Happy Wednesday

Happy Wednesday

Plenty of space for a smooth sub-title!

Als de energie in je lichaam goed stroomt, voel je je (over het algemeen) fit en gezond. Een energiebehandeling ofwel energetische behandeling werkt ontspannend, ontgiftend en pijnstillend. Het voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe. Allerlei oorzaken, zowel fysiek, emotioneel, als mentaal kunnen ervoor zorgen dat de energie in zijn geheel stagneert of op bepaalde plekken niet goed doorstroomt. Denk maar eens aan koude voeten, hoofdpijn of vermoeidheid.

relax body mind

Happy Wednesday
€ 55,-

Ja, ik wil graag gebruik maken van

Happy Wednesday

Een maand lang iedere woensdag een persoonlijke energetische reiniging.

Bonus: toegang tot de online omgeving met heerlijke hypnose mp3's om te beluisteren wanneer je maar wilt. 

Wat doet het voor jou

We leven in tijden van enorme veranderingen.

Het is niet alleen verandering in de structuren van onze samenlevingen, maar ook verandering in ons bewustzijn.

We leven om LIEFDE en om die LIEFDE in ons leven te brengen. We zijn allemaal LIEFDE.

Velen zijn dit vergeten en hebben hun kracht weggegeven aan de energie van angst.

Geef je kracht niet weg aan iemand of iets!

In LIEFDE leven is VRIJ zijn.

De belangrijkste uitdaging bij het integreren van deze LIEFDE is om van onszelf te houden. Dit is het moment om wakker te worden met ons multidimensionale zelf en heel te worden. HEELHEID IS LIEFDE.

Word wakker en leef je droom!


Een energetische behandeling

 • brengt jou terug in jouw kracht en capaciteiten zodat het zelfhelende vermogen plaats kan vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 
 • werkt ontspannend, ontgiftend, pijnstillend en voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe.
 • helpt lichamelijk: pijnstillend, doorbloedingsbevorderend, ontgiftend, ontspannend, weldadig verwarmend, betere wondheling, verstekt de immuniteit.
 • helpt emotioneel: stress, vertrouwen, levensvreugde, oplossen van blokkades, bevorder het gevoel van Liefde en mededogen.
 • helpt mentaal: stress, verbeterd het concentratievermogen, helpt bij het erkennen en loslaten van oude en verkeerde gewoontes.


Deze energetische reiniging op afstand is héél goed te combineren met reguliere zorg, andere geneesmethoden, medische therapie of psychotherapie.

Het werkt ondersteunend, is een wonderbaarlijke ondersteuning tijdens de zwangerschap, zowel voor als na de bevalling en is een liefdevolle ondersteuning bij stervensbegeleiding, zowel voor de stervende als voor de begeleidende persoon.


Een energetische reiniging werkt bij o.a.:

 • stress en slapeloosheid
 • ontstekingen
 • hoofdpijn (en veel piekeren)
 • pijnklachten
 • herstel na een zware ziekte en na medicijnkuren
 • verkoudheid en griep 
 • emotionele onrust
 • vermoeidheid
 • onderhouden van een goede gezondheid en welzijn
 • reuma/fibromyalgie
 • emotionele blokkades
 • om weer goed te aarden/gronden
 • verminderen van spanning
 • komt terug in je eigen kracht
 • trauma's en verwerking van verdriet
 • zelfhealing
 • weer in balans te komen

Wat houdt een energetische reiniging in?

Het mag duidelijk zijn dat een energetische reiniging geenszins een doktersbezoek  of een medische behandeling vervangt en enkel deel uitmaakt van complementaire en holistische zorg.


Een energetische behandeling  richt zich naar je zelfhelende vermogen. Iedereen is immers in staat zichzelf weer ‘heel’ te maken, op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau.

Blokkades in je energie-systeem staan die heelwording vaak in de weg.

Een energetische reiniging is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft. Klachten op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau, zoals bijvoorbeeld angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen.


Ik ben dus geen ‘genezer’ of geef ook geen eigen energie weg.

Bij een energetische reiniging werk ik met de Qi van het universum. Het werken met deze externe Qi is krachtiger, eenvoudiger en effectiever want deze Qi uit het universum is rijker, fijner en zuiverder dan onze eigen Qi. Ook is deze manier veiliger, omdat mijn eigen Qi conditie niet wordt aangetast en uitgeput. Door gebruik te maken van deze onuitputtelijke bron van energie hoeft er geen Qi van de Healer gebruikt en verbruikt  te worden.

Ik stem mij af op jou en 'voel' de spanning (energie) die bij jou aanwezig is. Onze geest heeft namelijk geen grenzen en kan tijd en ruimte overschrijden. Via mijn intentie stuur ik de energieën niet ‘gericht’, maar laat de energie bij je binnenkomen, daar waar nodig is, voor jouw hoogste goed.


Tijdens de behandeling krijg je een heel ontspannen gevoel.

De energie van de energetische reiniging kun je voelen door lichte tintelingen, warmte, kou of ontspanning in je lichaam. Sommigen cliënten voelen meer als een ander tijdens de energetische reiniging.

Dit komt doordat de een gevoeliger is als de ander.


Een energetische reiniging geeft wat er op dat moment nodig is en is daarom geschikt voor iedereen.

Bedenk echter dat een klacht niet zomaar van de ene op de andere dag is begonnen.

Dat betekent vaak ook dat het lastig is om de klachten tijdens een paar energetische reiniging weg te nemen.

Wat houdt Happy Wednesday in?

 • Happy Wednesday is geen abonnement. Jij kiest gewoon een maand waarin je deze energetische reiniging wilt ontvangen. Aan het einde van de maand stopt de wekelijkse energetische reiniging automatisch.
 • De energetische reiniging is altijd op woensdag.
 • Je hoeft voor de energetische reiniging niet thuis te zijn om de energie te kunnen ontvangen. Bij energiewerk spelen tijd en ruimte geen rol, waardoor de energetische reiniging op afstand kan worden gedaan.
 • Om mij af te kunnen stemmen op jou, heb ik alleen jouw volledige naam nodig. Ik 'voel' op afstand de spanning op die jij op dat moment veilig kunt loslaten.
 • Om de Happy Wednesday betaalbaar en werkbaar te houden is er geen mondelinge of schriftelijke terugkoppeling over wat ik tijdens de reiniging heb gevoeld of wat de betekenis daarvan zou kunnen zijn. Het gaat erom wat jij uiteindelijk gaat voelen en ervaart. Uiteraard vind ik het altijd leuk om een reactie van je te ontvangen.
 • Je ontvangt van mij een email als ik de energetische reiniging gedaan heb. 

Wat kost Happy Wednesday?

  De Happy Wednesday kost € 55,00
  Waarom heb ik gekozen voor het getal 55? 
  Het getal 55 is een Meestergetal en kan dus worden gezien als een teken dat het tijd is om dingen en situaties los te laten die je niet langer meer van dienst zijn, het toestaan van de veranderingen die zich manifesteren zullen een nieuwe fase in je leven inluiden. Oude twijfels, angsten en vermeende obstakels loslaten en uitkijken naar prachtige nieuwe kansen.


  Meestergetal 55 krijgt de betekenis van een verdubbeling van de vibrationele essentie van het getal 5.

  Wanneer de energie van een bepaald nummer wordt verdubbeld verhoogt het die energie met een factor twee.

  De energie van het getal 5 is avontuurlijk, zeer veelzijdig en geschikt voor elke uitdaging die het leven brengt.


  Nummer 55 draagt de trillingen van avontuur en veelzijdigheid, nieuwsgierigheid, uitdagingen, levenslessen door ervaring, gunstige kansen, idealisme en activiteit, maken van positieve levens keuzes en belangrijke veranderingen.


  Meestergetal 55 vertelt je om een positieve houding te houden, betreffende het nieuwe wat je leven binnen komt, houd een open mind wat betreft de mogelijkheden die aan je voorgelegd worden. Deze wijzigingen komen zodat je vrij kunt zijn van oude beperkingen en blokkades en als een spiritueel wezen verder gaan met je zielemissie en levensdoel.


  Een hele mooie betekenis van dit magische getal. 

Happy Wednesday
€ 55,-

Ja, ik wil graag gebruik maken van

Happy Wednesday

Een maand lang iedere woensdag een persoonlijke energetische reiniging.

Bonus: toegang tot de online omgeving met heerlijke hypnose mp3's om te beluisteren wanneer je maar wilt. 

Meer lezen over een energiewerk?

arrow_drop_up arrow_drop_down