be you - joyful you

Be You, be a Joyful You

just be

Ik begeleid jou om opnieuw contact met jezelf te maken, je terug te brengen naar je essentie, je ware 'ik'. Je bewust maken van wat je voelt en denkt. Ik leer je dat je hierin niet hoeft blijven hangen.

Ik begeleid jou naar het pad van de 'blije jij', waar jij jezelf bent en mag zijn, je mooi voelt blij voelt.  

Ik wil je inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen.

To live to the utmost !

Jou laten ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde.

Jou bewust te maken van je eigen manifestatie kracht.

Jou laten zien dat 'spiritueel' en 'energetisch' totaal niet zweverig hoeft te zijn. Met humor en met liefde, het aardse te verbinden met het spirituele echter met beide voeten op de grond. 

Ik ben ervan overtuigd dat jij na mijn sessies, binnen een paar weken tijd, positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust ervaart en je met je emoties kunt omgaan.  Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen, je weer vrij voelt en vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. 

ongelukkig depressief

jij je herkent in:

Onrust in je hoofd en lichaam, angsten, paniek, stress, energieloos, vermoeid, lusteloos, niet meer blij, somberheid, depressieve gevoelens, verdrietige gevoelens, ongelukkige gevoelens, allerlei andere nare gevoelens.

Niet genoeg van jezelf houden, gebrek aan eigenwaarde, geen zelfvertrouwen.

Diep van binnen voel ik me nog dat kleine kind...

Lichamelijk en geestelijk in onbalans voelen, vage lichamelijke klachten ervaren waar de arts niets mee kan?

Je hebt veel in je leven meegemaakt en je rugzak zit vol?

kruispunt

Heb je vermijdingsgedrag, ben je bang om stappen te zetten, blijf je steken in het oude vertrouwde (ook al voelt dat niet fijn)... loopt je altijd tegen terugkerende patronen aan? 

Je hebt altijd een keuze.

Of het pad volgen dat je nu bewandelt, of een nieuw pad inslaan. Hiervoor gaan we stappen maken. Letterlijk!

Ik laat je voelen welke stappen je kunt zetten en welke niet. Ik laat je voelen wat goed voelt en wat niet goed voelt. Het doorbreekt oude patronen, helpt om blokkades op te ruimen zonder te hoeven praten over je klachten. Door letterlijk te gaan lopen, worden blokkades en beperkingen helder en komen in beweging. Na deze wandeling kun jij vol vertrouwen jouw eigen nieuwe pad inslaan.

verzamelde bagage

Je kent de uitspraken vast wel:

Iets op je lever hebben, je gal spugen, ergens vol van zitten, ergens onder gebukt staan.

Het zijn uitspraken die aangeven dat we ongemak ervaren.

Stress, boosheid, irritatie, angst, verdriet, deze emoties belasten letterlijk het lijf. Mentale ballast kan zich opstapelen en levert vervolgens ook weer ongemak/blokkades op voor het fysieke lichaam. Deze emoties verstoren op vele manieren het functioneren van het lichaam. Ook de organen kunnen door de onbalans minder goed hun werk doen. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie bij jou verstoord is. Als je langdurig uit balans bent op mentaal vlak (denk aan angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (denk aan somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit alles kan weer tot gevolg hebben dat je ook lichamelijk uit balans raakt met fysieke (pijn)klachten en ziektes.

laat je bagage achter

Loslaten maar dan 'my way'

Hoe zou het zijn bij mijn perron te stoppen?

Hoe zou het zijn als ik bij jou in kan stappen om samen een halte verder te rijden?

En hoe zou het zijn als het mogelijk is om ál je 'shit' eens los te laten en alle onnodige bagage uit je rugtas te gooien? 

En als ik dan de volgende halte uitstap, neem ik al jouw zware bagage met me mee en laat een lege tas bij jou achter.

Als je dan terug naar huis gereisd bent, kun je je tas weer gaan vullen met mooie nieuwe herinneringen.

met lege koffer
  • Je ervaart weer plezier in je leven waarin de dagelijkse stress minder aanwezig is.
  • Je houdt weer écht van jezelf.
  • Je voelt weer rust in je hoofd en in je lijf en je kunt met je emoties omgaan.
  • Je staat bewust in het leven, bent je bewust van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'.
  • Je hebt meer zelfvertrouwen, kunt opkomen voor jezelf en eindelijk 'Nee' zeggen.
  • Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
  • Je voelt de energie weer in je lichaam stromen en je voelt je weer vrij. 
Wat een geweldige ervaring was het om een hypnose sessie bij Judith te hebben gedaan! Ik ben er lichtelijk sceptisch, maar tegelijk ook vol vertrouwen in gegaan. Hypnose lijkt spannend, omdat je misschien zelf ‘weg’ bent, maar niets is minder waar. Je krijgt alles volledig mee van wat er gebeurd. Judith neemt alle tijd en aandacht voor je en weet wat ze doet! Voor mij is het echt een life changing experience geweest. Ik heb geen last meer van onrustige gevoelens en gedachten en mocht ik die toch weer gaan krijgen dan heb ik de juiste tools meegekregen van Judith om daar weer uit te stappen. Ook heb ik veel meer energie en sta vrolijker en met meer zelfvertrouwen in het leven. De veranderingen die bij mij hebben plaats gevonden, zie ik zelfs terug in mijn kinderen. Dat heeft ook met de sessie te maken: we hebben de energetische banden doorbroken. En dit alles zonder dat je over je eventuele problemen hoeft te praten. Ik zou het iedereen aanraden, hier had geen psycholoog of pilletje tegenop gekund! 
naomi
Naomi

Ik heb sinds de hypnose sessie van 2 januari een goed gevoel. Eerst dacht ik dit kan niet waar zijn, maar ik voel mij elke dag uitstekend. Het leven is fantastisch op deze manier, ik heb veel energie, maak mij geen zorgen meer. Lichamelijk voel ik nu hoe sterk ik ben. Ik heb vandaag zelf getraind na lange tijd. Ik heb weken niet veel gedaan voor deze sessie. Ik zat helemaal vast in mijn gepieker en kwam tot niets en genoot ook niet echt van wat ik deed.

Muziek klinkt nu mooier. Ik merkte gisteren wel even dat vervelende gedachtes omhoog kwamen. Ik heb het aan mij voorbij laten gaan. En zoals jij zegt, ik heb hierdoor nieuwe inzichten gekregen. Het probleem los ik in gedachten dan weer zelf op.

Echt, ik voel mij goed. Kan het zelf nog niet geloven en ondertussen geniet ik van het gevoel.

Nogmaals ik ben blij met je Judith. Ik hou een dagboek bij hoe ik mij voel, geheugen, stemming en mijn gedrag. Roken doe ik ook nog steeds niet. Echt bedankt, ook voor je hypnose mp3 bestanden. Ik zal zeker nog een keer een sessie bij je willen volgen.

cheryl
Cheryl
Een tijdje geleden heb ik een energetische hypnose sessie ondergaan bij mijn lieve collega Judith. Ik wou graag wat restverwerking van rouw- en verlies processen aanpakken en wat duidelijkheid over mijn ontwikkeling en werk wat betreft richting bepalen. Het was een heel bijzondere sessie en ervaring, dat kun je van te voren niet bedenken. Gelijk na de sessie wist ik precies wat ik vooral niet meer wilde wat werk betreft en had ik een heel goed beeld en gevoel van hoe ik het wel wilde vorm geven. Dit was een ware opluchting voor me, ik heb wat dat betreft nu een hele duidelijke focus! Wat de restverwerking betreft van mijn rouw- en verlies processen kan ik zeggen dat dat gevoel minder terugkomt en milder is geworden. Judith is een hele leuke enthousiaste en warme persoonlijkheid, heeft veel kennis van zaken en werkt met grote passie en met haar hele ziel en zaligheid vanuit haar hart. Dankjewel lieve Judith! Liefs en tot gauw xxx 
margret
Margret
joyful you

Voel jij die volle 'JA' om dit pad met mij te gaan bewandelen?

In 5 weken tijd bewandelen wij dit pad met 3 sessies in mijn praktijk en bij mooi weer deels in de natuur. 

Jouw investering per sessie 175,- (105 minuten)


Advies om afspraken in te plannen:

Sessie 1: Joyful You (eerste sessie)

Sessie 2: Joyful You (vervolgsessie 1 a 2 weken later)

Sessie 3: Joyful You (vervolgsessie 3 weken na sessie 2) 


(Heb je meer thema's dan kun je uiteraard extra sessie's afspreken)

en wie ben ik dan? 

Ik ben Judith van Royen-Ottes, energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, leefstijl en burn-out coach.

Ik ben anders, humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel... ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen. Want ik hou van trance, dus van hypnose en dus ook van Armin van Buuren... 😂


Sommigen vinden hypnose nog best wel spannend. 

Je zou eens moeten weten hóé lekker het is om in trance te zijn ...

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook wat terug van jou. 

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je shit achter je te kunnen laten.

Ik doe het anders dan anderen, heel liefdevol, met veel humor maar ook confronterend.

Na mijn sessies ervaar je een verbazingwekkende verandering in jouw voelen, doen en denken, zodat je je verleden achter je kan laten en je blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kan gaan.

Goedemorgen Judith,


Heb je even.........


Wowh, wat ben ik blij dat ik bij jouw perron ben gestopt en dat jij bij mij wilde instappen om samen een halte verder te rijden.🚂

Ik voelde me zelf niet meer goed en wist ook niet hoe ik verder kon, ik was erg moe.

En jij gaf aan dat je kennis had om mij te helpen en weet je ik liet het eens toe.😊


De eerste sessie was emotioneel voor mij.  ik moest eerst even niet sterk zijn en breken en het klinkt misschien gek maar, wat was dat een heerlijk gevoel om gewoon je veilig te voelen om in je ziel te kijken wat er vast zit en pijn geeft.


Toen ik de stap letterlijk gezet had op het nieuwe matje met de opgaande zon ( althans in mijn ogen) en het liedje🎶 hoorde met het meest vredig en rustgevende muziek voor mij, wist ik dat ik contact had met mij zelf en kon ik mij zelf ook weer voelen en aanspreken.

Ik voelde mij goed en kon mij zelf in een soort meditatie brengen en daar rust voelen.

Maar toen wist ik nog niet dat ik nog meer hier van kon genieten en mij nog beter kon voelen.


Verschrikt toen jij belde omdat ik onze afspraak was vergeten, mocht ik toch nog gelijk langskomen om de tweede sessie te krijgen en moest ik eerst dat accepteren en rustig worden en nam jij je mee naar mijn tuin, mijn doolhof, mijn besturingsmechanisme.


De zekerheid dat jij mee ging en het gevoel van: we gaan daar eens flink door heen lopen, maakte mij rustig en ontspannen maar ook nieuwsgierig. Zonder wat het voor mij persoonlijk allemaal betekende, wil ik met je delen dat er behoorlijk wat onkruid zat en ik ook wat kracht heb moeten zetten omdat weg te trekken.

Hoe mooi dat de bloemen zich open vouwden en ik bij elke bloem een opgeruimd en warm gevoel kon toelaten.

Hoe vol kun je zijn met een warm en gelukkig gevoel, dat je het in eerste instantie niet eens beseft dat je schoon bent en opnieuw kan beginnen in je tuin. Met met nieuwe zaadjes planten, en je onkruid tijdig op te ruimen dat het niet overwoekerd.


Afgelopen week heb ik dit allemaal gevoeld. Ik ben zoveel emotionele gevoelens kwijt dat ik nu niet meer zo moe ben. Ik doe onverwachte dingen en ga 's avonds na een werkdag gewoon nog op stap en van de bank af.

Hoe dan, dacht ik, normaal dacht ik al aan de day after en de gevolgen.

Maar nu dacht ik, geniet en ga en leef!


Ik zet keihard muziek aan en maak met plezier mijn huis schoon. Nu werk gecombineerd met ME- TIME😂

Als ik met mijn dochters praat dan doe ik dat op een bewuste manier en laat ze niet eerder weglopen nadat we elkaar echt in de ogen hebben aangekeken. 

Iemand op werk sprak mij aan en zei: je bent zo zelfbewust en rustig en een vrouw met ervaring,                                   Mijn partner zegt: ik geniet als jij lacht, dat maakt mij blij.


Ik merk verandering en ben verbaasd van mijzelf af en toe en voel mijn kracht terug komen.

Tuurlijk ben ik wel een eens moe maar dan met een tevreden gevoel en niet uit angst.

Ik voel me opgeladen en opgeruimd en heb ruimte voor nieuwe uitdagingen.


...............Toen jij de volgende halte uit ging stappen, heb jij al mijn zware bagage meegenomen en laat je mij met een lege mooie tas achter om daar opnieuw mooie herinneringen in te bewaren.🛤


Dank je wel Judith.

Van ziel tot ziel geloof ik dat jij een engel bent geweest in mij leven.

Ik had je nodig en jij had een gave om mij aan te spreken.


Het klinkt misschien gek maar de derde sessie zouden we bekijken ( wel gereserveerd😉 ) of dat nog nodig was.

Maar ik wil geen sessie meer, gek he niet om jouw, maar ik ben klaar.

Ik heb nu zo'n lekkere rust over mij heen dat ik gewoon eerst door wil.


Ik wil je best nog zien of spreken of bij je langskomen! Je moet het zien als een compliment hoor, ik heb rust.🌸

Ik hoop dat je mij begrijpt en je mijn mail kan waarderen.

Ik hoor graag eens van je, 🌞

Rachel 2.0😇
mindpower vip
En het stopt niet na de sessies bij Joyful You.


Thuis kun je jezelf verder begeleiden.


Gebruik de oefeningen, luister naar de hypno-meditaties om alle veranderingen die met de sessies gemaakt zijn te bekrachtigen en te ondersteunen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies zijn nodig?

Over het algemeen zijn 3 sessies nodig om diepgaande veranderingen te maken. Daarnaast is het individueel verschillend en kunnen naar wens en behoefte meer sessies gepland worden. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Ook zijn er cliënten die na een tijd voor een 'APK' of update-sessie komen


Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar?

Jazeker! Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal aftrekbaar


Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor sessies bij Joyful You?

Dat is zeker mogelijk! Overleg dit met jouw werkgever. Als er een offerte nodig is, dan hoor ik het graag


Als ik mijn gemaakte afspraak niet kan nakomen?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Bij afmelding korter dan 24 uur van tevoren wordt de sessie in rekening gebracht i.v.m. de gereserveerde tijd