afvallen met virtuele maagband

Afvallen met de virtuele maagband

Jouw pad naar jouw streefgewicht

Uitleg over de virtuele maagband

Ook zat van je overgewicht?

  Fijn dat je op deze pagina bent terechtgekomen, want dat is natuurlijk niet voor niets.

  Waarschijnlijk ben je hartstikke zat van je overgewicht. Mogelijk heb je al meer diëten gevolgd dan dat je vingers aan je handen hebt. Je bent lekker aan het jojo’en geweest en inmiddels zitten er meer kilo’s aan dan waar je ooit op zat toen je aan je eerste dieet begon.

  Daarnaast vind je eten gewoon ontzettend lekker en zit er totaal geen rem meer in je lijf.

  Misschien ben je ook nog eens een emotie-eter en met alles wat er zo in je leven gebeurt en is het onmogelijk om niet steeds maar weer die emoties weg te eten.

afvallen zonder dieet

En nu ben je er klaar mee

Je bent nu op zoek naar iets wat wel gaat werken.

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Want bij mij hoef je niet op dieet.

Sterker nog, je mag gewoon alles eten.

MAAR…. Je zult merken, het hóéft niet meer.

Juist dat maakt het grote verschil. 

Hoe zou het voor je zijn als je alles mág eten, maar dat het niet hóéft?

Alles wat je jezelf ontzegt, dat krijgt de grootste aantrekkingskracht.

Ga nog maar eens terug naar je kindertijd. Alles wat papa en mama verboden hadden, dat wilde je persé toch doen.


Met eten is dat precies net zo.

Jij hebt braaf alle weken je dieet gevolgd, alle lekkernijen heb je braaf laten staan, de kilo’s gingen eraf en je hebt je streefgewicht behaald. Je mocht dus eindelijk weer ‘gewoon’ eten… nou ja… wat is dan gewoon hè? Laat me raden. Je hebt als eerste aan de snoep of aan de chips gezeten, je er vol passie en genot op gestort en alles was daarna op.

Weet je hoe dat komt? Omdat je het al zo lang niet mocht. Wij mensen willen dat gewoon niet. Wij willen niet dat we iets niet mogen.


Maar nu even terug wat ik dan anders doe dan het gemiddelde dieet.

Hypnose is een manier om je onderbewuste iets te laten geloven. Dat onderbewuste deel heeft jou laten geloven dat je ongezond moest eten. Dus heel simpel gezien, ga ik je eerst uit je eigen hypnose halen.

Dan gaan we in trance jouw onderbewuste laten beleven dat je naar het ziekenhuis gaat en dat je een maagband operatie ondergaat. Je onderbewuste kent geen verschil tussen echt en fictie, dus die gaat dit gewoon geloven en gaat hier ook naar handelen. (denk maar eens aan een VR-bril)

Juist dit is de grootste kracht van de virtuele maagband. 

Wat ga jij dan van de virtuele maagband merken? 

Nou, heel veel want vanaf de dag dat je de maagband hebt ontvangen ga je de eerste veranderingen al opmerken.

 • Je bent je bewuster van de signalen van je lichaam en je luistert er ook naar.
 • Je stopt gewoon met eten zodra je voldaan bent.
 • Je gaat moeiteloos kiezen voor (nog) gezondere maaltijden.
 • Het emotie-eten is passé en je saboteert jezelf niet meer.
 • Je merkt dat je negatieve gewoontes gaan veranderen naar positieve gewoontes.
 • Je voelt je met de dag energieker, fitter en je gaat bewegen zelfs leuk vinden.
 • Je zult merken dat je geen enkele behoefte meer hebt aan tussendoortjes.
 • Je kunt makkelijker 'Nee' zeggen tegen snoep, chips, gebak, alcohol, of andere ongezonde dingen, gewoonweg omdat je weet dat het mag maar dat het niet hoeft.
 • je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
 • Als jij er voor de volle 100% voor gaat, all-in, is een gewichtsverlies van 20 tot 30 kilo per jaar mogelijk.

En door al deze mooie veranderingen, val je bijna moeiteloos op een gezonde en veilige manier af. Hoe cool is dat?  

mijn eigen maagband

Mijn eigen virtuele maagband

Tijdens de masterclass Virtuele maagband in 2016 kreeg ik mijn virtuele maagband. Dit vond ik destijds best spannend. Maar ja, hoe kun je nou je klanten vertellen wat het is als je er zelf geen hebt! Dus hij moest er zeker komen. Die laatste kilootjes die er nog af moesten, verdwenen ook ineens. Ik kan je vertellen dat het mij iedere keer weer verbaasd. Ook nog na al die jaren. Hoe snel je voldaan bent. Je bord niet meer leeg krijgt. Zelfs buikpijn kunt krijgen omdat je stiekem toch te veel hebt gegeten. Hoe makkelijk het is om gewoon ‘nee’ te zeggen tegen ongezonde voeding.  

Eigenlijk briljant hoe iets wat er niet echt is, toch werkt.

Nu wil je vast weten waarom het dan werkt

We starten altijd eerst met de Reset Sessie om eerst alle energetische ballast bij jou weg te halen. Eerst moet die onzichtbare rugzak met al je shit leeg voordat we gaan beginnen aan alle andere belemmerende overtuigingen. 


Dan neem ik je ook even mee terug naar je kindertijd. Er was eens een tijd dat je heilig in Sinterklaas geloofde. En als iemand zei dat hij niet echt was dan werd je waarschijnlijk nog boos ook. Tot je 7e levensjaar zit je in een lagere hersenfrequentie.

Je gelooft alles wat er dan tegen je gezegd wordt. (Helaas ook de negatieve suggesties)

Door je ouders, school, de tv, de sociale omgeving is er alles aan gedaan om het Sinterklaasverhaal zo echt mogelijk te maken. Hoe kon Sinterklaas nou niet echt zijn? Tenslotte zat er iets in je schoen, je briefje was eruit, de wortel ook en op pakjesavond bonkte er iemand op de deur en stond die zak in de gang. Echt dus... toch?

Maar vanaf 7 jaar tot ongeveer je 12e jaar gaat de hersenfrequentie omhoog en kom je in je kritische denken.

Eerst zien, dan geloven. (Stiekem dus een beetje ongeloof bij jou of die maagband nou echt wel werkt)

Dus ergens na je 7e jaar valt Sinterklaas van zijn voetstuk, want je gaat kritischer denken, je gaat kritischer kijken en ineens zie je van alles wat je al die jaren ervoor niet hebt opgemerkt.


Met hypnose breng ik jou terug naar die lagere hersenfrequentie. Je staat weer open voor suggesties. Dus als ik je dan meeneem naar het ziekenhuis voor de maagband operatie en ik neem je helemaal mee in dit verhaal, dan gelooft jouw onderbewuste dit dus. Daarbij laat ik je onderbewuste weer geloven dat je alleen behoefte hebt aan gezonde voeding, dat je weer graag wilt bewegen, dat je bewegen leuk vindt, dat je goed met je emoties om kunt gaan en dat je alleen maar hoeft te eten als je echt honger hebt en dat je gewoon weer kunt genieten van 3 kleine maaltijden per dag.

Daarnaast neem ik nog eens een hoop andere ballast bij je weg die je in de loop der jaren hebt verzameld.

Reacties over de virtuele maagband

"Een jaar later was ik 20 kilo afgevallen"
In 2018 hoorde ik van iemand die ik ken, dat ze enorm was afgevallen met behulp van een virtuele maagband. Mijn belangstelling was meteen gewekt en ik ben op internet informatie hierover gaan opzoeken’, blikt Tina terug. ‘Zodoende ben ik bij Judith terechtgekomen.


Ik heb haar opgebeld en er was meteen een klik. Het voelde direct goed. Eigenlijk ben ik helemaal niet op dieet geweest. Ik heb alles gegeten wat ik daarvoor ook at, maar alleen in kleinere hoeveelheden. Op zaterdag was het hier altijd patatdag, en dat is het nu nog steeds. Alleen eet ik nu de helft en daar heb ik genoeg aan. Als ik meer eet, voelt dat gewoon niet lekker in mijn maag. Het gaat nu om de smaak en niet meer om de hoeveelheid.

Tina

"Na 7 maanden was er 16 kilo af"

Ik had naar mijn zwangerschappen wat extra kilo's die ik er maar niet af kon krijgen en vooral de laatste zwangerschap zag je nog steeds (naar 5,5 jaar). Ik zat al een tijdje te denken aan een maagbandje maar naar wat geGoogle kwam ik er al snel achter dat ik daarvoor nog te licht was (ook wel leuk om te lezen). Maar naar een moeilijke tijd door de zorgen die ik had om Corona was een koekje bij de thee een hele pak en kwamen er steeds meer kilo's bij, en was ik er met 103 wel klaar mee.

In eind april was de maat vol en zo kwam ik bij Judith. Wat een lieve vrouw en ik voelde me gelijk op m'n gemak. Begin mei had ik mijn eerste sessie en op de weg naar huis voelde ik me al een andere persoon. En ook al vlogen de kilo's er niet af, ik viel naar van alles geprobeerd te hebben een keer echt af en dat voelde echt geweldig. Nu eind november zijn er 16 kilo's af en voel ik me naar omstandigheden goed en lekker in mijn vel.

recensie Joyful You
Irma
"21 kilo is eraf' 
Hoi Judith, inmiddels staat de teller op de weegschaal op 75 kilo, het gewicht wat ik ongeveer voor ogen had. Ik voel mij er goed bij. Nogmaals dank voor je behandeling en begeleiding, ik ben er blij mee. Het heeft mij verrast dat ik eigenlijk zonder moeite zo geleidelijk ben afgevallen. Wat wellicht nog een beetje meegeholpen heeft is dat mijn man vanwege diabetes type 2, koolhydraatarm moest gaan eten. Voor de warme maaltijd doe ik daar ook aan mee.


Maar kortom, blij dat ik dit traject heb doorlopen. Ik doe er even een foto bij, omdat ik het kledingstuk heb gevonden wat ik mij tijdens de hypnose voor had gesteld wanneer ik zou zijn afgevallen.  Hartelijke groet
review virtuele maagband
Lia

Dit is niet het standaard 'virtuele maagband programma' wat elders wordt aangeboden. 

Mijn programma omvat o.a. 4 sessies live inclusief de Reset Sessie, 2 support audio's, 4 maagband hypnose audio's voor thuis, heerlijke hypnose audio's voor extra ondersteuning, meditaties, voedingsadviezen.

Dit is allemaal voor jou om na de live sessies jezelf te begeleiden naar jouw streefgewicht.

Maar er verandert voor jou nog veel meer. Ik ben ervan overtuigd dat jij na mijn sessies, binnen een paar weken tijd, positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust te ervaart, jij gelukkig en blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen en je weer vrij voelt.


 • Mijn investering: 100% passie, 100% motivatie en 100% inzet.
 • Jouw investering: 100% motivatie

Geen mens is hetzelfde. Ieder heeft zijn eigen verhaal en redenen voor het overgewicht.

Wil je voor een langere periode begeleiding op maat?

Dan is mijn 1 op 1 coaching speciaal voor jou. Dan ben er ik er 12 maanden lang voor jou om samen met jou aan alles te werken wat jou belemmert of in de weg staat om je weer fit te voelen en je weer lekker in je vel te voelen. Ook al die issues die niet te maken hebben met jouw overgewicht. Mijn jaarprogramma is maatwerk en zeker de moeite waard.

Voel jij die volle 'JA' om dit pad met mij te gaan bewandelen?

Joyful Audio's

Speciaal voor jou

Heerlijke hypnose audio's

Druk in je hoofd?

Altijd gespannen?

Moeite met in slaap vallen?

Voel je je onrustig?

Geen zelfvertrouwen?

Loop je ergens over te piekeren? 


Er kan van alles zijn wat jou uit je rust brengt. Met de Joyful Audio's kun je ontspannen en werken aan onderbewuste processen. 


Voor deze audio's is jouw

investering €7 per jaar

Joyful Weight loss

Basis

Basis virtuele maagband programma

In 13 weken tijd bewandelen wij dit pad om jou terug te brengen naar een gezonde mindset over eten, zodat jij zelf na deze 13 weken kunt toewerken naar jouw streefgewicht. Een combinatie van live sessies in mijn praktijk en audio;s voor thuis om jezelf te blijven motiveren. Als jij er voor de volle 100% voor gaat, all-in, is een gewichtsverlies van 20 tot 30 kilo per jaar mogelijk.


Jouw investering voor dit programma €1200

★★★

Limited

Joyful Weight loss

Jaarprogramma

Virtuele maagband jaarprogramma

Met mijn 1 op 1 mentoring gedurende 12 maanden tijd bewandelen wij dit pad. Daarbij pakken we ook al die issues aan die niet te maken hebben met jouw overgewicht. Ik ga samen met jou werken aan alles wat jou belemmert of in de weg staat om je weer fit te voelen. je weer lekker in je vel te voelen en jouw streefgewicht te bereiken. 


Jouw investering voor dit unieke jaarprogramma €7.500

★★★★★★

mindpower
En het stopt niet na de sessies bij Joyful You.


Thuis kun je jezelf verder begeleiden en ondersteunen naar je streefgewicht of je gewenste kledingmaat.


Gebruik de oefeningen, luister naar de hypno-meditaties om alle veranderingen die met de sessies gemaakt zijn te bekrachtigen en te ondersteunen

En wie ben ik dan...

Judith van Royen Ottes

Ik ben Judith van Royen-Ottes, 

Het is mijn missie om jou terug te brengen naar wat echt belangrijk is… JIJzelf. Terug naar jouw essentie, jouw authenticiteit, jouw volle potentieel. Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach of mentor om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

To live to the utmost !

Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen. Want ik hou van trance, dus van hypnose en dus ook van Armin van Buuren... 😂

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject. Het is gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Wil jij graag begeleiding bij het afvallen?

Boek dan gelijk de sessies.

Weet je niet precies of dit voor jou het beste pad is? 

Vraag dan gerust om een vrijblijvend gesprek.

Ik vertel je met alle liefde meer hierover.

Veel gestelde vragen voor therapie

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk niet dat ik gehypnotiseerd kan worden, wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject van 5 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of update-sessie.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject?

Dit is per traject verschillend. In de meeste gevallen zit er 1 à 2 weken tussen.

Is de online hypnotherapie sessie net zo effectief als de 'persoonlijke' sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Mijn probleem is een pijnlijke kwestie waar ik liever niet over praat. Kan ik toch geholpen worden met hypnose?

Ja dat kan. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergrond te weten. Je hoeft er niet over te praten. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste veranderingen tot stand brengen.

Hoe lang houden de veranderingen aan?

De veranderingen zijn in de meeste gevallen direct en blijvend.

Hoe voel ik me na een sessie?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch.

Kan ik na de sessie zelf autorijden?

Absoluut. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Zijn de sessies vertrouwelijk?

Absoluut. De privacy en vertrouwelijkheid worden strikt gewaarborgd. Zie ook de privacy policy: https://joyfulyou.nl/privacy-policy/

Kunnen wij van tevoren kennis maken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een vrijblijvend gesprek, telefonisch of via video. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Vrijblijvend gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 5 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Als ik mijn gemaakte afspraak niet kan nakomen?

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren wordt de sessie in rekening gebracht i.v.m. de gereserveerde tijd .

Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar.

Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag.