arrow_drop_up arrow_drop_down

"Een schoonmaakbeurt voor je lichaam"

Een kadootje aan jezelf

Als de energie in je lichaam goed stroomt, voel je je (over het algemeen) fit en gezond. Een energiebehandeling werkt ontspannend, ontgiftend en pijnstillend. Het voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe. Allerlei oorzaken, zowel fysiek als emotioneel, kunnen ervoor zorgen dat de energie in zijn geheel stagneert of op bepaalde plekken niet goed doorstroomt. Denk maar eens aan koude voeten, hoofdpijn of vermoeidheid.

relax body mind

Wat doet het voor jou

Een energiebehandeling:

 • verbetert de energiestroom in je lichaam en het vermindert stress.
 • laat jou even stil staan bij jezelf en jouw leven.
 • zorgt voor een rustmoment. Een pauze om stil te staan bij jezelf en jouw leven. 

Shamballa MD Healing werkt bij o.a.:
 • Slapeloosheid
 • Stress
 • Ontstekingen
 • Hoofd-, menstruatie- en andere pijnen
 • Herstel na een zware ziekte en na medicijnkuren
 • Verkoudheid en griep
 • Emotionele onrust, trauma’s en verwerking van verdriet
 • Voor- en najaarsmoeheid
 • Onderhouden van een goede gezondheid en welzijn

Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) wordt soms wel de Reiki van de nieuwe tijd genoemd.

energetische behandeling

Reiki en Shamballa: Energie doorgeven

Reiki is de Japanse term voor universele levensenergie. Deze energie is de voedende kracht voor alles wat leeft. Deze energie zorgt voor groei en genezing. Reiki werkt op de gehele mens. Met deze therapie kun je energiekanalen vrijmaken, die in de loop van ons leven geblokkeerd zijn. 

Binnen Shamballa is de traditionele Reiki geïntegreerd en het gaat verder, dieper. 

De energie waarmee gewerkt wordt is helende levensenergie afkomstig van het alleraardse tot en met het hoogst Goddelijke. Shamballa Healing is net als Reiki een manier van energie doorgeven. Anders dan bij reiki is deze energie krachtiger. Shamballa werkt Multi Dimensionaal, wat een genezingsproces doet versnellen. Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) wordt soms wel de Reiki van de nieuwe tijd genoemd. Het is een krachtigere vorm van healing. Shamballa is geëvolueerd uit Reiki, de Shamballa energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp.

energetische behandeling is ontspannen

Ontspannen

Een energetische behandeling is ontspannend voor lichaam en geest. Dit maakt het mogelijk gemaakt om de balans te herstellen van je fysieke en energetische lichamen. Een behandeling met Shamballa-energie is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft. Door de harmoniserende werking van Shamballa wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd/geoptimaliseerd. Klachten op fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zoals angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen.

New paradigm mdt

Geregistreerd

Sinds 17 juni 2007 sta ik geregistreerd bij de Shamballa Foundation for MDH als gecertificeerd Shamballa-MD Healer. Inmiddels heeft de Foundation een naamswijziging gehad en heet nu New Paradigm MDT. 

Je kunt kiezen uit 2 heerlijke energetische behandelingen

energetische voetmassage

Energetische lichaamsbehandeling

De energiebehandeling zorgt voor een rustmoment. Een pauze om stil te staan bij jezelf en jouw leven. Wat hebben de klachten je te vertellen? Wat zijn je wensen en verlangens? Een schoonmaakbeurt voor je lichaam.

€ 60,-

energetische hoofdmassage

Hypno-energetische behandeling

Een bijzondere ervaring. Een combinatie van hypnose en een energetische lichaamsbehandeling. Een ultiem diepe ontspanning voor lichaam en geest die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt ervaren. 

€ 75,-

Meer weten over een energiebehandeling?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Koekje erbij?