arrow_drop_up arrow_drop_down
Jessica Cosmetics - de beste lak voor je nagels

Jessica Cosmetics - de beste lak voor je nagels

Natuurlijke nagelverzorging heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

 

Jessica lak is méér dan een gewone lak!

Jessica Colour en GelerationLakken met JESSICA® doe ik niet zomaar. Na een workshop lakken met JESSICA® lak, was ik na een aantal dagen compleet verbijsterd hoe goed de lak nog op mijn nagels zat. Deze overtuiging heeft mij doen besluiten voor de volle 100% voor dit merk te gaan.
Ik mag mij dan ook tot de gelukkigen tellen die van Jessica zelf onderwijs heeft gekregen en mag ik mezelf een 'Nail Cultivist' noemen.

JESSICA is een pionier in de professionele industrie van de nagelverzorging. Zij was de eerste die erkende dat evenals huid en haar, niet alle nagels gelijk zijn.

De Filosophie

Prachtige kleuren beginnen met de juiste basis. Nagels hebben hun eigen biologie, net als haar en huid. Voor de beste verzorging en de mooiste uitkomst, vereisen nagels een bestudeerde benadering die vergelijkbaar is met hoe een schoonheidsspecialiste voor de huid zorgt.

Jessica problem solution

Klik voor een grotere afbeeldingNageltypen kunnen het best worden beschreven als droog, bros, beschadigd of normaal en ze kunnen afbladderen of breken. Voor elke nagel en elk probleem is er een oplossing voor de beste zorg en de mooiste uitkomst. De JESSICA Nail Cultivist begrijpt de structuur van de nagels van elke klant als de sleutel tot succes om de gezondheid en het welzijn van natuurlijke nagels te herstellen en moet een uniek regime uitdenken. Het Jessica Nail Cultivation System® en de exclusieve basislakken zijn ontworpen met dit in gedachten. Met behulp van verzorgende plantenextracten, anti-oxidantvitamines en eiwitten werken de producten aan het verbeteren van nagels aan de bron - de ondergrond. Jessica creëerde specifieke behandelingen voor elk type nagel.

 

 

Jessica Nagellak, de Custom Colours

Jessica Custom Colour

Kleuren brengen passie in ons leven.

Met de rijke en soepele consistentie met intense kleurdiepte overstijgt de Jessica nagellak ieder andere nagellak.

 Jessica nagellak bevat geen formaldehyde, tolueen en DBP (weekmaker) en wordt niet op dieren getest.

 Gelakte nagels met Jessica Custom Coulours hebben een intense kleur en een blijvende schitterende glans.

 

Wat zijn de voordelen?


 • Je bent verzekerd van perfect gelakte nagels met een ongekende hoogglans totdat de lak verwijderd moet worden omdat je nagels teveel gegroeid zijn.
 • Door de speciale crèmeformule zal de nagellak, in combinatie met de andere behandelingsproducten, 4-6 weken op je teennagels blijven zitten.
 • Ook in je schoenen zal de lak niet slijten of afbladderen.
 • Deze crèmeformule bevat onder andere vitamine A en D.
 

Jessica gellak, de GELerationTM

Jessica Geleration

Jessica heeft uiteraard ook een gellak systeem.

GELerationTM is de nieuwe generatie van soak-off gelsystemen met behoud van de gezondheid van de natuurlijke nagels. Het is een evolutie in nageltechnologie die nagels beschermt om zwakke, gebeten of probleemnagels de beste kans te geven om te groeien.

De nagels ogen natuurlijk en blijven langer mooi!

 

Wat zijn de voordelen?
 • Versterkt en beschermt natuurlijke nagels
 • Verbergt onvolmaaktheden van de natuurlijke nagels.
 • Natuurlijk uitziende nagels
 • Schitterende nagels tot 4 weken !
 • Bladdert niet af, vervaagt niet
 • High-Gloss afwerking
 • Keuze uit trendy kleuren
 • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen (Soak-Off) door nagelstyliste
 • Geen schade aan de natuurlijke nagel na verwijdering
 • Alle voordelen van gelnagels maar NIET de nadelen
 • Deze unieke gel in een flesje, wordt aangebracht als een lak met de duurzaamheid van een gel.
 

Wie is dan Jessica Vartoughian?

Lang voordat nagelstudio's op elke hoek werden gevonden, was er Jessica Vartoughian, de vrouw die bekend zou worden als The First Lady of Nails.

Jessica VartoughianJessica opende de allereerste salon voor alleen nagels en zorgde voor een revolutie in de nagelverzorging met een techniek die zijn tijd ver vooruit was. Haar pioniersgeest en zakelijke kennis hebben de weg geëffend voor de multi-miljoen dollar nagelverzorging-industrie om te worden wat het nu is. Nu oprichter en CEO van Jessica Cosmetics International, Inc., wordt Jessica beschouwd als de belangrijkste autoriteit voor het cultiveren van prachtige natuurlijke nagels, een prestatie die tot uiting komt in haar uitgebreide lijn van populaire nagelverzorgingsproducten.

 

Jessica opende in 1969 haar eigen salon, de Jessica Nail Clinic in Beverly Hills. Het was de allereerste salon met alleen nagels en het stelde Jessica in staat om haar geavanceerde techniek te leren aan professionals die ze 'Nail Cultivists' noemde. Ze inspireerde ze om de kennis doorgeven aan de klant, een praktijk waar ze tot op de dag van vandaag in gelooft. Haar aanpak vergaarde haar legioenen fans, waaronder spraakmakende beroemdheden als Barbra Streisand en Diana Ross, evenals oud-cliënt Nancy Reagan, die Jessica regelmatig bezocht in het Witte Huis om haar nagels te doen.

Terwijl haar succes bleef groeien, lanceerde Jessica Jessica Cosmetics, een productlijn gebaseerd op haar innovatieve filosofie om de nagel vanaf de basis te behandelen. Vandaag biedt de lijn een breed assortiment behandelingsproducten, meer dan 230 kleuren op maat, effecten, het GELeration Soak-Off-gelsysteem, Zen Spa Pedicure en Fusion 2.5.2 Pedicure. Jessica's producten zijn te vinden in top salons in 60 landen over de hele wereld, en Jessica blijft in de voorhoede van de nagelverzorging de meest vertrouwde bron.

De vrouwen van vandaag hebben meer kennis en zijn geïnteresseerd in het verbeteren van de gezondheid van hun haar, huid en nagels. Kennis overdragen aan de klant zorgt ervoor dat ze worden begeleidt in het bereiken van hun mooiste nagels. De aanpak van Jessica is altijd als revolutionair beschouwd en het overstijgt alle andere.

Met Jessica Nagellak zie je er altijd verzorgt uit.

 

 

 

 

 
Reactie plaatsen