be you - joyful you

Joyful Days

Een magisch en diepgaand 24 uurs pad

De kracht van het 24 uurs pad

Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur.

Even helemaal in je eigen bubbel.

Even echt gewoon tijd voor jou alleen. 


Twee dagen alleen voor jou zodat je je helemaal bewust wordt van alle veranderingen die er te voelen zijn.

De kracht hiervan is, dat je echt het verschil kunt voelen, omdat je niet thuis gelijk weer in je dagelijkse sleur valt. 

Juist omdat je de veranderingen zo goed kunt voelen, kun je daarna veel krachtiger naar huis. Vanuit die kracht en die ervaring, kun je thuis beter omgaan met alles wat zich daar weer aandient. 

Een magisch en diepgaand pad

Je verblijft deze 2 dagen bij de B&B Rust & Ruimte, aan de rand van Groningen, in de natuur met veel groen om je heen. 

Je hebt een weids uitzicht over het Groninger landschap. Alleen al deze plek geeft letterlijk rust en ruimte.


Je wordt ontvangen door Saskia, de gastvrouw van de B&B, waarna je je kunt installeren op je kamer. 

Om +/- 12.00 uur ontvang je je eerste sessie.

Na deze sessie laat ik je weer alleen, zodat je kunt genieten van je rust en de ruimte.

Gewoon even lekker op je bed blijven, misschien even slapen of juist een heerlijke wandeling maken in de natuur. 


De volgende dag zal de 2e sessie rond 12:00 uur plaatsvinden.

Je kunt daarna wederom nog genieten van de rust en de ruimte.

Rond 16:00 ga je met een hele nieuwe energie en een nieuwe frequentie weer naar huis.


tip: Je kunt deze twee dagen verlengen met een extra overnachting (indien beschikbaar). 

Een ervaring voor body, mind & soul.

Reset your life

Jouw sessies

Voor deze 2 sessies werk ik niet alleen met hypnotherapie, maar ook met Touch of Matrix en energetisch werk. Heel veel ballast die je in de afgelopen jaren hebt verzameld, zit echt opgeslagen in jouw energetische systeem. Het is vaak heel belangrijk om dit energetische systeem als eerste te ontladen van al deze spanning, ofwel echt eens ‘loslaten’ van jouw 'bagage'. 


De eerste sessie zal staan in het teken van jouw energetische systeem resetten.  Dit houdt in dat ik alle ballast/spanning eraf haal op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbewust niveau, maar ook ballast uit eerdere levens en ballast van je vader en je moeder en de generatielijn. 
 
De tweede sessie is het in balans brengen van de brein activiteit die bij alle gevoelens en emoties hoort. Dit is een sessie waarbij ik je in diepe hypnose breng om jou echt weer in contact te brengen met jouw onderbewuste. Dat deel van jouw waar alle programmas’s op jouw harde schijf staan. Dat deel wat dus verantwoordelijk is voor jouw gedrag, jouw gedachten, jouw emoties, jouw gevoelens, etc.
mindpower vip

Jouw bonus

Dit alles wordt ondersteund via mijn online omgeving met hypnose mp3’s, meditaties, oefeningen, een uitdaging, etc. Alles wat er voor zorgt dat je thuis echt bezig kunt met jouw nieuwe pad.
Ik leer je om weer in verbinding te staan met jezelf. Om je bewuster te zijn van wat je voelt en hoe je daar mee om kunt gaan. Om gewoonweg weer echt jezelf te ‘zijn’.
B&B Woldstee

Jouw verblijf

Er is voor jou een fijne 2-persoonskamer beschikbaar met een heerlijk bed. Ontbijt is inbegrepen. In overleg met de eigenaresse Saskia in ’t Veld kun je warm eten laten bezorgen. Uiteraard kun je ook ergens lekker gaan eten, maar het is ook mogelijk om in de keuken zelf eten te maken. 


Voorzieningen: 
TV en gratis WIFI, extra lange bedden 2,10 m, eigen badkamer, gemeenschappelijke ruimte, aparte woonkeuken/recreatieruimte, eigen ingang, je krijgt je eigen sleutel van de B&B, terras, gratis parkeren, fietsen te leen, afsluitbare fietsenstalling, stopcontact voor het opladen e-bike (en evt. auto) aanwezig, niet roken kamers.
het moment

Jouw investering

Je investering voor dit magische en diepgaande pad is 575,- (Dit zijn 2 aaneengesloten dagen inclusief overnachting en ontbijt).


Als je de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen (als zijnde coaching) wordt het bedrag verhoogd met 21% btw.


Hoe meer jij er voor open staat dat dit pad voor jou de oplossing is en jij er 100% voor wilt gaan, hoe groter de kans dat je het maximale eruit haalt wat ik je aanbied. 


Aan jou of je dit avontuur wilt aangaan.