arrow_drop_up arrow_drop_down

Shamballa: "Een schoonmaakbeurt voor je lichaam"

In balans: energetisch, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel

Als de energie in je lichaam goed stroomt, voel je je (over het algemeen) fit en gezond. Een energiebehandeling werkt ontspannend, ontgiftend en pijnstillend. Het voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe. Allerlei oorzaken, zowel fysiek als emotioneel, kunnen ervoor zorgen dat de energie in zijn geheel stagneert of op bepaalde plekken niet goed doorstroomt. Denk maar eens aan koude voeten, hoofdpijn of vermoeidheid.

relax body mind

Wat doet het voor jou

Een energiebehandeling:

 • verbetert de energiestroom in je lichaam en het vermindert stress.
 • laat jou even stil staan bij jezelf en jouw leven.
 • zorgt voor een rustmoment. Een pauze om stil te staan bij jezelf en jouw leven. 

Shamballa MD Healing werkt bij o.a.:
 • Slapeloosheid
 • Stress
 • Ontstekingen
 • Hoofd-, menstruatie- en andere pijnen
 • Herstel na een zware ziekte en na medicijnkuren
 • Verkoudheid en griep
 • Emotionele onrust, trauma’s en verwerking van verdriet
 • Voor- en najaarsmoeheid
 • Onderhouden van een goede gezondheid en welzijn
 • Een kadootje aan jezelf

Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing), heet nu New Paradigm MDT (Multi Dimensional Transformation)

energetische behandeling

Reiki en Shamballa: Beide is energie en toch zijn ze niet hetzelfde

Reiki is de Japanse term voor universele levensenergie. Reiki werd samengesteld door de Japanse boeddhistische monnik, Dr. Usui, uit oude symbolen die hij in Sanskrietteksten vond, afgerond met enkele boeddhistische symbolen. Reiki was waar mensen in het begin van de 20e eeuw klaar voor waren, en het blijft een prachtige liefdevolle helende energie.


We zijn nu klaar voor zoveel meer!


De energieën van Shamballa MDH, nu hernoemd naar New Paradigm MDT groeien en breiden samen met de aarde uit, hun trillingen stijgen samen met die van haar.

De niet-Atlantische symbolen van Reiki groeien niet, maar blijven in hun oude vibratie, die destijds zeer geavanceerd was maar tegenwoordig is overtroffen.

We zijn klaar om verder te gaan, met dankbaarheid.

Dit wil niet zeggen dat Reiki-energieën niet langer werken, of dat er enige twijfel over het Reiki-systeem wordt geworpen, absoluut niet.

Maar Reiki is niet het New Paradigm MDT en het New Paradigm MDT is geen Reiki.


Shamballa (New Paradigm) gaat verder, dieper. 

De energie waarmee gewerkt wordt is helende levensenergie afkomstig van het alleraardse tot en met het hoogst Goddelijke. Shamballa Healing is net als Reiki een manier van energie doorgeven. Anders dan bij Reiki is deze energie krachtiger.

Shamballa werkt Multi Dimensionaal, wat een genezingsproces doet versnellen. Shamballa MDH is een krachtigere vorm van healing.

De Shamballa energie is vele malen sterker dan de Reiki energie.

Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp.

energetische behandeling is ontspannen

Ontspannen

Een energetische behandeling is ontspannend voor lichaam en geest. Dit maakt het mogelijk gemaakt om de balans te herstellen van je fysieke en energetische lichamen. Een behandeling met Shamballa-energie is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft. Door de harmoniserende werking van Shamballa wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd/geoptimaliseerd. Klachten op fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zoals angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen.

New paradigm mdt

Geregistreerd

Sinds 17 juni 2007 sta ik geregistreerd bij de Shamballa Foundation for MDH als gecertificeerd Shamballa-MD Healer. Inmiddels heeft de Foundation een naamswijziging gehad en heet nu New Paradigm MDT. 

Je kunt kiezen uit 2 heerlijke energetische behandelingen

energetische lichaamsbehandeling

Energetische lichaamsbehandeling

De energiebehandeling zorgt voor een rustmoment. Een pauze om stil te staan bij jezelf en jouw leven. Wat hebben de klachten je te vertellen? Wat zijn je wensen en verlangens? Een schoonmaakbeurt voor lichaam en geest.

€ 75,-

hypno energetische behandeling

Hypno-energetische behandeling

Een bijzondere ervaring. Een combinatie van een energetische lichaamsbehandeling met een vleugje hypnose. Een ultiem diepe ontspanning voor lichaam en geest die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt ervaren. 

€ 95,-

Je kunt ook gelijk online je afspraak inplannen

Meer weten over een energiebehandeling?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.