Elena, by Joyful You, ultieme verzorging voor jou
arrow_drop_up arrow_drop_down

Elena, by Joyful You

verzorging speciaal voor jou

Wat maakt Elena zo bijzonder?

Bijzonder omdat het speciaal voor Joyful You is gemaakt. 

Een droom ging in vervulling door mijn eigen merk te kunnen lanceren. 

Een product dat alleen bij mij verkrijgbaar is, iets unieks, iets speciaals, lekker ruikend en heerlijk verzorgend.

Elena, by Joyful You

Elena past mooi in mijn visie. Wellness voor body, mind and soul.

Luxe spabehandelingen en luxe producten behoren tegenwoordig tot de mooie dingen in ons dagelijks leven.

De producten van Elena zijn geïnspireerd door de geheimen van verschillende culturen.

De producten van Elena bevatten zeer effectieve anti-aging ingrediënten, kostbare oliën, verse plantenextracten en vitamines.


Heel bijzonder zijn de Bach Bloesems in de producten. 

Bach Bloesem Remedies hebben elk hun eigen werking en ondersteunen in de balans van emoties en gemoedstoestanden.

De originele Bach Bloesems Mustard en Rock Water geven je een blij gevoel.

Hoe mooi is dit om je dag blij en vrolijk te beginnen als je 's morgens onder de douche staat. 

De ingrediënten

 • Aloe vera: een van de meest effectieve ingrediënten voor huidverzorging met meer dan 160 waardevolle, puur biologische actieve ingrediënten.
 • Avocado-olie: een zware voedzame en vitamine-rijke olie. Het is vooral geliefd vanwege het hoge vitamine E-gehalte.
 • L-carnitine: dit is een natuurlijk voorkomend, vitamineachtig ingrediënt en heeft een belangrijke rol in de energiestofwisseling van de cellen. 
 • Cafeïne: een schoonheidstip en een absoluut multitalent. Het mooimakende werking van koffie komt vooral door het bloedsomloopbevorderende en celactiverende effect. Het zorgt ervoor dat de cellen goed worden voorzien van zuurstof en voedingsstoffen. Bovendien heeft cafeïne het positieve neveneffect dat andere actieve ingrediënten effectiever kunnen werken door de verbeterde bloedcirculatie.
 • Cactusvijgbloesem extract: de extracten van de cactusvijgbloesems staan ​​bekend om hun anti-aging effecten. Essentiële vetzuren, vitamines, fytosterolen en onverzadigde vetzuren hebben een antioxiderende en verstevigende werking.
 • Honing: reinigt, kalmeert, verzacht en voedt. Het verfijnt de huid en maakt de huid glanzender, hydrateert en verlicht ontstekingen.
 • Vitamine E: een multitasker waar vooral je huid blij van wordt. Vitamine E staat namelijk bekend om zijn anti-aging en vochtinbrengende eigenschappen. Daarnaast beschermt het je huid tegen de zon omdat vitamine E in staat is om schadelijk UV-licht te absorberen. Een extra voordeel van vitamine E is dat het bederf van huidverzorgingsproducten tegen gaat. De antioxidatieve werking van vitamine E kan (deels) als conservering worden gebruikt waardoor producten langer goed blijven. 
 • Druivenpitolie: een zeer fijne en lichte olie. Het is een van de meest waardevolle oliën in de huidverzorging. Druivenpitolie bevat zeer veel linolzuur. Het hydrateert en voedt de huid en werkt tevens als een krachtige antioxidant. Het is een uitstekende voedende en verzorgende olie, die snel door de huid wordt opgenomen. Het voorkomt uitdroging, stimuleert de celstofwisseling en verfrist de huid.
 • Amandel olie: een ware schoonheidsolie is amandelolie. Het is rijk aan eiwitten, vitamine A, E, B, C en heeft een hoge dosis kalium, magnesium en calcium
 • Tarweproteïnen: deze worden verkregen door de hydrolyse van tarwekiemen. Ze bestaan ​​uit aminozuren, peptiden en eiwitten. Het hoge gehalte aan vitamine E geeft de tarwe-eiwitten een sterk antioxiderend effect. Tarwe-eiwitten versterken de natuurlijke beschermende barrière van de huid en verminderen het verlies van vocht. Ze hebben een kalmerende en regenererende werking.
 • Dr. Bach bloesem extracten: de bloesem therapie door Dr. Edward Bach is een natuurlijke en zachte behandelmethode. In de jaren ´30 van de vorige eeuw ontdekte Dr. Edward Bach dat planten en bloesems zeer positieve uitwerkingen hebben op de mens en op de emoties. De bloesem essenties werken rechtstreeks op de psyche en op de gemoedstoestand. Negatieve gemoedstoestanden worden veranderd in positieve eigenschappen; dat is het voornaamste kenmerk van bach bloesem therapie. In de producten is Mustard gebruikt om kleur en licht terug te brengen in het dagelijks leven. Levensvreugde en energie moet terugkeren. De essentie van Rockwater is een soort "Weekmaker", om jezelf minder serieus te nemen en de vrolijke kanten weer tot leven te brengen. Rock Water is de enige essentie die niet is gemaakt van een medicinale plant.
sisline thee

Vanaf € 25,00

Elena, by Joyful You

Een luxe verzorgingslijn speciaal voor jou. 

Elena Bach Flower Bodylotion en Elena Bach Flower Showergel.

 • Koekje erbij?