Terug naar jouw authentieke 'ik'

Terug naar jouw authentieke 'ik'

Jouw pad naar jezelf

Joyful You

There is no point in living if you can't feel alive

Ik begeleid jou om opnieuw contact met jezelf te maken, je terug te brengen naar je essentie, je authentieke 'IK', je ware 'IK'. Je bewust maken van wat je voelt en denkt en je leren dat je hierin niet hoeft blijven hangen.

Ik begeleid jou naar het pad van de 'blije jij', waar jij jezelf bent en mag zijn, je mooi voelt blij voelt.  "To live to the utmost "

Het is mijn missie om jou laten voelen wie jij werkelijk bent en waartoe jij in staat bent.

Alles in jouw leven transformeert als jij je authentieke 'ik' voelt en in verbinding staat met jouw volledige kracht en potentieel.

Sessies met humor en liefde waarbij je ervaart dat 'spiritueel' en 'energetisch' totaal niet zweverig hoeft te zijn.

Sessies waarna jij positieve veranderingen en een heerlijke flow ervaart, jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust ervaart en je met je emoties kunt omgaan.  Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen, je weer vrij voelt en vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. Een mindblowing pad voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

ongelukkig depressief

Dit pad is speciaal voor jou als...

jij je herkent in:

Onrust in je hoofd en lichaam, angsten, paniek, stress, energieloos, vermoeid, lusteloos, niet meer blij, somberheid, depressieve gevoelens, verdrietige gevoelens, ongelukkige gevoelens, allerlei andere nare gevoelens.

Niet genoeg van jezelf houden, gebrek aan eigenwaarde, geen zelfvertrouwen.

Diep van binnen voel ik me nog dat kleine kind...

Lichamelijk en geestelijk in onbalans voelen, vage lichamelijke klachten ervaren waar de arts niets mee kan?

Je hebt veel in je leven meegemaakt en je rugtas zit vol?

kruispunt

Je hebt altijd een keuze

Heb je vermijdingsgedrag, ben je bang om stappen te zetten, blijf je steken in het oude vertrouwde (ook al voelt dat niet fijn)... loopt je altijd tegen terugkerende patronen aan? 

Je hebt altijd een keuze. Of het pad volgen dat je nu bewandelt, of een nieuw pad inslaan. Hiervoor gaan we stappen maken. Letterlijk!

Ik laat je voelen welke stappen je kunt zetten en welke niet. Ik laat je voelen wat goed voelt en wat niet goed voelt. Het doorbreekt oude patronen, helpt om blokkades op te ruimen zonder te hoeven praten over je klachten. Door letterlijk te gaan lopen, worden blokkades en beperkingen helder en komen in beweging. Na deze wandeling kun jij vol vertrouwen jouw eigen nieuwe pad inslaan.

verzamelde bagage

Verzamelde ballast in je fysieke lichaam

Je kent de uitspraken vast wel:

Iets op je lever hebben, je gal spugen, ergens vol van zitten, ergens onder gebukt staan.

Emoties zoals stress, boosheid, irritatie, angst, verdriet, belasten letterlijk het lijf, stapelen zich op en zorgen voor klachten in ons fysieke lichaam. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie bij jou verstoord is. Duurt dit te lang, kan dit leiden tot emotionele onbalans (denk aan somber voelen, snel huilen of gauw boos worden) en uiteindelijk leiden tot lichamelijk onbalans met fysieke (pijn)klachten en ziektes.

Artsen gebruiken vaak de term SOLK of psychosomatische klachten. 

laat je bagage achter

Loslaten maar dan 'my way'

We gaan vooral niet praten over jouw probleem.

Jij weet het wel en jouw body & mind weet het nog veel beter.


Hoe zou het zijn als het mogelijk is om ál je 'shit' eens los te laten en alle onnodige bagage uit je rugtas te gooien? 


Hoe zou het zijn als ik al jouw zware bagage van je afneem en een lege tas bij jou achter laat. 

Als je dan terug naar huis gereisd bent, kun je je tas weer gaan vullen met mooie nieuwe herinneringen.

Wat mijn cliënten hebben ervaren

Na gesprekken d.m.v. coaching gehad te hebben, wilde ik kijken of hypnotherapie een toevoeging zou zijn voor mij.

Ik wist waar mijn patronen zaten en wilde juist kijken welke spanning ik nog kon loslaten. Ik had hier en daar nog wat spanningen in m'n lichaam. In het begin wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten, maar Judith laat je op je gemak voelen en leidt je er helemaal door heen. Je hoeft niet ellenlang te praten over je problemen. De energetische hypnosesessie heb ik als heel bijzonder ervaren, voor de sessie had ik nogal wat voelbare spanning in m'n lichaam maar na deze sessie ervaarde ik een heel licht gevoel alsof ik in een heel nieuw lichaam kwam. Ook de oefeningen in de app zijn een fijne aanvulling om thuis mee aan de slag te gaan als je je even niet zo fijn voelt. Ik voel mij krachtiger en ik durf keuzes te maken die goed voor mij zijn. Ik ben Judith erg dankbaar voor deze sessies!

Bianca
Bianca

Ik heb sinds de hypnose sessie een goed gevoel. Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. Het leven is fantastisch op deze manier, ik heb veel energie, maak mij geen zorgen meer. Lichamelijk voel ik nu hoe sterk ik ben. Ik heb vandaag zelf getraind na lange tijd. Ik heb weken niet veel gedaan voor deze sessie. Ik zat helemaal vast in mijn gepieker en kwam tot niets en genoot ook niet echt van wat ik deed.

Muziek klinkt nu mooier.

Echt, ik voel mij goed. Kan het zelf nog niet geloven en ondertussen geniet ik van het gevoel.

Nogmaals ik ben blij met je Judith. Ik hou een dagboek bij hoe ik mij voel, geheugen, stemming en mijn gedrag. Roken doe ik ook nog steeds niet. Echt bedankt, ook voor je hypnose audio's. Ik zal zeker nog een keer een sessie bij je willen volgen.

cheryl
Cheryl
Ik wou graag wat restverwerking van rouw- en verlies processen aanpakken en wat duidelijkheid over mijn ontwikkeling en werk wat betreft richting bepalen. Het was een heel bijzondere sessie en ervaring, dat kun je van te voren niet bedenken. Gelijk na de sessie wist ik precies wat ik vooral niet meer wilde wat werk betreft en had ik een heel goed beeld en gevoel van hoe ik het wel wilde vorm geven. Dit was een ware opluchting voor me, ik heb wat dat betreft nu een hele duidelijke focus! Wat de restverwerking betreft van mijn rouw- en verlies processen kan ik zeggen dat dat gevoel minder terugkomt en milder is geworden. Judith is een hele leuke enthousiaste en warme persoonlijkheid, heeft veel kennis van zaken en werkt met grote passie en met haar hele ziel en zaligheid vanuit haar hart. Dankjewel lieve Judith! Liefs en tot gauw xxx 
margret
Margret
met lege koffer

Enjoy life

  • Je kunt nu eindelijk los laten
  • Je ervaart weer rust in je hoofd en in je lijf
  • Je ervaart weer plezier in je leven waar dagelijkse stress minder aanwezig is.
  • Je houdt weer écht van jezelf.
  • Je staat bewust in het leven, bent je bewust van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck' en je kunt met je emoties omgaan.
  • Je hebt meer zelfvertrouwen, kunt opkomen voor jezelf en kunt ook 'Nee' zeggen.
  • Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
  • Je voelt de energie weer in je lichaam stromen en je voelt je weer vrij. 
  • Je straalt een andere energie uit, waardoor je andere keuzes maakt ook in actie komt.

Als jij jezelf gunt om je weer zo te voelen, dan heb je hieronder de keuze uit heerlijke opties. 

Voel jij die volle 'JA' om dit pad met mij te gaan bewandelen? 

Joyful Audio's

Speciaal voor jou

Druk in je hoofd?

Altijd gespannen?

Moeite met in slaap vallen?

Voel je je onrustig?

Geen zelfvertrouwen?

Loop je ergens over te piekeren? 


Er kan van alles zijn wat jou uit je rust brengt. Met de Joyful Audio's kun je ontspannen en werken aan onderbewuste processen. 


Voor deze audio's is jouw

investering €7 per jaar

Joyful Me

Een mindblowing pad
Ben jij eraan toe om weer terug te zijn bij je essentie, je authentieke 'IK'. Kies dan voor maximale impact met 5 mindblowing sessies waarin jij je 'bagage' los kunt laten, waarna jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust ervaart en je met je emoties kunt omgaan. Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen, je weer vrij voelt en vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen.  

Voor dit Mindblowing pad is jouw investering €1750 

★★★

Limited

Joyful Life

Het mindset mentoring 12 maanden pad

In dit high-level traject ben ik jouw mindset mentor en werken we aan jouw persoonlijke groei. Een veranderingsproces naar een positieve mindset, bewustwording, nieuwe overtuigingen, gedrag, capaciteiten en mogelijkheden in jouw ontwikkeling. Alles in jouw leven transformeert als jij in verbinding staat met jouw volledige kracht en potentieel.

Voor dit 1 op 1 jaartraject is jouw investering afhankelijk van hoe vaak we met elkaar afspreken

★★★★★★

Geen zin aan wekenlang therapie? 

Limited

Liever een deep-dive intensief traject waar je verder mee kan?

Kies dan voor één van mijn retraites

Laat je dan een paar dagen helemaal onderdompelen in rust en ruimte, weg uit de dagelijkse sleur, helemaal in je eigen bubbel, écht gewoon tijd voor jezelf. 


De kracht van een paar dagen weg i.p.v. losse sessies verdeeld over een aantal weken is, dat je veel beter het verschil kunt voelen, het een aanzienlijk betere impact heeft, omdat je niet thuis gelijk weer in je dagelijkse sleur valt. 

Juist omdat je de veranderingen zo goed kunt voelen, kun je daarna veel krachtiger naar huis. 

Vanuit die kracht en die ervaring, kun je thuis beter omgaan met alles wat zich daar weer aandient. 

Wat gaan we samen doen

reset

Sessie 1:

We starten met de Reset sessie om jouw energetische systeem te resetten. Ofwel je rugtas leegmaken. Alle ballast/spanning die je vasthoudt loslaten op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbewust niveau, maar ook spanning/ballast uit eerdere/parallelle levens alsook de ballast van je vader en je moeder plus de generatielijn. 

onkruid trekken

Sessie 2:

Hier gaan we al het onkruid uit je levenspad trekken. Hiervoor gaan we 'wandelen' in het doolhof van je leven. In dit doolhof staan prachtige bloemen die staan voor alle mooie momenten in je leven, maar er staat ook onkruid wat staat voor alle minder fijne momenten in je leven. Dit onkruid gaan we eruit trekken, mét wortel en al. Een prachtige sessie vol symboliek, hartluchten en vergeven. Een liefdevolle wandeling zonder te graven in het verleden.
rewrite

Sessie 3:

Al jouw belemmerende overtuigingen, gedachten en gedragingen gaan we omzetten naar passende doelovertuigingen. Je overschrijft hierbij je verouderde overtuigingen op onderbewust niveau. Het doen van een PSYCH-K Balans is snel en eenvoudig en de verandering die je maakt is zeer krachtig, blijvend en werkt door op onderbewust niveau. Een prachtige sessie met verrassende inzichten. 

Sessie 4: 

We gaan werken aan jouw thema's en deze transformeren naar jouw wensen in het hier en nu. Met de 'Stapmethode' kun je echt voelen. Ik laat je voelen welke stappen je kunt maken en welke niet. Ik laat je voelen wat er nodig is om die stappen uiteindelijk wél te kunnen zetten. Ik ga je in contact brengen met jezelf, met jouw authentieke 'ik'. Ik laat je jouw krachtbron voelen en ervaren. Een sessie die je zo gauw niet zult vergeten en die voor velen een favoriet is. 
Change

Sessie 5:

Hier gaan we alles wat veranderd is nog eens extra bekrachtigen, je zelfvertrouwen nog sterker maken, je nog een keer in contact brengen met wie jij werkelijk bent. Ik neem je mee in een hypnotische belevenis waarbij je een fantastische wandeling naar een prachtig kasteel gaat maken en alvast je nieuwe pad gaat bewandelen. De ervaring die je tijdens deze sessie voelt, is niet met woorden te beschrijven...

het is mooi, puur, totale ontspanning, 'zijn' in het moment... Een mooie afsluiting van een prachtig kado aan jezelf. 

Mindblowing sessies 

waarmee ik jou weer wil laten ervaren wat is het om weer voluit te leven. Vanuit je diepste potentieel. Vol vertrouwen in jezelf, vol zelfliefde, krachtig, lichter, vrijer en blijer. Met rust in je hoofd en in je lijf.

Zodat jij veel bewuster staat in het leven, bewust bent van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'. Jij vol zelfvertrouwen, opkomt voor jezelf, je grenzen aan kunt geven en vooral 'Nee' kunt zeggen.

To live to the 'utmost' met weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.

Wil je eerst een vrijblijvend gesprek?

iva

Iva

Life-changing

Judith is een geweldige betrouwbare therapeute die alles doet om jou te helpen. Na veel verschillende therapieën te hebben gevolgd was Judith de eerste die mij daadwerkelijk heeft geholpen. Zij heeft mij zelfverzekerd gekregen en uit mijn depressie. Nu bijna 2 jaar geleden tot op de dag van vandaag hetzelfde effect!

en wie ben ik dan? 

Judith van Royen Ottes

Ik ben Judith van Royen-Ottes

Het is mijn missie om jou terug te brengen naar wat echt belangrijk is… JIJzelf. Terug naar jouw essentie, jouw authenticiteit, jouw volle potentieel. Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach of mentor om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

To live to the utmost !

Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen. Want ik hou van trance, dus van hypnose en dus ook van Armin van Buuren... 😂

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject. Het is gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Een wel heel bijzondere email die mij diep ontroerde...

Goedemorgen Judith,


Heb je even.........

Wowh, wat ben ik blij dat ik bij jouw perron ben gestopt en dat jij bij mij wilde instappen om samen een halte verder te rijden.🚂

Ik voelde me zelf niet meer goed en wist ook niet hoe ik verder kon, ik was erg moe. En jij gaf aan dat je kennis had om mij te helpen en weet je ik liet het eens toe.😊


De eerste sessie was emotioneel voor mij.  ik moest eerst even niet sterk zijn en breken en het klinkt misschien gek maar, wat was dat een heerlijk gevoel om gewoon je veilig te voelen om in je ziel te kijken wat er vast zit en pijn geeft.


Toen ik de stap letterlijk gezet had op het nieuwe matje met de opgaande zon ( althans in mijn ogen) en het liedje🎶 hoorde met het meest vredig en rustgevende muziek voor mij, wist ik dat ik contact had met mij zelf en kon ik mij zelf ook weer voelen en aanspreken.

Ik voelde mij goed en kon mij zelf in een soort meditatie brengen en daar rust voelen.

Maar toen wist ik nog niet dat ik nog meer hier van kon genieten en mij nog beter kon voelen.


Verschrikt toen jij belde omdat ik onze afspraak was vergeten, mocht ik toch nog gelijk langskomen om de tweede sessie te krijgen en moest ik eerst dat accepteren en rustig worden en nam jij je mee naar mijn tuin, mijn doolhof, mijn besturingsmechanisme.


De zekerheid dat jij mee ging en het gevoel van: we gaan daar eens flink door heen lopen, maakte mij rustig en ontspannen maar ook nieuwsgierig. Zonder wat het voor mij persoonlijk allemaal betekende, wil ik met je delen dat er behoorlijk wat onkruid zat en ik ook wat kracht heb moeten zetten omdat weg te trekken.

Hoe mooi dat de bloemen zich open vouwden en ik bij elke bloem een opgeruimd en warm gevoel kon toelaten.

Hoe vol kun je zijn met een warm en gelukkig gevoel, dat je het in eerste instantie niet eens beseft dat je schoon bent en opnieuw kan beginnen in je tuin. Met met nieuwe zaadjes planten, en je onkruid tijdig op te ruimen dat het niet overwoekerd.


Afgelopen week heb ik dit allemaal gevoeld. Ik ben zoveel emotionele gevoelens kwijt dat ik nu niet meer zo moe ben. Ik doe onverwachte dingen en ga 's avonds na een werkdag gewoon nog op stap en van de bank af. Hoe dan, dacht ik, normaal dacht ik al aan de day after en de gevolgen. Maar nu dacht ik, geniet en ga en leef!


Ik zet keihard muziek aan en maak met plezier mijn huis schoon. Nu werk gecombineerd met ME- TIME😂

Als ik met mijn dochters praat dan doe ik dat op een bewuste manier en laat ze niet eerder weglopen nadat we elkaar echt in de ogen hebben aangekeken. 

Iemand op werk sprak mij aan en zei: je bent zo zelfbewust en rustig en een vrouw met ervaring, Mijn partner zegt: ik geniet als jij lacht, dat maakt mij blij.


Ik merk verandering en ben verbaasd van mijzelf af en toe en voel mijn kracht terug komen. Tuurlijk ben ik wel een eens moe maar dan met een tevreden gevoel en niet uit angst. Ik voel me opgeladen en opgeruimd en heb ruimte voor nieuwe uitdagingen.


...............Toen jij de volgende halte uit ging stappen, heb jij al mijn zware bagage meegenomen en laat je mij met een lege mooie tas achter om daar opnieuw mooie herinneringen in te bewaren.🛤


Dank je wel Judith. Van ziel tot ziel geloof ik dat jij een engel bent geweest in mij leven. Ik had je nodig en jij had een gave om mij aan te spreken.

Het klinkt misschien gek maar de derde sessie zouden we bekijken ( wel gereserveerd😉 ) of dat nog nodig was. Maar ik wil geen sessie meer, gek he niet om jouw, maar ik ben klaar. Ik heb nu zo'n lekkere rust over mij heen dat ik gewoon eerst door wil.

Ik wil je best nog zien of spreken of bij je langskomen! Je moet het zien als een compliment hoor, ik heb rust.🌸 Ik hoop dat je mij begrijpt en je mijn mail kan waarderen.

Ik hoor graag eens van je, 🌞

Veel gestelde vragen voor therapie

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk niet dat ik gehypnotiseerd kan worden, wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject van 5 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of update-sessie.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject?

Dit is per traject verschillend. In de meeste gevallen zit er 1 à 2 weken tussen.

Is de online hypnotherapie sessie net zo effectief als de 'persoonlijke' sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Mijn probleem is een pijnlijke kwestie waar ik liever niet over praat. Kan ik toch geholpen worden met hypnose?

Ja dat kan. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergrond te weten. Je hoeft er niet over te praten. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste veranderingen tot stand brengen.

Hoe lang houden de veranderingen aan?

De veranderingen zijn in de meeste gevallen direct en blijvend.

Hoe voel ik me na een sessie?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch.

Kan ik na de sessie zelf autorijden?

Absoluut. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Zijn de sessies vertrouwelijk?

Absoluut. De privacy en vertrouwelijkheid worden strikt gewaarborgd. Zie ook de privacy policy: https://joyfulyou.nl/privacy-policy/

Kunnen wij van tevoren kennis maken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een vrijblijvend gesprek, telefonisch of via video. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Vrijblijvend gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 5 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Als ik mijn gemaakte afspraak niet kan nakomen?

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren wordt de sessie in rekening gebracht i.v.m. de gereserveerde tijd .

Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar.

Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag.

Wil je eerst een vrijblijvend gesprek?