weg met de burn-out

Herstel van je Burn-out

Jouw pad naar jouw blije leven

Mijn verhaal van burn-out herstel

'Begin 1998 belandde ik in een burn-out. De adviezen van de huisarts waren "veel wandelen, veel de natuur in, niet aan je werk denken, doe leuke dingen, ga er op uit, veel slapen en pak je rust".

Tja... en hoe doe je dat dan?

Ik voelde me veel te moe om te wandelen. Ik voelde me schuldig om 'leuke dingen te doen' terwijl ik wist dat ze mij op kantoor mistten en heel hard nodig hadden.

Ik heb in totaal 8 maanden thuis gezeten voordat ik weer de energie en de zin had om weer aan het werk te gaan. 

Het was een lange weg vol ups en downs. Als ik toen de kennis had gehad, die ik nu heb, had het zeker niet zo lang hoeven duren. Onder het motto... "had ik toen maar een burn-out coach gehad". Toch was die periode uiteindelijk een groot cadeau. Ik ben absoluut sterker uit de strijd gekomen. Pak zaken anders aan en kom veel beter voor mezelf op. Na nog een aantal jaren bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, heb ik het roer compleet omgegooid. Daar was ik ook ineens helemaal klaar voor. Nu doe ik wat ik écht leuk vind en op een manier die gezond voor mij is. Dit gun ik jou ook.'

"Terug naar wat nou echt belangrijk is… JIJzelf!"

Uiteindelijk zal ook jouw burn-out, jou wakker schudden en je laten zien dat jouw pad niet het juiste pad was.  Je lijf geeft het op allerlei manieren aan. Symptomen waarmee je op dit moment last van zou kunnen hebben zijn: 


 • Je doodmoe voelen
 • Geen energie hebben om leuke dingen te doen
 • Niet goed meer slapen
 • Nog steeds moe als je ‘s morgens opstaat
 • Last hebben van psychische en/of fysieke klachten zoals hoofdpijn, gejaagdheid, angst, gespannenheid, spierpijn, schouder- en/of rugklachten, concentratie- en geheugenproblemen of een kort lontje

Herken je jezelf in een aantal van bovenstaande symptomen of vermoed je dat je aan het opbranden bent, wacht dan niet te lang met het zoeken naar hulp.

Hoe langer je wacht, hoe meer schade er wordt aangericht en hoe langer het herstel van je burn-out zal duren. Met een burn-out coach kun je de schade beperken en/of voorkomen. 

Als je door de bomen het bos niet meer ziet

Als je flinke stress en klachten hebt of al in een burn-out zit, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer.

Wie helpt jou verder? Wie maakt je beter?

Omdat ik ervaringsdeskundige ben, begrijp ik jou als geen ander.

Ik heb ook ervaring met een partner met een burn-out.

Mijn weg naar herstel was lang en weet ik precies wat wel en niet werkt. Vanuit deze ervaring heb ik een eigen bijzondere en unieke en vooral werkende manier ontwikkeld om jou te helpen bij jouw burn-out herstel.

Dit is geen langdurig traject, geen saai online traject, maar 1 op 1 persoonlijke begeleiding.

Provocatief maar wel met heel veel humor.

Vooral veel voelen in plaats van veel praten.

Snelwerkende technieken met direct merkbare resultaten, zodat jij weer stappen kunt maken. 


Een burn-out is zoveel meer dan alleen maar overspanning, stress en oververmoeidheid. Jij bent beland in deze burn-out omdat je juist heel sterk bent. Met een grote drive, gevoel voor controle en verantwoordelijkheid, heb je alles gedaan voor anderen of voor hun werk. Je kon de wereld aan, maar kwam niet toe aan jezelf. Je ging door tot je er letterlijk en figuurlijk bij omviel. Een burn-out is voor iedereen die het overkomt een keerpunt in hun leven. Het is een reset die jou voor rest van je leven verandert. Vanaf dit moment ga jij kiezen voor jezelf. 


Het burn-out herstelprogramma is bewust worden van je eigen gedrag, je emoties en je gevoelens en er meer leren om te gaan. Het is uit je eigen 'hypnose' stappen. Het ‘resetten’ van jouw gewoontes, emoties en gedrag.

Het leegmaken van jouw onzichtbare rugtas door je ‘shit’ aan te pakken en vastzittende emoties te doorvoelen.

Het doorbreken van patronen die jou niet meer dienen.

Jou leren een krachtige verbinding te leggen tussen je hoofd, je hart en je lijf:

Welke signalen voel je? Wat zegt het stemmetje in je hoofd? Wat voel je in je hart? Waar word jij van binnen blij van?

Wat klopt er wel en wat klopt er niet voor jou in je leven nu? 

Een persoonlijke transformatie die leidt tot een gelukkiger leven met meer rust in je hoofd en in je lijf, plezier in je leven waarin stress minder aanwezig is. Je veel bewuster in het leven staat, jij je bewust bent van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'. Je vol zelfvertrouwen voor jezelf kunt opkomen en ook 'Nee' kunt zeggen.

Een leven waar jij weer de regie over hebt, leiderschap nemen over jezelf en je leven. 

Wat gaan jou die stappen opleveren?

stappen zetten

Je hebt weer rust in je hoofd en in je lijf

stappen zetten

Je kunt weer genieten van een gezonde slaap

stappen zetten

Je hebt weer energie om dingen te ondernemen

stappen zetten

Je voelt je ontspannen en je zit prettig in je 'vel'

stappen zetten

Je kunt omgaan met je gevoelens en je emoties

stappen zetten

Je ervaart weer plezier in je dagelijkse leven

stappen zetten

Je ervaart weer plezier in je werk

stappen zetten

Je voelt je weer blij en gelukkig.

stappen zetten

Je leeft weer in het hier en nu

stappen zetten

Je hebt meer grip op je leven en de gebeurtenissen daarin

stappen zetten

Je bent veel bewuster van je eigen gedachten

stappen zetten

Je weet veel beter wat je wilt en maakt bewustere keuzes

stappen zetten

Je kiest weer meer voor jezelf en wat jij wilt

stappen zetten

Je voelt je weer verbonden met de mensen om je heen

stappen zetten

Je kunt weer genieten van de dingen in en om je heen

stappen zetten

Je bent weer in balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

stappen zetten

Je kunt met zelfvertrouwen voor jezelf opkomen. Je kunt ook gewoon 'Nee' zeggen

stappen zetten

Je bent goed op weg om je blije leven te leven

krijg je leven weer op de rails

"Wowh, wat ben ik blij dat ik bij jouw perron ben gestopt en dat jij bij mij wilde instappen om samen een halte verder te rijden. Ik voelde me zelf niet meer goed en wist ook niet hoe ik verder kon, ik was erg moe en jij gaf aan dat je kennis had om mij te helpen en weet je, ik liet het eens toe. Toen jij de volgende halte uit ging stappen, heb jij al mijn zware bagage meegenomen en laat je mij met een lege mooie tas achter om daar opnieuw mooie herinneringen in te bewaren." 

Rachel 2.0

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken

Loslaten, maar dan 'my way'


We gaan vooral niet uren praten over jouw probleem. Jij weet het wel en je hoofd en je lijf weten het nog veel beter.

We gaan het hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.


Hoe zou het zijn als het mogelijk is om ál je 'shit' eens los te laten en alle onnodige bagage uit je rugtas te gooien? 

Hoe zou het zijn als ik al jouw zware bagage van je afneem en een lege tas bij jou achter laat. 

Als je dan terug naar huis gereisd bent, kun je je tas weer gaan vullen met mooie nieuwe herinneringen.


Samen werken we naar het pad van de 'blije jij', waar jij jezelf bent en mag zijn, je mooi voelt en blij voelt.  

Ik laat je letterlijk stappen maken en leer jou hoe je het uiteindelijk zélf weer kunt doen!

"To live to the utmost "

Alles in jouw leven transformeert als jij je authentieke 'ik' voelt en in verbinding staat met jouw volledige kracht en potentieel.


Sessies waarna jij positieve veranderingen en een heerlijke flow ervaart, jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust ervaart en je met je emoties kunt omgaan.  

Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen, je weer vrij voelt en vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen.

Een mindblowing pad voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Wacht niet tot het 5 voor 12 is

Het moment dat je je eigen pad gaat volgen, is het moment dat je de held wordt van je eigen leven

Hoe eerder jij voelt dat je richting een burn-out gaat, hoe beter het is om er al wat aan te gaan doen zodat je daar niet gaat belanden. 

Langdurige stress en spanning zijn ongezond voor je lichaam, zowel fysiek als mentaal put dit je energiereserves uit.

Het is zinloos om deze vermoeidheid en spanning proberen te overwinnen. Dat zal in het begin nog lukken, maar uiteindelijk wordt het je fataal. Het is een prima eigenschap om sterk te zijn, echter gaat het je uiteindelijk de kop kosten. 

Gun jezelf dat niet. Kies op tijd voor jezelf en je gezondheid. 

Je hebt maar 1 lichaam. Wees er zuinig op. 

ooievaar

Ik heb het burn-out traject als heel bijzonder ervaren.

De eerste sessie was ontzettend heftig. Wat had ik veel ballast bij mij en wat kon je hier goed mee omgaan. Je gaf mij alle ruimte om te zijn en mijn emoties mochten er ook zijn. De 'doolhofsessie' was geweldig. Ik ben mooie dingen tegengekomen en hierna voelde mijn lijf zoveel “lichter”. Alles wat je doet, hoe je mij hebt begeleid, mij in mijn waarde hebt gelaten, het vertrouwen, maar ook dat mijn emoties er mochten zijn, het voelen wat iemand nodig heeft. Het bieden van rust en vertrouwen tijdens de sessies. Ook bij jou thuis hangt een hele fijne sfeer en de kamer voelt heel rustig en veilig. Met jouw sessies heb ik heel veel mogen aankijken en verwerken.

Dit is voor mij de allerbeste keuze geweest. Het reguliere circuit had mij nooit zover gekregen. Ik hoefde ook niet te vertellen wat er is gebeurd, maar toch heb ik veel leed verwerkt en dat mocht er allemaal zijn. 

  Nogmaals heel erg bedankt voor alles wat je voor mij hebt betekend. Ik kijk er met heel veel liefde op terug, al was het soms heftig.

Anoniem van een directeur in de zorg

Mijn 5 stappen naar jouw Joyful Life

reset

Stap 1: Reset

Jouw energetische systeem resetten. 

Dit houdt in dat ik alle ballast eraf haal op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbewust niveau, maar ook ballast uit eerdere levens en ballast van je vader en je moeder en hun generatielijn. 

yin yang

Stap 2: in balans brengen

Het in balans brengen van de brein activiteit die bij alle gevoelens en emoties hoort. 

Terugkerende patronen loslaten en her programmeren gewenst gedrag. Dit zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

boom loslaten

Stap 3: werken aan jouw thema's

Samen reizen we door jouw thema's. We ontdekken wat er gezien/ gehoord/ gevoeld/ geaccepteerd wil worden en wat klaar is om losgelaten te worden. Je kan diep in proces gaan om dingen los te laten, dit voelt vaak relatief licht, ook als het zware thema’s betreft.
boom

Stap 4: letterlijk stappen zetten in het bos. 

Natuurelementen in het landschap worden ankerpunten bij belangrijke inzichten of kunnen worden gevonden om inzichten op te roepen.

De steeds veranderende omgeving geeft je inspiratie om anders naar dingen te kijken, laat je anders over zaken nadenken en geeft inspiratie om dingen anders te doen. Je zintuigen worden maximaal gestimuleerd door alles wat je ruikt, de kleuren die je ziet, de veranderende omgeving, de wind door je haren en de zon of regen op je gezicht. Hierdoor en je je meer bewust bent van je gevoelens m.b.t. bepaalde zaken.

yin yoga

Stap 5: letterlijk in beweging komen.

Naast de sessies hier vraag ik ook jouw inzet thuis.

In de online omgeving vind je oefeningen om je bewuste mind in balans te brengen met wat er onbewust is veranderd.

Ook vind je hier hypnose audio's en meditaties voor rust en ontspanning, maar ook om alles te bekrachtigen waar we in de sessies aan hebben gewerkt. Tevens vind je yogaoefeningen die zorgen voor bewustwording van je fysieke lichaam.

Ze zijn eenvoudig te doen zijn en het is niet nodig om hier heel lenig voor te zijn. Uiteraard zijn deze yoga oefeningen geheel op vrijwillige basis. Je moet dit niet doen, maar ik bied het je met liefde aan.

liefde

...en dit alles met heel veel liefde en compassie

Met heel veel liefde en compassie wil ik je meenemen op deze reis naar jezelf. Sessies waarmee ik jou weer wil laten ervaren wat is het om weer voluit te leven. Vanuit je diepste potentieel. Vol vertrouwen in jezelf, vol zelfliefde, krachtig, lichter, vrijer en blijer. Met rust in je hoofd en in je lijf. Zodat jij veel bewuster staat in het leven, bewust bent van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'. Jij vol zelfvertrouwen, opkomt voor jezelf, je grenzen aan kunt geven en vooral 'Nee' kunt zeggen.

To live to the 'utmost' met weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.

Van burn-out naar jouw Joyful Life

Zie het als het updaten en opschonen van je computer. 

Alles wat jij in je leven hebt meegemaakt, leuk of niet leuk, is opgeslagen in je brein, op je 'harde schijf'. 

Alle gebeurtenissen in je leven hebben er ook voor gezorgd dat je programma's hebt gemaakt om te 'dealen' met deze gebeurtenissen. Al deze programma's, de 'software', staan ook op je 'harde schijf'. 

Sommigen programma's daarvan zijn nog steeds handig, maar andere niet meer en belemmeren je in je dagelijkse leven. 

Deze belemmerende 'software' kan echter weer gedeïnstalleerd worden. Daarna kun je nieuwe bekrachtigende 'software' installeren. Dit alles gebeurt met jou als ‘systeem beheerder’ aan het toetsenbord. 

Hoe krachtig is dat?

Jouw hele ‘systeem’ wordt dus opgeschoond èn bekrachtigd.

De methodes werken snel en het verschil is gelijk voelbaar in je leven.

Ik begeleid jou met alle liefde om al deze stappen te doorlopen. 

Voel jij die volle 'JA' om stappen te zetten?

Met mijn burn-out herstelprogramma laat ik jou een veranderingsproces ondergaan wat jou een positieve mindset, bewustwording, nieuw gedrag, nieuwe overtuigingen, nieuwe capaciteiten en nieuwe mogelijkheden in jouw ontwikkeling biedt. Doorbreken van (gedrags)patronen en het oplossen van je fysieke, emotionele, mentale en spirituele disbalans.

Deze begeleiding is ideaal voor jou als je overspannen of met een burn-out thuis zit.

Deze begeleiding is kostenbesparend voor jou als werkgever als je werknemer overspannen of met een burn-out thuis zit. 


Voordelen:

 • Werken aan het behalen van de persoonlijke doelen
 • Stressvolle overtuigingen omzetten in positieve overtuigingen
 • Betere communicatie met jezelf en anderen
 • Meer persoonlijke effectiviteit
 • Balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Wil jij uit je burn-out stappen?

Met een burn-out coach lukt het een stuk makkelijker.

Twijfel dan niet langer en vraag naar de mogelijkheden.

Ik beantwoord graag al je vragen. 

Hi, mijn naam is Judith

Mijn naam is `Judith van Royen-Ottes . De #1 Soulpreneur expert van Nederland, de bezielster van Joyful You en de leukste mindset coach van het noorden. Ik ben energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, PSYCH-K® facilitator en life & burn-out coach.


Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen, want ik hou van trance en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Het is mijn missie om meer bewustzijn, liefde, flow en innerpower te creëren in deze wereld. Ik wil je graag laten voelen wat echt belangrijk is… JIJzelf. Ik wil je die diepe liefdevolle connectie met jezelf en met de mensen om je heen weer laten ervaren. Terug naar jouw essentie, jouw authenticiteit, jouw volle potentieel. 


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden op jouw pad. Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige. Ik ben getraind door de beste opleider van Europa, Edwin Selij. Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwenoude methodieken en ik laat mij verassen in het moment, handel vanuit mijn intuïtie, vanuit de verbinding met het kwantumveld, mijn verbinding met jou, mijn gevoel, mijn kennis en te 'zijn' in het moment vanuit compassie.

Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach, mindset mentor en teacher om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Ik leer je om te communiceren met je lichaam. Door jezelf in beweging te brengen krijg je antwoorden op vragen waar jij mee struggled. 


Ik geef je een ervaring die je nog nooit elders hebt gehoord of gezien of gevoeld.

Ik ben er voor jou als jouw coach, mindset mentor en teacher en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt.

Ik begeleid je om los te komen van jouw beperkende en belemmerende overtuigingen, we zoeken jouw uitdagingen op, we gaan aankijken waar jij bang voor bent, we gaan loslaten wie jij dacht te moeten zijn, we gaan omarmen wie jij bent, zodat jij een realiteit kunt creëren waar jij naar verlangt.


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject en dus gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Liefs, Judith

Mogelijkheden voor een (gedeeltelijke) vergoeding

Een burn-out wordt gezien als een arbeidsgerelateerde ziekte. Dit betekent dat het niet (meer) onder de DSM-5 valt.

De zorgverzekering vergoedt de behandeling van burn-out om die reden dan ook niet. De behandeling van een burn-out door een psycholoog wordt ook niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat vaak gebeurt, is dat een bedrijfsarts je doorverwijst naar een psycholoog. Wees je bewust dat je psycholoog jouw diagnose anders dan ‘burn-out’ gaat omschrijven. Dit is nodig om de kosten van de behandeling op jouw zorgverzekering te declareren. Helaas gebeurt dit met enige regelmaat. Bewust of onbewust, er wordt een verkeerde diagnose gebruikt om alsnog en vergoeding vanuit de zorgverzekering te bewerkstelligen.

Met alle gevolgen van dien. Met name gevolgen, die nadelig zijn voor jou. Denk hierbij aan de onterechte stempel. Die je blijvend kan belemmeren doordat je een medische label opgeplakt hebt gekregen. En deze medische labels kunnen je aardig in de weg gaan staan. Bijvoorbeeld bij het aanvragen of verlengen van je rijbewijs. Bij het afsluiten van een AOV verzekering. Of een levensverzekering. Welke je niet kunt afsluiten, omdat je het label ‘Depressie’ hebt.


Je dient de behandeling voor een burn-out dus zelf te bekostigen.

Wanneer je als particulier de kosten voor een burn-out coach zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.


Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten voor een burn-out coach te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hiervoor dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of je leidinggevende.


De kosten voor mental coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.


Als je een uitkering ontvangt via het UWV, dan kun je bij de uitkeringsinstanties (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan hoe beschikbaar waarmee je je coaching traject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV

Kostenbesparing voor jou als werkgever

Uit onderzoek van TNO blijkt 17 % van de werknemers burn out gerelateerde klachten ervaart. (Cijfers TNO/CBS 2021)

Dit verzuim kost jou als werkgever circa 300 euro per dag. Zit je werknemer met de burn-out thuis die 8 maanden duurt, kost je deze werknemer al gauw 80.000 euro, exclusief de kosten voor vervanging.

Volgens TNO kost het Nederlandse bedrijfsleven dit circa 3,1 miljard euro op jaarbasis.

Klik op de afbeelding voor de factsheet werkstress van TNO.

factsheet-week-van-de-werkstress-2020

Met mijn effectieve benadering en behandeling kan jouw medewerker na 12 weken weer aan het werk.

De kosten voor vervanging zijn hierdoor lager en er is minder stress voor de overige collega’s.

Daarnaast loopt je minder risico op financiële sancties vanuit de Wet Poortwachter (deze is sinds 2017 van toepassing).

Wil jij uit je burn-out stappen?

Met een burn-out coach lukt het een stuk makkelijker.

Twijfel dan niet langer en vraag naar de mogelijkheden.

Ik beantwoord graag al je vragen. 

Veel gestelde vragen

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk niet dat ik gehypnotiseerd kan worden, wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject van 3 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of level-up sessie.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject?

Dit is per traject verschillend. In de meeste gevallen zit er 1 à 2 weken tussen.

Is de online hypnotherapie sessie net zo effectief als de 'persoonlijke' sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Mijn probleem is een pijnlijke kwestie waar ik liever niet over praat. Kan ik toch geholpen worden met hypnose?

Ja dat kan. In geval van directe hypnose is het niet nodig om de achtergrond te weten. Je hoeft er niet over te praten. Je vertelt waar je last van hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens gaan we in het onderbewustzijn de gewenste veranderingen tot stand brengen.

Hoe voel ik me na een sessie? Kan ik daarna ook autorijden?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch. Je kunt daarna ook gewoon autorijden. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Kunnen wij van tevoren kennis maken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een persoonlijk gesprek, telefonisch of via beeldbellen. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Persoonlijk gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 3 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar.

Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag.

Zijn de sessies vergoedbaar?

‘’Niet de zorgverzekeraar maar JIJ bent verantwoordelijk voor je verandering’’

Ik ben mij ervan bewust dat het voor jou misschien een hoog bedrag is dat je in jezelf gaat investeren.
Ik sta echter voor de waarde die ik heb toe te voegen aan jouw leven.
Ik wil mijn kostbare tijd NIET besteden aan samenwerkingsafspraken, het voldoen aan lijstjes met eisen, protocollen, registraties, certificaten en contracten met zorgverzekeraars.
Ik wil zelf bepalen welke cursussen en opleidingen belangrijk zijn en van toegevoegde waarde zijn voor mijn werk.
Ik hoef niet in een ‘zogenaamd’ kwaliteitsregister te staan, waarbij ik moet voldoen aan de regels van een zorgverzekeraar.
MIJN kwaliteitsregister zijn mijn cliënten, hun recensies en mijn overvolle agenda.

Dus als jij alleen voor therapie wilt kiezen als het vergoed wordt door de zorgverzekering, dan ben jij niet mijn ideale klant.
Ik wil graag met jou werken als JIJ er klaar voor bent om aan jezelf te werken. Ik wil je niet overtuigen, ik wil graag dat jij voor jezelf kiest.
De enige manier om erachter te komen wat het betekent om samen met mij te gaan werken, is voor de volle 100% voor jezelf te kiezen.
Als mijn manier van aanpak voor jou goed voelt, dan gaan we er samen ook voor. Een mindblowing ervaring die je zo gauw niet zult vergeten.