be you - joyful you

Joyful Days

Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur.

Even helemaal in je eigen bubbel.

Even echt gewoon tijd voor jou alleen. 


Drie dagen alleen voor jou zodat je je helemaal bewust wordt van alle veranderingen die er te voelen zijn.

De kracht hiervan is, dat je veel beter het verschil kunt voelen, omdat je niet thuis gelijk weer in je dagelijkse sleur valt. 

Juist omdat je de veranderingen zo goed kunt voelen, kun je daarna veel krachtiger naar huis. Vanuit die kracht en die ervaring, kun je thuis beter omgaan met alles wat zich daar weer aandient. 


Mijn ervaring is dat als je na de sessies niet naar huis hoeft en je niet in je dagelijkse routine terugkomt, de sessies een aanzienlijk betere impact hebben. Je hebt dan 3 dagen lang volle focus op je proces. Door te overnachten bij de fijne B&B Rust en Ruimte maak je ook nog eens gebruik van de cognitieve verwerking in je slaap. Door even helemaal in je eigen bubbel te bijven, te kunnen genieten van veel uitzicht op de natuur, draagt bij aan een verhoogd bewustzijn en verwerking en verankering van alles wat er in de sessies is gebeurd. 

just be

Ik begeleid jou om opnieuw contact met jezelf te maken, je terug te brengen naar je essentie, je ware 'ik'. Je bewust maken van wat je voelt en denkt. Ik leer je dat je hierin niet hoeft blijven hangen.

Ik begeleid jou naar het pad van de 'blije jij', waar jij jezelf bent en mag zijn, je mooi voelt blij voelt. 

Jou inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen.

To live to the utmost !

Jou laten ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde.

Jou bewust te maken van je eigen manifestatie kracht.

Jou laten zien dat 'spiritueel' en 'energetisch' totaal niet zweverig hoeft te zijn. Met humor en met liefde, het aardse te verbinden met het spirituele echter met beide voeten op de grond. 

Ik ben ervan overtuigd dat jij na mijn sessies, binnen een paar weken tijd, positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust ervaart en je met je emoties kunt omgaan.  Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen, je weer vrij voelt en vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. 

ongelukkig depressief

jij je herkent in:

Onrust in je hoofd en lichaam, angsten, paniek, stress, energieloos, vermoeid, lusteloos, niet meer blij, somberheid, depressieve gevoelens, verdrietige gevoelens, ongelukkige gevoelens, allerlei andere nare gevoelens.

Niet genoeg van jezelf houden, gebrek aan eigenwaarde, geen zelfvertrouwen.

Diep van binnen voel ik me nog dat kleine kind...

Lichamelijk en geestelijk in onbalans voelen, vage lichamelijke klachten ervaren waar de arts niets mee kan?

Je hebt veel in je leven meegemaakt en je rugzak zit vol?

kruispunt

Heb je vermijdingsgedrag, ben je bang om stappen te zetten, blijf je steken in het oude vertrouwde (ook al voelt dat niet fijn)... loopt je altijd tegen terugkerende patronen aan? 

Je hebt altijd een keuze.

Of het pad volgen dat je nu bewandelt, of een nieuw pad inslaan. Hiervoor gaan we stappen maken. Letterlijk!

Ik laat je voelen welke stappen je kunt zetten en welke niet. Ik laat je voelen wat goed voelt en wat niet goed voelt. Het doorbreekt oude patronen, helpt om blokkades op te ruimen zonder te hoeven praten over je klachten. Door letterlijk te gaan lopen, worden blokkades en beperkingen helder en komen in beweging. Na deze wandeling kun jij vol vertrouwen jouw eigen nieuwe pad inslaan.

verzamelde bagage

Je kent de uitspraken vast wel:

Iets op je lever hebben, je gal spugen, ergens vol van zitten, ergens onder gebukt staan.

Het zijn uitspraken die aangeven dat we ongemak ervaren.

Stress, boosheid, irritatie, angst, verdriet, deze emoties belasten letterlijk het lijf. Mentale ballast kan zich opstapelen en levert vervolgens ook weer ongemak/blokkades op voor het fysieke lichaam. Deze emoties verstoren op vele manieren het functioneren van het lichaam. Ook de organen kunnen door de onbalans minder goed hun werk doen. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie bij jou verstoord is. Als je langdurig uit balans bent op mentaal vlak (denk aan angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (denk aan somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit alles kan weer tot gevolg hebben dat je ook lichamelijk uit balans raakt met fysieke (pijn)klachten en ziektes.

laat je bagage achter

Loslaten maar dan 'my way'

Hoe zou het zijn bij mijn perron te stoppen?

Hoe zou het zijn als ik bij jou in kan stappen om samen een halte verder te rijden?

En hoe zou het zijn als het mogelijk is om ál je 'shit' eens los te laten en alle onnodige bagage uit je rugtas te gooien? 

En als ik dan de volgende halte uitstap, neem ik al jouw zware bagage met me mee en laat een lege tas bij jou achter.

Als je dan terug naar huis gereisd bent, kun je je tas weer gaan vullen met mooie nieuwe herinneringen.

met lege koffer
  • Je ervaart weer plezier in je leven waarin de dagelijkse stress minder aanwezig is.
  • Je houdt weer écht van jezelf.
  • Je voelt weer rust in je hoofd en in je lijf en je kunt met je emoties omgaan.
  • Je staat bewust in het leven, bent je bewust van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'.
  • Je hebt meer zelfvertrouwen, kunt opkomen voor jezelf en eindelijk 'Nee' zeggen.
  • Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
  • Je voelt de energie weer in je lichaam stromen en je voelt je weer vrij. 

Je verblijft deze 3 dagen bij de B&B Rust & Ruimte, aan de rand van Groningen, in de natuur met veel groen om je heen. 

Je hebt een weids uitzicht over het Groninger landschap. Alleen al deze plek geeft letterlijk rust en ruimte.


Na de eerste sessie bij mij in de praktijk ga je naar de B&B waar je de tijd voor jezelf hebt, zodat je kunt genieten van je rust en de ruimte. Gewoon even lekker op je bed blijven, misschien even slapen of juist een heerlijke wandeling maken in de natuur. 

Je wordt daar ontvangen door Saskia, de gastvrouw van de B&B, waarna je je kunt installeren op je kamer. 


De volgende dag heeft Saskia een heerlijk ontbijt voor je klaar. Daarna kom je voor je 2e sessie bij mij in de praktijk.

Ook na deze sessie kun je weer heerlijk terug naar de B&B om alles te laten settelen, tijd te hebben voor jezelf en te genieten van de rust en de ruimte.


De derde dag spreken we af in het bos voor een wandelcoaching sessie. Je kunt met Saskia overleggen of je hierna nog weer terug kunt komen naar je kamer en het tijdstip van vertrek naar huis kun je eveneens met Saskia overleggen.

In elk geval ga je met een hele nieuwe energie en een nieuwe frequentie weer naar huis.


tip: Je kunt deze drie dagen verlengen met een extra overnachting (indien beschikbaar). 

B&B Woldstee

Er is voor jou een fijne 2-persoonskamer beschikbaar met een heerlijk bed. Ontbijt is inbegrepen. In overleg met de eigenaresse Saskia in ’t Veld kun je warm eten laten bezorgen. Uiteraard kun je ook ergens lekker gaan eten, maar het is ook mogelijk om in de keuken zelf eten te maken. 


Voorzieningen: 

TV en gratis WIFI, extra lange bedden 2,10 m, eigen badkamer, gemeenschappelijke ruimte, aparte woonkeuken/recreatieruimte, eigen ingang, je krijgt je eigen sleutel van de B&B, terras, gratis parkeren, fietsen te leen, afsluitbare fietsenstalling, stopcontact voor het opladen e-bike (en evt. auto) aanwezig, niet roken kamers.

het moment

Jouw investering voor body, mind & soul

Je investering voor dit magische en diepgaande pad is 295,- per dag. Je geniet dan van 3 aaneengesloten dagen inclusief overnachting en ontbijt, 2 sessies in mijn praktijk en de derde dag een sessie in het bos.


Hoe meer jij er voor open staat dat dit pad voor jou de oplossing is en jij er 100% voor wilt gaan, hoe groter de kans dat je het maximale eruit haalt wat ik je aanbied. 

Aan jou of je dit avontuur wilt aangaan. 

Als je de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen (als zijnde coaching) wordt het bedrag verhoogd met 21% btw.

Goedemorgen Judith,


Heb je even.........


Wowh, wat ben ik blij dat ik bij jouw perron ben gestopt en dat jij bij mij wilde instappen om samen een halte verder te rijden.🚂

Ik voelde me zelf niet meer goed en wist ook niet hoe ik verder kon, ik was erg moe.

En jij gaf aan dat je kennis had om mij te helpen en weet je ik liet het eens toe.😊


De eerste sessie was emotioneel voor mij.  ik moest eerst even niet sterk zijn en breken en het klinkt misschien gek maar, wat was dat een heerlijk gevoel om gewoon je veilig te voelen om in je ziel te kijken wat er vast zit en pijn geeft.


Toen ik de stap letterlijk gezet had op het nieuwe matje met de opgaande zon ( althans in mijn ogen) en het liedje🎶 hoorde met het meest vredig en rustgevende muziek voor mij, wist ik dat ik contact had met mij zelf en kon ik mij zelf ook weer voelen en aanspreken.

Ik voelde mij goed en kon mij zelf in een soort meditatie brengen en daar rust voelen.

Maar toen wist ik nog niet dat ik nog meer hier van kon genieten en mij nog beter kon voelen.


Verschrikt toen jij belde omdat ik onze afspraak was vergeten, mocht ik toch nog gelijk langskomen om de tweede sessie te krijgen en moest ik eerst dat accepteren en rustig worden en nam jij je mee naar mijn tuin, mijn doolhof, mijn besturingsmechanisme.


De zekerheid dat jij mee ging en het gevoel van: we gaan daar eens flink door heen lopen, maakte mij rustig en ontspannen maar ook nieuwsgierig. Zonder wat het voor mij persoonlijk allemaal betekende, wil ik met je delen dat er behoorlijk wat onkruid zat en ik ook wat kracht heb moeten zetten omdat weg te trekken.

Hoe mooi dat de bloemen zich open vouwden en ik bij elke bloem een opgeruimd en warm gevoel kon toelaten.

Hoe vol kun je zijn met een warm en gelukkig gevoel, dat je het in eerste instantie niet eens beseft dat je schoon bent en opnieuw kan beginnen in je tuin. Met met nieuwe zaadjes planten, en je onkruid tijdig op te ruimen dat het niet overwoekerd.


Afgelopen week heb ik dit allemaal gevoeld. Ik ben zoveel emotionele gevoelens kwijt dat ik nu niet meer zo moe ben. Ik doe onverwachte dingen en ga 's avonds na een werkdag gewoon nog op stap en van de bank af.

Hoe dan, dacht ik, normaal dacht ik al aan de day after en de gevolgen.

Maar nu dacht ik, geniet en ga en leef!


Ik zet keihard muziek aan en maak met plezier mijn huis schoon. Nu werk gecombineerd met ME- TIME😂

Als ik met mijn dochters praat dan doe ik dat op een bewuste manier en laat ze niet eerder weglopen nadat we elkaar echt in de ogen hebben aangekeken. 

Iemand op werk sprak mij aan en zei: je bent zo zelfbewust en rustig en een vrouw met ervaring,                                   Mijn partner zegt: ik geniet als jij lacht, dat maakt mij blij.


Ik merk verandering en ben verbaasd van mijzelf af en toe en voel mijn kracht terug komen.

Tuurlijk ben ik wel een eens moe maar dan met een tevreden gevoel en niet uit angst.

Ik voel me opgeladen en opgeruimd en heb ruimte voor nieuwe uitdagingen.


...............Toen jij de volgende halte uit ging stappen, heb jij al mijn zware bagage meegenomen en laat je mij met een lege mooie tas achter om daar opnieuw mooie herinneringen in te bewaren.🛤


Dank je wel Judith.

Van ziel tot ziel geloof ik dat jij een engel bent geweest in mij leven.

Ik had je nodig en jij had een gave om mij aan te spreken.


Het klinkt misschien gek maar de derde sessie zouden we bekijken ( wel gereserveerd😉 ) of dat nog nodig was.

Maar ik wil geen sessie meer, gek he niet om jouw, maar ik ben klaar.

Ik heb nu zo'n lekkere rust over mij heen dat ik gewoon eerst door wil.


Ik wil je best nog zien of spreken of bij je langskomen! Je moet het zien als een compliment hoor, ik heb rust.🌸

Ik hoop dat je mij begrijpt en je mijn mail kan waarderen.

Ik hoor graag eens van je, 🌞

Rachel 2.0😇
mindpower vip
En het stopt niet na de sessies bij Joyful You.


Thuis kun je jezelf verder begeleiden.


Gebruik de oefeningen, luister naar de hypno-meditaties om alle veranderingen die met de sessies gemaakt zijn te bekrachtigen en te ondersteunen.

Ik ben Judith van Royen-Ottes, energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, leefstijl en burn-out coach.

Ik ben anders, humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen. Want ik hou van trance, dus van hypnose en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Sommigen vinden hypnose nog best wel spannend. 

Je zou eens moeten weten hóé lekker het is om in trance te zijn ...

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook wat terug van jou. 

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

Ik doe het anders dan anderen, heel liefdevol, met veel humor maar ook confronterend.

Na mijn sessies ervaar je een verbazingwekkende verandering in jouw voelen, doen en denken, zodat je je verleden achter je kan laten en je blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kan gaan.