kies je pad

Retraites - Retreats

Even écht gewoon tijd voor jou alleen. 

Alle retraites zijn erop gericht om echt aan jezelf te werken.

Werken aan persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling, opnieuw contact met jezelf maken, terug naar je essentie, je ware 'IK'. Weer bewust worden van wat je voelt en denkt. 


Het is mijn missie om jou laten voelen wie jij werkelijk bent en waartoe jij in staat bent. Alles in jouw leven transformeert jij zelf mag zijn en in verbinding staat met jouw volledige kracht en potentieel.


Jezelf een aantal dagen helemaal onder te dompelen in rust en ruimte zorgt ervoor dat je nog krachtiger je pad terug vindt naar jezelf.

Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur, helemaal in je eigen bubbel, écht gewoon tijd voor jezelf. 

Dagen met rust en ruimte voor jou zodat jij je helemaal bewust wordt van alle veranderingen die er te voelen zijn. 


Mijn ervaring is dat als je na de sessies niet naar huis hoeft en je niet in je dagelijkse routine terugkomt, de sessies een aanzienlijk betere impact hebben. Je hebt deze dagen lang volle focus op je proces. Door te overnachten in dit prachtige privé wellness paradijs maak je ook nog eens gebruik van de cognitieve verwerking in je slaap. Door even helemaal in je eigen bubbel te bijven, te kunnen genieten van veel uitzicht op de natuur, draagt bij aan een verhoogd bewustzijn en verwerking en verankering van alles wat er in de sessies is gebeurd. 

Hoe zou het zijn om weer écht van jezelf te houden, innerlijke rust te ervaren, licht, blij en vrij vol zelfvertrouwen jouw eigen pad te bewandelen?

van chaos naar innerlijke rust

Van chaos naar innerlijke rust

van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

van spanning naar ontspanning

Van spanning naar ontspanning

van denken naar voelen

Van denken naar weer voelen

Mijn retraites voor jou

Limited

Joyful Days Basic

★★★

4 aaneengesloten dagen inclusief overnachting en ontbijt. Je slaapt in een B&B in een klein authentiek dorpje aan de rand van Groningen. 3 exclusieve 1-op-1 sessies in de praktijk en 1 wandelsessie in het bos.

Limited

Joyful Days Wellness

★★★★

4 aaneengesloten dagen all-inclusive in een prachtig privé Wellness Paradijs aan de rand van Groningen.

2 exclusieve 1-op-1 sessies op locatie en 1 wandelsessie in het bos.

renate
Na heel wat therapiesessies en veel bezig te zijn geweest met zelfontwikkeling bleef ik tegen een aantal hardnekkige oude overtuigingen aanlopen. Dit koste mij veel energie waardoor ik niet altijd het gevoel had mijn eigen keuzes te kunnen maken en mijn leven volledig te leven. Ik heb drie sessies mee mogen maken bij Judith. Deze sessies hebben mij veel gebracht. Ik heb meer energie, sta steviger in mijn schoenen en durf keuzes te maken die goed zijn voor mij (zoals het beëindigen van mijn relaties waar ik al langere tijd tegen aan liep maar geen knoop door kon hakken). Ik ben erg dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Judith is een lieve vrouw waarbij ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Het was bijzonder te ervaren hoeveel lichter ik mij ben gaan voelen. Als of er op allerlei lagen en niveaus ballast van mijn schouders is gevallen. 
Renate
iva

Judith is een geweldige betrouwbare therapeute die alles doet om jou te helpen. Na veel verschillende therapieën te hebben gevolgd was Judith de eerste die mij daadwerkelijk heeft geholpen, en dat in maar 3 sessies! Zij heeft mij zelfverzekerd gekregen en uit mijn depressie. Die 3 sessies, bijna 2 jaar geleden hebben tot op de dag van vandaag hetzelfde effect!

Life-changing.

Iva

Hi, mijn naam is Judith

Mijn naam is `Judith van Royen-Ottes en ik ben de #1 Soulpreneur expert van Nederland,  de bezielster van Joyful You, energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, PSYCH-K® facilitator en life & burn-out coach.


Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen, want ik hou van trance en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Het is mijn missie om meer bewustzijn, liefde, flow en innerpower te creëren in deze wereld. Ik wil je graag laten voelen wat echt belangrijk is… JIJzelf. Ik wil je die diepe liefdevolle connectie met jezelf en met de mensen om je heen weer laten ervaren. Terug naar jouw essentie, jouw authenticiteit, jouw volle potentieel. 


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden op jouw pad. Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige.

Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwenoude methodieken en ik laat mij verassen in het moment, handel vanuit mijn intuïtie, vanuit de verbinding met het kwantumveld, mijn verbinding met jou, mijn gevoel, mijn kennis en te 'zijn' in het moment vanuit compassie.

Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach, mindset mentor en teacher om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik geef je een ervaring die je nog nooit elders hebt gehoord of gezien of gevoeld.

Ik ben er voor jou als jouw coach, mindset mentor en teacher en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt.

Ik begeleid je om los te komen van jouw beperkende en belemmerende overtuigingen, we zoeken jouw uitdagingen op, we gaan aankijken waar jij bang voor bent, we gaan loslaten wie jij dacht te moeten zijn, we gaan omarmen wie jij bent, zodat jij een realiteit kunt creëren waar jij naar verlangt.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Ik leer je om te communiceren met je lichaam. Door jezelf in beweging te brengen krijg je antwoorden op vragen waar jij mee struggled. 


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject en dus gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Vind jij het tijd voor jezelf? 

Weet je niet precies wel pad voor jou het beste pad is? 

Wil je meer uitleg over de retraites?

Vraag dan gerust om een persoonlijk gesprek. Ik vertel je met alle liefde meer hierover.