Terug naar jouw authentieke 'ik'

Terug naar jouw authentieke 'ik'

Joyful You

There is no point in living if you can't feel alive

Ik begeleid jou om opnieuw contact met jezelf te maken, je terug te brengen naar je essentie, je authentieke 'IK', je ware 'IK'. Je bewust maken van wat je voelt en denkt en je leren dat je hierin niet hoeft blijven hangen.

Ik begeleid jou naar het pad van de 'blije jij', waar jij jezelf bent en mag zijn, je mooi voelt blij voelt.  "To live to the utmost "

Sessies met humor en liefde waarbij je ervaart dat 'spiritueel' en 'energetisch' totaal niet zweverig hoeft te zijn.

Sessies waarna jij positieve veranderingen en een heerlijke flow ervaart, jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust ervaart en je met je emoties kunt omgaan.  Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen, je weer vrij voelt en vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. 

ongelukkig depressief

Dit pad is speciaal voor jou als...

jij je herkent in:

Onrust in je hoofd en lichaam, angsten, paniek, stress, energieloos, vermoeid, lusteloos, niet meer blij, somberheid, depressieve gevoelens, verdrietige gevoelens, ongelukkige gevoelens, allerlei andere nare gevoelens.

Niet genoeg van jezelf houden, gebrek aan eigenwaarde, geen zelfvertrouwen.

Diep van binnen voel ik me nog dat kleine kind...

Lichamelijk en geestelijk in onbalans voelen, vage lichamelijke klachten ervaren waar de arts niets mee kan?

Je hebt veel in je leven meegemaakt en je rugtas zit vol?

kruispunt

Je hebt altijd een keuze

Heb je vermijdingsgedrag, ben je bang om stappen te zetten, blijf je steken in het oude vertrouwde (ook al voelt dat niet fijn)... loopt je altijd tegen terugkerende patronen aan? 

Je hebt altijd een keuze. Of het pad volgen dat je nu bewandelt, of een nieuw pad inslaan. Hiervoor gaan we stappen maken. Letterlijk!

Ik laat je voelen welke stappen je kunt zetten en welke niet. Ik laat je voelen wat goed voelt en wat niet goed voelt. Het doorbreekt oude patronen, helpt om blokkades op te ruimen zonder te hoeven praten over je klachten. Door letterlijk te gaan lopen, worden blokkades en beperkingen helder en komen in beweging. Na deze wandeling kun jij vol vertrouwen jouw eigen nieuwe pad inslaan.

verzamelde bagage

Verzamelde ballast in je fysieke lichaam

Je kent de uitspraken vast wel:

Iets op je lever hebben, je gal spugen, ergens vol van zitten, ergens onder gebukt staan.

Emoties zoals stress, boosheid, irritatie, angst, verdriet, belasten letterlijk het lijf, stapelen zich op en zorgen voor klachten in ons fysieke lichaam. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie bij jou verstoord is. Duurt dit te lang, kan dit leiden tot emotionele onbalans (denk aan somber voelen, snel huilen of gauw boos worden) en uiteindelijk leiden tot lichamelijk onbalans met fysieke (pijn)klachten en ziektes.

Artsen gebruiken vaak de term SOLK of psychosomatische klachten. 

laat je bagage achter

Loslaten maar dan 'my way'

We gaan vooral niet praten over jouw probleem.

Jij weet het wel en jouw body & mind weet het nog veel beter.


Hoe zou het zijn als het mogelijk is om ál je 'shit' eens los te laten en alle onnodige bagage uit je rugtas te gooien? 


Hoe zou het zijn als ik al jouw zware bagage van je afneem en een lege tas bij jou achter laat. 

Als je dan terug naar huis gereisd bent, kun je je tas weer gaan vullen met mooie nieuwe herinneringen.

Wat mijn cliënten hebben ervaren

Wat een geweldige ervaring was het om een hypnose sessie bij Judith te hebben gedaan! Ik ben er lichtelijk sceptisch, maar tegelijk ook vol vertrouwen in gegaan. Hypnose lijkt spannend, omdat je misschien zelf ‘weg’ bent, maar niets is minder waar. Je krijgt alles volledig mee van wat er gebeurd. Judith neemt alle tijd en aandacht voor je en weet wat ze doet! Voor mij is het echt een life changing experience geweest. Ik heb geen last meer van onrustige gevoelens en gedachten en mocht ik die toch weer gaan krijgen dan heb ik de juiste tools meegekregen van Judith om daar weer uit te stappen. Ook heb ik veel meer energie en sta vrolijker en met meer zelfvertrouwen in het leven. En dit alles zonder dat je over je eventuele problemen hoeft te praten. Ik zou het iedereen aanraden, hier had geen psycholoog of pilletje tegenop gekund! 
naomi
Naomi

Ik heb sinds de hypnose sessie een goed gevoel. Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. Het leven is fantastisch op deze manier, ik heb veel energie, maak mij geen zorgen meer. Lichamelijk voel ik nu hoe sterk ik ben. Ik heb vandaag zelf getraind na lange tijd. Ik heb weken niet veel gedaan voor deze sessie. Ik zat helemaal vast in mijn gepieker en kwam tot niets en genoot ook niet echt van wat ik deed.

Muziek klinkt nu mooier.

Echt, ik voel mij goed. Kan het zelf nog niet geloven en ondertussen geniet ik van het gevoel.

Nogmaals ik ben blij met je Judith. Ik hou een dagboek bij hoe ik mij voel, geheugen, stemming en mijn gedrag. Roken doe ik ook nog steeds niet. Echt bedankt, ook voor je hypnose audio's. Ik zal zeker nog een keer een sessie bij je willen volgen.

cheryl
Cheryl
Ik wou graag wat restverwerking van rouw- en verlies processen aanpakken en wat duidelijkheid over mijn ontwikkeling en werk wat betreft richting bepalen. Het was een heel bijzondere sessie en ervaring, dat kun je van te voren niet bedenken. Gelijk na de sessie wist ik precies wat ik vooral niet meer wilde wat werk betreft en had ik een heel goed beeld en gevoel van hoe ik het wel wilde vorm geven. Dit was een ware opluchting voor me, ik heb wat dat betreft nu een hele duidelijke focus! Wat de restverwerking betreft van mijn rouw- en verlies processen kan ik zeggen dat dat gevoel minder terugkomt en milder is geworden. Judith is een hele leuke enthousiaste en warme persoonlijkheid, heeft veel kennis van zaken en werkt met grote passie en met haar hele ziel en zaligheid vanuit haar hart. Dankjewel lieve Judith! Liefs en tot gauw xxx 
margret
Margret
met lege koffer

Enjoy life

  • Je kunt nu eindelijk los laten
  • Je ervaart weer rust in je hoofd en in je lijf
  • Je ervaart weer plezier in je leven waar dagelijkse stress minder aanwezig is.
  • Je houdt weer écht van jezelf.
  • Je staat bewust in het leven, bent je bewust van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck' en je kunt met je emoties omgaan.
  • Je hebt meer zelfvertrouwen, kunt opkomen voor jezelf en kunt ook 'Nee' zeggen.
  • Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
  • Je voelt de energie weer in je lichaam stromen en je voelt je weer vrij. 

Als jij jezelf gunt om je weer zo te voelen, dan heb je hieronder de keuze uit 2 heerlijke opties. 

Voel jij die volle 'JA' om dit pad met mij te gaan bewandelen? 

Joyful You
Ben jij eraan toe om weer terug te zijn bij je essentie, je authentieke 'IK', je ware 'IK'?

Bewandel dan met mij in 5 weken tijd dit heerlijke pad.


Voor dit Mindblowing en Life Changing pad is jouw investering €675 

joyful days
Wil je nog sneller terug naar jouw authentieke 'IK'?

Even helemaal in je eigen bubbel en volle focus voor jouw proces? Kies dan voor 3 aaneengesloten dagen inclusief overnachting en ontbijt. 

Voor dit magische en diepgaande pad puur en alleen voor jou is jouw investering €975

Wil je eerst een vrijblijvend gesprek?

iva

Life Changing

Judith is een geweldige betrouwbare therapeute die alles doet om jou te helpen. Na veel verschillende therapieën te hebben gevolgd was Judith de eerste die mij daadwerkelijk heeft geholpen, en dat in maar 3 sessies! Zij heeft mij zelfverzekerd gekregen en uit mijn depressie. Die 3 sessies, bijna 2 jaar geleden hebben tot op de dag van vandaag hetzelfde effect!

Life-changing.

en wie ben ik dan? 

Judith van Royen Ottes

Ik ben Judith van Royen-Ottes

Ik ben energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, leefstijl en burn-out coach.

Ik ben anders, humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen. Want ik hou van trance, dus van hypnose en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Sommigen vinden hypnose nog best wel spannend. 

Je zou eens moeten weten hóé lekker het is om in trance te zijn ...

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook wat terug van jou. 

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je shit achter je te kunnen laten.

Ik doe het anders dan anderen, heel liefdevol, met veel humor maar ook confronterend.

Na mijn sessies ervaar je een verbazingwekkende verandering in jouw voelen, doen en denken, zodat je je verleden achter je kan laten en je blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kan gaan.

Een wel heel bijzondere email die mij diep ontroerde...

Goedemorgen Judith,


Heb je even.........

Wowh, wat ben ik blij dat ik bij jouw perron ben gestopt en dat jij bij mij wilde instappen om samen een halte verder te rijden.🚂

Ik voelde me zelf niet meer goed en wist ook niet hoe ik verder kon, ik was erg moe. En jij gaf aan dat je kennis had om mij te helpen en weet je ik liet het eens toe.😊


De eerste sessie was emotioneel voor mij.  ik moest eerst even niet sterk zijn en breken en het klinkt misschien gek maar, wat was dat een heerlijk gevoel om gewoon je veilig te voelen om in je ziel te kijken wat er vast zit en pijn geeft.


Toen ik de stap letterlijk gezet had op het nieuwe matje met de opgaande zon ( althans in mijn ogen) en het liedje🎶 hoorde met het meest vredig en rustgevende muziek voor mij, wist ik dat ik contact had met mij zelf en kon ik mij zelf ook weer voelen en aanspreken.

Ik voelde mij goed en kon mij zelf in een soort meditatie brengen en daar rust voelen.

Maar toen wist ik nog niet dat ik nog meer hier van kon genieten en mij nog beter kon voelen.


Verschrikt toen jij belde omdat ik onze afspraak was vergeten, mocht ik toch nog gelijk langskomen om de tweede sessie te krijgen en moest ik eerst dat accepteren en rustig worden en nam jij je mee naar mijn tuin, mijn doolhof, mijn besturingsmechanisme.


De zekerheid dat jij mee ging en het gevoel van: we gaan daar eens flink door heen lopen, maakte mij rustig en ontspannen maar ook nieuwsgierig. Zonder wat het voor mij persoonlijk allemaal betekende, wil ik met je delen dat er behoorlijk wat onkruid zat en ik ook wat kracht heb moeten zetten omdat weg te trekken.

Hoe mooi dat de bloemen zich open vouwden en ik bij elke bloem een opgeruimd en warm gevoel kon toelaten.

Hoe vol kun je zijn met een warm en gelukkig gevoel, dat je het in eerste instantie niet eens beseft dat je schoon bent en opnieuw kan beginnen in je tuin. Met met nieuwe zaadjes planten, en je onkruid tijdig op te ruimen dat het niet overwoekerd.


Afgelopen week heb ik dit allemaal gevoeld. Ik ben zoveel emotionele gevoelens kwijt dat ik nu niet meer zo moe ben. Ik doe onverwachte dingen en ga 's avonds na een werkdag gewoon nog op stap en van de bank af. Hoe dan, dacht ik, normaal dacht ik al aan de day after en de gevolgen. Maar nu dacht ik, geniet en ga en leef!


Ik zet keihard muziek aan en maak met plezier mijn huis schoon. Nu werk gecombineerd met ME- TIME😂

Als ik met mijn dochters praat dan doe ik dat op een bewuste manier en laat ze niet eerder weglopen nadat we elkaar echt in de ogen hebben aangekeken. 

Iemand op werk sprak mij aan en zei: je bent zo zelfbewust en rustig en een vrouw met ervaring, Mijn partner zegt: ik geniet als jij lacht, dat maakt mij blij.


Ik merk verandering en ben verbaasd van mijzelf af en toe en voel mijn kracht terug komen. Tuurlijk ben ik wel een eens moe maar dan met een tevreden gevoel en niet uit angst. Ik voel me opgeladen en opgeruimd en heb ruimte voor nieuwe uitdagingen.


...............Toen jij de volgende halte uit ging stappen, heb jij al mijn zware bagage meegenomen en laat je mij met een lege mooie tas achter om daar opnieuw mooie herinneringen in te bewaren.🛤


Dank je wel Judith. Van ziel tot ziel geloof ik dat jij een engel bent geweest in mij leven. Ik had je nodig en jij had een gave om mij aan te spreken.

Het klinkt misschien gek maar de derde sessie zouden we bekijken ( wel gereserveerd😉 ) of dat nog nodig was. Maar ik wil geen sessie meer, gek he niet om jouw, maar ik ben klaar. Ik heb nu zo'n lekkere rust over mij heen dat ik gewoon eerst door wil.

Ik wil je best nog zien of spreken of bij je langskomen! Je moet het zien als een compliment hoor, ik heb rust.🌸 Ik hoop dat je mij begrijpt en je mijn mail kan waarderen.

Ik hoor graag eens van je, 🌞

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Over het algemeen zijn 3 sessies nodig om diepgaande veranderingen te maken. Daarnaast is het individueel verschillend en kunnen naar wens en behoefte meer sessies gepland worden. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Ook zijn er cliënten die na een tijd voor een 'APK' of update-sessie komen.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Ik denk niet dat ik gehypnotiseerd kan worden, wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Is de online hypnotherapie sessie net zo effectief als de 'persoonlijke' sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Mijn probleem is een pijnlijke kwestie waar ik liever niet over praat. Kan ik toch geholpen worden met hypnose?

Ja dat kan. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergrond te weten. Je hoeft er niet over te praten. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste veranderingen tot stand brengen.

Hoe lang houden de veranderingen aan?

De veranderingen zijn in de meeste gevallen direct en blijvend.

Hoe voel ik me na een sessie?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch.

Kan ik na de sessie zelf autorijden?

Absoluut. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Zijn de sessies vertrouwelijk?

Absoluut. De privacy en vertrouwelijkheid worden strikt gewaarborgd. Zie ook de privacy policy: https://joyfulyou.nl/privacy-policy/

Kunnen wij van tevoren kennis maken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een vrijblijvend gesprek, telefonisch of via video. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Vrijblijvend gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 3 sessies. Verandering heeft namelijk tijd en commitment nodig.

Als ik mijn gemaakte afspraak niet kan nakomen?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Bij afmelding korter dan 24 uur van tevoren wordt de sessie in rekening gebracht i.v.m. de gereserveerde tijd .

Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar.

Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag.

Wil je eerst een vrijblijvend gesprek?