be you - joyful you

Joyful weight loss

Virtuele maagband programma

Herken jij jezelf hierin:

 1. Ik ben een emotie-eter
 2. Ik probeer alle diëten 
 3. Het lukt me niet om af te vallen en op mijn streefgewicht te blijven
 4. Mijn hoofd is alsmaar met eten bezig
 5. Ik heb last van eetbuien
 6. Ik baal dat ik mijn eetgedrag niet onder controle hebt
 7. Ik denk altijd aan 'eten'


 • Ik merk dat ik dikker wordt en ik wil het niet helemaal uit de hand laten lopen

Lees dan verder 

afvallen met de virtuele maagband

Hoe zou het voor je zijn als je alles mág eten, maar dat het niet hóéft?

Het virtuele maagband programma

Er was eens een tijd dat het wel goed ging... 

Ergens ging het mis...

Hoe zou het zijn als jij terug te brengen bent naar die tijd dat het wel goed ging? 

en daardoor gewoon kilo's kwijt raakt...  en je focus van het eten weg is... 


Dat betekent geen dieet volgen, maar gewoon veranderen door mindset.

Jezelf gewoon uit je eigen 'hypnose' halen.

Een verandering dus van binnenuit die ervoor zorgt dat je focus van het eten afgaat en je dan vanzelf gewicht verliest.

Jouw onderbewuste weer op het rechte pad brengen.

Een ‘reset’ van je eetgewoonte, eetgedrag en bewegingspatroon op dit moment.


Gewicht verliezen lukt namelijk niet als je druk bezig bent met afvallen.

Sterker nog, dan denk je alleen maar aan eten of niet eten.

Daarom is diëten zo vervelend en werkt het niet.

Want alles wat je jezelf verbiedt, heeft de grootste aantrekkingskracht.


Met de virtuele maagband sporen we ook de oorzaak van je eetgedrag op en dat gaan we samen oplossen.


Wat kan de virtuele maagband jou opleveren?

 • Verlost zijn van het ‘iets uit het verleden’ dat nu jouw (eet)probleem is
 • Verlost zijn van alle dagen ‘bezig zijn’ met eten
 • Meer zelfvertrouwen hebben
 • Je weer gelukkig met jezelf en je uiterlijk laten zijn
 • Je gewicht tot een veilig gewicht laten zakken
 • Van ‘binnenuit’ veranderen en 'normaal' over eten denken
 • Weer kunnen genieten van de leuke dingen in het leven 


"Het geheim van afvallen begint in je hoofd en niet op je bord."

afvallen met de virtuele maagband

"Een jaar later was ik 20 kilo afgevallen"

‘In 2018 hoorde ik van iemand die ik ken, dat ze enorm was afgevallen met behulp van een virtuele maagband. Mijn belangstelling was meteen gewekt en ik ben op internet informatie hierover gaan opzoeken’, blikt Tina terug. ‘Zodoende ben ik bij Judith terechtgekomen. Ik heb haar opgebeld en er was meteen een klik. Het voelde direct goed.’
review virtuele maagband
Hoi Judith, inmiddels staat de teller op de weegschaal op 75 kilo, het gewicht wat ik ongeveer voor ogen had. Ik voel mij er goed bij. Nogmaals dank voor je behandeling en begeleiding, ik ben er blij mee. Het heeft mij verrast dat ik eigenlijk zonder moeite zo geleidelijk ben afgevallen (21 kilo is er af). Wat wellicht nog een beetje meegeholpen heeft is dat mijn man vanwege diabetes type 2, koolhydraatarm moest gaan eten. Voor de warme maaltijd doe ik daar ook aan mee. Maar kortom, blij dat ik dit traject heb doorlopen. Ik doe er even een foto bij, omdat ik het kledingstuk heb gevonden wat ik mij tijdens de hypnose voor had gesteld wanneer ik zou zijn afgevallen. Hartelijke groet

Lia

afvallen met een virtuele maagband

Een virtuele maagband

Is een denkbeeldige maagband die aangebracht wordt tijdens de hypnose sessie. Een virtuele maagband kun je dan ook zeker vergelijken met een echte maagband.

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, daarom gelooft jouw brein dat deze maagband er echt zit.

Geen medische ingreep dus!

Geen narcose, geen littekens, geen herstelperiode, geen complicaties, geen verblijf in het ziekenhuis. 

Benieuwd hoe dit werkt? Ik bel je graag om dit uit te leggen.

afvallen zonder dieet

Welke voordelen kan de virtuele maagband jou opleveren:

 • Emoties ontkoppelen van eten
 • Verhogen van je zelfbeeld, zelfvertrouwen, gezondheid, levensvreugde, geluk en vitaliteit.
 • Verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Geen dieet, dus geen last van het jojo effect
 • Sabotage stoppen, slechte gewoontes verwijderen
 • Het verlangen verhogen om je lichaam te bewegen
 • Vetverbranding van je lichaam verhogen
 • Bloedsuiker stabiliseren
 • Verlagen risico’s van ziekten en aandoeningen die het gevolg zijn van overgewicht
 • Geen pijn en complicaties zoals bij chirurgische ingreep
hulp bij afslanken

Garantie

Hoeveel diëten of methodes heb je in je leven al geprobeerd?

Was het resultaat blijvend?

Werd met deze diëten of methodes de oorzaak aangepakt?

De resultaten van de virtuele maagband zijn wereldwijd gemeten verbluffend te noemen.

Fysieke maagband 50%

Virtuele maagband 80% of een stuk hoger

Ga jij die stap maken en kiezen voor jezelf? 

afvallen met de virtuele maagband
1599,-

795,-

Afvallen met de virtuele maagband

Dit is niet het standaard 'virtuele maagband programma' wat elders wordt aangeboden. 

Het programma omvat 4 sessies live, inclusief de reset sessie, 4 hypnose mp3 sessies voor thuis in de online app, extra hypnose mp3’s in de online app, voedingsadviezen en meer.


 • Mijn investering: 100% passie, 100% motivatie en 100% inzet.
 • 200% toegevoegde waarde: totale waarde van dit programma 1.599,-.
 • Jouw investering: 100% motivatie, 795,- voor 4 sessies live, inclusief de reset sessie, 4 hypnose mp3 sessies voor thuis in de online app, toegang tot mijn overige hypnose mp3’s in de online app, voedingsadviezen en meer.
 • Wil je voor een langere periode begeleiding op maat, dan is dit bespreekbaar. Geen mens is hetzelfde. Ieder heeft zijn eigen verhaal en redenen voor het overgewicht. Dit programma is maatwerk en zeker de moeite waard.


Dus wacht niet langer. Vraag naar de mogelijkheden. 

Samen gaan we het gewoon doen!


Advies om afspraken in te plannen:

Sessie 1: Joyful Weight Loss

Sessie 2: Joyful Weight Loss (maximaal 1 week later)

Sessie 3: Joyful Weight Loss (4 weken later dan sessie 2) 

Sessie 4: Joyful Weight Loss (10 weken later dan sessie 3)


Reserveer nu

mindpower
En het stopt niet na de sessies bij Joyful You.


Thuis kun je jezelf verder begeleiden en ondersteunen naar je streefgewicht of je gewenste kledingmaat.


Gebruik de oefeningen, luister naar de hypno-meditaties om alle veranderingen die met de sessies gemaakt zijn te bekrachtigen en te ondersteunen
recensie Joyful You

Ik had naar mijn zwangerschappen wat extra kilo's die ik er maar niet af kon krijgen en vooral de laatste zwangerschap zag je nog steeds (naar 5,5 jaar).

Ik zat al een tijdje te denken aan een maagbandje maar naar wat gegoogle kwam ik er al snel achter dat ik daarvoor nog te licht was (ook wel leuk om te lezen). Maar naar een moeilijke tijd door de zorgen die ik had om Corona was een koekje bij de thee een hele pak en kwamen er steeds meer kilo's bij, en was ik er met 103 wel klaar mee.

In eind april was de maat vol, ik had een gesprek met mijn vriend en zei ik ben er klaar mee, wat wil je dan zei die. Ik zei ik wil een virtuele maagband en zo kwam ik bij Judith. Wat een lieve vrouw en ik voelde me gelijk op m'n gemak. Begin mei had ik mijn eerste sessie en op de weg naar huis voelde ik me al een andere persoon. En ook al vlogen de kilo's er niet af, ik viel naar van alles geprobeerd te hebben een keer echt af en dat voelde echt geweldig. Nu eind november zijn er 16 kilo's af en voel ik me naar omstandigheden goed en lekker in mijn vel. Ik heb mijn doel nog niet bereikt en voel ook af en toe dat het weer wat berg afwaarts gaat en heb ik weer contact gehad met Judith en staat er alweer een sessie in de agenda. Dit zegt maar weer dat ze je niet loslaat en dat ze er altijd voor je zal blijven.

Ik zal mijn einddoel voor elkaar krijgen en het hoeft ook niet zo veel meer te zijn, maar met behulp van Judith ga ik er komen. Ik heb er een jaar voor uit getrokken dus ik heb ook nog even. De keuze voor een virtuele maagbandje zal ik iedereen aanraden want het heeft zoveel voordelen en dan natuurlijk bij Judith.

Irma

Wil jij graag hulp bij het afvallen?

Maak nu een afspraak of vraag eerst een vrijblijvend gesprek aan.

Meer weten over afslanken? Kijk anders ook eens op de pagina van Afslankhulp