Help! Mijn huis voelt niet meer fijn.

Help! Mijn huis voelt niet meer fijn.

‘Met Judith bij mij thuis een energetische huisreiniging gehad. In eerste instantie op afstand geboekt, maar naderhand toch besloten om het bij mij thuis te doen. Geen enkel moment spijt van gehad.’

‘Eerst met Judith samen aan de keukentafel gezeten om te bespreken wat ik in huis voelde. Ik heb veel emoties verwerkt in mijn huis en liep ertegen aan dat ik merkte dat ik buiten het huis vrolijk en opgewekt was, maar zodra ik thuiskwam, ik ongelukkig en onrustig werd. Dit eigenlijk zonder reden. Judith heeft mij zelf alles laten ervaren en duidelijk uitgelegd wat ze ging doen. Er waren inderdaad veel negatieve en beladen energievelden in het huis. Tot slot heb ik een persoonlijke energetische reiniging gekregen. Nu voel ik mijzelf weer heel fijn in mijn huis en voel mijzelf ook veel beter. In één woord: top. Dankjewel Judith!’

Dit mooie bericht ontving ik van Daphne na de energetische huisreiniging bij haar thuis.

Bij het lezen van ‘energetische huisreiniging’ hoor ik je denken ‘Wat een zweefteef’. Toch is het niet zo ‘zweverig’ als je denkt, want ook jij voelt energie en ook jij geeft energie af aan je omgeving.

Je herkent vast wel iets:
– Je komt een huis binnen en de sfeer is om te snijden. Je voelt het spanningsveld in huis en tussen de bewoners en het voelt niet fijn.
– Buitenshuis voel je je energiek en levendig, binnenshuis voel je je ineens lusteloos, onrustig, moe, prikkelbaar of depressief.
– Je ervaart slaapproblemen, hebt last van nachtmerries of je wordt niet uitgerust wakker.
– De ruimte die je binnenloopt, voelt koud aan of je ervaart spontaan een rilling ondanks dat de verwarming aanstaat.
– Je mijdt bepaalde plekken in huis omdat ze niet fijn of onbehaaglijk voelen.
– Je hebt het gevoel van bekeken te worden.

Heel herkenbaar toch? Dus ja… wat nou zweverig? Energie is gewoon ‘voelen’. De bovenstaande voorbeelden laten zien dat er een energieveld in een ruimte kan blijven hangen. Dit kan zelfs heel lang blijven hangen en jij kunt het voelen. Deze verstoorde energie kan de sfeer in je huis aardig verpesten en heeft een direct effect op hoe je je voelt, je gezondheid, je energieniveau, je relatie met je partner, je kinderen, je sociale omgeving en je werk.

In je huis verzamelen zich een hoop achterbleven energieën, zoals emoties, elektrostress en aardstraling. Deze hebben een trilling en een frequentie. We zijn allemaal elektromagnetische wezens en worden beïnvloed door deze trillingen en frequenties. We hebben allemaal antennes en kunnen zowel zenden als ontvangen. We kunnen ook allemaal ‘voelen’, echter velen van ons zijn zich er niet van bewust of zijn zelfs verleerd van wat er allemaal te ‘voelen’ valt.

Herken je iets in het verhaal van Daphne of voelt je huis om een andere reden niet meer fijn? Dan is misschien jouw huis uit balans. Ik kan je helpen om deze balans te herstellen, zowel op afstand als bij jou thuis. Beide zijn even effectief. Het verschil zit meer in je eigen gevoel en je beleving hierbij. Een energetische huisreiniging maakt van je huis weer een plek waar je rust vindt, je kunt opladen en je veilig voelt.

Liefs, Judith

Interesse in een energetische huisreiniging?

Kijk dan hier hthttps://energyclearing.xyztps://energyclearing.xyz



Je kunt ook het artikel online lezen op foryou.nl