19 september 2022 
1 min. leestijd

Dé manier om spanning los te laten

Dé manier om spanning los te laten

Lieve Judith, dank dank dank voor deze ervaring. Ik had het voor geen goud willen missen! Er is zóveel veranderd voor mij… Ik voel weer energie na járen van ballast met me meegesleept te hebben! Het was óverleven in plaats van leven. Ik durfde ’t nauwelijks te omarmen; zó bang dat ’t me net zo makkelijk weer door de vingers zou glippen.

Het leven is lichter, ik lach niet alleen aan de buitenkant maar straal ook van binnen. Álles is leuker, ik durf weer in mezelf te geloven, voel dat ik goed ben zoals ik ben en er gewoon mag zijn. Ik voel me strijdbaar, nog nét niet onoverwinnelijk, haha! Zeker, ik blijf kwetsbaar, maar dat maakt me ook in pósitieve zin tot wie ik ben. Wat groots, dat iets op afstand zó dichtbij kan komen.

Liefs,
Annemiek

Deze mooie review kwam naar aanleiding van de Joyful Wednesday. Met de Joyful Wednesday ontvang je een maand lang (of als je wilt langer) wekelijks iedere woensdag een persoonlijke energetische reiniging op afstand.

Een persoonlijke energetische reiniging is een effectieve methode om spanning los te laten. Door de wekelijkse behandeling ervaar je dat je je lichter voelt, maar ook vrijer en vitaler. De ruimte die dit oplevert in jouw energetische systeem, laat je bewuster in het leven staan en zorgt er ook voor dat je minder spanning weer opbouwt. Je zult weer meer flow in je leven ervaren.

Deze energetische reiniging op afstand is heel goed te combineren met reguliere zorg, andere geneesmethoden, medische therapie of psychotherapie. Het werkt ondersteunend als je even niet lekker in je vel zit, is een wonderbaarlijke ondersteuning tijdens de zwangerschap en zowel voor als na de bevalling, en is een liefdevolle ondersteuning bij stervensbegeleiding, zowel voor de stervende als voor de begeleidende persoon.

Meer hierover lezen? Kijk dan op www.joyfulyou.nl/joyful-wednesday.

Een persoonlijke energetische reiniging:
– brengt jou terug in jouw kracht en capaciteiten, zodat het zelfhelende vermogen kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
– werkt ontspannend, ontgiftend en pijnstillend, en voert zware en overtollige energie af.
– helpt lichamelijk: pijnstillend, doorbloedingsbevorderend, ontgiftend, ontspannend, weldadig verwarmend, versterkt de immuniteit.
– helpt emotioneel: stress, vertrouwen, levensvreugde, oplossen van blokkades, bevordert het gevoel van liefde en mededogen.
– helpt mentaal: stress, verbetert het concentratievermogen, helpt bij het erkennen en loslaten van oude en ongewenste gewoontes.


Je kunt ook het artikel online lezen op foryou.nl