Lymfe voetmassage

"Mijn doel is om jouw voeten te bevrijden van de dagelijkse spanning en jou weer energie te geven."

Ultieme ontspanning voor lichaam en geest!

De klassieke lymfe voetmassage

Een klassieke lymfe voetmassage help zorgt voor circulatie van je lymfe en zorgt om je spieren te ontspannen

Als gevolg van stress en spanning kunnen er knopen in je spieren komen. 

Om die knopen of verkrampingen uit je spieren te krijgen, zijn er verschillende mogelijkheden:


  • door druk toe te passen op de knoop in de spieren gaat er via de zenuwbanen een prikkel naar de hersenen. Deze zullen de prikkel interpreteren als extra spanning in de spier en vervolgens “toestemming” geven om de spanning los te laten.
  • door te frictioneren (wrijven) op het gespannen gebied van de spier, ontstaat er warmte die ervoor zorgt dat het harde en gespannen weefsel zachter wordt.
  • door het stimuleren van trigger-points, zullen lokale zenuwbanen eveneens het signaal geven om de samengetrokken spieren te ontspannen.

Lymfe voetmassage heeft een zeer positief effect op zowel het stimuleren van de doorbloeding, als ook het in beweging houden van het lymfesysteem. We hebben meer lymfevocht in ons lichaam dan bloed. Maar lymfe heeft geen eigen pomp en kan daardoor alleen maar circuleren met behulp van beweging of een buikademhaling. Massage is een derde manier om het lymfevocht in beweging te krijgen. Ook het bloed in voornamelijk de (haar)vaten krijgt een positieve prikkel om te gaan stromen.

Weg met de stress

stressvrij

Verminderen van spanning

Als je stress kent, weet je dat daar lichamelijke en geestelijke klachten uit voort kunnen komen. Het lichaam wordt overbelast. Eén van de eerste en belangrijke doelen van voetmassage is het verminderen van spanning in lichaam en geest. Massage verzacht gespannen spieren en vermindert ook de spanning in de rest van het lichaam. Het neemt de storingen van stress op het lichaam weg. Door massage komt je lichaam weer tot rust en de delen die door stress uit balans zijn geraakt worden weer van voldoende bloed en energie voorzien.

Voetmassage brengt je op een veilige en vriendelijke manier in balans. Tijdens een ontspannende voetmassage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd.

Na afloop voel je je ongekend ontspannen, fit en vitaal. 

En geloof mij maar... het kietelt echt niet !

Alle voetmassages op een rij

klassieke lymfe voetmassage

Klassieke lymfe voetmassage

Een heerlijke ontspannen massage die de lymfe activieert en je afvalstoffen afvoert. Deze voetmassage geeft ontspanning en werkt door op het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam.

€ 20,- (aansluitend aan pedicure)

€ 30,- (losse afspraak)

ayurvedische voetmassage

Ayurvedische voetmassage

Massage met een schaaltje

van koper-tin legering (Kaash), samen met een Ayurvedische kruidenpasta (Vital Feet Ghee) voor een onvergelijkbaar gevoel van lichtheid in je voeten.


€ 15,- (aansluitend aan pedicure)

€ 25,- (losse afspraak)

Voet- en onderbeenmassage

Voet- en onderbeenmassage

Laat je verleiden door de SpaRitual Passionfruit Agave-collectie.

Een exotische fruitcocktail met natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een anti-aging effect. Dompel je lichaam, geest en ziel onder in dit heerlijke fruitig-zoete aroma.

€ 45,- (aansluitend aan pedicure)

€ 55,- (losse afspraak)