Terug naar jouw authentieke 'ik'

Ik wil mezelf weer zijn

"Ik wil weer genieten van het leven"

"De afgelopen maanden loop ik erg vast in mijn hoofd, voel mij ongelukkig, verdrietig en kan mij daardoor tot niets zetten.

Ik ben veel aan het piekeren en door meerdere gebeurtenissen in mijn leven ben ik mijzelf momenteel kwijt.

Als we het hebben over 'de zin van het leven' dan zie ik dit niet. 

Ik heb weinig energie en ik word eigenlijk nergens meer gelukkig van.

Het voelt alsof ik niet meer bij mijn kracht en innerlijke bron kan en daardoor ook geen passie meer voel voor de dingen waar ik normaal gesproken blij van werd.

Ik ben vermoeid, ben somber, lusteloos, onzeker, heb last van faalangst, ben streng voor mezelf, heb regelmatig last van een paniekaanval en vind mezelf ondertussen niet meer leuk. Al met al heb ik veel opgebouwde spanning in mijn lichaam, waarschijnlijk al van jaren geleden. Dit uit zich in vage klachten in nek, schouders en rug. Ik blijf maar tegen een aantal hardnekkige oude overtuigingen aanlopen, waardoor ik niet de keuzes maak die ik graag zou willen maken.

Het voelt iedere dag als 'overleven' in plaats van 'leven'."

Hoe zou het voor je zijn als jij

 • weer écht van jezelf houdt
 • eindelijk rust hebt in je hoofd en in je lijf en je weer veel beter kunt slapen
 • heel bewust tijd voor jezelf neemt
 • weet hoe je kunt voorkomen dat je niet in je gevoelens en gedachten blijft hangen
 • diep van binnen weet je dat je goed genoeg bent, dat je fouten mag maken en je niet meer dan je best hoeft te doen.
 • vol zelfvertrouwen door het leven gaat, je kunt opkomen voor jezelf en je zelfs 'Nee' kunt zeggen
 • jij thuis je werk lekker los kunt laten
 • quality time met de kinderen kunt afwisselen met huishoudelijke taken. Je ook hulp kunt vragen van je partner en de kinderen.
 • schijt hebt aan wat anderen van jou vinden
 • weer de regie hebt over je leven met alle gebeurtenissen daarin
 • een andere energie uitstraalt waardoor je andere keuzes maakt en ook in actie komt
 • weer plezier hebt in je leven en waar dagelijkse stress minder aanwezig is

Je hebt altijd een keuze

Het pad blijven volgen dat je nu bewandelt of een nieuw pad inslaan

Loslaten, maar dan 'my way' - Body Mind Soul Kwantum Reset

We gaan vooral niet uren praten over jouw probleem. Jij weet het wel en je hoofd en je lijf weten het nog veel beter.

We gaan het hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Hoe zou het zijn als het mogelijk is om ál jouw 'shit' eens los te laten en alle onnodige bagage uit je rugtas te gooien? 

Hoe zou het zijn als ik al jouw zware bagage van je afneem en een lege tas bij jou achter laat. 

Als je dan terug naar huis gereisd bent, kun je je tas weer gaan vullen met mooie nieuwe herinneringen.


In mijn traject Joyful You krijg je 3 live Powersessies.

Een mindblowing pad voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Je krijgt toegang tot mijn online omgeving 'Mindpower by Joyful You' voor verdere ondersteuning thuis met oefeningen en heerlijke hypnose audio's. Toegankelijk op pc en via een App op je mobiel.


Gedurende deze weken ben ik er voor jou om jou te mentoren en te coachen zodat jij de juiste stappen kunt maken, je obstakels en dilemma’s kunt overwinnen. Buiten de live sessies ben ik ook voor jou beschikbaar voor vragen en ondersteuning via WhatsApp, mail en/of telefoon.

There is no point in living if you can't feel alive

Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen?

Wat levert het jou op

Na deze 3 sessies ben je weer in contact met jezelf en voel jij je weer jezelf.

Je ervaart weer rust in je hoofd en in je lijf.

Je hebt weer plezier in je leven en waar dagelijkse stress minder aanwezig is en je weet beter met deze stress om te gaan.

Je bent je bewust van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck' .

Je hebt geleerd dat je niet in je gevoelens en gedachten hoeft te blijven hangen en je weet hoe je dat kunt voorkomen.

Je hebt weer de regie over je leven.

Je hebt veel meer zelfvertrouwen, komt veel beter voor jezelf op.

Je kunt je grenzen beter aanvoelen, aangeven en bewaken. 

Je hebt gevoeld wie jij werkelijk bent en waartoe jij in staat bent.

Je straat een hele andere energie uit, waardoor je andere keuzes maakt in actie komt.

Je bent klaar om jouw pad te volgen van die 'blije jij', waar jij jezelf bent en mag zijn, jij je mooi voelt en blij voelt.

Alles in jouw leven verandert als jij van jezelf houdt, jij jezelf mag zijn en je weer voelt wat je kunt en waar jij toe in staat bent.

Kom maar door, ik heb genoeg gelezen

Ik wil dit heel graag

Ben je klaar met jezelf kwijt zijn?
Wil je eindelijk jezelf zijn?

Wil je genieten van het leven?


Stop dan met zoeken en kies voor jezelf.

Voel jij die volle 'JA' om nu jouw eigen pad te gaan bewandelen? 

Joyful You - jouw pad naar jezelf

Een mindblowing pad

Wanneer je 'JA' zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig  'JA'  tegen jezelf en je diepste verlangens.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject. Het is gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Voor dit Mindblowing pad is jouw investering €999 

Reacties van mijn cliënten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik ben een vrijer en blijer mens geworden!!
Wat is er veel gebeurd nadat ik drie sessies bij Judith heb gehad. Ik ben een vrijer en blijer mens geworden!! Judith bracht mij moeiteloos in hypnose en ging met de juist afgestemde oefening doelgericht aan de slag. Het voordeel van hypnose is dat mijn hoofd, dat van alles denkt te weten en in oude patronen blijft doormalen, even buiten spel werd gezet. Wat er dan gebeurt, heb ik als magisch ervaren!
Ik had veel opgebouwde spanning in mijn lichaam, van jaren geleden. Meteen na de 1e sessie voelde mijn lichaam soepel aan, wervels zijn gaan ontspannen, nek- en schouders waar ik veel verantwoordelijkheid op heb gedragen, ontspanden. Spanning in mijn gezicht, wat is ontstaan na een traumatische gezichtsverlamming 44 jaar geleden, loste op. Familiebanden die mij in de weg zaten zijn op een liefdevolle manier losgemaakt en op de plek gezet waar ze horen. Tevens heb ik tools in handen gekregen zodat ik meer grip op mijn leven heb en de balans zelf kan herstellen. Dit geeft vertrouwen en rust.
gerda
Gerda
Ik voel mij krachtiger en ik durf keuzes te maken die goed voor mij zijn

Na gesprekken d.m.v. coaching gehad te hebben, wilde ik kijken of hypnotherapie een toevoeging zou zijn voor mij.

Ik wist waar mijn patronen zaten en wilde juist kijken welke spanning ik nog kon loslaten. Ik had hier en daar nog wat spanningen in m'n lichaam. In het begin wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten, maar Judith laat je op je gemak voelen en leidt je er helemaal door heen. Je hoeft niet ellenlang te praten over je problemen. De energetische hypnosesessie heb ik als heel bijzonder ervaren, voor de sessie had ik nogal wat voelbare spanning in m'n lichaam maar na deze sessie ervaarde ik een heel licht gevoel alsof ik in een heel nieuw lichaam kwam. Ook de oefeningen in de app zijn een fijne aanvulling om thuis mee aan de slag te gaan als je je even niet zo fijn voelt. Ik voel mij krachtiger en ik durf keuzes te maken die goed voor mij zijn. Ik ben Judith erg dankbaar voor deze sessies!

Bianca
Bianca
Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. 

Ik heb sinds de hypnose sessie een goed gevoel. Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. Het leven is fantastisch op deze manier, ik heb veel energie, maak mij geen zorgen meer. Lichamelijk voel ik nu hoe sterk ik ben. Ik heb vandaag zelf getraind na lange tijd. Ik heb weken niet veel gedaan voor deze sessie. Ik zat helemaal vast in mijn gepieker en kwam tot niets en genoot ook niet echt van wat ik deed.

Muziek klinkt nu mooier.

Echt, ik voel mij goed. Kan het zelf nog niet geloven en ondertussen geniet ik van het gevoel.

Nogmaals ik ben blij met je Judith. Ik hou een dagboek bij hoe ik mij voel, geheugen, stemming en mijn gedrag. Roken doe ik ook nog steeds niet. Echt bedankt, ook voor je hypnose audio's. Ik zal zeker nog een keer een sessie bij je willen volgen.

cheryl
Cheryl

Ik weet het inmiddels zeker

Ik wil dit heel graag

video hypnose sessie

Woon je niet in de buurt van Groningen?

Geen probleem.

We kunnen elkaar ook ontmoeten via videobellen.

Via onderstaande knop kun je dan de afspraken maken voor videosessies. 

kies je pad

Woon je niet in de buurt maar je houdt niet van Online? 

Geen probleem.

Kies dan voor 1 van mijn trajecten als mini retraite. 

Heerlijke dagen, alleen voor jou inclusief overnachting met de keuze uit 2 prachtige locaties. 

Via onderstaande knop kun je hier meer over lezen

"I think the things you regret most in life are the things you didn’t do.”

-Steve Jobs-

Wat kun je verwachten

reset

Body Mind Soul Kwantum Reset

We starten met de Body Mind Soul Kwantum Reset sessie om jouw energetische systeem te resetten. Ofwel je rugtas leegmaken. Alle ballast/spanning die je vasthoudt loslaten op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbewust niveau, maar ook spanning/ballast uit eerdere/parallelle levens alsook de ballast van je vader en je moeder plus de generatielijn. 

Change

In balans brengen

Hypnose is een natuurlijk proces waarmee jij verandering bij jezelf gaat realiseren. Het moet jouw keuze zijn om te willen veranderen. 

In hypnose verlaagt je brein activiteit waardoor je kritische mind tot rust komt. Je komt in een staat van hogere concentratie en alertheid. 

Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste. De mogelijkheden daar zijn ongekend. Verbaas je over wat er allemaal in jou verborgen zit.

Loslaten en stappen zetten

We gaan werken aan jouw thema's en deze omzetten naar jouw wensen in het hier en nu. Met de 'Magic Quantum Steps'' kun je dit echt voelen. Ik laat je voelen welke stappen je kunt maken en welke niet. Ik laat je voelen wat er nodig is om die stappen uiteindelijk wél te kunnen zetten. Ik ga je in contact brengen met jezelf. Ik laat je jouw krachtbron voelen en ervaren. Een sessie die je zo gauw niet zult vergeten en die voor velen een favoriet is. 

rewrite

Van ongewenst naar gewenst gedrag

Al jouw belemmerende overtuigingen, gedachten en gedragingen gaan we omzetten naar passende doelovertuigingen. Je overschrijft hierbij je verouderde overtuigingen op onderbewust niveau. Het doen van eenPSYCH-K® Balans is snel en eenvoudig en de verandering die je maakt is zeer krachtig, blijvend en werkt door op onderbewust niveau. Een prachtige methode met verrassende inzichten. 

meditatie

Aandacht voor jou

Door 'verbinding' met jou te maken, kan ik voelen en ervaren wat er bij jou op dat moment leeft. Hoe bewuster ik dat doet, hoe meer er voelbaar is. Dit doe ik met een compassievol hart, want alleen dan kan de spanning bij jou afvloeien. Door er gewoonweg voor jou te 'zijn', zonder oordeel, zonder analyse, zonder angst en zonder persoonlijk te maken van wat ik bij jou voel, kan de spanning via mij bij jou afvloeien.

liefde

Mindblowing sessies 

Met heel veel liefde en compassie wil ik je meenemen op deze reis naar jezelf. Sessies waarmee ik jou weer wil laten ervaren wat is het om weer voluit te leven.

Vol vertrouwen in jezelf, vol zelfliefde, krachtig, lichter, vrijer en blijer. Met rust in je hoofd en in je lijf. Zodat jij veel bewuster staat in het leven, bewust bent van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'. Jij vol zelfvertrouwen, opkomt voor jezelf, je grenzen aan kunt geven en vooral 'Nee' kunt zeggen.

To live to the 'utmost' met weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.

Hi, mijn naam is Judith

Mijn naam is `Judith van Royen-Ottes . De #1 Soulpreneur expert van Nederland, de bezielster van Joyful You en de leukste mindset coach van het noorden. Ik ben energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, PSYCH-K® facilitator en life & burn-out coach.


Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen, want ik hou van trance en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Het is mijn missie om meer rust, bewustzijn, liefde, flow en innerpower te creëren in deze wereld. Ik wil je graag laten voelen wat echt belangrijk is… JIJzelf. Ik wil je die diepe liefdevolle connectie met jezelf en met de mensen om je heen weer laten ervaren. Terug naar jouw essentie, jouw authenticiteit, jouw volle potentieel. 


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden op jouw pad. Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige. Ik ben getraind door de beste opleider van Europa, Edwin Selij. Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwenoude methodieken en ik laat mij verassen in het moment, handel vanuit mijn intuïtie, vanuit de verbinding met het kwantumveld, mijn verbinding met jou, mijn gevoel, mijn kennis en te 'zijn' in het moment vanuit compassie.

Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach, mindset mentor en teacher om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Ik leer je om te communiceren met je lichaam. Door jezelf in beweging te brengen krijg je antwoorden op vragen waar jij mee struggled. 


Ik geef je een ervaring die je nog nooit elders hebt gehoord of gezien of gevoeld.

Ik ben er voor jou als jouw coach, mindset mentor en teacher en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt.

Ik begeleid je om los te komen van jouw beperkende en belemmerende overtuigingen, we zoeken jouw uitdagingen op, we gaan aankijken waar jij bang voor bent, we gaan loslaten wie jij dacht te moeten zijn, we gaan omarmen wie jij bent, zodat jij een realiteit kunt creëren waar jij naar verlangt.


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject en dus gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Liefs, Judith

Nieuwsgierig geworden?

Ja hè?

Heb je nog vragen?

Een wel heel bijzondere email die mij diep ontroerde...

Goedemorgen Judith,


Heb je even.........

Wowh, wat ben ik blij dat ik bij jouw perron ben gestopt en dat jij bij mij wilde instappen om samen een halte verder te rijden.🚂

Ik voelde me zelf niet meer goed en wist ook niet hoe ik verder kon, ik was erg moe. En jij gaf aan dat je kennis had om mij te helpen en weet je ik liet het eens toe.😊


De eerste sessie was emotioneel voor mij.  ik moest eerst even niet sterk zijn en breken en het klinkt misschien gek maar, wat was dat een heerlijk gevoel om gewoon je veilig te voelen om in je ziel te kijken wat er vast zit en pijn geeft.


Toen ik de stap letterlijk gezet had op het nieuwe matje met de opgaande zon ( althans in mijn ogen) en het liedje🎶 hoorde met het meest vredig en rustgevende muziek voor mij, wist ik dat ik contact had met mij zelf en kon ik mij zelf ook weer voelen en aanspreken.

Ik voelde mij goed en kon mij zelf in een soort meditatie brengen en daar rust voelen.

Maar toen wist ik nog niet dat ik nog meer hier van kon genieten en mij nog beter kon voelen.


Verschrikt toen jij belde omdat ik onze afspraak was vergeten, mocht ik toch nog gelijk langskomen om de tweede sessie te krijgen en moest ik eerst dat accepteren en rustig worden en nam jij je mee naar mijn tuin, mijn doolhof, mijn besturingsmechanisme.


De zekerheid dat jij mee ging en het gevoel van: we gaan daar eens flink door heen lopen, maakte mij rustig en ontspannen maar ook nieuwsgierig. Zonder wat het voor mij persoonlijk allemaal betekende, wil ik met je delen dat er behoorlijk wat onkruid zat en ik ook wat kracht heb moeten zetten omdat weg te trekken.

Hoe mooi dat de bloemen zich open vouwden en ik bij elke bloem een opgeruimd en warm gevoel kon toelaten.

Hoe vol kun je zijn met een warm en gelukkig gevoel, dat je het in eerste instantie niet eens beseft dat je schoon bent en opnieuw kan beginnen in je tuin. Met met nieuwe zaadjes planten, en je onkruid tijdig op te ruimen dat het niet overwoekerd.


Afgelopen week heb ik dit allemaal gevoeld. Ik ben zoveel emotionele gevoelens kwijt dat ik nu niet meer zo moe ben. Ik doe onverwachte dingen en ga 's avonds na een werkdag gewoon nog op stap en van de bank af. Hoe dan, dacht ik, normaal dacht ik al aan de day after en de gevolgen. Maar nu dacht ik, geniet en ga en leef!


Ik zet keihard muziek aan en maak met plezier mijn huis schoon. Nu werk gecombineerd met ME- TIME😂

Als ik met mijn dochters praat dan doe ik dat op een bewuste manier en laat ze niet eerder weglopen nadat we elkaar echt in de ogen hebben aangekeken. 

Iemand op werk sprak mij aan en zei: je bent zo zelfbewust en rustig en een vrouw met ervaring, Mijn partner zegt: ik geniet als jij lacht, dat maakt mij blij.


Ik merk verandering en ben verbaasd van mijzelf af en toe en voel mijn kracht terug komen. Tuurlijk ben ik wel een eens moe maar dan met een tevreden gevoel en niet uit angst. Ik voel me opgeladen en opgeruimd en heb ruimte voor nieuwe uitdagingen.


...............Toen jij de volgende halte uit ging stappen, heb jij al mijn zware bagage meegenomen en laat je mij met een lege mooie tas achter om daar opnieuw mooie herinneringen in te bewaren.🛤


Dank je wel Judith. Van ziel tot ziel geloof ik dat jij een engel bent geweest in mij leven. Ik had je nodig en jij had een gave om mij aan te spreken.

Het klinkt misschien gek maar de derde sessie zouden we bekijken ( wel gereserveerd😉 ) of dat nog nodig was. Maar ik wil geen sessie meer, gek he niet om jouw, maar ik ben klaar. Ik heb nu zo'n lekkere rust over mij heen dat ik gewoon eerst door wil.

Ik wil je best nog zien of spreken of bij je langskomen! Je moet het zien als een compliment hoor, ik heb rust.🌸 Ik hoop dat je mij begrijpt en je mijn mail kan waarderen.

Ik hoor graag eens van je, 🌞

Veel gestelde vragen

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk niet dat ik gehypnotiseerd kan worden, wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject van 3 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of level-up sessie.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject?

Dit is per traject verschillend. In de meeste gevallen zit er 1 à 2 weken tussen.

Is de online hypnotherapie sessie net zo effectief als de 'persoonlijke' sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Mijn probleem is een pijnlijke kwestie waar ik liever niet over praat. Kan ik toch geholpen worden met hypnose?

Ja dat kan. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergrond te weten. Je hoeft er niet over te praten. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste veranderingen tot stand brengen.

Hoe voel ik me na een sessie? Kan ik daarna ook autorijden?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch. Je kunt daarna ook gewoon autorijden. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Kunnen wij van tevoren kennis maken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een persoonlijk gesprek, telefonisch of via beeldbellen. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Persoonlijk gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 3 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar.

Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag.

Zijn de sessies vergoedbaar?

‘’Niet de zorgverzekeraar maar JIJ bent verantwoordelijk voor je verandering’’

Ik ben mij ervan bewust dat het voor jou misschien een hoog bedrag is dat je in jezelf gaat investeren.
Ik sta echter voor de waarde die ik heb toe te voegen aan jouw leven.
Ik wil mijn kostbare tijd NIET besteden aan samenwerkingsafspraken, het voldoen aan lijstjes met eisen, protocollen, registraties, certificaten en contracten met zorgverzekeraars.
Ik wil zelf bepalen welke cursussen en opleidingen belangrijk zijn en van toegevoegde waarde zijn voor mijn werk.
Ik hoef niet in een ‘zogenaamd’ kwaliteitsregister te staan, waarbij ik moet voldoen aan de regels van een zorgverzekeraar.
MIJN kwaliteitsregister zijn mijn cliënten, hun recensies en mijn overvolle agenda.

Dus als jij alleen voor therapie wilt kiezen als het vergoed wordt door de zorgverzekering, dan ben jij niet mijn ideale klant.
Ik wil graag met jou werken als JIJ er klaar voor bent om aan jezelf te werken. Ik wil je niet overtuigen, ik wil graag dat jij voor jezelf kiest.
De enige manier om erachter te komen wat het betekent om samen met mij te gaan werken, is voor de volle 100% voor jezelf te kiezen.
Als mijn manier van aanpak voor jou goed voelt, dan gaan we er samen ook voor. Een mindblowing ervaring die je zo gauw niet zult vergeten.

Kom maar door Judith

Ik wil dit echt heel graag