be you - joyful you

Joyful non-smoker

Stoppen met roken programma

Herken je dit?

 1. Ik ben bang om ziek van de sigaretten te worden
 2. Ik voel op me neergekeken als ik buiten sta te roken
 3. Mijn kleren, mijn adem en handen stinken naar rook
 4. Het roken kost me klauwen met geld
 5. De angst die je voelt: “Is dit het eerste teken dat er iets ernstigers aan de hand is? Hoe lang wil ik wachten voordat ik naar een dokter ga? Hoe lang blijf ik nog roken?"
 6. Ik ben vreselijk aan het hoesten
 7. Ik geef het slechte voorbeeld aan mijn kinderen

Gevangen in je verslaving?

stoppen met roken

Dan wordt het tijd voor actie. Verdien je gezondheid terug.

Gerrit

Gerrit

Wat een ervaring!

Wat een ervaring om na ruim 49 jaar roken na een sessie bij Judith als niet roker weg te rijden uit Beijum!

Dat was in april 2019, het is nu november 2020! Nooit een moment meer trek gehad. Alles smaakt beter, wat een vrijheid om niet meer te moeten...

Geweldig hoe Judith zich voorbereid heeft en geweldig ontspannen om de hypnose te ondergaan, het was als een ontdekkingsreis in mijn eigen onderbewustzijn.
Bedankt Judith!

Mijn eigen verhaal: Ik was er helemaal klaar mee

Hoe lekker is het in de zomer, heerlijk in de tuin in het zonnetje, kopje koffie, biertje, wijntje, sigaretje erbij. Want dat is zo gezellig. Maar dan komt de herfst en de winter er weer aan.

Binnen roken doe je niet want je wilt niet dat je kinderen mee roken. Waarom eigenlijk niet? 

Is roken slecht dan? uhh... ja. Waarom doe je het dan zelf? uhh... tja...

En dan sta je weer buiten in de regen, strak tegen de gevel aan om je sigaretje weg te lurken. 

Je gezin zit gezellig binnen en jij staat weer buiten omdat je zo nodig moet roken. Je ziet een van je kinderen alweer hoofdschuddend naar je kijken. 

De herfst is vooral meer nat dan droog. Kouder wordt het ook al. Eigenlijk is het knap ongezellig zo buiten in de kou en in de regen. Eenmaal weer binnen regent het klachten van de kinderen. "Je stinkt! Bah! Ga uit mijn buurt". 

Een gezellige knuffel met je kind zit er dan ook niet in. 

Dan vraag je je toch eens af waarom je het eigenlijk nog doet. Het kost bakken met geld, het kost je gezondheid, je kinderen vinden je stinken en de gezelligheid is meer binnen dan buiten. Daarnaast hoop je toch eigenlijk ook dat je ooit je kleinkinderen kunt zien opgroeien. 

Hoe meer ik er over na ging denken, hoe meer het me ging tegen staan. Er moest gewoon een eind aan komen.

De hypnose heeft goed zijn werk gedaan. De mindset was om. Dan komt er ook een periode van genieten. 

Hoe lekker is het dat je heerlijk knus op de bank zit en het regent buiten pijpenstelen en jij hoeft er niet uit. 

Je smaak en je reuk komt weer terug. En ergens komt er ook rust. De rusteloosheid is weg. Er is weer tijd voor leuke dingen. 

Er weer geld voor leuke dingen. Een goed boek. Een goeie film. Knutselen met de kinderen. Knuffelen met de kinderen. 

Lang vervlogen hobby's krijgen weer aandacht. Het is gewoon weer gezellig.

Waarom jij wel kunt stoppen met roken

stoppen met roken

Eigenlijk is 90% gedrag en maar 10% is verslaving

Besef je eens: je 'hebt' het niet, je ‘DOET’ het. Je bent niet als roker geboren. Je hebt jezelf als het ware gehypnotiseerd. Want jaren geleden toen jij je eerste sigaret opstak, heb jij je gedrag veranderd. Gedrag kun je eenvoudig veranderen met hypnose. Je hebt ‘roken’ tot een programma gemaakt. Dat maakt stoppen met je ‘bewuste’ deel lastig. Er blijven verlangens en behoeftes en je hebt last van ontwenning. Als je stopt met je ‘bewuste’ deel, ben je een EX-roker. Het rookprogramma staat dus nog op je harde schijf en belemmert jou om definitief te kunnen stoppen met roken. Hypnose kan helpen om dit programma te verwijderen.

Krijg de controle weer terug over je gedrag

Terug naar de oorsprong. Terug naar een NIET-roker.

Even wat feitjes die je vast wel weet, maar die ik toch even wil noemen

Stoppen met roken levert onmiddellijk voordelen voor je lichaam op:

 • Na een dag is de koolmonoxide uit je lichaam. Je bloed kan weer makkelijker zuurstof vervoeren. Heb je astma dan merk je dit meteen.
 • Na een dag beginnen de longen met de grote opruiming. Teer, slijm en stof worden verwijderd.
 • Na twee dagen is de nicotine uit je lichaam.
 • Na twee dagen is je smaak en reukvermogen al sterk verbeterd.
 • Na een paar dagen gaat het ademhalen al makkelijker en krijg je meer energie.
 • Na twee weken word je duidelijk fitter.
 • Na enkele weken gaat je huid er al beter uitzien. De doorbloeding neemt toe en de grauwe kleur neemt af. Ook ga je lekkerder ruiken.
 • Na twee tot zes weken zijn de effecten al zichtbaar voor tanden en tandvlees. Je mondgezondheid verslechtert niet verder.
 • Na twee tot twaalf weken verbetert de bloedcirculatie in het lichaam.

 • Na 3 maanden tot 9 maanden verminderen klachten als hoesten en benauwdheid. De longfunctie verbetert. Ook je stem wordt beter.

 • Na 3 tot 4 jaar is het risico om een hartinfarct te krijgen even groot als bij niet rokers.

 • Na tien jaar is de kans op longkanker bijna gehalveerd ten opzichte van iemand die is blijven roken.

stoppen met roken met hypnose

599,-

Wil jij stoppen met roken? 

Ben jij klaar met het roken? 

Lukt het je niet op eigen kracht?

Wil jij niet langer je gezondheid op het spel zetten? 


Ik begeleid je graag om te stoppen met roken, zonder ontwenningsverschijnselen.


Het "stoppen met roken programma" is een sessie van ruim 3 uur.

Een uitgebreid programma helemaal toegespitst op jouw eigen persoonlijke โ€˜stukjeโ€™. Een fantastische reis naar je onderbewuste.

Het opsporen van wat jou nou werkelijk aanstuurt om te roken, loslaten van oude patronen, mindblowing inzichten die jouw onderbewuste echt overtuigen dat het beter is om niet meer te roken. 

Dit alles ondersteunt met energetische etherische olie (aromatherapie), Bach Bloesems, handige oefeningen en een mp3 voor thuis en een hoop handvatten voor gezonde alternatieven. 


 • Mijn investering: 100% passie, 100% motivatie en 100% inzet
 •  Jouw investering: 100% motivatie en 599,-
 • 1 Sessie 'stoppen met roken' plus speciale 'extra' ondersteunings-mp3 voor thuis
 • 1 Reset sessie voor loslaten alle ballast op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbewust niveau plus energetische ballast van vaders en moeders kant.
 • Bach Bloesems
 • Energetische etherische olie (aromatherapie)

Dus wacht niet langer. Samen gaan we het gewoon doen!


Advies om afspraken in te plannen:

Sessie 1: Joyful Non-Smoker

Sessie 2: Joyful Non Smoker (de dag na sessie 1)


Reserveer nu

 • mindpower joyful non-smoker
  En het stopt niet na de sessies bij Joyful You.


  Thuis kun je jezelf verder begeleiden.


  Gebruik de oefeningen, luister naar de hypno-meditaties om alle veranderingen die met de sessies gemaakt zijn te bekrachtigen en te ondersteunen.

  Nathalie

  Geloof het of niet... het werkt!!

  ๐Ÿ˜Š ik ben verrukt dat ik voortaan als niet roker door het leven mag gaan na jaren en jaren van nicotine verslaving ๐Ÿ˜”

  De hypnose deed haar werk en voila...1 niet-roker!

  Zonder nare afkick verschijnselen of extreme chagrijnigheid!

  Na ruim 18 jaar gerookt te hebben en talloze pogingen gedaan te hebben om te stoppen met roken kwam ik Judith van Royen tegen via een advertentie op Facebook. Haar persoonlijke verhaal om te stoppen met roken sprak me aan en ik ben meer informatie gaan inwinnen over de hypnose methode om daadwerkelijk voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn nicotine verslaving. Na haar hele verhaal gelezen te hebben heb ik me, ietwat sceptisch maar vastberaden, aangemeld via haar website joyfulyou.nl.

  Zeer vlot na de aanmelding kwam een persoonlijke e-mail en daarna volgde een telefoongesprek met Judith zelf. Vastberaden maakte ik een afspraak voor de hypnose sessie. En na het invullen van een aantal persoonlijke vragen was daar de dag dat ik voorgoed zou stoppen met roken. 's Ochtends twijfelde ik of ik zou roken en heb dit wel gedaan. Ik was op tijd bij Judith en nam plaats in een bijzonder ontspannen wachtruimte waar ik een meer dan lief konijn mocht aaien. Toen Judith me kwam halen voor de hypnose sessie was ik volledig ontspannen maar had nog immer een wat sceptische kijk op hypnose. Maar na de hypnose voelde ik me zo ongelooflijk ontspannen en was ik in de volle overtuiging dat ik een niet roker was. Na een heerlijk kopje thee verliet ik via de wachtruimte Judith haar praktijk en toen ik buiten stond en in mijn jaszak voelde vond ik daar een pakje sigaretten die ik zonder nadenken in haar container heb gekiept (met aansteker en al geloof ik, excuses daarvoor)

  En nu ik terugkijk op mijn rokende leven ben ik zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn zoals Judith. Zij heeft letterlijk mijn leven veranderd en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor blijven! Wat een heerlijkheid om nooit meer in de pisregen te hoeven staan omdat ik móet roken, of nooit meer naar buiten te hoeven gaan tijdens een gezellig feestje, of nooit meer die vieze stink vingers of die malle nicotine adem! Geloof mij...het is een verademing!

  Demonstratie van niet-rokerslong vs rokerslong

  Schokkend? 

  100% Motivatie

  Niet goed, geld terug garantie geef ik niet.

  Ik wil je namelijk niet in de verleiding brengen dat je weer gaat roken. 

  Ben jij klaar met het roken? Waar wacht je dan op?

  Samen gaan we het gewoon doen.