La Reine Honingcrèmes

Verlos jezelf van een droge, gevoelige huid

La Reine Honingcrèmes

Puur natuur, speciaal voor jou

Joyful You -Verkooppunt van La Reine

Honingcrèmes gemaakt van 100% pure honing van nectar uit bloemen van Hollandse bodem, zuivere bijenwas, propolis en essentiële oliën voor een natuurlijke huidverzorging.

3 Heerlijke crémes: hand- en voetcrème voor de dagelijkse verzorging van je handen en je voeten en de huidcrème propoliscrème, een probleemoplosser bij verschillende huidproblemen voor specifieke huidverzorging voor het hele lichaam.

Ontdek de crèmes van de Imkers van La Reine


Rijke crèmes met bijenwas en honing van bloemen uit het Groene Hart van Nederland. Alles puur natuur, de huid ademt gewoon door! De crèmes bevatten géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum.


Puur natuur van Hollandse bijen

La Reine Honingcrème - Joyful You

100% Hollandse Honing

Verzachtende honing van bloemen uit het Groene Hart van Nederland.
La Reine Honingcrème - Joyful You

Zuivere bijenwas

Zorgt voor een beschermend laagje. Helpt tegen vochtverlies. De huid blijft ademen.
La Reine Honingcrème - Joyful You

Krachtige propolis

De geneeskracht van propolis heeft een intensieve verzorging. Het grote geheim van de bijen. 

La Reine Honingcrème - Joyful You

Met passie voor bijen

Behoud voor teennagels en voeten.
La Reine Honingcrème - Joyful You

Natuurlijke essentiële oliën

Citroengras- en lavendelolie voor een lekkere geur combinatie. Mandarijn en sinaasappelolie voor frisse geur en ondersteunt het huidherstel.

La Reine Honingcrème - Joyful You

Bevat géén parabenen

Bevat géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum.

Waarvoor?

La Reine - honing handcrème

Voor de handen

De honing handcrème met frisse mandarijnolie en sinaasappelolie maakt droge en/of schrale handen weer heerlijk zacht. Eventuele kloofjes worden steeds minder en het brengt je huid weer in goede conditie. De honingcrème trekt snel in, voelt prettig aan en plakt niet.

Geschikt voor de dagelijkse verzorging van handen, gezicht en huid bij droge schrale handen, ruwe plekken (ook voor ellebogen), kloven, schrale plekken op werkhanden en als gezichtscrème.

La Reine - honing voetencrème

Voor de voeten

De honing voetcrème met heerlijk geurende lavendelolie en citroengrasolie maakt (extreem) droge voeten weer heerlijk zacht. De voetcrème geeft verlichting bij vermoeide voeten, voorkomt blaarvorming en is verzachtend bij (extreem) droge voeten, eelt en hielkloven. De voetcrème trekt snel in, voelt prettig aan en plakt niet. Ideaal als je van blote voeten lopen houdt.

Te gebruiken bij droge schrale voeten, ruwe plekken, kloven op werkvoeten bij zweetvoeten . 

La Reine - propolis crème

Voor het gezicht en lichaam

De propoliscrème is zeer geschikt voor (extreem) droge huid, schrale plekken, rode vlekken, uitslag/of jeuk ruwe plekken, kloofjes en (jeugd) puistjes 

Met Propoliscrème verzacht je huidproblemen, want deze bevat verzachtende ingrediënten en brengt de onrustige huid tot rust. De propoliscrème kalmeert de huid waardoor roodheid vermindert en je huid er rustiger en gezonder uitziet. Propoliscrème kun je dagelijks gebruiken voor een intensieve verzorging van top tot teen.

La Reine Honingcrèmes.

Puur natuur,

speciaal voor jou

arrow_drop_up arrow_drop_down