arrow_drop_up arrow_drop_down

Stoppen met roken: 90% is gedrag en maar 10% is verslaving!

Herken je dit?

 1. Ik ben bang om ziek van de sigaretten te worden
 2. Ik voel op me neergekeken als ik buiten sta te roken
 3. Mijn kleren, mijn adem en handen stinken naar rook
 4. Het roken kost me klauwen met geld
 5. De angst die je voelt: “Is dit het eerste teken dat er iets ernstigers aan de hand is? Hoe lang wil ik wachten voordat ik naar een dokter ga? Hoe lang blijf ik nog roken?"
 6. Ik ben vreselijk aan het hoesten
 7. Ik geef het slechte voorbeeld aan mijn kinderen

Gevangen in je verslaving?

stoppen met roken

Dan wordt het tijd voor actie. 

Verdien je gezondheid terug.

Mijn eigen verhaal: Ik was er helemaal klaar mee

Hoe lekker is het in de zomer, heerlijk in de tuin in het zonnetje, kopje koffie, biertje, wijntje, sigaretje erbij. Want dat is zo gezellig. Maar dan komt de herfst en de winter er weer aan.

Binnen roken doe je niet want je wilt niet dat je kinderen mee roken. Waarom eigenlijk niet? 

Is roken slecht dan? uhh... ja. Waarom doe je het dan zelf? uhh... tja...

En dan sta je weer buiten in de regen, strak tegen de gevel aan om je sigaretje weg te lurken. 

Je gezin zit gezellig binnen en jij staat weer buiten omdat je zo nodig moet roken. Je ziet een van je kinderen alweer hoofdschuddend naar je kijken. 

De herfst is vooral meer nat dan droog. Kouder wordt het ook al. Eigenlijk is het knap ongezellig zo buiten in de kou en in de regen. Eenmaal weer binnen regent het klachten van de kinderen. "Je stinkt! Bah! Ga uit mijn buurt". 

Een gezellige knuffel met je kind zit er dan ook niet in. 

Dan vraag je je toch eens af waarom je het eigenlijk nog doet. Het kost bakken met geld, het kost je gezondheid, je kinderen vinden je stinken en de gezelligheid is meer binnen dan buiten. Daarnaast hoop je toch eigenlijk ook dat je ooit je kleinkinderen kunt zien opgroeien. 

Hoe meer ik er over na ging denken, hoe meer het me ging tegen staan. Er moest gewoon een eind aan komen.

De hypnose heeft goed zijn werk gedaan. De mindset was om. Dan komt er ook een periode van genieten. 

Hoe lekker is het dat je heerlijk knus op de bank zit en het regent buiten pijpenstelen en jij hoeft er niet uit. 

Je smaak en je reuk komt weer terug. En ergens komt er ook rust. De rusteloosheid is weg. Er is weer tijd voor leuke dingen. 

Er weer geld voor leuke dingen. Een goed boek. Een goeie film. Knutselen met de kinderen. Knuffelen met de kinderen. 

Lang vervlogen hobby's krijgen weer aandacht. Het is gewoon weer gezellig.

Nathalie

Geloof het of niet... het werkt!!

😊 ik ben verrukt dat ik voortaan als niet roker door het leven mag gaan na jaren en jaren van nicotine verslaving 😔

De hypnose deed haar werk en voila...1 niet-roker!

Zonder nare afkick verschijnselen of extreme chagrijnigheid!

Het verhaal van Nathalie

Na ruim 18 jaar gerookt te hebben en talloze pogingen gedaan te hebben om te stoppen met roken kwam ik Judith van Royen tegen via een advertentie op Facebook. Haar persoonlijke verhaal om te stoppen met roken sprak me aan en ik ben meer informatie gaan inwinnen over de hypnose methode om daadwerkelijk voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn nicotine verslaving. Na haar hele verhaal gelezen te hebben heb ik me, ietwat sceptisch maar vastberaden, aangemeld via haar website joyfulyou.nl.

Zeer vlot na de aanmelding kwam een persoonlijke e-mail en daarna volgde een telefoongesprek met Judith zelf. Vastberaden maakte ik een afspraak voor de hypnose sessie. En na het invullen van een aantal persoonlijke vragen was daar de dag dat ik voorgoed zou stoppen met roken. 's Ochtends twijfelde ik of ik zou roken en heb dit wel gedaan. Ik was op tijd bij Judith en nam plaats in een bijzonder ontspannen wachtruimte waar ik een meer dan lief konijn mocht aaien. Toen Judith me kwam halen voor de hypnose sessie was ik volledig ontspannen maar had nog immer een wat sceptische kijk op hypnose. Maar na de hypnose voelde ik me zo ongelooflijk ontspannen en was ik in de volle overtuiging dat ik een niet roker was. Na een heerlijk kopje thee verliet ik via de wachtruimte Judith haar praktijk en toen ik buiten stond en in mijn jaszak voelde vond ik daar een pakje sigaretten die ik zonder nadenken in haar container heb gekiept (met aansteker en al geloof ik, excuses daarvoor)

En nu ik terugkijk op mijn rokende leven ben ik zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn zoals Judith. Zij heeft letterlijk mijn leven veranderd en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor blijven! Wat een heerlijkheid om nooit meer in de pisregen te hoeven staan omdat ik móet roken, of nooit meer naar buiten te hoeven gaan tijdens een gezellig feestje, of nooit meer die vieze stink vingers of die malle nicotine adem! Geloof mij...het is een verademing!

Waarom jij wel kunt stoppen met roken

stoppen met roken

De controle weer terug over je gedrag

Velen gooien het op de “verslaving”. Maar roken is helemaal geen verslaving, het is gewoon gedrag. En gedrag kun je eenvoudig veranderen met hypnose.

Jaren geleden toen je je eerste sigaret opstak, heb je ook je gedrag veranderd. Je hebt het roken tot een programma gemaakt. Dat maakt het zo moeilijk om met je bewustzijn te  stoppen. Er blijven verlangens en behoeftes bestaan en je hebt ook nog eens last van ontwenning. Dat komt omdat, wanneer je zelf stopt, je een EX-roker bent.

Het rookprogramma staat zeg maar nog op je harde schijf.

Dit programma belemmert jou om definitief te kunnen stoppen met roken.

Hypnose kan helpen om dit programma te verwijderen. 

Terug naar de oorsprong. Terug naar een NIET-roker.

Het verhaal van Folkert

Ik blik met heel veel trots terug op de afgelopen maanden.

Ik wil dan ook nooit, maar dan ook nooit meer beginnen met roken. Als ik nu mensen buiten in de kou en regen zie roken, dan voel ik niet meer het verlangen naar die sigaretten. Als ik nu de adem van iemand ruik die gerookt heeft, dan walg ik hiervan. Ik schaam me nu zelfs kapot dat ik vroeger ook zo rook.


Er zijn ook heel veel positieve veranderingen die ik niet had verwacht door te stoppen met roken. Mijn sigaretten stonden altijd op nummer één. Mijn sigaretten waren belangrijker dan mijn ouders, mijn broer, mijn vriendinnetjes, mijn collega’s en ook zelfs belangrijker dan mijn vrouw en kinderen. Ik luisterde maar half naar mijn vrienden. Voordurend was ik buiten om te roken en dus was ik er maar voor de helft bij als we samen waren. Mijn andere helft was steeds weg voor een rookpauze of ik was afgeleid omdat ik aan het roken was. Nu is dat zo anders. Ik leef volledig in het hier en nu en kan ik mijn volledige aandacht besteden aan mijn vrouw, mijn kinderen, mijn vrienden, mijn ouders, mijn broer en mijn collega’s. Ongelooflijk wat voor verschil dat kan maken.


Ik voel me ook schoner nu. Fris en lekker ruikend. Mijn aftershave overheerst weer. Voorheen was er geen aftershave tegen aan te gooien. Toen ik nog rookte, schaamde ik me voor de geur van mijn adem, mijn kleding en mijn haar. Ik voelde me regelmatig niet op mijn gemak bij een belangrijke meeting om een opdracht binnen te halen. Ik heb zelf het gevoel dat ik menig opdracht niet heb gekregen vanwege mijn stinkende voorkomen en dus waarschijnlijk ook mijn onzekere houding.


Ik was jaloers op alle niet-rokers en de zelfverzekerdheid die zij hadden. Zij waren vrij, ik niet. Ze keken me met medelijden aan als ik rookte (soms ook met walging). Ze snapten ook niet waarom ik moest roken. Ik schaamde me steeds meer voor mijn rookverslaving. Ik probeerde er altijd omheen te praten en luchtig te doen, dat het roken niet iets was waar ik graag vanaf wilde. Ik had mezelf aangepraat dat ik anders was, een rebel, een stoere kerel.


Hoe anders is het nu. Nou weet ik hoe niet-rokers mij zagen, omdat ik nu zelf zo naar rokers kijk. 

Ongelofelijk dat deze uitspraak uit mijn mond komt?! 

Ik ben zo ontzettend blij dat ik van het roken af ben. Ik voel me echt bevrijd. Ik voel me heerlijk. Ik ruik lekker, voel me fitter en ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug. Daardoor gaat het zakelijk ook veel beter. Het binnenhalen van opdrachten is nu ook succesvoller. Ik voel dat ik gewoon meer gerespecteerd wordt.

Even wat feitjes die je vast wel weet, maar die ik toch even wil noemen

Stoppen met roken levert onmiddellijk voordelen voor je lichaam op:

 • Na een dag is de koolmonoxide uit je lichaam. Je bloed kan weer makkelijker zuurstof vervoeren. Heb je astma dan merk je dit meteen.
 • Na een dag beginnen de longen met de grote opruiming. Teer, slijm en stof worden verwijderd.
 • Na twee dagen is de nicotine uit je lichaam.
 • Na twee dagen is je smaak en reukvermogen al sterk verbeterd.
 • Na een paar dagen gaat het ademhalen al makkelijker en krijg je meer energie.
 • Na twee weken word je duidelijk fitter.
 • Na enkele weken gaat je huid er al beter uitzien. De doorbloeding neemt toe en de grauwe kleur neemt af. Ook ga je lekkerder ruiken.
 • Na twee tot zes weken zijn de effecten al zichtbaar voor tanden en tandvlees. Je mondgezondheid verslechtert niet verder.
 • Na twee tot twaalf weken verbetert de bloedcirculatie in het lichaam.

 • Na 3 maanden tot 9 maanden verminderen klachten als hoesten en benauwdheid. De longfunctie verbetert. Ook je stem wordt beter.

 • Na 3 tot 4 jaar is het risico om een hartinfarct te krijgen even groot als bij niet rokers.

 • Na tien jaar is de kans op longkanker bijna gehalveerd ten opzichte van iemand die is blijven roken.

roken is duur

Gezondheid staat op nummer 1, maar wat dacht je wat roken kost?

Als je een gemiddelde roker bent, rook je ongeveer een pakje per dag.

De gemiddelde prijs voor een pakje sigaretten is ongeveer € 7,00 per pakje (een prijs die elk jaar alleen maar stijgt).

Dat is ruim € 200,00 per maand!

Er gaat dan jaarlijks een bedrag van € 2.555,00 in rook op.


Ben je nog uit de “Gulden” tijd, dan zou een pakje nu f 15,43 kosten en rook je per jaar voor f 5.630,00 weg.


Hoe lang rook jij al?............ Zou je dat nu nog uit willen rekenen?

Hugo

Een Google recensie ★★★★★

Wat een bijzondere ervaring! Nooit over nagedacht en nu zo maar ineens onder hypnose... waar ik dacht aan zweverig, spiritueel en Uri Geller achtige praktijken waarin lepels spontaan buigen of die andere pipo waar mensen als een " kip zonder kop" op t podium lopen, dan was dit toch totaal anders. Ik kwam met het idee omdat ik Judith kende als pedicure en ik vond haar betrouwbaar en "normaal" wat dit ook mag inhouden.. of je nu heen gaat om je eigenwaarde op te krikken o.i.d of in mijn geval de nieuwsgierigheid naar t stoppen met roken dan kan ik dit sowieso aanraden. Wel Moet je zelf volledig achter de keus staan. Maar überhaupt wat je meemaakt is al een fantastische ervaring! Ik vond het mooi, dus zit je ergens mee... Bedankt Judith👌

stoppen met roken met hypnose

€ 599,-

Wil jij stoppen met roken? 

Ben jij klaar met het roken? 

Lukt het je niet op eigen kracht?

Wil jij niet langer je gezondheid op het spel zetten? 


Ik help je graag om te stoppen met roken, zonder ontwenningsverschijnselen.


Het "stoppen met roken programma" is een sessie van ruim 3 uur. 

Een uitgebreid programma helemaal toegespitst op jouw eigen persoonlijke ‘stukje’. Een fantastische reis naar je onderbewuste. Het opsporen van wat jou nou werkelijk aanstuurt om te roken, loslaten van oude patronen, mindblowing inzichten die jouw onderbewuste echt overtuigen dat het beter is om niet meer te roken. 

Dit alles ondersteunt met energetische etherische olie (aromatherapie), Bach Bloesems, handige oefeningen en een mp3 voor thuis en een hoop handvatten voor gezonde alternatieven. 


 • Mijn investering: 100% passie, 100% motivatie en 100% inzet
 •  Jouw investering: 100% motivatie en € 599,00
 • 1 Sessie plus speciale 'extra' ondersteunings-mp3 voor thuis
 • Bach Bloesems
 • Energetische etherische olie (aromatherapie)

Dus wacht niet langer. Samen gaan we het gewoon doen!

 • Demonstratie van niet-rokerslong vs rokerslong

  Schokkend? 

  100% Motivatie

  Niet goed, geld terug garantie geef ik niet.

  Ik wil je namelijk niet in de verleiding brengen dat je weer gaat roken. 

  Ben jij klaar met het roken? Waar wacht je dan op?

  Samen gaan we het gewoon doen.

  Kijk hieronder voor mijn andere speciale programma's voor jou

  afvallen met virtuele maagband

  Afvallen met virtuele maagband

  hypnotherapie
  Je leven op de rails met hypnose
  Wandelcoaching met hypnose Groningen
  VIP Wandelcoaching met hypnose