegen een aantal hardnekkige oude overtuigingen aanlopen. Dit koste mij veel energie waardoor ik niet altijd het gevoel had mijn eigen keuzes te kunnen maken en mijn leven volledig te leven. Ik heb drie sessies mee mogen maken bij Judith. Deze sessies hebben mij veel gebracht. Ik heb meer energie, sta steviger in mijn schoenen en durf keuzes te maken die goed zijn voor mij (zoals het beëindigen van mijn relaties waar ik al langere tijd tegen aan liep maar geen knoop door kon hakken). Ik ben erg dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Judith is een lieve vrouw waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Het was bijzonder te ervaren hoeveel lichter ik mij ben gaan voelen. Als of er op allerlei lagen en niveaus ballast van mijn schouders is gevallen. 
Renate
iva

Judith is een geweldige betrouwbare therapeute die alles doet om jou te helpen. Na veel verschillende therapieën te hebben gevolgd was Judith de eerste die mij daadwerkelijk heeft geholpen, en dat in maar 3 sessies! Zij heeft mij zelfverzekerd gekregen en uit mijn depressie. Die 3 sessies, bijna 2 jaar geleden hebben tot op de dag van vandaag hetzelfde effect!

Life-changing.

Iva
tamar

Ik ben in december bij Judith terecht gekomen vanwege een overprikkelde geest en lijf.

Kortom het ging even niet meer. Judith heeft me gelukkig snel kunnen helpen.

Via een kennis ben ik naar haar verwezen, omdat ik geen reguliere cognitieve therapie meer wilde.

Ik weet namelijk best waar ik bij mezelf tegenaan loop. Ik wilde beter leren voelen en dat niet meer negeren. Mijn overprikkelde geest zelf beter tot rust brengen. Dat wilde ik en dat is gelukt.

De eerste sessie was een hele bijzondere sessie, waarna een enorme last van mijn schouders viel.

Letterlijk, de volgende dag had ik spierpijn in mijn schouders. Judith vertelde mij, 'dat komt door al die last die van je is afgevallen, wees maar lief voor je schouders'.

Na deze innerlijke schoonmaak/opruim sessie heb ik nog 2 hypnose sessies gedaan om mijn belemmerende overtuigingen te vervangen met liefdevolle overtuigingen en verder leren voelen en ontspannen.

Ook hebben we "even" een enkelblessure waar ik al een tijd mee liep verholpen.

Het geheim? Je helemaal overgeven aan de sessie en vertrouwen op Judith.

Zij weet echt wat ze doet.

Én ook gewoon thuis, als het kan, iedere dag een heerlijke 'ontspan sessie' met Judith doen.

Want dat krijg je ook. Een paar hele fijne hypnose audio's waarbij je heerlijk kunt ontspannen en opladen. Dank je wel lieve Judith.

Tamar

En wie ben ik dan...

Judith van Royen Ottes

Ik ben Judith van Royen-Ottes

Ik ben energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, Psych-K® facilitator, leefstijl en burn-out coach.

Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen. Want ik hou van trance, dus van hypnose en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Sommigen vinden hypnose nog best wel spannend. 

Je zou eens moeten weten hóé lekker het is om in trance te zijn ...

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook wat terug van jou. 

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

Ik doe het anders dan anderen, heel liefdevol, met veel humor maar ook confronterend.

Na mijn sessies ervaar je een verbazingwekkende verandering in jouw voelen, doen en denken, zodat je je verleden achter je kan laten en je blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kan gaan.

Vind jij het tijd voor verandering? 

Twijfel dan niet langer en maak gerust een afspraak. 

Weet je niet precies wel pad voor jou het beste pad is? 

Vraag dan gerust om een vrijblijvend gesprek.

Ik vertel je met alle liefde meer hierover.

Veel gestelde vragen voor therapie

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk niet dat ik gehypnotiseerd kan worden, wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject van 5 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of update-sessie.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject?

Dit is per traject verschillend. In de meeste gevallen zit er 1 à 2 weken tussen.

Is de online hypnotherapie sessie net zo effectief als de 'persoonlijke' sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Mijn probleem is een pijnlijke kwestie waar ik liever niet over praat. Kan ik toch geholpen worden met hypnose?

Ja dat kan. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergrond te weten. Je hoeft er niet over te praten. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste veranderingen tot stand brengen.

Hoe lang houden de veranderingen aan?

De veranderingen zijn in de meeste gevallen direct en blijvend.

Hoe voel ik me na een sessie?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch.

Kan ik na de sessie zelf autorijden?

Absoluut. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Zijn de sessies vertrouwelijk?

Absoluut. De privacy en vertrouwelijkheid worden strikt gewaarborgd. Zie ook de privacy policy: https://joyfulyou.nl/privacy-policy/

Kunnen wij van tevoren kennis maken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een vrijblijvend gesprek, telefonisch of via video. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Vrijblijvend gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 5 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Als ik mijn gemaakte afspraak niet kan nakomen?

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren wordt de sessie in rekening gebracht i.v.m. de gereserveerde tijd .

Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar.

Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag.